Doğum yapmış olan anneler buraya....

gunaydın eylül anaları

DUYGUCUM egeye maşallah o gözler yakıyo ortalığı kıs opuyorumnanaktan yerimseniben

GÖZDECıM deniz de pek tatlı maşallah saçlar uzamış sima değişmiş her fotoda sanki daha başka bi bebek gibi yaaa kuzum opuyorumnanaktan

UMUTCUM hoşgeldin canım ismet paşa nasıl

SERRA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN MİNİK PRENSES GÜZEL Bİ ÖMÜR SENİ SIKI SIKI KUCAKLASIN opuyorumnanaktan a.s.

Son düzenleme:

bak sen şu tosbayaaaa ısırırım ben onun totosunuuucokacimcoook

ben bununda yerim totosunuuu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

MERHABA..Güzel günler olsun hepimize opuyorumnanaktan
Gözüne kestirdi bence Egeyi Büşbüş Mervecim ne dersinkaydirigubbakcemile3

Ege'nin başı bağlı ama duygucum olmaz bu iş kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz cnm.. şair olmalıymışsın sen opuyorumnanaktan.. sarı buklelerine beyaz sarı papatyalar :kedi: çok hoşuma gitti bu fikir uygulama fırsatı bulurum umarım yerimseniben
selam kızlar bende bayadır yazamadım.
duygu fotolarını gördüm maşallah bal oğlana ve fistuk annesine çok güzelsiniz
umut hoş geldin
mervecim yeni nickin hayırlı olsun güzel seçim

sağol serapcım Şeniz

kaydirigubbakcemile3 ay bu uyanır uyanmaz kalkıp oturmalarıı hepsi yapıyor demek ki..iyi ki bi oturmayı öğrenmişler kaydirigubbakcemile3 gözlerini açtığı dakikada oturur mu insan :ecrin_bebek:

benim ilk; yatar pozisyondan, oturur pozisyona geçebildiğini öğrenmem çok komik olmuştu... hem de korkunç akannehir bizim yatakta uyutmuştum dalınca almak üzere çıktım oradan da balkona çıktım, geri bir döndüm amanın; bizimki oturmuş karanlıkta bana bakıyor..çok korkmuştum

teyzeleri utku 10-15 gündür falan benden babasına ondan bana üç dört adım geliyor bu yürümek oluyor mu daha kendi başına cesaret edip bağımsız yürümedi

canım herhalde bunlar tipik bebek davranışı utku da beni tekme tokat saç baş yolarak kaldırıyo lmaz:

ben şimdilik kaçıyorum
durunun aşıları var....3 gündür alerji için damla veriyoruz...prevenar son doz alerji yapmıştı bu yapmasın diye ......inşallah yapmaz....mmr+prevenar olcak şimdi ...3 hafta sonra da su çiçeği...kuzum ya....dua edin ağlamasın çok bi de alerji olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…