- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.641
canım pahalı yerlerden yaptırma....şölen,elit,evim onlarda güzel..ben evimde yaptırdım...ama fiyatı bilmiyorum ..hediye...
Ayy canım sağolopuyorumnanaktanBen hamişken çok az kilo aldım çok fittim yani sadece 26 kilocuk aldımdelikafaduldenBir denizanası şeklinde doğuma aldılar benikaydirigubbakcemile3
Sonra 32 kilocuk kadar verdim bu halime geldimyerimseniben
Bu arada alıntıdan silersen sevinirim canım sonra silicem çünkü fotolarızemuszemus
tamam canım silerim. tebrik ediyorum seni verdiğin kilolardan ötürü. özel birşey yapdınmı yoksa koşturmacadan mı gitti kilolar.
İlk 6 ay akşam 5 ten sonra bazen 6 dan sonra ağzıma sudan başka birşey sürmedim canım zaten 6 ayda verdim sonrada korumaya çalıştım biraz alınca tekrar diyet yapıyorum mesela tatile gittik 2 kilo aldım bünyem çok müsait geldim hemen 2.5 kılo verdimyerimsenibenAncak böyle oluyor canım...
Saçlarımı kısa kestirdim nerdeyse bir ay oldu bir fotoğraf koyamadım onuda koycam bu bilgisayar varken fikirlerinizi söyleyin bu boyda kalsınmı yoksa uzatayımmı yine diye:)Çok yıpranmıştı ama baya toparladı kestirince tabi hadi bakalım ne diyonuz bacılar:)[
canım arkadaşım maşallah süper görünüyorsun saçlarında harika valla taş gibidir arkadaşım taaaaaaaaaaaşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar nette chicco 4 fonksiyonlu bisiklet gördüm. oğluma doğum günü hediyesi olarak alcam. güzel bişiye benziyo.
iraden kuvvetli o zaman. bende bıraz verdım ama daha tam gıtmedı kılolar. yavas yavas onlarda gıdecek ınsallah
salihacım çok geçmiş olsun canım
duygu saçlar çok yakışmış maşallah bende rengi de boyu da çok güzel hiç değiştirme
şu ramazan bitsin yine diyetteyim bende 7 kilo vermem lazım
canım arkadaşım maşallah süper görünüyorsun saçlarında harika valla taş gibidir arkadaşım taaaaaaaaaaaşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok güzel olmuşsun bence ..zaten güzeldin....bu boy iyi....bence tabi...
MERHABA ..
Derya hoşgeldin...geçmiş doğum gününüz kutlu olsun..nice nice sağlıklı mutlu senelere inşAllah.
Duygucum çok hoş olmuş saçların, rengi de çok gitmiş tenine..
yerim bven onun dondurma yiyen ağzını......kıss bizimkine uzatıyoruz mıncıklıyo sadece ...yiyecek olan herşeyi....şimdiye kadar yiyeceğim diye gelip yediği tek şey kabak çekirdeği delikafaduldencokacimcoook
Sağol canım bu kendi rengi artık aylardır boyatmıyorum böyle bırakcam artıkopuyorumnanaktan
Alıntılardan silerseniz çok sevinirim tatlışkolar:)
Hasta bebeklere geçmişler olsuuunn
Fatma Ayçaya da biz almıştık bundan hayırlı olsun çok keyif alıyorlar binerken daha 8 aylıkken ilk bisikletini aldık lan fazla mı şımartıyoruz acaba biz bu bıdıkları...
Duygu pasta fiyatları aynen dediğin gibi ramazana denk geleceği için biz ailecek kutlayacağız resimli bir pasta yaptıracağım ben sonra bayramda kalabalıkla tekrardan kutlarız inşallah...
Bu arada kızlar siz çok bilmiş arkadaşlarıma danışmadan almayim dedim..
Ayça artık yürüyorİlk adım ayakkabısı diye bişey varmış,şu ortopedik,bilekli olanlara yeni ad koymuşlar anlicağınız onlara baktık da anam indirimde 50 TL:1no2:
Nike sporlara baktık tabanı çok sertti yavrum robot gibi yürür onlarla
Biz tabanı daha yumuşak spor ayakkabı gibi cırtlı olanlardan aldık,aslında yalınayak daha rahat yürüyor ama bunlarlada idare eder.Siz ne yaptınız?Ortopedik almak daha iyidir tabiki dimi??
Siz aldıysanız deyin bana da ben de alacam.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?