Doğum yapmış olan anneler buraya....

selamlar kızlarr nasılsınız ben kardeşimi evine götürdüm dün fakat sabah kontrole götürmüştük bebeği sarılık çıktı fototerapiye sokacaklarmış küvezde kalıyor şimdi bu sabah yatırdılar ben evdeyim diğer kardeşim onun yanında artık ben yoruldum baya ceylinde huysuzlanmıştı baya fazla ilgilenemedim çocuğumla bu hafta artık kızıma bakayım biraz dedim yarın çıkacaklar hastaneden inşallah tekrar ama ordan görümcesine gidecek birkaçgün klacaklar e onlarda biraz vazifelerini yapsınlar değilmii ama kardeşim pek onlara gitmekte istemiyor araları çok ta iyi değil çünki mecbur kalmadıkça görüşmek istemiyordu kardeşim bakalım ne kadar dayanır ordada bilmşyorum ama 3-4 gün bizimde dinlenmemiz gerek valla çok yoruldum midemde sorun başladı gene migrenim azdı dr da gittim ülserim azmış ilaçkullanıyorum oruçta tutamıyorum 3 gündür napiim artık sonra telafi edicez inşallah ben bugün accık evimle ilgilencem temizlik çamaşır vss tubada evde yardım edecek bana inşallah kocişte evde bugün biraz iş yapıcam biraz dinlenicem hayırlısıyla

Canım gecmıs olsun bebege.. Aslan da fetoterapi gormustu..
Sende kendıne dıkkat et canım, mıde cok zordur ıyı bılırım.. fazlada yorma kendını kolay gelsın...

Nice mutlu yıllara Hicrancım beraber yaşlanın inşallah:)

daha nice seneleriniz olsun beraberce canım. bir yastıkta kocayın emi :1hug: a.s.

sağol sehercim biz de utkuyu öptük onurla beraber

hicran nice yıllara canım sağlıkla mutlukla ve huzurla

hepinize teşekkür ederim arkadaşlarr valla pek normal bir yıldömü olmadı bizimki bu sene pek abartmıcaz sade bi kutlama yapıcaz dedik ama kardeşimin durumu malum biliyorsunuz bişz akşam yemeğe gittik sadece bide eşim pasta almış evde yeriz diye kociş bana bir altın kolye almış bende ona araç kiti aldım cep tel için arabada blototh kullanmayı sevmiyordu aklıma o geldi şimdi bi tuşla konuşabilecek işte daha nolsun kaydirigubbakcemile3 tabii sonrasında hastanelerde koşturduk gene kardeşimin bebeği için geç saattede evce geldik öle geçti yanii ama bir ara şu sıkıntıları atlatınca telafi edecez aşkım dedi kociş

geçmişi okuyamıyorum kızlar pek vaktim yok ama anladığım kadarı ile doğum günleri gelen geçenler olmuş hepsini öpüyorum kocaman kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ve nice sağlıklı mutlu sevgi dolu yıllar diliyorum hepsine allah her sne bugünlerini huzurla sağlıkla görmemizi nasip etsin hep birlikte inşallah

Canım gecmıs olsun bebege.. Aslan da fetoterapi gormustu..
Sende kendıne dıkkat et canım, mıde cok zordur ıyı bılırım.. fazlada yorma kendını kolay gelsın...

sağol canım valla zor geçiyor günlerim bu ara ceylinde bebeği kıskandı biraz huysuzladı valla oda başka bir sıkıntı oldu midede zorlayınca fena oldum sağol tekrar teşekkürler

TÜM DOĞUMGÜNÜ ÇOCUKLARININ DOĞUM GÜNLERıNı KUTLUYORUM TEKRARDAN HEPıNıZ ıYıKı DOĞDUNUZ MELEKLERıMıZ. opuyorumnanaktanŞeniz

[/URL][/IMG]

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

deryacım bize de doktorumuz 14 veya 15. ayda su çiçeği aşısından bahsetti bu aşı ücretliymiş 65 tl biz de yaptırmayı düşünüyoruz

tesekur ederim canim.Kendimi yastaksiz daha rahat hisediyorum Sanberki de bu sekilde uyumasini alistirmak istedim.Ama baktiki yastik koydugum zaman daha rahat uyur.Onun icin dedigin gibi ince bir yastik yaptirayim.Babasinin yastigina koymustum fazla kalin degil guzel uyumustu.ama biraz farkli bir sekilde.benimki yuzustu uyur.

bugun benim kizimin dogumgunu...burdaki herkeste unutmus beni

canim unutur olurmuyuz.Sadece nette gec girdigimiz icin daha kutlamadik.Bazi arkadaslar bugunku tarihi unutmuslardir.

Dogum gununuzu kutlu olsun bol bol surprizlerin olsun.Mutlu mutlu yasiyin bebeginiz buyusun de kocaman olsun.opuyorumnanaktan

şunun yatışa bakınkaydirigubbakcemile3
serra kızımızın doğumgünü kutlu olsun
iyiiki doğdun güzel kız

Oy maşallah Sanberke bunların hepsimi aynı yaa bizimkide daha beter totosu havada sadece kafası yatakta yatıyor:roflol::roflol:

Deryacım selam, ne aşıları var? Ben bir yaşında bi aşısı var diye şimdilik biliyom. Sağlık ocağından söylemişledi. Başka ne aşıları var.?? Ben devlet hastanesine götürdüğüm için sağlık ocağındakileri biliyom. Ama rotayı kaçırdık mesala onların yüzünden. Varsa bu ay başka aşı banada haber verin kızlar. Bende soruşturayım?????

Oy maşallah Sanberke bunların hepsimi aynı yaa bizimkide daha beter totosu havada sadece kafası yatakta yatıyor:roflol::roflol:

sorma zaten uyana kadar durum ayni.bu kafalar nasil dayaniyor bilmeme.Bide onceden saclarimla oynardi ve uyukuya gecerdi.Simdi nerde saclarimi hizlica ceker ayaklarla basima vurur.parmaklarla gozlerimi burnumu dudaklarimi dukunur.15 dk dovusunden sonra uyumus oluyor.laelaelaelaelaeBenim halimi gorseniz korkarsiniz.Kizormis yanaklarim saclar elektrik carpmis gibi,:a015:bir gun gozumu cikartsa sasirma.allah kurusun.

Rotayı bende yaptırmadım Nuraycım kendi isteğimle çok şükür hiç birşeyde olmadı 12.ayda
Kabakulak, Kızamık, Kızamıkçık, Pnömokok Suçiçeği Aşısı var sanırım ama yinede bir sor canım...

bizimki bir yasindayken mmk oldu.15 aylikken sucicegi olacak.

Gözde canım maşallah Deniz paşaya pek yakışıklı ve çok yaramaz olacak gibi görünüyor kıpır kıpır sanırım.
Salihacım canım geçmiş olsun güzelim inşllah dedigin gibi kendiliginden geçer hep olumlu düşünki iyi olsun güzelim. opuyorumnanaktan
Duygucum senin resmini göremedim açılmadı link çok merak ettim ben görmek istiyorum Egenin resminide göremedim. mafoldumben
Derya teyzecim tşk ederiz. opuyorumnanaktan
Fikriye canım maşallah Sanberk'te bisikletiyle çok güzel çıkmış
Gözde canım ben çok hasta olan birisiydim dogum yapmadan önce çok şükür iki senedir hasta olmuyorum ve bir sene grip aşısı olmuştum muhtemelen ben hastaydım yanlış uygulandıgında galiba ben aşıyı vurulmuş olmama ragmen bir sene boyunca vücudumda mikrop varmış bir türlü çıkamıyormuş gibi yarı hasta dolaştım o gün bugündürde vurulmam Ozanada yaptırmayı düşünmüyorum.
Gözde bahsetmiş arkadaşlar ben bu konuda biraz muzdaribim mi desem ne desem eşim ne versem karışıyor çocuga birşey olacak bogazında kalacak diye sürekli panik ne yaparsam o yokken yapıyorum onun yanında da verdiysem yandım hemen atılıyor şans ya babasının yanında mutlaka bogazına birşeyler takılıyor gibi öksürmeye başlıyor ne yapacagım bilmiyorum konuşuyorum anlatmaya çalışıyorum eşime birşey oldugunda nasıl hesap vercen ne yapacaksın bakalım diyor.
Fikriye canım ben ozanı yastıksız yatırıyorum zaten kendisi gece boyunca yatagın içinde 360 derece dönüyor. kaydirigubbakcemile3
Umut canımm hoşgeldin güzelim. Canım bana gell ben çagırıyorum canımcımm.
Serapcım çok teşekkür ederiz sizlerinde en güzel şekilde doğum geçirmenizi dilerim. opuyorumnanaktan
Umutcum çok haklısın ramazanda dogum günü kutlamak gerçekten zor oluyor.
MÜJDECİM GÜZEL ARKADAŞIM GÜZEL SERRAMIZIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM. DAHA NİCE SAGLIKLI,MUTLU UZUN SENELERE. ben iki gündür koşturmaktan hiç bakamadım siteye şimdi topluca yazıyorum. opuyorumnanaktan
Nuraycım canım bende buraya sürekli yazdım belki görmemişsindir Ozan Ege nerede olursak olalım farketmiyor sürekli aaa aaa diye bagırıyor konuşanları konuşturtmuyor. kaydirigubbakcemile3
Duygu ve Betül canım Ozan Egede sizin minik kuşlar gibi geceleride sabahlarıda. kaydirigubbakcemile2
Hicran canım kendinize dikkat edin güzelim çok geçmiş olsun.bebeginizede çok geçmiş olsun. biraz dinlen kendinize vakit ayırın canımcım. opuyorumnanaktan
SAnberki yeyim benn. yerimseniben
Deryacım su çiçegi aşısı 15 aylıkken yapılıyor diye biliyordum ama şimdimi yapılıyor.
şimdi bu yazdıklarım okuduklarımdan dı sizi biraz ugraştıracagım ama inşllah unuttugum kimse yoktur güzel arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…