- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.821
tunaydin Aslicim.bakaci bulmussun.sevindim.
merhaba canim mmr demek istedim yanlis yazmisim.Oasi aslanda KKK =kizamik,kizamikcik,kabakulak asisiyimis.bizim asi takvimimizde mmr diye geciyor.
Canim GUZEL KIZININ DOGUM GUNU KUTLU OLSUN.nESELI VE MUTLU COCUK OLSUN,HIC HASTALANMASIN,BOL BOL YARAMAZLIK VE BELA YAPSIN.gUNLERINIZ DOLU DOLU OLSUN. kaydirigubbakcemile2
SANBERKTE GUZEL KIZA BIR DEMET CICEK a.s.
günaydın...
sehercim saol canımbenim..iişallah bakalım..
duygucum yaa:)kıyamam kıs ben sana..afilli turtam benim:)..çalışmak çocuk bakımının yanında bencede hiiç bişi...herikisini birden yapmak o ayrı tabi:)çalışıcaksın sanırım ege 3 yaşına falan geldiğinde..işallah..çalış bencede duygucum..bende çok ısterdımbi mesleğim olsaydı..hele senin mesleğin harika....
emelcim..canımbenim...amin arkadaşım...benımde sırtımda vardır o çeşit bi ağrı..ama ben ceryanda kaldım eminim..çok pis bi ağrısı var...sen biranönce tedavilerine başla ve iyi olmaya bak emelcim..eşinin vicdansız oldguna ınanmak ıstemıyorum ama malesef mısal benım eşimde ben hastanelık olmadan soğukkanlılıgını vicdansızlık mertebesınde korur...yapı farklı..neblimzor işte...
Selamlar....
İşlerim bitti sayılır saolsun Anacımm geldide yardım etti az öncede pastamızı almaya gittik...Umarım akşam güzel geçer..
Fikriyecimm İnşallah şurup işe yarar biraz yan etkisi fazla olan bir şurup iki günde bir ver ilk önce istiyorsan işe yarıyorsa öyle devam edersin etki etmezse hergün veririsin gerçi dr.un daha iyi bilir..
Akşama fotografları misafirlerim erken giderse koyarımm..
Grşz Arkadaşlar..
oooyy oyy....doktordan geldim,idrar yolum baya bakterilenmiş..o kadarda çamaşır değiştiririm.hehee
dönüşte eşimle karşılaştım,yanından geçtim görmedim.arkamdan emel deyınce baktım.bu tarafa malzeme getirmiş.
konuşma benımle dedim.sen merhametsizsimdedim.öyleyım ben dıyo,gülerek..
onun asıl derdini anladım ama,cinsellik
çok soğukmuşum,ben ev işini halledene kadar o uyuyormuş
ben ne derdinde o ne derdinde
doğumdan sonra hakketen çook soğudum
ama kadında cinsellik ilgiyle doğru orantılı,o ilgisiz olunca bendende bişey beklemesin yani
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
selam kızlarrr
sol göğsümün altıdan sırtıma doğru günlerdir geçmeyen ağrı var
gülemiyorum,hapşırıken hele nası canım acıyo,sağdan sola dönmek ise çok acı verici
sanki ameliyat olmuşum
gribim zaten devam ediyo
bugün sonuçlarımı göstericem
cereyanda kaldım sanırım
dün ağladım valla bi yandan dizlerim acır bi yandan göğsümden sırtıma kadar ağrı,zor hareket ediyorum bide grip ..ağladım bende,bunaldım,ama eşim ne ağlıyon dedi ve uyudu.hadi canım uyu yarın alırsın ilaçlarını geçer,üzme kendini deyip bi ufak sarılma bekledim
ne zaman yaptıkı dün yapsın
hep hastasın zaten dedi
bende dedimki önceden böylemıydım doğumdan sonra böyle oldum,teşhislerim var uydurmuyorum ya dedim.ben alafranga tuvalete bile dizlerim bükülmediğinde kapı kollarında tutup pat diye atıyorum kendimi ..çım acıyo afedersiniz.sıkıntıyı çeken benim.ama günahlarıma kefaret diyorum,çok şükür halime diyorum..
bebeğimi emzirmek için ilaç kullanmadım ben tedavi olmadım.bunların farkında değişmi yaa.günah valla ne merhametsiz ne vicsansızmış.yemeğim hazır evim temiz,oğlumuza en iyi şekide bakıyorum dedim.millet felçli karılarına bakıo dedim.ağlıyorum tabı bunları anlatırken..yanındaki köpek olsa insan bi ilgilenir dedim.geçecek diyorum ya diyo..ağız alışkanlığı olmuş..herşeye geçecek geçecek..yada bizim bi rahmetli vardı son günlerinde böyleydi diyo..tamam hizmet beklemıyo benden ama.ben zaten yapmam gerekenleri yapıyorum.belki bi meyvesini kendı alıyodur.çay içmiyoruz zaten..
böyle işte
Allah herkeze vicdan merhamet versin.acıma duygusu versin.Allah korkusu versin
Takmıyorum ama sanki başkasını sevecekmiş gibi geliyor
bilsem gözü hiç dışarı kaymayacak,isterse hiç ilgilenmesin,mertim bana yeter
Takmıyorum ama sanki başkasını sevecekmiş gibi geliyor
bilsem gözü hiç dışarı kaymayacak,isterse hiç ilgilenmesin,mertim bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?