Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar herkese;
Duygucum ne güzel olmuşsun valla. Bencede boyuda rengi de iyi.
Bide bişey soracam. Dondurma soğuk değilmiydi? Boğazları falan?

Selam kızlar herkese;
Duygucum ne güzel olmuşsun valla. Bencede boyuda rengi de iyi.
Bide bişey soracam. Dondurma soğuk değilmiydi? Boğazları falan?

Nuraycım soğuk tabı:)Ege alışkın maşallah 41 kere...sureklı dondurma yıyor yogurdu falan dolaptan cıkarıp vverıyorum ben soguk alışsın henuz bır sorunla karsılasmadık cok sukur

kızlar bişey sorcam , grip aşısı mevsimi geldi bebeklere yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
biz ailecek olcaz sanırım bu sene bu zamana kadar hiç olmadım zaten kolay kolayda hastalanmam ama
biz hasta olunca denizde anında kapıyor oyüzden bu sene olcaz
bizim şirkette yapıyolar zaten aşı ailemiz içinde istediğimiz kadar aşı veriyorlar.
deniz içinde doktoruna sorcam bakalım ne diyecek olur derse onu da aşılatcam her nezleden sonra bronşite çevircek mi diye uykularımın kaçmasından iyidir .

bu arada sıpaların kendi kendine yemek yemesinden bahsetmişsiniz deniz acayip meraklı kendi yemeye :) zaten eline her verdiğini yiyor özellikle meyve hastası ama bu aralar kaşık çatalla yemeye takmış durumda . dün biz yemek yerken tutturdu kucağına gelcem diye aldım .masadan çatalı aldı başladı makarnamdam yemeye koca çatala batırıyor makarnayı ordan da hopp ağzına bayaa götürdü bu şekilde walla :)

Selam fikriye, bizim de dedemiz görmüş bu bisikletlerden, o alacak bizede. Gezdirirken görmüş birini hoşuhna gitmiş. Çocuğğu kollamak için ön tarafta bi plastik parça da var.
Bide o arkadaki koldan tekerlekleri de çevirebiliyorsun. Güzel bişey yapmışlar...

:icecreamUYGUCUM CANIM COK GUZELSIN YA KOCAN COK SANSLI UMARIM FARKINDADIR.Bebisin kime benziyor masallah beyaz sarisin.Canim acaba sizinle akrabamiyiz bu COCUGUN BANA MI CEKMIS SIMDIDEN dondurmayi cok seviyor.Abim bana hep dondurma cadisi derdi.:hooray: eger dondurma yeme yarismasi olsa ben kazanirim her halde.:dance:

http://img212.imageshack.us/img212/4111/dsc00041utr.jpg

bizim ilk ayakibimiz boyleydi.ama kuculdu.Aynisini almak istedim ama daha buyuk nomaralar bile olmadi.Sanbergin ayagi tobis dar geldi.
ben aldigimda 50 lt almistim simdi baktim 22 lira indirime girmis.
Bu ayakibiyi tavsiye ediyorum.Cok rahat.Ama bebeginizin ayagi tombis ise yukardan acan ayakibi secmelisiniz.

Son düzenleme:

sağol canımcım....iyiyiz..facebookta var fotolar ...buraya da koyacağım inşallah ama evde duru izin vermiyor hiçbirşeye ..ramazan ya bi de misafir alıyoruz yemeğe ya da biz gidiyoruz vakit kalmıyor...siz ne yaptınız nasıldı?foto koyduysan da geçmişi okumadığım için görmemişimdir...doğum günü kutlamaları topiğine koysak ya daha rahat bakarız aslında....
belinde tüy kalmadı Allah a şükür.....artık kapattık o konuyu biz canım..

Canım benim yaa o senin güzel bakan gözlerin hangı erkek farkındadırki hepsi aynı tornadan cıkmıs gibi işte:))
Ege aynı babası canım esım kumral mavı gozlu:)
Dondurmaya bayılıyor teyzesı bende cok severım hamıleyken yarım kılo dondurma yıyordum:)

Kızlar ben kaçar işler cok öpüyorum sizi çokopuyorumnanaktan

evet canim bebek dusmez yani.bide bebeklerimiz buyuk artik.Bizimki o plastik destegi bebegin buyuklugune gore ayarlayabilirsin daha dar daha genis oluyor.Arkadaki sapi anne kontrolu deniliyormus.
ben alis verise de giderim onunla/

benim bildigim kadariyle bebeklere grip asisi olmaz ama kesin degil dr la danis.

canim eger kendi kendi yemek istiyorsa dagiticak batircak diye dusunme hersey ver hem istahi acilir hem cabuk kendi kendi yemeyi cabuk ogrenir.

ay maşallah canım...ama dikkat et bir yereine zararvermesin....bizimki öyle şeyleri ancak oyuncak yapıyooo....ağzına götürmek mi hayatta....

benim bildigim kadariyle bebeklere grip asisi olmaz ama kesin degil dr la danis.

canim eger kendi kendi yemek istiyorsa dagiticak batircak diye dusunme hersey ver hem istahi acilir hem cabuk kendi kendi yemeyi cabuk ogrenir.

vaxigrip pediatric diye bi aşı var canım
6 aydan büyük her bebeğe yapılabiliyor.
deniz 2 kere bronşitin eşiğinden döndü biraz hassas her grip nezle arkası kabus yaşıyorum hemen gögsüne iniyor o yüzden korkuyorum ... sorcam doktoruna bakalım

demkki varmis oyle bir asi.Ben de dokturumuza sorayim.Yaptirabilirsek cok iyi olur ya.Kis geliyor ben de hastalanmasin dan korkuyorum.Ilaclar vvermek yerine asi yaptirsak daha iyi.Sen de dokturunuzla danisinca bize de soylermisin.

kizlar bisey sorayim.Bebklerinizi yastikli mi yastiksiz mi uyuyor.Bizimki simdiya kadar yastiksiz yatirdim.Arasira yastik koydum ve galiba cok rahat oluyor.Bizim dr 1 yasina kadar koyma demisti.eger kullaniyorsaniz nasil bir yastik ozel bebek yastiklari vardir nerden aldiniz?

ben yastıksız yatırıyorum,ayakta sallayarak uyuyor yastıkta sallıyorum normal büyük insan yastığı :) ama yatakta yastıksız yatırıyorum...bazı doktorlar 6 ay bazıları 2 yaş diyor ...aslında bizim bile yastıksız yatmamınz gerekirmiş omurga sağlığı açısından....benimki yatakta dmne dmne yatıyor zaten yastık fayda etmez.....
bu arada ben çıkaramadım seni ....

Son düzenleme:
salihacım geçmiş olsun canım....
gözdecim çok tatlı bu ya....
saol var ol arkadaşım:1hug:
salihacım çok geçmiş olsun canım
duygu saçlar çok yakışmış maşallah bende rengi de boyu da çok güzel hiç değiştirme

şu ramazan bitsin yine diyetteyim bende 7 kilo vermem lazım
canımsın saol tatlımopuyorumnanaktan
Egede mıncıklıyo canım ya ama tadına bakınca ılk agzına verıyorum sonra yapmıyo dun duduk makarna vardı aksam yemegınde ellerının ıcınde sıkmaktan suyu cıktı makarnalarınkaydirigubbakcemile3

valla tam bir taş bebeksin haaa:hooray: dedikleri gibi cokda sağlıklı görünüyor sacların bence de seni acmışş:1rolleyes:

ben düşünüyorum canım zatii dr.da demişti ekim ayı grip aşısı ayı vurdur die valla öyle bi yerden grip kaptımı kapacakmıı diee düşünmekten vee uykularımızın kaçmasından sa en iyisi aşı bizimkininde zaten broşlarına inmişti korumak lasım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…