Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım pahalı yerlerden yaptırma....şölen,elit,evim onlarda güzel..ben evimde yaptırdım...ama fiyatı bilmiyorum ..hediye...

Yok deryacım yaptırmıcam zaten enayi parası veremicem bende...Dediğin gibi evimde beğendim bir tane winnie şeklinde üstünde 1 var :)O sanırım 70 e falan yapıcak onu alıcazyerimseniben

tamam canım silerim. tebrik ediyorum seni verdiğin kilolardan ötürü. özel birşey yapdınmı yoksa koşturmacadan mı gitti kilolar.

tamam canım silerim. tebrik ediyorum seni verdiğin kilolardan ötürü. özel birşey yapdınmı yoksa koşturmacadan mı gitti kilolar.

İlk 6 ay akşam 5 ten sonra bazen 6 dan sonra ağzıma sudan başka birşey sürmedim canım zaten 6 ayda verdim sonrada korumaya çalıştım biraz alınca tekrar diyet yapıyorum mesela tatile gittik 2 kilo aldım bünyem çok müsait geldim hemen 2.5 kılo verdimyerimsenibenAncak böyle oluyor canım...

Edit butonuna bas canım o yazdığın yazının altındaki resim kısmını sil benden alıntı yaptığın kısmı o kadar canım..

iraden kuvvetli o zaman. bende bıraz verdım ama daha tam gıtmedı kılolar. yavas yavas onlarda gıdecek ınsallah

salihacım çok geçmiş olsun canım

duygu saçlar çok yakışmış maşallah bende rengi de boyu da çok güzel hiç değiştirme

şu ramazan bitsin yine diyetteyim bende 7 kilo vermem lazım

derya sen nasılsın doğum günü yaptınız mı hiç resim koymadın duru nun resimlerinden ve doğum günü resimlerinden isteriz ne zamandır görmedik kızımızı

bu arada durunun sağlığı nasıl belindeki tüylenmeden bir olumsuzluk çıkmamıştır umarım

Son düzenleme:
.........................

yerim bven onun dondurma yiyen ağzını......kıss bizimkine uzatıyoruz mıncıklıyo sadece ...yiyecek olan herşeyi....şimdiye kadar yiyeceğim diye gelip yediği tek şey kabak çekirdeği delikafaduldencokacimcoook

Son düzenleme:
MERHABA ..
Derya hoşgeldin...geçmiş doğum gününüz kutlu olsun..nice nice sağlıklı mutlu senelere inşAllah.
Duygucum çok hoş olmuş saçların, rengi de çok gitmiş tenine..

iraden kuvvetli o zaman. bende bıraz verdım ama daha tam gıtmedı kılolar. yavas yavas onlarda gıdecek ınsallah

Yok aslında değil ama ara sıra ınat gelıyor teşekkurler canım darısı basına ınsallah
salihacım çok geçmiş olsun canım

duygu saçlar çok yakışmış maşallah bende rengi de boyu da çok güzel hiç değiştirme

şu ramazan bitsin yine diyetteyim bende 7 kilo vermem lazım

Sağol canımn teşekkürleropuyorumnanaktan
canım arkadaşım maşallah süper görünüyorsun saçlarında harika valla taş gibidir arkadaşım taaaaaaaaaaaşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım benim sen daha güzelsin tatlımopuyorumnanaktan
canım çok güzel olmuşsun bence ..zaten güzeldin....bu boy iyi....bence tabi...

Sağol güzel arkadaşım:)
MERHABA ..
Derya hoşgeldin...geçmiş doğum gününüz kutlu olsun..nice nice sağlıklı mutlu senelere inşAllah.
Duygucum çok hoş olmuş saçların, rengi de çok gitmiş tenine..

Sağol canım bu kendi rengi artık aylardır boyatmıyorum böyle bırakcam artıkopuyorumnanaktan

Alıntılardan silerseniz çok sevinirim tatlışkolar:)

Egede mıncıklıyo canım ya ama tadına bakınca ılk agzına verıyorum sonra yapmıyo dun duduk makarna vardı aksam yemegınde ellerının ıcınde sıkmaktan suyu cıktı makarnalarınkaydirigubbakcemile3

canim bir doktordan duyumustum aslinda maazaladar ortopedik diye gecen ayakabi ortopedik degil de anatomik ayakibisidir.Ortopedik a[yakibi sadece receteyle alinir.Bebegin ayaklarla bir sorunu yoksa ortobedik ayakabisndan ihtiyaci yoktur.
ayakibi yumusak arkadada sabit olmasi gerekiyormus.Yani ayakibi ve ayakibizis olunca bebegin yuruyus sekli degismemesi gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…