Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben de yastiksiz uyurum zaten.Canim ben agustos annesiyim.burda yeni yazmaya basladim zaten.

çok sık grip olduğu için nefes almakta zorluk cekiyodu spreylerede işe yaramadı bazen onun için dr.muz yastıkta yatırırsan rahat nefes alır dedi onun için 2.3 aydr birazalçak bi yastıkta yatırıyorum özel bi yastık deil ama içi hakiki yün hem teri emiyo hem saglıklı die ben yün tercih ettim:1closedeyes:

selam kızlar
yakışıklı deniz ve cool egeye maşallah
duygu saçların güzel olmuş,bende artık kendi rengimi kullanıyorum..koyu kumral..kestirmen iyi olmuş,yüzüne yakışmış.sağlıklı duruyor saçların

Ben geldim kızlar biraz alışveriş yaptık akşam yemek için geldik:)

saol var ol arkadaşım:1hug:

canımsın saol tatlımopuyorumnanaktan

valla tam bir taş bebeksin haaa:hooray: dedikleri gibi cokda sağlıklı görünüyor sacların bence de seni acmışş:1rolleyes:
Canım benim ya çok teşekkürler:)
Sağol canımopuyorumnanaktan

Bende kucağıma alıp gece, mama verrirken hafif sallayarak uyutuyorum, normalde de mama yerken öyle uyuyor, sonra uyuyor ve emziğini verip yatağına , hafif doldurulmuş yastığına yatırıyorum. Emziği de bi müddet tutup atıyor sonra uyurken.
Yada gündüz çok uykusu geliyr, oturduğu yerde uyukluyor, yada kendini belli ediyor gözlerini kaşıyıp, bana mızmızlık yapıyor.
Yalnız bu aralar gece çok uyanıyor hemen ayağa kalkıyor yatağında ve kucağıma aldığımda sarılır gibi olup uyuyor tekrar. Tekrar uyudu diye yatırıyorum bi süre snra tekrarağlayarak kalkıyor. Tam da sahur zamanı bide... Fiziğe de koşturuyom diye geçen pazardan beri oruç da tutmuyorum. Acaba rüyasında mı korkuyor?
Bu arada alttan 2 tane dişimiz de çıktı, beyaz beyaz görünüyorlar iyice alkisalkisalkis

ayy kızlar ya, büşra yanımda egenin fotoğrafının olduğu sayfa açıktı..parmağıyla Egeyi gösterip gülüyor cadı kaydirigubbakcemile3 şu oyun grubunu kursak artıkk akannehir

selamlar sevgiler...anan anmayan cümlenizi hasretle kucaklarım kader arkadaşlarım..emel ve aslıya ayrıca teşekkür ederim.çok içtensiniz..allah hep yüreğinizce versin herşeyi dilerim..bendeniz iyiyim şükür..kısadönem mali kriz durumlarından mütevvellit zaruri bi hasretlik olsu:)kocam faturaları ödeyemeyince ateşte yemek pişirip gazlambasında oturacaktık nerdeyse:)neyse atlattık şimdilik..geçmişe azardan bakarım..

bu geçen sürede hiiçbişicikler yapmadım..parasız yaşamın engüzel yanı bu olsa gerek:)insanı stabil ve sabit hale hatta etkisiz hale getiriyo:)..oruçla aram yok..tutamadım valla henuz..hiç gözümde yemiyo..bi başıma sabah 6dan akşam 8e aç ve sigarasız geçirmeyi...başka bişi yok..12gün kadar sonra dogumgunumuz..deil oda takımı bikaç oyuncak gibi bişiler harıcınde bişi alamicaam için içim buruk ve çocuguma karşı tuhaf bi eziklik duyguları içindeyim..bu beni yoruyo açıkçası..herifi boşamayı sizlerdende uzak kalınca çok düşündüm:)ama henuz boynuzlarım yok bildiğim kadarıyla ve adam yavrusuna çook düşkün iyi bi baba..buyuzden mahkeme gibi bi yıprantıya dayanıcak kudrette deilim..bi boynuz yiyim derhal kuvvetim gelir onada eminim:)..
yeni arkadaşlarımızla baya kaynaşılmış..ben demedimmi aramıza nifak sokmayın yabancı sokmayın diye dinlemediniz dimi yumuşakbaşlı eylulanaları:)bunlarböyledırişte..eylülün hüzünle karışık yoğun duygusal imgesindenmidir nedir eylülanaları pekbi lapagönüllüdür:)şaka yapıyorum tabiki ..uslübümü beğenmediysenizde idare ediverin gaari..buarada öznur arkadaşım ve aslı arkadaşımla arkadaşlıgımızda resmileştirdik hayırlara vesile olssun:)..
nuraycım durunun sonuçları neoldu..
yine yeni yeniden sevgiyle selamlıyorum arkadaşlarım....

Son düzenleme:
buarada ilk izlenimlerim betüş baya bi kendine gelmiş:)ilk şokları atlatmış..cahrm mıdır nedir karizmayı 1500 vurmuş:)..büşranın çook mikrop fena pis çirkin bi fotosu konmuş..durununda son hali kocaaman ollmuş..ve adıyla nekadar bir oluyo bu durular..duru kız olmuş resmen...

sağol teyzesi, iltifat ediyorsun mu desek ne desek, bilemedim :roflol: akannehir

Hoşgeldın umutcum..ah be canım keske dedıgın gıbı olsa... korkular gıderek daha cok sarıyor benı ozlem surda dursun...
ateşkes bıttı 1 eylulde.. Allah sonumuzu hayır etsın ınsallahh... dualarınızı eksık etmeyın..

hoşbulduk duygucum..valla özledim...bu sefer uzun geldi ayrılık..

büşraya papatyalar tak emi annesi benimiçin..sarı buklelerinde beyaz sarı papatyalar..beyazlarda giydir böyle..ve bi stüdyoda kırlardaymış gibi bi ortamda çekiim yaptırıp odasına as:)bunları benimiçin yap ama kesınlıkle senle bi ilgisi yok:)
bende kısmetse bi stüdyoda aile fotoso çektirip bılgısayardakı fotolarıda bastırmak istiyorum..en iyi studyo ıstanbulda hangısı bı fıkrı olan varmı buarada?
oyun grubu ramazana kurban gıttı..ben hazırım valla..kim çaarsa giderim
:)

betülcüm..canımbenim..miniksavaşçı arkadaşım..allah kalbine esenlik versin..dualarda tüm askerlerimiz..şimdi hernekadar ateşkes bittiysede yok açılım felan bikaç ay daha kudurmazlar umuyorum..görevi konumu belli oldumu..

ben hıc guvenmıyorum o kanı bozuklara.. guvenılmez de zaten....
karakolda işte artık... karakolların halını bılıyoruz haberlerden.. kotu dusunmek ıstemıyorum Allahım korusun..
Görevi ise bı kac gune kesınlesıcek.. ancak yapısı geregı sanırım mevzi basına vermeyı dusunuyorlar komutanı oyle demıs... ooy oy.. neyse
saol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…