- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.661
Selam kızlar herkese;
Duygucum ne güzel olmuşsun valla. Bencede boyuda rengi de iyi.
Bide bişey soracam. Dondurma soğuk değilmiydi? Boğazları falan?
derya sen nasılsın doğum günü yaptınız mı hiç resim koymadın duru nun resimlerinden ve doğum günü resimlerinden isteriz ne zamandır görmedik kızımızı
bu arada durunun sağlığı nasıl belindeki tüylenmeden bir olumsuzluk çıkmamıştır umarım
:icecreamUYGUCUM CANIM COK GUZELSIN YA KOCAN COK SANSLI UMARIM FARKINDADIR.Bebisin kime benziyor masallah beyaz sarisin.Canim acaba sizinle akrabamiyiz bu COCUGUN BANA MI CEKMIS SIMDIDEN dondurmayi cok seviyor.Abim bana hep dondurma cadisi derdi.:hooray: eger dondurma yeme yarismasi olsa ben kazanirim her halde.:dance:
Egede mıncıklıyo canım ya ama tadına bakınca ılk agzına verıyorum sonra yapmıyo dun duduk makarna vardı aksam yemegınde ellerının ıcınde sıkmaktan suyu cıktı makarnalarınkaydirigubbakcemile3
Selam fikriye, bizim de dedemiz görmüş bu bisikletlerden, o alacak bizede. Gezdirirken görmüş birini hoşuhna gitmiş. Çocuğğu kollamak için ön tarafta bi plastik parça da var.
Bide o arkadaki koldan tekerlekleri de çevirebiliyorsun. Güzel bişey yapmışlar...
kızlar bişey sorcam , grip aşısı mevsimi geldi bebeklere yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
biz ailecek olcaz sanırım bu sene bu zamana kadar hiç olmadım zaten kolay kolayda hastalanmam ama
biz hasta olunca denizde anında kapıyor oyüzden bu sene olcaz
bizim şirkette yapıyolar zaten aşı ailemiz içinde istediğimiz kadar aşı veriyorlar.
deniz içinde doktoruna sorcam bakalım ne diyecek olur derse onu da aşılatcam her nezleden sonra bronşite çevircek mi diye uykularımın kaçmasından iyidir .
bu arada sıpaların kendi kendine yemek yemesinden bahsetmişsiniz deniz acayip meraklı kendi yemeye :) zaten eline her verdiğini yiyor özellikle meyve hastası ama bu aralar kaşık çatalla yemeye takmış durumda . dün biz yemek yerken tutturdu kucağına gelcem diye aldım .masadan çatalı aldı başladı makarnamdam yemeye koca çatala batırıyor makarnayı ordan da hopp ağzına bayaa götürdü bu şekilde walla :)
kızlar bişey sorcam , grip aşısı mevsimi geldi bebeklere yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
biz ailecek olcaz sanırım bu sene bu zamana kadar hiç olmadım zaten kolay kolayda hastalanmam ama
bizim şirkette yapıyolar zaten aşı ailemiz içinde istediğimiz kadar aşı veriyorlar.
deniz içinde doktoruna sorcam bakalım ne diyecek olur derse onu da aşılatcam her nezleden sonra bronşite çevircek mi diye uykularımın kaçmasından iyidir .
bu arada sıpaların kendi kendine yemek yemesinden bahsetmişsiniz deniz acayip meraklı kendi yemeye :) zaten eline her verdiğini yiyor özellikle meyve hastası ama bu aralar kaşık çatalla yemeye takmış durumda . dün biz yemek yerken tutturdu kucağına gelcem diye aldım .masadan çatalı aldı başladı makarnamdam yemeye koca çatala batırıyor makarnayı ordan da hopp ağzına bayaa götürdü bu şekilde walla :)
benim bildigim kadariyle bebeklere grip asisi olmaz ama kesin degil dr la danis.
canim eger kendi kendi yemek istiyorsa dagiticak batircak diye dusunme hersey ver hem istahi acilir hem cabuk kendi kendi yemeyi cabuk ogrenir.
vaxigrip pediatric diye bi aşı var canım
6 aydan büyük her bebeğe yapılabiliyor.
deniz 2 kere bronşitin eşiğinden döndü biraz hassas her grip nezle arkası kabus yaşıyorum hemen gögsüne iniyor o yüzden korkuyorum ... sorcam doktoruna bakalım
kizlar bisey sorayim.Bebklerinizi yastikli mi yastiksiz mi uyuyor.Bizimki simdiya kadar yastiksiz yatirdim.Arasira yastik koydum ve galiba cok rahat oluyor.Bizim dr 1 yasina kadar koyma demisti.eger kullaniyorsaniz nasil bir yastik ozel bebek yastiklari vardir nerden aldiniz?
saol var ol arkadaşım:1hug:salihacım geçmiş olsun canım....
gözdecim çok tatlı bu ya....
canımsın saol tatlımopuyorumnanaktansalihacım çok geçmiş olsun canım
duygu saçlar çok yakışmış maşallah bende rengi de boyu da çok güzel hiç değiştirme
şu ramazan bitsin yine diyetteyim bende 7 kilo vermem lazım
Egede mıncıklıyo canım ya ama tadına bakınca ılk agzına verıyorum sonra yapmıyo dun duduk makarna vardı aksam yemegınde ellerının ıcınde sıkmaktan suyu cıktı makarnalarınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?