Doğum yapmış olan anneler buraya....

selamlar herkese fikriyecim onura da bi ara vermişti dr supravit şimdi kesti sanırım iştah yapıyormuş o vitamin

Selamlar....
İşlerim bitti sayılır saolsun Anacımm geldide yardım etti az öncede pastamızı almaya gittik...Umarım akşam güzel geçer..
Fikriyecimm İnşallah şurup işe yarar biraz yan etkisi fazla olan bir şurup iki günde bir ver ilk önce istiyorsan işe yarıyorsa öyle devam edersin etki etmezse hergün veririsin gerçi dr.un daha iyi bilir..
Akşama fotografları misafirlerim erken giderse koyarımm..
Grşz Arkadaşlar..

bol şanslar eda ben de çok heyecanlıydım ama çok güzel oldu doğum günümüz inşallah sizinki de öyle olur

Emelcim canım biraz önce yazmayı unuttum çok geçmiş olsun güzelim erkekler ilgisiz oluyorlar canım akşam bende laf attım insan gelir öper diye hep laf söylüyorsun diyor bende ilgi bekliyorum normaldir dedim.:)
Edacım canım doğum gününüz kutlu olsun canım kolay gelsinn resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Saol fikriyecim.Teşekkürler....

Emel geçmiş olsun canım...Erkekler bizim kadar ince ruhlu değil malesef...
Umutcum fotoğrafınız harika görünüyor nasıl koydun onu bende istiyorum öyle yapmakCADIARZU

Umutcum valla benim 13 senelik bir fiil bir çalışma hayatım oldu ama hiç bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum...Benim arkadaşım bankada çalışmaya devam ediyor hafta içi cocuğa bakıcı var hafta sonu temızlıge kadın gelıyor cocuga bakan kadın yemegınıde yapıyor ohhhh dedim yemede yanında yat cocukta yaparım karıyerde ıste boyle oluyormuş anladım bende istiyorum vallakaydirigubbakcemile3

Aslicim merak etme canim,Problemleri cozdukten sonra hersey iyi gider Insallah.Bebegin alisir onunla ilgilendikten sonra bebisin cok memnun olur.gamyoncuiremsu

Fatmacigim insallah istahi acar biraz bu gunlerde cok istahsiz.:Saruboceq:
DIyonysos canim ismini bilmiyorum.kusura bakma.canim yan etkisi nasil ne oluyor.Zaten fazla kullanmiya dusunmuyorum,benim baska bir vitaminin tercihim var ama ilk once dt ila danisacam.:uhm:

klava:ay erkek konusu da acilmis inanim konusasim gelmiyor,cunku cok topladim en iyisi parmaklarimi yormayim.süprizzzzz

ben sutu yeni yeni vermeye basladi.Ama pek sevmedi.Inek sutu yemeklerde kulaniyorum ama direk icmek icin aptamil runior veriyorum.o da kutudan degil onu sevmedi.hazir sivi olandan veriyorum.

doktordan geldim,idrar yolum baya bakterilenmiş..o kadarda çamaşır değiştiririm.hehee
dönüşte eşimle karşılaştım,yanından geçtim görmedim.arkamdan emel deyınce baktım.bu tarafa malzeme getirmiş.
konuşma benımle dedim.sen merhametsizsimdedim.öyleyım ben dıyo,gülerek..
onun asıl derdini anladım ama,cinsellik
çok soğukmuşum,ben ev işini halledene kadar o uyuyormuş
ben ne derdinde o ne derdinde
doğumdan sonra hakketen çook soğudum
ama kadında cinsellik ilgiyle doğru orantılı,o ilgisiz olunca bendende bişey beklemesin yani
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

umarım hersey gonlune gore olur canım ıcıne sıner,
nıce guzel yıllara ınsallah...a.s.

bu arada avatarında yakıyo yanii.. sengözlerimebaksanab

oooyy oyy....
erkek değillermi.. hersey onla baslayıp onla bıter zaten...

merhaba hanımlar a.s.

Salişciiiğim sağol canım..Büş kaydirigubbakcemile3 ün fotoğraflarını ekleyeceğim ilk fırsatta... yarın akşam misafirlerim var iftara..kalabalık hem de... hazırlanıyorum...o nedenle yoğunum canım akannehir

Serkan Bora ; doğum günün kutlu olsun...nice nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerin olsun sevdiklerinle inşAllah....
Edacım; güzel bir gece geçirirsiniz umarım..fotoğrafları bekleriz kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun cnm..
easında çoğu hastalık; üzüntüden, stresten başlıyor..boşver takma sen bir de bunları ....
cnm..Allah şifa versin en kısa sürede :teselli:

Edacım doğumgününüz inşallah güzel geçer darısı haftaya benim başıma valla şimdiden uykularım kaçıyor neden bu kadar heyecanlıyım bilmiyorum:)

Takmıyorum ama sanki başkasını sevecekmiş gibi geliyor
bilsem gözü hiç dışarı kaymayacak,isterse hiç ilgilenmesin,mertim bana yeter

kaymaz cnm ya, seni seviyor sonuçta dışarıdA ne işi varmış gözünün :mymeka:
şaka bir yana ; Allah şaşırtmasın hiç kimseyi inşaAllah, sen kötü düşünme ..

emelcim geçmiş olsun canım ah erkekler diyorum başka söze na hacet. kendileri iki öksürmeye günlerce yatak döşek yatarlar senin gerçekten hasta olmana sinir olurlar vay efendim hep hastasın gibi laflar. :mymeka:

canım allah şeytana uydurmasın sen ne kadar hoş tutsanda yapacağı varsa yapar. benim de en büyük korkum bu allah korusun yuvamı yıkar böyle bişey

akşamları iftardan sonra dışarı gider nereye gittiğini bilmeme rağmen hep bi acaba içimi kemirir durur bilmiyorum çok mu kıskançlık yapıyorum. ama ihaneti kaldıramam. kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…