- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.581
kıssss duygu....yoksun nerlerdesin..msn de bakıyorum sana.....k
stüm ben doğum gününde aramadın kızımın......ben de seni aramayacağım egenin doğum gününde oh olsun işte egeyi arıycam sadece :)))))))))
ayten kaçtın send e msn de n burdasın..yakalandın........
saliş,senin afacanın fotoğraflarını koyda bakalım yahuu
aylar oldu koymadınn
Hasta bebeklere geçmişler olsuuunn
Fatma Ayçaya da biz almıştık bundan hayırlı olsun çok keyif alıyorlar binerken daha 8 aylıkken ilk bisikletini aldık lan fazla mı şımartıyoruz acaba biz bu bıdıkları...
Duygu pasta fiyatları aynen dediğin gibi ramazana denk geleceği için biz ailecek kutlayacağız resimli bir pasta yaptıracağım ben sonra bayramda kalabalıkla tekrardan kutlarız inşallah...
Bu arada kızlar siz çok bilmiş arkadaşlarıma danışmadan almayim dedim..
Ayça artık yürüyorİlk adım ayakkabısı diye bişey varmış,şu ortopedik,bilekli olanlara yeni ad koymuşlar anlicağınız onlara baktık da anam indirimde 50 TL:1no2:
Nike sporlara baktık tabanı çok sertti yavrum robot gibi yürür onlarla
Biz tabanı daha yumuşak spor ayakkabı gibi cırtlı olanlardan aldık,aslında yalınayak daha rahat yürüyor ama bunlarlada idare eder.Siz ne yaptınız?Ortopedik almak daha iyidir tabiki dimi??
Siz aldıysanız deyin bana da ben de alacam.:uhm:
kıssss duygu....yoksun nerlerdesin..msn de bakıyorum sana.....k
stüm ben doğum gününde aramadın kızımın......ben de seni aramayacağım egenin doğum gününde oh olsun işte egeyi arıycam sadece :)))))))))
senle kavgamı yaptım ama duyguyla yapmadım daha :)
Hasta bebeklere geçmişler olsuuunn
Fatma Ayçaya da biz almıştık bundan hayırlı olsun çok keyif alıyorlar binerken daha 8 aylıkken ilk bisikletini aldık lan fazla mı şımartıyoruz acaba biz bu bıdıkları...
Duygu pasta fiyatları aynen dediğin gibi ramazana denk geleceği için biz ailecek kutlayacağız resimli bir pasta yaptıracağım ben sonra bayramda kalabalıkla tekrardan kutlarız inşallah...
Bu arada kızlar siz çok bilmiş arkadaşlarıma danışmadan almayim dedim..
Ayça artık yürüyorılk adım ayakkabısı diye bişey varmış,şu ortopedik,bilekli olanlara yeni ad koymuşlar anlicağınız onlara baktık da anam indirimde 50 TL:1no2:
Nike sporlara baktık tabanı çok sertti yavrum robot gibi yürür onlarla
Biz tabanı daha yumuşak spor ayakkabı gibi cırtlı olanlardan aldık,aslında yalınayak daha rahat yürüyor ama bunlarlada idare eder.Siz ne yaptınız?Ortopedik almak daha iyidir tabiki dimi??
Siz aldıysanız deyin bana da ben de alacam.:uhm:
30 liramııı ay biz burda normal günlerde 4 kişilik pastayı o kadara alıyoruz yaaa ızmirde paris gibi valla(
Evet canım maketli pasta dediğim o işte mesela şu pastanın 25 kişiliği kız bebişler için gerçi ama 175 lira...
selamlar millettt ben yoğun bir tempodayım çoookkk yoruluyorum bide iftar telaşı sahur derken ayaklarım dizlerim belim kollarım kendimi çook yorgun hissediyorum allah güç kuvvet versin mutlu bir yorgunluk ama yorgunluk yorgunlukturr.
ceylin bebeği kıskanıyor ikide bir kardeşimin odasına gidip bebeğe dokunmaya çalışıyor birinde başardı kaşla göz arası kardeşimi banyoya hazırlıyordum oda gitmiş odaya bi baktım yok ziilli hemen koştum ne göreyim vuruyor çocuğa ama yatağın ortasında olduğu için bebeğin ayaklarına yetişebiliyor çıkmaya çalışıyor çıkamyorr aldım çıkardım odadan nasıl ağlıyor kızıyor bana feci komikti yanii
kardeşimi yarın kendi evine götürücez kontrolleri var öğlen ordan evine götürcez 2 gün anam kalcak orda ben eve gelicem yarın evlilik yıldönümümüzz
tam 5 yılı geride bırakıyoruzALLAH NİCE YILLARA NASİP EDER İNŞALLAH SAĞLIK HUZUR DOLU MUTLULUK DOLU YILLAR YAŞARIZ NASİPSE İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?