- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.801
Merhabalar Kızlar...Hayırlı cumalar...
Birazdan böbrek kontolümüz için hast. gideceğiz ordanda borikime kıyafet bakacağız dün bulamadımm
Canancımm kolay gelsin sanada...Ben oyun grubuna katılmak isterimm ama çok uzak olursa gelemeyebilirim herkese yakın bir yer olursa iyi olur canım...
Nuraycımm geçmiş olsun Annene..İnşallah iyi gelirr tedavisi ameliyata gerek kalmaz
J.PROF canım ben 2 aydır veriyorum kahvaltısında muhallebisinde kullanıyorum son 2-3 haftadr gece uykusunda az bir şey bal ve 2 adet biskuvi koyup biberonla veriyorum..
Dr.umuz verme dedi kan tahlilinden sonra karar veririz dedi ama dinlemedimm
Hafta içi olmasına rahmern kimsecikler yookk ramazandan dolayımı acep??
Bu sabahh boramın saçlarını kestimm:) amerikan traşı diyorlar galibaa yanlarını aldım 0'a vurdumm çok komik oldu kuşa benzettim oğlumukaydirigubbakcemile3doğum günü geçsinn hepsini keseceğiz:))
Tesadüff eşime nişanlıyken traş makinesi almıştım onun yanında da saç makinesi hediye etmişlerdii oğluma kullanmak nasip oldu...
hayırlı cumalar...
bende veriyorum günlüksüt..korku moku selanik olsada alerjımı hortlicak felan dıye ama napim..mamaya sulandırıp katıyorum..muhallebi ve kahvaltısına katıyorum..günlük sek veya sütaşın sütlerinden veriyorum..az organiküzümpekmezi katıyorum bazen..hem keçiboynuzu pekmezi hem organiküzümü hergün süt ürünleriyle pek faydalı deil deselerde şeker mahiyetinde verıyorum..köybalım vardı..korktum veremedım attım..balparmak gibi belgeli bi bal vericem haftaya kısmetse..15i dogumgünümüz ramazan sınırları içinde kaldıgından akşam iftar yemeği vericem tüm apartman komşularıma..ilkkez bukadar kalabalık bi misafir ağırlayışım olucak...yemeği nasıl yapıcam inanın hiiç bilmiyorum:)12 13 kişilik yemek takımımda yok ama bulcaz bişiler..masam bile 6bılemedın 8 kişilik..bakalım allah mahçup etmesin...içim buruk yinede işte..ismet yürüsün bi dile gelsin..hayatımadair radikal kararlar almayı düşünüyorum..bakalım..üstümde niyetli olmadıgım halde feci bi kırıklık yorgunluk var.ahh antalya...sarıyaz..eylülde heryer ben için çok güzel..eylül tatillerini çok seviyorum..sevmekle kalıyorum o ayrı tabi:)bakalım...
selam kızlar bugün sayfa çok durgun galiba...
biz aşılarımız dün olamadık bugün olduk...mmr(kızamık+kızamıkçık+kabakulak) birde pnomokok aşısı son dozu oldu....
herkese merhaba...
sadece duygu var sanırım... nasılsın duygu...
kan damlasını biz 6 aylıkken bıraktık... ama şimdi kansızlık çıktı mecbur yine veriyoruz...
ama dün kızıma da verdiler... o 7 aylık prematüre doğdu... şimdi 2 aylık ama yeni doğması gerekiyodu...
sizce erken değil mi... siz kaç aylıkken başladınız...
herkese merhaba...
sadece duygu var sanırım... nasılsın duygu...
kan damlasını biz 6 aylıkken bıraktık... ama şimdi kansızlık çıktı mecbur yine veriyoruz...
ama dün kızıma da verdiler... o 7 aylık prematüre doğdu... şimdi 2 aylık ama yeni doğması gerekiyodu...
sizce erken değil mi... siz kaç aylıkken başladınız...
Kızlar bizim doktorumuz 1 yaşına bir hafta kala kan damlasını kesin dedi 10 eylüle randevu aldık kan tahlili yapılcak kansızlık varmı diye ona göre bırakıcaz yada devam edicez..Sizler devam ediyormusunuz?Ben dün itibariyle bıraktım hayırlısıyla...
hayırlı cumalar...
bende veriyorum günlüksüt..korku moku selanik olsada alerjımı hortlicak felan dıye ama napim..mamaya sulandırıp katıyorum..muhallebi ve kahvaltısına katıyorum..günlük sek veya sütaşın sütlerinden veriyorum..az organiküzümpekmezi katıyorum bazen..hem keçiboynuzu pekmezi hem organiküzümü hergün süt ürünleriyle pek faydalı deil deselerde şeker mahiyetinde verıyorum..köybalım vardı..korktum veremedım attım..balparmak gibi belgeli bi bal vericem haftaya kısmetse..15i dogumgünümüz ramazan sınırları içinde kaldıgından akşam iftar yemeği vericem tüm apartman komşularıma..ilkkez bukadar kalabalık bi misafir ağırlayışım olucak...yemeği nasıl yapıcam inanın hiiç bilmiyorum:)12 13 kişilik yemek takımımda yok ama bulcaz bişiler..masam bile 6bılemedın 8 kişilik..bakalım allah mahçup etmesin...içim buruk yinede işte..ismet yürüsün bi dile gelsin..hayatımadair radikal kararlar almayı düşünüyorum..bakalım..üstümde niyetli olmadıgım halde feci bi kırıklık yorgunluk var.ahh antalya...sarıyaz..eylülde heryer ben için çok güzel..eylül tatillerini çok seviyorum..sevmekle kalıyorum o ayrı tabi:)bakalım...
gerçekten durgunmuş yav:)bende iş güç pazar babaannede iftar derken anca bakabildim...
saol duygucum..işallah bakalım..
edacım..avatarın hernekadar ultra sansürlü olsada güzelliğini kapatamıyo malesef:)
rutin günün yorgunluğu..koca firarda kavede yine..umrum deil..kaynanamın banyosunu temizledim hıyar gibi..yatsı namazına gittiğinde komşuya..genzime doldu çamaşır suları...yarın ..bana ne getirecek acaba..götürmekten başka bişi olucakmı..umudun işi umud etmek işte..
selam kızlarrr
sol göğsümün altıdan sırtıma doğru günlerdir geçmeyen ağrı var
gülemiyorum,hapşırıken hele nası canım acıyo,sağdan sola dönmek ise çok acı verici
sanki ameliyat olmuşum
gribim zaten devam ediyo
bugün sonuçlarımı göstericem
cereyanda kaldım sanırım
dün ağladım valla bi yandan dizlerim acır bi yandan göğsümden sırtıma kadar ağrı,zor hareket ediyorum bide grip ..ağladım bende,bunaldım,ama eşim ne ağlıyon dedi ve uyudu.hadi canım uyu yarın alırsın ilaçlarını geçer,üzme kendini deyip bi ufak sarılma bekledim
ne zaman yaptıkı dün yapsın
hep hastasın zaten dedi
bende dedimki önceden böylemıydım doğumdan sonra böyle oldum,teşhislerim var uydurmuyorum ya dedim.ben alafranga tuvalete bile dizlerim bükülmediğinde kapı kollarında tutup pat diye atıyorum kendimi ..çım acıyo afedersiniz.sıkıntıyı çeken benim.ama günahlarıma kefaret diyorum,çok şükür halime diyorum..
bebeğimi emzirmek için ilaç kullanmadım ben tedavi olmadım.bunların farkında değişmi yaa.günah valla ne merhametsiz ne vicsansızmış.yemeğim hazır evim temiz,oğlumuza en iyi şekide bakıyorum dedim.millet felçli karılarına bakıo dedim.ağlıyorum tabı bunları anlatırken..yanındaki köpek olsa insan bi ilgilenir dedim.geçecek diyorum ya diyo..ağız alışkanlığı olmuş..herşeye geçecek geçecek..yada bizim bi rahmetli vardı son günlerinde böyleydi diyo..tamam hizmet beklemıyo benden ama.ben zaten yapmam gerekenleri yapıyorum.belki bi meyvesini kendı alıyodur.çay içmiyoruz zaten..
böyle işte
Allah herkeze vicdan merhamet versin.acıma duygusu versin.Allah korkusu versin
SElam canım, Günaydınlar herkese ....
Fikriye mmk nedir? Sen bunu sağlık ocağında mı vurdurdun? ! yaşında bi aşısı var demişlerdi .Bu o mu acaba?
Birde 1.5 yaşında özel su çiçeği var yani . SAğolun kızlar. O ara bi özel doktora götüreyim de orada özeli de vurdurayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?