Doğum yapmış olan anneler buraya....

canımbenim...allah umarım iyi yazılar yazmıştır arkadaşım..hiçbirimizi kötü kaderle anımsamak istemıyorum..ve kalbende eşinin sağ salim size kavuşacağına inanıyorum.

canim bizimki de onceden rahat uyurdu geceleride ama birkac ay once aynisini yapmaya baslamisti.Bu da anne kaybi korkusu baslarmis o yastiki bebeklerde belli sure sonra bitiyor..Oglusum arik eskisi gibi sakin uyur ancak sabaha doguru kalkar yanima gelmek ister.ben de aliyorum biraz kocaklariz ve kalkariz.

Yapraklar döküldü ben geldim ama kimse yok gideyim bir bulaşıkları toplayım yemekten kalkıp dizinin başına oturdum birde duş alayım yatayım bari:)

umut canım  çok özlettın kendını yokluğun hemen fark ediliyo bana özelden num verirmısın merak edınce ararım içim rahatlar....

fikriye_bg ben 7 aylıkken ınce bı yastık koydum daha sonra yastığın ıçındekı pamuk yun alerjı yaptı sonra hıç koymadım şimdi eşim gelınce illa yastık koyalım dedı bende boyutu bızım yastıklar gıbı buyuk ama çok ınce elyaftan yaptım ama şimdide çok terlıyo annem yun yapalım dedı ama bakalım yarın anneme geçıcem...
bu arada yastığa sadece basını değil onumlarınıda koyuyorum ben...
buyukler içinde geçerlı yastıga sadece baş kısmımızı değıl az bısey omuzlarımızı da koymalıyız yastık o hızada olmalı bize okulda böle anlatmışlardı gerçektende faydalı oluyo diğe turlu benım hep sabah omuzlarım ağrıyo uzerıne yatmaktan....

Son düzenleme:
selam kızlar bende bayadır yazamadım.
duygu fotolarını gördüm maşallah bal oğlana ve fistuk annesine çok güzelsiniz
umut hoş geldin
mervecim yeni nickin hayırlı olsun güzel seçim

yok canım biz kullanmadık henüz

askerlik çağı gelmiş nerdeyse bu oğlanın kaydirigubbakcemile3
çok büyümüş büyüdükçe tatlanmış maşallah

canım geçmiş olsun
kolayca atlatırsın inşallah

kızlar benim oğlan 5 adıma kadar gidiyor sonra hoop düşüyor şimdi bu yürüyoomu yürümüyoomu:)))))))))

ohhh maşallah

pastanız herşeyiniz çok güzel olmuş canım
nice mutlu senelere inşallah
canım benim

slm hanımlar
benim kızımda yürümeye başladı.altta 4 dişimiz vardı üstteki 2 dişte göründü.

maşallah canım

amin cümlemizden betülcüm..
biz henuz yürüyemiyoruz..biadım atıyoruz..hoop popoüstü...
ayten ne alemde acep yarın bi araştırim..
ramazandada doğumgünü yapmak nezor işmiş..annemlerde yapıcam sanırım..fotolu pastalar süper..allah ağız tadı versin yeterki..
ben yatar....koca kahvede..korkuyom ama napim...

iyi geceler canım sana....sadece biz varız galiba zaten....bi adım atıyorsa ufaklık az kalmış bende..biz azcık daha ilerledik....ayteninki koşuyordur artık :))

Günaydın kızlar güzel birgün olsun biz yine hortladık ya yeni huyumuz akşam 22.30 gibi yatıp gece 4 te dipçik gibi kalkmakmafoldumbenSonra hemen 3 saniye içinde yatakta ayaga dikilmek bunu aylardır yapıyor zaten ondan sonrada dangır dangır yatağı sallamak saat 5 e kadar uğraşıyorum uyusun dıye sonra 7.30 ta kalkıyor sonra yatmıyor artık...sonra öğleden sonra bir yatıyor 2 saat uyuyor...Yeni modamız bu...
Müjdecim Serranın doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlarınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…