Doğum yapmış olan anneler buraya....

İyi akşamlar kızlar kimsecikler girmemiş bugün bende bakamadım zaten boş kalmış burası:)

Eda güle güle kullanın yeni saçlarınızı...Bizde 1 ay önce kazıttık kafayı doğum gününe yetişsin diye baya çıktı hemen kışa girmeden birkere daha kazıtcaz ondan sonra uzasın artık..
Bu arada umarım kontrolünüzde hayırlısıyla iyiçıkar canımopuyorumnanaktan

Sen alimallah kalkarsın altından Umutcum ağırlarsın bir güzel misafirlerini..Sütü ben normal kutu sek süt veriyorum yarım yağlı olsun dedi bize doktor tam yağlıya ilerde geçersiniz dedi bende onunla başladım...Balda binbirçiçek aldık çam balı her sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı veriyorum...
selam kızlar bugün sayfa çok durgun galiba...
biz aşılarımız dün olamadık bugün olduk...mmr(kızamık+kızamıkçık+kabakulak) birde pnomokok aşısı son dozu oldu....

Geçmiş olsun canım haftayada bizim aşılarımız olucak bakalım hayırlısıyla:1closedeyes:

Kızlar bizim doktorumuz 1 yaşına bir hafta kala kan damlasını kesin dedi 10 eylüle randevu aldık kan tahlili yapılcak kansızlık varmı diye ona göre bırakıcaz yada devam edicez..Sizler devam ediyormusunuz?Ben dün itibariyle bıraktım hayırlısıyla...

herkese merhaba...
sadece duygu var sanırım... nasılsın duygu...
kan damlasını biz 6 aylıkken bıraktık... ama şimdi kansızlık çıktı mecbur yine veriyoruz...
ama dün kızıma da verdiler... o 7 aylık prematüre doğdu... şimdi 2 aylık ama yeni doğması gerekiyodu...
sizce erken değil mi... siz kaç aylıkken başladınız...

İyi sağol sen nasılsın Gülsüm?Bebişler nasıl?Biz 4 aylıkken başlamıştık bence erken...
Neden 6 aylık bıraktınız 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyor kan damlasınınCADIARZU

Gülsüm canım ömürlü olsun tekrar güzelim Allah analı babalı büyütsün. inşllah iyidir minik kuzu.
Edacım tşkler canım inşllah sizinde sonuçlarınız iyi çıkar canım yeni saçlarınızı güle güle kullanın.
Nuraycımm annene acil şifalar. yarın içinde kolay gelsin şimdiden DURU KIZIMIZIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN NİCE SAGLIKLI,MUTLU UZUN SENELERE.
Umut canım Allah büyük kolaylıkla atlatırsın inşllah canım. Anadolu yakasına geçtiginde mutlaka bekliyorum güzelim.
Deryacım sizede geçmiş olsun canımcım.biz sadece karma aşı olduk.
Duygucum sagol canım. msnden resimlerini bekliyorum:))
Herkese iyi geceler bugün burası gerçekten çok durgunmuş. :umursamaz:

gerçekten durgunmuş yav:)bende iş güç pazar babaannede iftar derken anca bakabildim...
saol duygucum..işallah bakalım..
edacım..avatarın hernekadar ultra sansürlü olsada güzelliğini kapatamıyo malesef:)
rutin günün yorgunluğu..koca firarda kavede yine..umrum deil..kaynanamın banyosunu temizledim hıyar gibi..yatsı namazına gittiğinde komşuya..genzime doldu çamaşır suları...yarın ..bana ne getirecek acaba..götürmekten başka bişi olucakmı..umudun işi umud etmek işte..

işallah aslıcım..seninle tanışmayı çok istiyorum.
gülsüm7 aylık dogurmuş demek..allah yardımcısı olsun..dikişlerinden sebeblemi acaba?...ben kandamlasını aşırı kabız yaptıgı için arasıra veriyorum..hafta 2yi geçmez..bakalım üç haftaya bizde kantesti yaptırıcaz....

İyigecelerrrr diyorum ama kimse yok gerçiiCADIARZU.........
Dr.umuza gittik hafif bir viral enfeksiyon varmış boğazlarında geçmezse ant. verecek..
Nefrologada gösterdik ultrason istedi...Boramın cicisinide aldımm..
İşlerimde bitti sayılır..

Canım ben 2-3 aydır vermiyordum ama dr.umuz bugün devam edin dedi ve sütüde başlamayın dedi tabi ben sesimi çıkaramadımm hem kan damlasını vermedim epeydir hemde üstüne süt veriyorumm..Ama kan damlasına başlayacağım kabızlığımız olmasa...
Kan tahlili yaptırmadı bize...1 haftalığına bir şey olmaz eğer kansızlık çıkarsa tekrar başlarsınn ama İnşallah çıkmaz bizde çıkarsa suçluluk hissedeceğim(

Canım bence üstesinden gelirsin senin pratik bir yapın var elinde çabuktu galiba öyle hatırlıyorum..İsmettinde doğum günü güzel geçer İnşallah..İçin buruk olmasın çok şükürr Anası yanında İsmetinn o yüzden en güzel hediyeye sahip zaten pasta parti vs.. gelip geçiyorr Allah sağlık versinde...

Maieyaz..Bana erken gibi geldi 2 aylıkmış ama doktorun vardır elbet bir bildiği...
Belkide tüm pramatüre bebeklere erken başlatıyorlardır..

Ellerine sağlıkk canımm Allah kalbine göre versinn..Gelininde inşallah sana yardımcı olurr..
Bu arada iyi gözlemciymişsinn ben çakmazsınız sanıyordummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Edacım geçmiş olsun canım inşllah ant. gerek kalmadan geçer iyileşir kuzumuz.
Umut canım kendine dikkat et güzelim.

saol aslıcım..edacım çakarız biss kaçın kurasıyız yav:)bugece depremkorkusu var içimde:)pek muberek olmayan ağzımı açtım:)içimden geçeni söylemessem ya olursa dıye daha cok korkuyorum..napim..işallah olmaz tabiki...ben yatar...allaha emanet cümleten.

Günaydın iyi hafta sonları arkadaşlar biz yine 7 de kalktık:bbo:Yaa Allahım hayatımın gerikalan kısmını hiçbir zaman 10a 11 e kadar uyuyamadanmı geçicem ya(Çalışırken bile hafta sonu tatildi ya valla çalışmak çocuk bakmanın yanında çocuk oyuncağıymış bunu anladım..ılerde çalışırsam çok zormuş demicemdelikafadulden

günaydın arkadaşlar

NURAYCIM annene geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmaz ve DURUNUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN esas doğum günü bugün sanırım.

UMUT canım sen de her işin üstesinden gelirsin evelallah. misafirlerini de ağırlarsın sana kolaty gelsin

kan damlasını ben de veriyorum utkuya çünkü bizim kansızlığımız vardı hem de 16 damla veriyorun 3 ay kadar kullanılacaktı bakalım bi test yaptırıp kan durumu ne olmuş ona göre keseriz ya da devam ederiz.

selam kızlarrr
sol göğsümün altıdan sırtıma doğru günlerdir geçmeyen ağrı var
gülemiyorum,hapşırıken hele nası canım acıyo,sağdan sola dönmek ise çok acı verici
sanki ameliyat olmuşum
gribim zaten devam ediyo
bugün sonuçlarımı göstericem
cereyanda kaldım sanırım
dün ağladım valla bi yandan dizlerim acır bi yandan göğsümden sırtıma kadar ağrı,zor hareket ediyorum bide grip ..ağladım bende,bunaldım,ama eşim ne ağlıyon dedi ve uyudu.hadi canım uyu yarın alırsın ilaçlarını geçer,üzme kendini deyip bi ufak sarılma bekledim
ne zaman yaptıkı dün yapsın
hep hastasın zaten dedi
bende dedimki önceden böylemıydım doğumdan sonra böyle oldum,teşhislerim var uydurmuyorum ya dedim.ben alafranga tuvalete bile dizlerim bükülmediğinde kapı kollarında tutup pat diye atıyorum kendimi ..çım acıyo afedersiniz.sıkıntıyı çeken benim.ama günahlarıma kefaret diyorum,çok şükür halime diyorum..
bebeğimi emzirmek için ilaç kullanmadım ben tedavi olmadım.bunların farkında değişmi yaa.günah valla ne merhametsiz ne vicsansızmış.yemeğim hazır evim temiz,oğlumuza en iyi şekide bakıyorum dedim.millet felçli karılarına bakıo dedim.ağlıyorum tabı bunları anlatırken..yanındaki köpek olsa insan bi ilgilenir dedim.geçecek diyorum ya diyo..ağız alışkanlığı olmuş..herşeye geçecek geçecek..yada bizim bi rahmetli vardı son günlerinde böyleydi diyo..tamam hizmet beklemıyo benden ama.ben zaten yapmam gerekenleri yapıyorum.belki bi meyvesini kendı alıyodur.çay içmiyoruz zaten..
böyle işte
Allah herkeze vicdan merhamet versin.acıma duygusu versin.Allah korkusu versin

selam herkese.........zemuszemus

canım arkadaşım benim bizkadınlar ilgi bekliyoruz ama bu erkeklerde ince ruh yokki :mymeka:arkadaşım hepsi aynı....bizimkide ramazandan mıdır nedirr pek bi sakin maşşallah diyim:asigim: nedesem adam tamam diyo bazen hayret edip onun altındaa bişi arıyorum biz hatunlarda bi alemiz....:1ninca:
bide erkeklere hastayım hastayım dedikçe kacıyolar nedense allah hastalık bu iştee iyi günde kötü günde sonuçta evlilikkk:mymeka:

umut hoş sefa geldinn cicimm:1hug: bende aynı valla yemek daveti vercem bide 30 kişi allah yardımeder be güzelim valla hem masaya hem yere kurcam sofra anca yanii bizimde 14ü hayırlısıyla bi gecirelim inş..:Saruboceq:
dontworybehappy yıkılıosuunnlülülülülülü yaniii büşün fotosunu bende istiyoruummm bananee koyda bakalımmm:içelim:

günaydın...
sehercim saol canımbenim..iişallah bakalım..
duygucum yaa:)kıyamam kıs ben sana..afilli turtam benim:)..çalışmak çocuk bakımının yanında bencede hiiç bişi...herikisini birden yapmak o ayrı tabi:)çalışıcaksın sanırım ege 3 yaşına falan geldiğinde..işallah..çalış bencede duygucum..bende çok ısterdımbi mesleğim olsaydı..hele senin mesleğin harika....

emelcim..canımbenim...amin arkadaşım...benımde sırtımda vardır o çeşit bi ağrı..ama ben ceryanda kaldım eminim..çok pis bi ağrısı var...sen biranönce tedavilerine başla ve iyi olmaya bak emelcim..eşinin vicdansız oldguna ınanmak ıstemıyorum ama malesef mısal benım eşimde ben hastanelık olmadan soğukkanlılıgını vicdansızlık mertebesınde korur...yapı farklı..neblimzor işte...

merhaba canim mmr demek istedim yanlis yazmisim.Oasi aslanda KKK =kizamik,kizamikcik,kabakulak asisiyimis.bizim asi takvimimizde mmr diye geciyor.

Canim GUZEL KIZININ DOGUM GUNU KUTLU OLSUN.nESELI VE MUTLU COCUK OLSUN,HIC HASTALANMASIN,BOL BOL YARAMAZLIK VE BELA YAPSIN.gUNLERINIZ DOLU DOLU OLSUN. kaydirigubbakcemile2
SANBERKTE GUZEL KIZA BIR DEMET CICEK a.s.

biz kan damlasi 6 aylikken basladik.Bir yasindayken kan sayimi yapildi sonuclar daha iyi ama yineden yetersiz ve onun icin 3 ay daha kullanacaz.Sonra tekrar kana baktiracaz.
Bugun doktura gittik Sanberkin ayaklarda sivilceler cikti aletji diye dusunmustum.Ama ne imis ayak el sndromu gibi bisey dedi pek anlayamadim,ama dokuntulu bir hastali grip mikrobu kaplamis.Sasa kaldim bu nasil grip mikrobu ise.
Grip asisi icin sordum,onermedi,gipin farkli cesitleri varmis,asi ise hepsine karsi kurunmaz ve asi olduguna ragmen yineden grip olabilir dedi.
Kilosuna bakti hele sukur en sonunda doktur da pes etti bize vitamin yazdi,aslinda hasta diye yazdi.
sanberk 8 aylik 10,280 gr simdi ise 10,840 bukadar zaman icinde ancak bukadar kilo almis ve hep vitamin vermeme izin vermemisti dr.anliyorum dogal olarak vitamin alsin en iyisi ama verdigim seyler yemedikten sonra vitamin nerden gelcek.SUPRAVIT diye bir vitamin verdi bakali.bu bitsin tekrar danisiyim ben baska bir vitamin vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…