Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umutcum selam canım;
Benim üyelik eski iş yerimin adresi yüzünden pasifleştirilmişti sen bana msnden yazınca. Bende koşturmaktan bakamamıştım pek o ara. Sonra düzelttik ama o sırada da sen yoktun.
Ne yazık ki akdeniz anemisi taşıyıcısı çıktı kızım. Yalnız ben görümcemi taşıyıcı biliyordum fakat o değilmiş. O evlenirken biraz kurcalamışlar fakat sorun yokmuş, düşük çıkmışmış kan değerleri o zaman . Bana da evlenirken sorun çıkmışmıydı sizin diyo.
Yoo dedim ben aslan gibiydim, hatta benim düşük çıkar dedim de iyi çıkmıştı. ama eşimin düşük çıkmıştı. Hamile kaldığında falan baktır denmişti ama öyle kaldı. O taraftan gelen bi taşıyıcılık işte kızımda da çıktı. Bu yüzden sinirliyim hem de... Bana sizin tarafta falan da var mı diyo... Maşallah pek sağlamız biz , hiç öyle bişey duymadım. ama annelerinin tarafında onların olduğunu birinde söylemişlerdi. Dişleride alttan 2 tane yeni çıktı. Doktor daha yeni mi çıkıyor , diş ırsidir, kimin geç çıkmış dedi. Bende babasının 1 yaşında çıkmış dedim. Doktor da bütün kötü şeyler babadan mı geliyor dedi. delikafadulden
Bende bizimkine söyledim uyuz oldu. delikafadulden

;Artık durunun kan değeri düşük dendiğinde taşıyıcılık var ondan normal diyeceğiz yani ve eş seçimi yaparken, bi tarafta çocuğun ya kanını emecez fisfisfis yada kan tahliline götürecez hemem ki o da taşıyıcı olmaması lazım çünkü...
Allah inşallah taşıyıcı olmayan hayırlı insanlar çıkarır karşısına kızımın.
Sende sıkma canını be güzelim. Böyle diyecem ama arada bi bende kayıyorum o tarafa.
Şu evlilik olayını bi adam gibi çözemediler.
Geçende de baba ve bebek gibi bi kitap gördüm de eşlerin birbirine yardımlaşması psikolojisi gibi bişeydi. Bak alayım sana dedim. Ukalaca heee diyo, bide kızıyor. SAnki mükammelce davranıyor da...

Duygucum günaydın canım. Benimki de uyanıp hemen ayağa kalkıyor ve ağlıyor. sonra kucağına alıyorum hemen kapıyor gözleri, mama falan verip yada biraz emzirip uyutuyorum tekrar. Ama tam yatmadıysa yine ağlayıp ayağa kalkıyor. acaba bana ihtiyacı mı var, rüyasında mı korkuyor???? Yanında çok fazla olamıyorum diye çok üzülüyorum. Yabancı birigördümü gitmiyor hemen yanıma gelip boynuma atlıyor, bide uykusu geldiği zaman, kayınvalidem de siz yokken oynuyoz diyo. Ama siz geldiğiniz zaman heyecanlanıyor, bağırıyor, kucağa istiyor diyor. Özlüyor heralde evladım benim:çok üzgünüm:
Bide kızlar sizinkilerde de var mı? Duru aaa aaa diye bağrınıyor bazen de bunu çok kalın bi sesle yapıyor. GEnizden kalın bi aaaaaaaa olarak. Erkek gibi yapma falan diyolar, bide görümcem de acaba genizleri, boğazları mı şiş falan diyor geçen gün. yok ya o nereden çıktı dedim kızdım. Öyle olsa ağlar, burnu devamlı akar. Kendi çcuğunun devamlı boğaz enfeksiyonu var ve hep burnu akıyor... Bizde de illa bişey arıyor, bi ara kilo idi. Şimdi duru toplayınca başka bişeyler aranıyor...
İnşallah duru bana benzeyip, çok akıllı , okuyan, böyle fasafüsolara gülen takmayan bi insan olur...

SAol umut, Allah gönlüne göre versin herşeyi..

tesekkurler kizlarr bugun baska bir guzel benim icin kizim 1 yasinda ve annesi yaklasik 6 aylik hamile

ya yazılarınızı gorunce hatırladım sımdı gece ruya gormustum Aslan ptır pıtır yurumeye baslamıstı bı anda ne kadar sevımlıydı yaa.... :))

Duygu benımkıde yenı huylar cıkardı, gecelerı olur olmadık bı anda dıkılıverıyo ayaga ama uykudan kafa dusuyo hala dıkılıyo yatırıyorum pıspıslıyorum anca uyutuyorum bı saag bı sool bı sag bı soll artık sınır basıyo... uyudu tam dalıcam derken yıne baslıyo... durduk yere... :bbo:

sabah 7 de dıkılıyo tepeme, ustumden gecıyo gecınce donuyo bı daha gecıyo eze eze arada tokat patlatıyo, saclarımı ceke ceke uzatıyo.... uykuluykende bı gıcık oluyokıı bunlar....
nedır bunlardan cektıgımız bee.... :mymeka: çocugum ayagına beni pataklıyo resmen.. :roflol:

Son düzenleme:

bire bir aynılarını Egede yapıyor valla hele gece korkuluk gıbı dıkılmesı yokmu karanlıkta ödümkopuyor bazen seste çıkarmıyor gözümü bir açıyorum anaaaammmmm diyeee:roflol:
Sonra ben yatırıyorum o kalkıyor ben yatırıyorum o kalkıyor derken benim yavaş yavaş beynim ısınmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3sonra bazen ben bazen o kazanıyor savaşı:bbo:
Sabahta dikilip bizim yatagın başlığını nasıl sallıyor onu sallarken tabi kafama basıp geçiyor saçımıçekiyor ama gecenlerde klımanın kumandası yatagın ıcıne koyuyorum gece soguk olursa kapatayım dıye sen kalk al onu suratıma bır tane patlat öyle uyandım ama varya boğazına sarılcaktım delirdim yaa böyle uyandırılırmı insan :mymeka:

:roflol::roflol:
Ulen valla dıyorum ya cocugum ayagına yapmadıkları yok..
Ben normalde bas kısmıma dokunulmasına katlanamam, hele uykuluyken sacımı fılan cekıyo basımı ezıyo olusacak sınırı bır dusun... baska bırı yapsa kavga sebebı.. :))
katlanıyoz valla ..

Bu arada benımde bazen odum kopuyo ya, mesela bılgısayardayım gece, muzık fılan dınlıyorum ama tek kulagım acıkta.. arada bı bakıp kontrol edıyorum bı donuyorum oturmus bana bakıyo hortlak gıbı ses te yok.. Allahım yaa... :roflol:

:roflol::roflol::roflol:Öyleee melül melül bakıyorlar yaa bazen demi aynen hortlak gibi valla çok komikler bunlarrr:roflol:

:roflol::roflol::roflol:Öyleee melül melül bakıyorlar yaa bazen demi aynen hortlak gibi valla çok komikler bunlarrr:roflol:

:roflol: valla oylee....

7 de kalkıyo 9 da kahvaltı bıraz gecıyor 10 u gecerken uyku ıstıyo beyfendı yıne ama yıne ben uyutucam free takılmıyo hiç... :mymeka:
bakım sımdı benı de yanına kabul ederse beyfendı bende kestıreyım bıraz... :bbo:

günayydınn..

vay efendim..hanzadenin pamukşekeri ablasının bugun doğumgünüymüş..nice yaşları olsun işallah..sağlıkla büyüsün..mevla suretindende güzel talih versin...hiç unuturmuyuz müjdecim..güzelgözlü güzel kalpli anne...kızları anasından anaları kızından güzel bi aile:)eşin üçünüzüde karşısına alınca kendinden geçer artık hiçbi sıkıntısı kalmaz valla:)..göremedik özleştik..pamuğun resimlerini beklıyos:)

canımbenim valla bende..anamlara geçince bi kaçalım müjdecim fırsatın olurda müsait olursan..özelden yeni cebimi yazıyorum öpüyorum.

Hepinize Günaydın...
Betül ve Duygu gecenin bi vakti kalkmalar,saç çekmeler ve şap şap vurmalar benim kızımdı da var.Siz anlatırken aynı sahneler gözümün önüne geldi:)

14 eylül olarak beklerken bebişi.18 agustosta dogum yaptım. preeklamsi çıktı bende 11 gün hastanede yattıktan sonra aldılar bebeğimi.1950 doğdu oğluşum. çok tatlı teyzeleri ama premeture çocuğa bakmak baya zor.Tüm annelere hayırlı doğumlar diliyorum öpüyorum sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…