- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.601
Allaaaahhhh ayça yapsa gebertirim heralde bennn
Yaa hayırdan anlıyor mu sizinkiler benimki mesela terlik ve ayakkabılarla oynamaya pek meraklı ne zaman yakalasam HAYIR AYÇA diye bağırıyorum sonra sanki bana verecekmiş de almış gibi bana al diyorlmaz: bu yasakları nasıl öğreticez valla okulda 40 dk da 40 tane çocuğu oturtup bir de İngilizce anlatıyorum ama evde şu tırnak kadar velede HAYIR ı anlatamıyorum.
O evde iş yapaken bacak arasında gezmeler,eteğe tutunup arlmaz:kamdan sürünmeler de ayrıca gıcığıma gidiyor zaten...ama hepsi bi yana Allah nasıl vermiş annelik duygusunu bize ki uyurken bile özlüyorum minik canavarımı...:asigim:
Burdayız anam ama sen yoksun şimdik de
aaa sen ne diyosun geçen bizim üst komşuyla karşılaştım merdivende köpek mi aldınız siz diye sordu ayyy bi utandım
biz Ayçayla kudururken,oynarken hep havlıyoz da:kedi::kedi:
Hadi yaa,aslında Ayça ayakkabısız daha rahat yürüyor ama alışması da lazımCanım Derya Baykal'a Prof çıkmıştı.Adam aileler daha sağlıklı diye ortopedik ayakkabı alıyorlar ama biz tavsiye etmiyoruz mümkün olmadığı sürece çocuklara ayakkabı giydirmeyin dışarısı için de yumuşak tarz ayakkabı alın demişti.
Kızım o zaman daha küçüktü ama ilgimi çekmişti bu konu.
Canım güle güle düşmeden yürüsün büşbüşmaşaAllah Ayçoşa..:1rolleyes:
ben ORTOPEDıA marka aldım cnm..
gerçi Büşra henüz yürümüyor ama; dışarıdayken inip yürütmemi istiyor hep ve sıradan ayakkabılarla ayağı sağa sola yamuluyordu, yazık..ortapedik ayakkabı ile çok muntazam yürüyor :lepi:
[EGEYE NAZAR DEĞMESıııN...
İyi geceler...
Mervecimm eşim temelli gelmedi maalesef ama uzun süredir yanımızda..
Bu gidişinde işlerini büyük bir kısmı bitmiş olacak..gerçi bayağı zarar edecek ama üçü beşi düşünecek sabır kalmadı ikimizdede...
Emelcimm oruç tutamıyorum maalesef ama tedavim bitsin inşallah borçlarımı tutacağım..Bu senede o kadar istemiştimki tutmayı ama kısmet olmadı..
Duygu canım çok pahalıymış ya..
Ben pelitten fiyat almıştım hemen hemen koyduğun resimlerdekine benziyor internet sitesindede katologu va zaten...kişi başı 20 ytl dediler yani 150-200 arası..Bana fiyatlı geldi..
Garip usta pastanesi var belki ist. daki arkadaşlar bilir onlarda 20 kişilik 70-80 dedi ve 1 yaş pastalırından..oraya karar verdim.....
Egeyede maşallah çok yakışıklııtam ısırmalık
Anladım canım İzmirinde peliti Sevinç pastanesi ve reyhandır...Google yazarsan onunda kataloğu var ve malesef bu fiyatlar isteniyor ama bende yaptırma niyetinde değilim zaten dışarda kutlucaz biz doğumgününü oraya kişi başı ücret ödücez zaten birde pastaya verirsem kocam boşucak beni artık az kaldıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar benim oğlan 5 adıma kadar gidiyor sonra hoop düşüyor şimdi bu yürüyoomu yürümüyoomu:)))))))))
oyy Ayça kızımıza da maşallah.
ARzucum maşallah ogluşa tabi yürüyor annesi 5 adım atıyormuş.
Teşekkürler Gül teyze çok eglendi ama birazda şaşkındı tabi.
Oyy Maşallah5 adım atıyor demek yürüyor kız yürüyorr inanabilirsin:)))))
Benimki 2 yaşında yüreyecek bu gidişle babası kılıklı oda yürümeyi hiç sevmez..
Duygucum bizimkiside aynı :)) İlk önce pelittekine karar verdimm pastaları görünce napimm aklım gitti..eşime söyledim 200 ytl haberin olsun diye oda bana ne pastaymış onu yemeyelim saklayalım diye dalga geçti..
Ay benimki dalga geçmiyor valla gayet ciddi canım:roflol:Ciddi ciddi kızdı yani bu ne ya dışarda doğumgünü kıyafet pasta sen doğumgününde bunları yapıyorsun ben sünnet için çalışmaya para biriktirmeye başlıyım diyedelikafadulden
Erkekler anlamıyor bacım 1 yaşbu yani özel sonuçta Allah Allah:dilcikar:
bu kadar arkadaşlarr daha resimlerimiz çokta bu kadar yeterli sanırım. darısı sizin başınıza arkadaşlar.
Eda canım siz Anadolu yakasındamısınız Avrupadamı.bide saglıgın yerinde olsun güzelim sonra tutarsın canım. bende tutamıyorum malesef regli oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?