- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.701
Bende kucağıma alıp gece, mama verrirken hafif sallayarak uyutuyorum, normalde de mama yerken öyle uyuyor, sonra uyuyor ve emziğini verip yatağına , hafif doldurulmuş yastığına yatırıyorum. Emziği de bi müddet tutup atıyor sonra uyurken.
Yada gündüz çok uykusu geliyr, oturduğu yerde uyukluyor, yada kendini belli ediyor gözlerini kaşıyıp, bana mızmızlık yapıyor.
Yalnız bu aralar gece çok uyanıyor hemen ayağa kalkıyor yatağında ve kucağıma aldığımda sarılır gibi olup uyuyor tekrar. Tekrar uyudu diye yatırıyorum bi süre snra tekrarağlayarak kalkıyor. Tam da sahur zamanı bide... Fiziğe de koşturuyom diye geçen pazardan beri oruç da tutmuyorum. Acaba rüyasında mı korkuyor?
Bu arada alttan 2 tane dişimiz de çıktı, beyaz beyaz görünüyorlar iyice alkisalkisalkis
canımbenim...allah umarım iyi yazılar yazmıştır arkadaşım..hiçbirimizi kötü kaderle anımsamak istemıyorum..ve kalbende eşinin sağ salim size kavuşacağına inanıyorum.
kizlar bisey sorayim.Bebklerinizi yastikli mi yastiksiz mi uyuyor.Bizimki simdiya kadar yastiksiz yatirdim.Arasira yastik koydum ve galiba cok rahat oluyor.Bizim dr 1 yasina kadar koyma demisti.eger kullaniyorsaniz nasil bir yastik ozel bebek yastiklari vardir nerden aldiniz?
günaydın kızlarrrr,
umarım herkes iyidir.. biz bir taşınma telaşı içindeyiz gündüz işteyim işte çok yoğun bu aralar
akşam da evde toparlanmaya çalışıyorum c.tesi taşıncaz bakalım .
doğum günü olan , geçen kuzularımızın hepsine nice yıllaaarrr
bizimki de 19 eylül yeni evimizde kutluycaz inşallah tam da arife gününe denk geliyo
bu arada denizo da yürüyor artık 1 hafta 10 gündür ... baya ilerletti artık bir haftaya koşmaya başlar :)
uzun zamandır koymuyorum bide foto koyayım çirkin tosbanın...
bu arada foto ekleyen arkadişlerimmm imageshake iş yerinde açılmıyor evde de hiç vaktim olmuyor girmeye ondandır fotolarınıza yorum yapamamam yanlış anlamayın lütfennn Şeniz
saol bitanem hepsi büyüdü artık tosunlrın:Saruboceq:senin o maviş ne öle yaa havuzla bütünleşmiş maş..fıstığıma
aslıcım benim rahmimde bi kitle parcası cıktıda dr.da kürtaj yapar gibi alırız demiştide korkuyorum ama bakalım bi reglim bitsin de inş.. aldırmatya gerek kalmaz da kendiliğinden küçülür allah büyük canım ya... ayy cok özendim şimdi bende ne güzel gecmiş doğumgünü fotolara yansımış darısı bize artık hayırlısıylaaa..pastasıda çok şıkyaww
bizde özledik teyzesi sizi inş.. getircem ama nezaman kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
kızlar benim oğlan 5 adıma kadar gidiyor sonra hoop düşüyor şimdi bu yürüyoomu yürümüyoomu:)))))))))
bu kadar arkadaşlarr daha resimlerimiz çokta bu kadar yeterli sanırım. darısı sizin başınıza arkadaşlar.
Eda canım siz Anadolu yakasındamısınız Avrupadamı.bide saglıgın yerinde olsun güzelim sonra tutarsın canım. bende tutamıyorum malesef regli oldum.
slm hanımlar
benim kızımda yürümeye başladı.altta 4 dişimiz vardı üstteki 2 dişte göründü.
aslin da bebegini tanirim ben .Oyle ozel tanismadik razgele bazi konular olunca birbirimize fikir vermis olduk.Seni ben taniyorum senin yazdiklarina sik rastlamistim.vereliniortak
amin cümlemizden betülcüm..
biz henuz yürüyemiyoruz..biadım atıyoruz..hoop popoüstü...
ayten ne alemde acep yarın bi araştırim..
ramazandada doğumgünü yapmak nezor işmiş..annemlerde yapıcam sanırım..fotolu pastalar süper..allah ağız tadı versin yeterki..
ben yatar....koca kahvede..korkuyom ama napim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?