- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.741
Günaydın kızlar güzel birgün olsun biz yine hortladık ya yeni huyumuz akşam 22.30 gibi yatıp gece 4 te dipçik gibi kalkmakmafoldumbenSonra hemen 3 saniye içinde yatakta ayaga dikilmek bunu aylardır yapıyor zaten ondan sonrada dangır dangır yatağı sallamak saat 5 e kadar uğraşıyorum uyusun dıye sonra 7.30 ta kalkıyor sonra yatmıyor artık...sonra öğleden sonra bir yatıyor 2 saat uyuyor...Yeni modamız bu...
Müjdecim Serranın doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yaşlarınız olsun...
bire bir aynılarını Egede yapıyor valla hele gece korkuluk gıbı dıkılmesı yokmu karanlıkta ödümkopuyor bazen seste çıkarmıyor gözümü bir açıyorum anaaaammmmm diyeee:roflol:
Sonra ben yatırıyorum o kalkıyor ben yatırıyorum o kalkıyor derken benim yavaş yavaş beynim ısınmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3sonra bazen ben bazen o kazanıyor savaşı:bbo:
Sabahta dikilip bizim yatagın başlığını nasıl sallıyor onu sallarken tabi kafama basıp geçiyor saçımıçekiyor ama gecenlerde klımanın kumandası yatagın ıcıne koyuyorum gece soguk olursa kapatayım dıye sen kalk al onu suratıma bır tane patlat öyle uyandım ama varya boğazına sarılcaktım delirdim yaa böyle uyandırılırmı insan :mymeka:
Gözüne kestirdi bence Egeyi Büşbüş Mervecim ne dersinkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz cnm.. şair olmalıymışsın sen opuyorumnanaktan.. sarı buklelerine beyaz sarı papatyalar :kedi: çok hoşuma gitti bu fikir uygulama fırsatı bulurum umarım yerimsenibenhoşbulduk duygucum..valla özledim...bu sefer uzun geldi ayrılık..
büşraya papatyalar tak emi annesi benimiçin..sarı buklelerinde beyaz sarı papatyalar..beyazlarda giydir böyle..ve bi stüdyoda kırlardaymış gibi bi ortamda çekiim yaptırıp odasına as:)bunları benimiçin yap ama kesınlıkle senle bi ilgisi yok:)
bende kısmetse bi stüdyoda aile fotoso çektirip bılgısayardakı fotolarıda bastırmak istiyorum..en iyi studyo ıstanbulda hangısı bı fıkrı olan varmı buarada?
oyun grubu ramazana kurban gıttı..ben hazırım valla..kim çaarsa giderim:)
selam kızlar bende bayadır yazamadım.
duygu fotolarını gördüm maşallah bal oğlana ve fistuk annesine çok güzelsiniz
umut hoş geldin
mervecim yeni nickin hayırlı olsun güzel seçim
bugun benim kizimin dogumgunu...burdaki herkeste unutmus beni
:roflol::roflol:
Ulen valla dıyorum ya cocugum ayagına yapmadıkları yok..
Ben normalde bas kısmıma dokunulmasına katlanamam, hele uykuluyken sacımı fılan cekıyo basımı ezıyo olusacak sınırı bır dusun... baska bırı yapsa kavga sebebı.. :))
katlanıyoz valla ..
Bu arada benımde bazen odum kopuyo ya, mesela bılgısayardayım gece, muzık fılan dınlıyorum ama tek kulagım acıkta.. arada bı bakıp kontrol edıyorum bı donuyorum oturmus bana bakıyo hortlak gıbı ses te yok.. Allahım yaa... :roflol:
tünaydın herkese...ancak vakit buldum bakayım dedim size.......nasılsınız bakiiim güzel eylül anneleri ve melek bebekleri......
:roflol::roflol:
Ulen valla dıyorum ya cocugum ayagına yapmadıkları yok..
Ben normalde bas kısmıma dokunulmasına katlanamam, hele uykuluyken sacımı fılan cekıyo basımı ezıyo olusacak sınırı bır dusun... baska bırı yapsa kavga sebebı.. :))
katlanıyoz valla ..
Bu arada benımde bazen odum kopuyo ya, mesela bılgısayardayım gece, muzık fılan dınlıyorum ama tek kulagım acıkta.. arada bı bakıp kontrol edıyorum bı donuyorum oturmus bana bakıyo hortlak gıbı ses te yok.. Allahım yaa... :roflol:
teyzeleri utku 10-15 gündür falan benden babasına ondan bana üç dört adım geliyor bu yürümek oluyor mu daha kendi başına cesaret edip bağımsız yürümedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?