- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.681
ben yastıksız yatırıyorum,ayakta sallayarak uyuyor yastıkta sallıyorum normal büyük insan yastığı :) ama yatakta yastıksız yatırıyorum...bazı doktorlar 6 ay bazıları 2 yaş diyor ...aslında bizim bile yastıksız yatmamınz gerekirmiş omurga sağlığı açısından....benimki yatakta dmne dmne yatıyor zaten yastık fayda etmez.....
bu arada ben çıkaramadım seni ....
kizlar bisey sorayim.Bebklerinizi yastikli mi yastiksiz mi uyuyor.Bizimki simdiya kadar yastiksiz yatirdim.Arasira yastik koydum ve galiba cok rahat oluyor.Bizim dr 1 yasina kadar koyma demisti.eger kullaniyorsaniz nasil bir yastik ozel bebek yastiklari vardir nerden aldiniz?
ben de yastiksiz uyurum zaten.Canim ben agustos annesiyim.burda yeni yazmaya basladim zaten.
Canım benim ya çok teşekkürler:)
saol var ol arkadaşım:1hug:
canımsın saol tatlımopuyorumnanaktan
valla tam bir taş bebeksin haaa:hooray: dedikleri gibi cokda sağlıklı görünüyor sacların bence de seni acmışş:1rolleyes:
selam kızlar
yakışıklı deniz ve cool egeye maşallah
duygu saçların güzel olmuş,bende artık kendi rengimi kullanıyorum..koyu kumral..kestirmen iyi olmuş,yüzüne yakışmış.sağlıklı duruyor saçların
buarada ilk izlenimlerim betüş baya bi kendine gelmiş:)ilk şokları atlatmış..cahrm mıdır nedir karizmayı 1500 vurmuş:)..büşranın çook mikrop fena pis çirkin bi fotosu konmuş..durununda son hali kocaaman ollmuş..ve adıyla nekadar bir oluyo bu durular..duru kız olmuş resmen...
ayy kızlar ya, büşra yanımda egenin fotoğrafının olduğu sayfa açıktı..parmağıyla Egeyi gösterip gülüyor cadı kaydirigubbakcemile3 şu oyun grubunu kursak artıkk akannehir
buarada ilk izlenimlerim betüş baya bi kendine gelmiş:)ilk şokları atlatmış..cahrm mıdır nedir karizmayı 1500 vurmuş:)..büşranın çook mikrop fena pis çirkin bi fotosu konmuş..durununda son hali kocaaman ollmuş..ve adıyla nekadar bir oluyo bu durular..duru kız olmuş resmen...
betülcüm..canımbenim..miniksavaşçı arkadaşım..allah kalbine esenlik versin..dualarda tüm askerlerimiz..şimdi hernekadar ateşkes bittiysede yok açılım felan bikaç ay daha kudurmazlar umuyorum..görevi konumu belli oldumu..
anladım ...fikriye mi adın?tanıtık mı daha önce peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?