Doğum yapmış olan anneler buraya....

İki gündür gelememiştim buraya tabi ben yokum diye kaynatmışsınız. lmaz:
Bende Salı günü okula başladık ogluşumla gidip geliyorum. Bakıcımızlada konuştum problem yok eşimle konuştum hallettik dedi eger olmasaydı sizi arardım dedi inanın o kadar çok mutlu oldumki. birde bakıcıyla konuştuktan sonra ogluşumla konuştum artık arada bir ayrı kalacagız oglum ben seni çok özleyecegim dedim kuşum anlamış gibi bana baktı ve yanıma gelip bana sarıldı,gögsüme yattı aglamamak için kendimi zor tuttum.
Dünde okula gitmek için hazırlandım ozanın uyanmasını bekliyorum saat 8.30 kapı çaldı herhalde komşu dedim kapıyı bir açtımki almanyadaki amcam dönüş yapıyorlarmış aslıya süpriz yapalım yanına ugrayıp oradan gidelim demişler o kadar çok sevindimki okulumu arayıp izin istedim bütün gün birlikteydik gece yola çıktılar.
Bugünde okula gittik ama gitmesekte olurmuş benim toplantım varmış ve aşımızda vardı. eve geldik uyuduk tontişimle ögleden sonra aşıya gittik ögle agladıkı birde üstüne igne çıktı aşı yere döküldü bir daha yapmak zorunda kaldı hemşire olan kuşuma oldu tabi. sonra birlikte yine toplantıya gittik,iftarda misafirim vardı derken bugün yine bitti canlarım biraz ayrıntılı yazdım galiba ama kusuruma bakmayın.
Birde saglık ocagına sordum su çiçegi devlet kapsamında degilmiş reçeteye yazdırıp ilacınızı alıp gelirseniz öylelikle vururuz dediler.bir sonraki aşımız mart ayındaymış o zamana kadar rahatız oda son aşımız olacakmış.
sanırım kimseler kalmadı herkese iyi geceler Allah rahatlık versinn minik kuzuları ve güzel annelerini çok öpüyor tatlı rüyalar diliyorum. opuyorumnanaktan

iYıGECELER.....
Aslı canım Allah kolaylık versin sana ve Ozan egeyede gemiş olsun...
Hicran yıldönümüzün kutlu olsun canım bebişimizede geçmiş olsun biran önce atlatır ınşallah..
Müjde prensesinin doğum günü kutlu olsun sağlıkla,mutlulukla ice nice yıllara...
Duygucum resimlerini görmüştüm ama yazamadım o gün,çok yakışmış canım,karizma olmuşsunyerimseniben Bende saçımı boyattım biraz açık oldu ama sevdi bizimkiler...
Bugün alışverişe çıktım borikin doğum günü için...pastasının siparişinide verdimm..heyacanlandımm yaw..Önceden ablam ypardı yeğenime böyle hazırlıklarda ne boş işler derdimm emme aynı durumdayımm şimdi mafoldumben
Kızlarr doğumgünü pastanın yanına neler yapabiliirimm söyleyinn bakalım zor olmasın ama:)
Birde strelizatör kullananlar bakımını ne kadarda bir yapıyorsunuz ve nasıl?

bizimki bir yasindayken mmk oldu.15 aylikken sucicegi olacak.

SElam canım, Günaydınlar herkese ....
Fikriye mmk nedir? Sen bunu sağlık ocağında mı vurdurdun? ! yaşında bi aşısı var demişlerdi .Bu o mu acaba?
Birde 1.5 yaşında özel su çiçeği var yani . SAğolun kızlar. O ara bi özel doktora götüreyim de orada özeli de vurdurayım.

Benim kızımın da yarın esas doğum günü kızlar:teytey::dance::dance:dance:

Biz 16sında büyükçe bi şekilde kutlamıştık. Yarın da işteyim yarım gün, sonra fizilk tedavi , sonra da K.çekmeceye ananemlere iftara gitcez. Bu arada ağda işlerimi de orada hallederim. Arkadaşım var doğum yapan ona giderim. Kendi doğduğum yere gidecem ya , içim nasıl huzurlu oluyor...
Bu arada annem de kırklarelinde ve ayağı çok ağrıyordu. Doktor iğne ve fizilk dedi onada . Geçmezse ameliyat olacak. İğne bitti, şimdi yatılı fizik vermişler. Dün hastaneye de yattı. 10 gün kalacak. Fizik için de olsa içim bi tuhaf oldu. Uzak yanında da olamadım, eksiği falan var mıydı yanına alacak... İçim buruk telefon da konuştum.
İşte eşimin anlayamadığı şey. Onun annesi olsa her dakka burada olduğu için ve çok yakın mesafede , yanında olurduk her dakka. Ama ben uzun bi ara gidemem gittimi , gittiğim zaman da kısıtlı zaman da oturup kalkıp bişey anlamadan dönerim...
Bi bayanın annesi yanında olacakmış onu öğrendim.... İnşallah kızım da ömrüm boyunca hep yakınlarım da olur. Hayırlı bir yuvası , eşi olur inşallah...

Hee unutmuşum yazmayı. akşama yarın, duruyu eğlenceli bi yerlere götürüp gezdiririm diye düşündüm . Bakalım kısmet ....

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar...
Aslıcım sana msnden gönderirim fotomu bir ara olmazsa canım:)Bu arada bakıcı işine çok sevindim hayırlısı olsun inşallah üzme kendini canım gül gibi işin var bende olsam bırakıcaktım çocuğumuopuyorumnanaktan
Edacım teşekkür ederim seninde güzel olmuştur saçların birgün koyda görelim...
Bizde verdik pasta siparişini kızlar winnie the pooh şeklinde elinde 1 var öyle birşey işte şimdiden panik oldum ben yaa haftaya pazar günü yapıcaz yarın gidip doğumgünü için kıyafet süs ıvır zıvır alıcaz..ınşallah bir aksiliik çıkmadan herşey çok güzel olur:)

Gunaydın,

Cumamız mubarek olsun, Hayırlara vesile olsun Insallah..

Hayırlı Cumalar, Arkadaslarım.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bebişlere süt vermeye başladınızmı arkadaşlar. malum bır yaslarını dolduracaklar. ben oğlumu bardakla içmeye alıştırmak istiyorum. ne zaman başlasam acaba.

bebişlere süt vermeye başladınızmı arkadaşlar. malum bır yaslarını dolduracaklar. ben oğlumu bardakla içmeye alıştırmak istiyorum. ne zaman başlasam acaba.

Canım ben 1 haftadır vermeye başladım ege ateşliyken doktora gittiğimizde yarım yağlı süte başlayın dedi..Zaten 1 hafta sonrada yaşına giriyor..
41 kere maşallah sütüde çok sevdi biberonda yada sabah kahvaltıda ekmekle papara gibi yapıyorum bal da vermeye başladım ballı süt yapıyorum çok severek içiyor

hayırlı cumalar kızlar..aryık okullar açılana kadar okulda işim kalmadı..sınavları yaptım..ohh..şimdi artık siznleyimm .)) ..
ee ne var ne yaok..bu arada şöle üzerinden okudum biraz..doğum gününü kutlayan kuzularımızn hepsinin kutlu olsun..nice yıllar ailecek kutlamak naip etsin.resimlerde çok tatlılar..bütün kuzuları öpüyorum..
hani toplanıp br mekenda doğum günü kutlama düşüncemiz vardı noldu.kıss gül bu güzel fikir senden çıkmıştı.hadi bir organize edelim şu tembel eylül annelerini..kimler gelebilirim diyor yzasın birkere..kaç kişi olucaz nasipse..sonra da ortada bir yerde buluşup kutlarız..çılgınlar gibi eğleniriz..:sm_cool:zemuszemus..sositososito..)))

Merhabalar Kızlar...Hayırlı cumalar...
Birazdan böbrek kontolümüz için hast. gideceğiz ordanda borikime kıyafet bakacağız dün bulamadımm
Canancımm kolay gelsin sanada...Ben oyun grubuna katılmak isterimm ama çok uzak olursa gelemeyebilirim herkese yakın bir yer olursa iyi olur canım...
Nuraycımm geçmiş olsun Annene..İnşallah iyi gelirr tedavisi ameliyata gerek kalmaz

J.PROF canım ben 2 aydır veriyorum kahvaltısında muhallebisinde kullanıyorum son 2-3 haftadr gece uykusunda az bir şey bal ve 2 adet biskuvi koyup biberonla veriyorum..
Dr.umuz verme dedi kan tahlilinden sonra karar veririz dedi ama dinlemedimm
Hafta içi olmasına rahmern kimsecikler yookk ramazandan dolayımı acep??

Bu sabahh boramın saçlarını kestimm:) amerikan traşı diyorlar galibaa yanlarını aldım 0'a vurdumm çok komik oldu kuşa benzettim oğlumukaydirigubbakcemile3doğum günü geçsinn hepsini keseceğiz:))
Tesadüff eşime nişanlıyken traş makinesi almıştım onun yanında da saç makinesi hediye etmişlerdii oğluma kullanmak nasip oldu...

hayırlı cumalar...
bende veriyorum günlüksüt..korku moku selanik olsada alerjımı hortlicak felan dıye ama napim..mamaya sulandırıp katıyorum..muhallebi ve kahvaltısına katıyorum..günlük sek veya sütaşın sütlerinden veriyorum..az organiküzümpekmezi katıyorum bazen..hem keçiboynuzu pekmezi hem organiküzümü hergün süt ürünleriyle pek faydalı deil deselerde şeker mahiyetinde verıyorum..köybalım vardı..korktum veremedım attım..balparmak gibi belgeli bi bal vericem haftaya kısmetse..15i dogumgünümüz ramazan sınırları içinde kaldıgından akşam iftar yemeği vericem tüm apartman komşularıma..ilkkez bukadar kalabalık bi misafir ağırlayışım olucak...yemeği nasıl yapıcam inanın hiiç bilmiyorum:)12 13 kişilik yemek takımımda yok ama bulcaz bişiler..masam bile 6bılemedın 8 kişilik..bakalım allah mahçup etmesin...içim buruk yinede işte..ismet yürüsün bi dile gelsin..hayatımadair radikal kararlar almayı düşünüyorum..bakalım..üstümde niyetli olmadıgım halde feci bi kırıklık yorgunluk var.ahh antalya...sarıyaz..eylülde heryer ben için çok güzel..eylül tatillerini çok seviyorum..sevmekle kalıyorum o ayrı tabi:)bakalım...

canım her doktorun takvimi farklı olabiliyor ama sağlık ocağında 1 yaş mmr(kızamık-kızamıkçık*kabakulak) ve zatürre(pnomokok)prevenar aşısının 4. dozu var.....isteyen doktor da özelde su çiçeği yapabiliyor....ya da bizimki g,b, biraz erteleyebiliyor onu...

selam kızlar bugün sayfa çok durgun galiba...
biz aşılarımız dün olamadık bugün olduk...mmr(kızamık+kızamıkçık+kabakulak) birde pnomokok aşısı son dozu oldu....

yazılardan sonra selam demme çok komik olmuş :)))) önce geçmii okuyup sonra selam verince.....çok durgun burası zaten ben de çıkacağım şimdi...iftara neredeyse hergün misafirim var çalışmak+oruç+misafir+duru çok zor oluyor valla.....herkesi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…