- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.621
saol bitanem hepsi büyüdü artık tosunlrın:Saruboceq:senin o maviş ne öle yaa havuzla bütünleşmiş maş..fıstığımaEşim başka bilgişayar aldı bugun ödünç iş içinde bende fırsattan istifade fotoları görüyorum hemen tatilden bir kaç karede ben yükleyim Salihacım 41 kere maşallah paşaya koca adam olmuş bu yaa:)
aslıcım benim rahmimde bi kitle parcası cıktıda dr.da kürtaj yapar gibi alırız demiştide korkuyorum ama bakalım bi reglim bitsin de inş.. aldırmatya gerek kalmaz da kendiliğinden küçülür allah büyük canım ya... ayy cok özendim şimdi bende ne güzel gecmiş doğumgünü fotolara yansımış darısı bize artık hayırlısıylaaa..pastasıda çok şıksalihacım hayırdır güzelim geçmiş olsun yazdında ben kaçırdım sanırım canım neyin var.
Gül canım bizde ayakkabı almadık abisinden ablasından miras kaldı:))
ohh maşallah Ayça kızımızla Ege oglumuz yürüyor,FAtma ŞEvval'de yürüyor ne güzel.
Saliha çok özledim ben bunu,çok yakışıklı maşallah.getir banada seveyim delikafadulden
duygu,egenin bakışlar yakıyo,çok karizmatik olacak
saol bitanem hepsi büyüdü artık tosunlrın:Saruboceq:senin o maviş ne öle yaa havuzla bütünleşmiş maş..fıstığıma
aslıcım benim rahmimde bi kitle parcası cıktıda dr.da kürtaj yapar gibi alırız demiştide korkuyorum ama bakalım bi reglim bitsin de inş.. aldırmatya gerek kalmaz da kendiliğinden küçülür allah büyük canım ya... ayy cok özendim şimdi bende ne güzel gecmiş doğumgünü fotolara yansımış darısı bize artık hayırlısıylaaa..pastasıda çok şıkyaww
bizde özledik teyzesi sizi inş.. getircem ama nezaman kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz aslıcım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
biz yürüyoruz o zaman :lepi:
pastalar acayiip ucukmuş yaww duygucum haklısın ben kesin winnie poohlu bişi ettircem ama o bile 100 milyon senin beğendiğinde çok şeker biz konsepti bozmayak ayılı olsun diyorum
Salihacım geçmiş olsun ben bilmiyordum geçmişi okuyamadığım için fazla...Allah şifa versin canım umarım sorunsuz atlatırsına.s.
ayyyyyyyyy deryaa ben bayıldımmm, çok müthiş olmuş sakın uzatmaaa bu rengide değiştirme sakınnn taş gibisin vallaaahi
Anladım canım İzmirinde peliti Sevinç pastanesi ve reyhandır...Google yazarsan onunda kataloğu var ve malesef bu fiyatlar isteniyor ama bende yaptırma niyetinde değilim zaten dışarda kutlucaz biz doğumgününü oraya kişi başı ücret ödücez zaten birde pastaya verirsem kocam boşucak beni artık az kaldıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben fazla takılamıyorum sızlerle ama fıkrımı soylemek ıstedım arkadasım sac modelın cok guzel ve gercektende tas gıbısın masallah kılolar gıtmıs manken gıbısın. kac kılo alnıstın hamıleleıgınde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?