Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gül canım bıdıklarımızın doğumgününe az kaldı:)Maşallah Ayçaya Egede bu aralar kalkıyor ayağa bır adım atıp korkudan hemen dizlerinin üstüne oturuyor:)Belki doğumgününe kadar biraz daha cesaretlenir:)))
İlk adım ayakkabısı 50den aşağıya bulamadık biz hatta 80 100 falan vardı 50 ye şükrettik...
Bende enayi parası veremicem bakıcam diğer pastanelerede valla...Biz 13 eylül pazar günü dışarda bir cafede kutlucaz zaten yeteri kadar maliyet artacak eşim zaten çıldırıyor bu doğumgünü olayına ama sırf beni susturmak için napsın adam:))

kıssss duygu....yoksun nerlerdesin..msn de bakıyorum sana.....k
stüm ben doğum gününde aramadın kızımın......ben de seni aramayacağım egenin doğum gününde oh olsun işte egeyi arıycam sadece :)))))))))

şimdilik bunu koyabildim emelcim yarın daha belirli bişey koyarım hiçyüklememişiz ki yenileri pc ye:)[/COLOR][/I][/B]

Son düzenleme:
salihacım hayırdır güzelim geçmiş olsun yazdında ben kaçırdım sanırım canım neyin var.
Gül canım bizde ayakkabı almadık abisinden ablasından miras kaldı:))
ohh maşallah Ayça kızımızla Ege oglumuz yürüyor,FAtma ŞEvval'de yürüyor ne güzel.

Canım Derya Baykal'a Prof çıkmıştı.Adam aileler daha sağlıklı diye ortopedik ayakkabı alıyorlar ama biz tavsiye etmiyoruz mümkün olmadığı sürece çocuklara ayakkabı giydirmeyin dışarısı için de yumuşak tarz ayakkabı alın demişti.
Kızım o zaman daha küçüktü ama ilgimi çekmişti bu konu.

senle kavgamı yaptım ama duyguyla yapmadım daha :)

Deryacım çok haklısın canım ya nedesen haklısın..Bilgisayarımız bozuk hala ne msn açılıyor ne kk dogru durust..Vur kafama döv beni:)Özür dilerim kuzum valla nice mutlu yaşlar olsun Duruma arıcam yarın seni öpüyorumopuyorumnanaktan

Eşim başka bilgişayar aldı bugun ödünç iş içinde bende fırsattan istifade fotoları görüyorum hemen tatilden bir kaç karede ben yükleyim Salihacım 41 kere maşallah paşaya koca adam olmuş bu yaa:)

maşaAllah Ayçoşa.. :1rolleyes:

ben ORTOPEDıA marka aldım cnm..
gerçi Büşra henüz yürümüyor ama; dışarıdayken inip yürütmemi istiyor hep ve sıradan ayakkabılarla ayağı sağa sola yamuluyordu, yazık..ortapedik ayakkabı ile çok muntazam yürüyor :lepi:

Duygucum istanbulda da meşhur pastanelerden alsan daha da fazla fiyat çıkartırlar akannehir mesela Pelit (pastası da pastadır ama )
ama sıradan bir pastaneden alırsan çok daha uygundur...gerek yok o kadarına bence :umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:

vay ceylin hanıma bak, eli sopalı kız kaydirigubbakcemile3 k.validesi duymasın , oğluna almaktan vazgeçer kaydirigubbakcemile3

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım..sağlıklı, mutlu, huzur dolu nice yıllarınız olsun inşAllah.. a.s.

Aman Allah boncuğuma bak ya maşaAllah 41 bin kere , havuzla aynı renk gözler :CüvCüv: maşaAllah öp yerime annesii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…