- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.721
bugun benim kizimin dogumgunu...burdaki herkeste unutmus beni
selamlar sevgiler...anan anmayan cümlenizi hasretle kucaklarım kader arkadaşlarım..emel ve aslıya ayrıca teşekkür ederim.çok içtensiniz..allah hep yüreğinizce versin herşeyi dilerim..bendeniz iyiyim şükür..kısadönem mali kriz durumlarından mütevvellit zaruri bi hasretlik olsu:)kocam faturaları ödeyemeyince ateşte yemek pişirip gazlambasında oturacaktık nerdeyse:)neyse atlattık şimdilik..geçmişe azardan bakarım..
bu geçen sürede hiiçbişicikler yapmadım..parasız yaşamın engüzel yanı bu olsa gerek:)insanı stabil ve sabit hale hatta etkisiz hale getiriyo:)..oruçla aram yok..tutamadım valla henuz..hiç gözümde yemiyo..bi başıma sabah 6dan akşam 8e aç ve sigarasız geçirmeyi...başka bişi yok..12gün kadar sonra dogumgunumuz..deil oda takımı bikaç oyuncak gibi bişiler harıcınde bişi alamicaam için içim buruk ve çocuguma karşı tuhaf bi eziklik duyguları içindeyim..bu beni yoruyo açıkçası..herifi boşamayı sizlerdende uzak kalınca çok düşündüm:)ama henuz boynuzlarım yok bildiğim kadarıyla ve adam yavrusuna çook düşkün iyi bi baba..buyuzden mahkeme gibi bi yıprantıya dayanıcak kudrette deilim..bi boynuz yiyim derhal kuvvetim gelir onada eminim:)..
yeni arkadaşlarımızla baya kaynaşılmış..ben demedimmi aramıza nifak sokmayın yabancı sokmayın diye dinlemediniz dimi yumuşakbaşlı eylulanaları:)bunlarböyledırişte..eylülün hüzünle karışık yoğun duygusal imgesindenmidir nedir eylülanaları pekbi lapagönüllüdür:)şaka yapıyorum tabiki ..uslübümü beğenmediysenizde idare ediverin gaari..buarada öznur arkadaşım ve aslı arkadaşımla arkadaşlıgımızda resmileştirdik hayırlara vesile olssun:)..
nuraycım durunun sonuçları neoldu..
yine yeni yeniden sevgiyle selamlıyorum arkadaşlarım....
Günaydın kızlar güzel birgün olsun biz yine hortladık ya yeni huyumuz akşam 22.30 gibi yatıp gece 4 te dipçik gibi kalkmakmafoldumbenSonra hemen 3 saniye içinde yatakta ayaga dikilmek bunu aylardır yapıyor zaten ondan sonrada dangır dangır yatağı sallamak saat 5 e kadar uğraşıyorum uyusun dıye sonra 7.30 ta kalkıyor sonra yatmıyor artık...sonra öğleden sonra bir yatıyor 2 saat uyuyor...Yeni modamız bu...
Müjdecim Serranın doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlarınız olsun...
buarada ilk izlenimlerim betüş baya bi kendine gelmiş:)ilk şokları atlatmış..cahrm mıdır nedir karizmayı 1500 vurmuş:)..büşranın çook mikrop fena pis çirkin bi fotosu konmuş..durununda son hali kocaaman ollmuş..ve adıyla nekadar bir oluyo bu durular..duru kız olmuş resmen...
tesekkurler kizlarr bugun baska bir guzel benim icin kizim 1 yasinda ve annesi yaklasik 6 aylik hamile
Duygu benımkıde yenı huylar cıkardı, gecelerı olur olmadık bı anda dıkılıverıyo ayaga ama uykudan kafa dusuyo hala dıkılıyo yatırıyorum pıspıslıyorum anca uyutuyorum bı saag bı sool bı sag bı soll artık sınır basıyo... uyudu tam dalıcam derken yıne baslıyo... durduk yere... :bbo:
sabah 7 de dıkılıyo tepeme, ustumden gecıyo gecınce donuyo bı daha gecıyo eze eze arada tokat patlatıyo, saclarımı ceke ceke uzatıyo.... uykuluykende bı gıcık oluyokıı bunlar....
nedır bunlardan cektıgımız bee.... :mymeka: çocugum ayagına beni pataklıyo resmen.. :roflol:
bire bir aynılarını Egede yapıyor valla hele gece korkuluk gıbı dıkılmesı yokmu karanlıkta ödümkopuyor bazen seste çıkarmıyor gözümü bir açıyorum anaaaammmmm diyeee:roflol:
Sonra ben yatırıyorum o kalkıyor ben yatırıyorum o kalkıyor derken benim yavaş yavaş beynim ısınmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3sonra bazen ben bazen o kazanıyor savaşı:bbo:
Sabahta dikilip bizim yatagın başlığını nasıl sallıyor onu sallarken tabi kafama basıp geçiyor saçımıçekiyor ama gecenlerde klımanın kumandası yatagın ıcıne koyuyorum gece soguk olursa kapatayım dıye sen kalk al onu suratıma bır tane patlat öyle uyandım ama varya boğazına sarılcaktım delirdim yaa böyle uyandırılırmı insan :mymeka:
:roflol::roflol:
Ulen valla dıyorum ya cocugum ayagına yapmadıkları yok..
Ben normalde bas kısmıma dokunulmasına katlanamam, hele uykuluyken sacımı fılan cekıyo basımı ezıyo olusacak sınırı bır dusun... baska bırı yapsa kavga sebebı.. :))
katlanıyoz valla ..
Bu arada benımde bazen odum kopuyo ya, mesela bılgısayardayım gece, muzık fılan dınlıyorum ama tek kulagım acıkta.. arada bı bakıp kontrol edıyorum bı donuyorum oturmus bana bakıyo hortlak gıbı ses te yok.. Allahım yaa... :roflol:
:roflol::roflol::roflol:Öyleee melül melül bakıyorlar yaa bazen demi aynen hortlak gibi valla çok komikler bunlarrr:roflol:
Hadi size iyi uykular o zaman kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?