Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarrrr,
umarım herkes iyidir.. biz bir taşınma telaşı içindeyiz gündüz işteyim işte çok yoğun bu aralar
akşam da evde toparlanmaya çalışıyorum c.tesi taşıncaz bakalım .
doğum günü olan , geçen kuzularımızın hepsine nice yıllaaarrr
bizimki de 19 eylül yeni evimizde kutluycaz inşallah tam da arife gününe denk geliyo
bu arada denizo da yürüyor artık 1 hafta 10 gündür ... baya ilerletti artık bir haftaya koşmaya başlar :)

uzun zamandır koymuyorum bide foto koyayım çirkin tosbanın...
bu arada foto ekleyen arkadişlerimmm imageshake iş yerinde açılmıyor evde de hiç vaktim olmuyor girmeye ondandır fotolarınıza yorum yapamamam yanlış anlamayın lütfennn Şeniz

Eklentiler

• $DSCF3506.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCF3511.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF3520.webp
    28 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_1761.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCF3517.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
gözde bu çok serseri olacak yakışıklı olacakkk allah alahhh yerim ben bunu tutmayın beniiiiiiiiiii........

saol bitanem hepsi büyüdü artık tosunlrın:Saruboceq:senin o maviş ne öle yaa havuzla bütünleşmiş maş..fıstığıma
aslıcım benim rahmimde bi kitle parcası cıktıda dr.da kürtaj yapar gibi alırız demiştide korkuyorum ama bakalım bi reglim bitsin de inş.. aldırmatya gerek kalmaz da kendiliğinden küçülür allah büyük canım ya... ayy cok özendim şimdi bende ne güzel gecmiş doğumgünü fotolara yansımış darısı bize artık hayırlısıylaaa..pastasıda çok şık yaww
Saliha çok özledim ben bunu,çok yakışıklı maşallah.getir banada seveyim delikafadulden

duygu,egenin bakışlar yakıyo,çok karizmatik olacak

bizde özledik teyzesi sizi inş.. getircem ama nezaman kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Salihacım geçmiş olsun ben bilmiyordum geçmişi okuyamadığım için fazla...Allah şifa versin canım umarım sorunsuz atlatırsına.s.

maşallah yakışıklıma

ayyyyyyyyy duygu ben bayıldımmm, çok müthiş olmuş sakın uzatmaaa bu rengide değiştirme sakınnn taş gibisin vallaaahi

Ege plajda dondurma yerkeneBu arada eşimin şortundaki dondurma kalıntılarına dikkatinizi çekerim ben başıma gelceği bildiğim için almadım kucağıma:))))))
[tp://img193.imageshack.us/img193/3166/hpim3354t.jpg[/IMG][/URL]

Son düzenleme:

canım pahalı yerlerden yaptırma....şölen,elit,evim onlarda güzel..ben evimde yaptırdım...ama fiyatı bilmiyorum ..hediye...

[
ben fazla takılamıyorum sızlerle ama fıkrımı soylemek ıstedım arkadasım sac modelın cok guzel ve gercektende tas gıbısın masallah kılolar gıtmıs manken gıbısın. kac kılo alnıstın hamıleleıgınde.

Son düzenleme:

Ayy canım sağolopuyorumnanaktanBen hamişken çok az kilo aldım çok fittim yani sadece 26 kilocuk aldımdelikafaduldenBir denizanası şeklinde doğuma aldılar benikaydirigubbakcemile3
Sonra 32 kilocuk kadar verdim bu halime geldimyerimseniben
Bu arada alıntıdan silersen sevinirim canım sonra silicem çünkü fotolarızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…