Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar iftar yaklaşıyo herkes kaçmış bir haftadır boş gunum yok tu ancak girebildim 2 gundür benım iftara mısafirim vardı ondan öncede hep biz gittik bu gunde misafirim var bı bakayım dedım...
[/U] benımkıde öle gece sureklı kalkıyo sonra belli bir süre uyumuyo enson sabah 4 -4 :30 gıbı uyuyo sabahda 11 de kalkıyoruz eşim geldiğinden beri bu sekılde bide eşimı yatakda istemıyoVıRÜS! tekmelıyoVıRÜS! saçını çekıyo itiyo....,
annesini paylaşmak istemıyo heraldee kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar ben geldim bugün geldim evime nihayet kardeşimi evine bıraktık anam kalıyor yanında yarın görümce kaynana tarafına gidecek bir hafta kalacak bizde kendimize gelmeye çalışıcaz artıkk bebek iyi kontrolde bugün dr düzeliyor dedi nihayt içimiz rahatladı velet bizi üzdü biraz ama çok şükür geçti.ama bizde bittik yanii.
eve geldim ev temizle çamaşırlarla uğraş kızı yıka kendin yıkan iftar derken mafiş durumdayım kollarım kalkmıyor inanın yazmak için zorlanıyorum.yarın gelirim burda olan olursa artık görüşürük kendinize iyi bakın öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

edecım doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlar ainşallahh .
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

atladığım minikler var ise onlarıda öpüyor ve kutluyorum malum giremiyorum bu ara ya atladığım doğum günleri varsa hepsini kutluyorum
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

Edacım sanırım yogunlugu halen atlatamadın,bende gece 2de oturmuştum ancak.
Duygu canım inan çok heyecanlanıyorsun bende çok heyecanlıydım güzelim günlerce burda ne yapsam ne yapsam nasıl olacak diye hep konuşup durdum inanki bambaşka oluyor güzelim.
Nuraycım ve Edacım minik kuzuların saglıklı,mutlu nice uzun seneler geçirmelerini dilerim.
kimsecikler yokk.

zor bi geceydi,sağda sola zor döndüm
doğum sancısı yemin ediyorum halt etmiş
kıpırdamasam bişey yok
ama öksürük tuttuğu zaman o nası bi acıdır öyle,bağırdım gece mece demedim,yada pikeyi ısırdım..
annemin 6 ay sürmüş
Allahım ne olur çabuk geçsin((
kas gevşetciler verdi,umarım işe yarar

herkesler iyidir umarım ben çok kötüyüm ve morelim bozuk

dün eşimin tatil günüydü ama işleri sıkı olduğu için gitmek zorundaydı bense yemek çamaşır ütü ev ve yağız bunların arasında dönüp duruyorum dün bir ara işe gitti geldi felan ama yemek saatini çoktan geçmişti geldiği saat hazırladım yedi oğlanla oynadı film izledik 2 tane güzeldi neyse

sabah oldu ben oğlanı anneme verip geldim bişiler hazırlayıp onu uyandırdım tam çay koyacakken balık alcaktın almadın 3 haftadır diyom inatya kendimde almadım neyse oğlan kan testine gidecek onuda götürmedin ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım kafamız rahat olsun gidelim dedim işler yoğun çıkamıyorum dedi hep neyse bende çatınca sabah söyledim sadece kızmadım da yapmadın diye niye uğraşıyosun neden çatıyosun diyor sanki dış kapının dış mandalı adam beni öldürcek bi hışım üstünü giyindi çıktı gitti yani kaçtı gitti işe gece 1-de 2de bulunur gelir şimdi gelmesin napıyıım bugün pazar ben zaten sıkılıyorum hep evde yada komşularla yada annemlerdeyim ben genç değilmiyim bende istiyorum parasına başlarım tamam açta açıkta bırakmıyor kazandığı yetiyor ama ben beraber vakit geçirmmek istiyorum bişiler paylaşmak vaya ilk günlere dönmek

tamam kadın milleti olarak çok konuşuruz ama hiç mi bişi demiyim okadar markete gidiyosun neden almıyosun diyoır ben beraber yapmak istiyorum market alışveriş hep bende AAAAAAA yeter canım sizce ben suçlumuyum adammı çok çalıştığı için haklı duruyor ama iddia olunca saatlerce ona pcde bakıp vakit ve para öldürüyor
bende akşama kadar ne evin telini neden cebimi açacam hiç böyle olmamıştı ne kadar tartışsak öpmeden uğurlamadan gitmezdi ama bugün girdim çıkmadım bi arabayla gidişi var mahallede herkes baktı uyus ne olcek

zaten bu ara baya sorunluyum ve kötüyüm birde adetim cinlerim iyice tepemde neye ihtiyacımız var anlamadım gitti ya da ikimizde ne istiyoruz seviyorum evet ondan bir başkasıyla olacağımı asla düşünemem oda beni seviyor ama bu değil istediğim heyecan belki off sıkıldım artık kusura bakmayın kızlar çok uzun yazdım oğlanda annnemde bu kadar deli fişekken oğlana ne faydam olsun

merhabalar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallahh ben ceylini uyuttum ancak sabah erke kalktı uyumakta istemiyor dişleri zorluyor üst dişin biri çıkmıştı diğeri daha yeni uç gösterdi ya biri koskoca oldu resmen diğeri daha yeni uç verdi üst yanlarda şimiş balon gibi nerdeyse patlayacak el devamlı ağızda soğuk ter döküyor yavrum valla sıkıntımız var yani bu ara ben deseniz mideden çekiyorum hala bu hafta endoskopi yapılacak bakalım inşallah sonuç fena olmaz ağır ilaçlar kullanmak istemiyorum gene şuan kullandığım ilaç pek fayda etmedi henüz hala midem kavrulup bükülüyor sanki debamlı aç gibi hissediyorum kendimi solucanlar cirit atıyor sanki midemde ülserim azdı işte bu kadar yorgunluk sıkıntı uykusuzluk etkiledi mideyi malum ama allahın izni ile düzelir inşallah

emelcim hayırdır geçmiş olsun arkadaşım neyin var üzüldüm yaa allah şifa versin acil tarafından inşallah a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan:1hug:

Arzucumm yaa bu sıkıntı bı cok evlı ınsanın sıkıntısı malesef..
Insan gunluk telaslara kapılınca bı bakmıssın ne heyecan kalmıs ne aşk ne tutku.. aslında sevılıyor dedıgın gıbı..
ama heyecan gıdınce ılgı gıdınce cok buyuk sorunlar da cıkabılıyor ortaya... sonra bu kavgalarla tartısmalarla sevgıde torpulenıyor sonra ıyıce zedelenıyor bu sefer kırmak da daha kolay oluyor umru olmuyor ınsanın boyle gıt gıde bı arapsaçı hal alabılıyor..

Kavgalar tartısmalar yerıne sen yaklasımınla bellı etsen ? hıc lafını etmeden, neden uzaksın demeden sen yaklassan..
Artık ne sekılde yaklasacagını nelerden hoslandıgını sen bılırsın esının... ne bılım cocuk uyuduktan sonra bı meyve tabagı yapıp gelsen, yanına otursan sıcak davransan.. belkı yapıyorsun dur bılmıyorum ama boyle boyle kendıne cekmeye calıssan..
ufak tefek degısıklıkler yapsan kendınde... ne bıleyım onların ılgısını cekecegız dıye elbet kendımızı paralamıcaz ama soylemekle de daha cok gerı tepıyor ınankı, ıyıce soguyor ınsan sonra kadın dırdırı oluyor cıkıyor malesef...
ınsallah kısa zamanda aranız eskısınden daha ıyıye gıder canım.. sıkma canını...

üzme kendini olur böle vakalar bunlar erkek bacım normal işte anları anlarına uymuyor sen kendini yıpratma
düzelir allahın izni ile o akıl etmiyor ise sen yavaş yavaş konuşarak iyilikle konuş anlaşmaya çalış

betül kızz sendemi kk özel üye olsun kırmızı olmuşun bende alıcam ama fırsat bulup başcuramadım bile iş güçten ee nasıl bi duygu özel üye olmakk =))

slm kıslar..duygucum aynen katılıyorum.evde tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok yıpratıcı..ev işleri, cocuk bakımı.... insanı hem bedenen hem ruhsal yönden hem de sosyal yöneden çok yıpratıyor..ben okula gitiğim zamnlar o kadar değişik geliyor ki..arkadaşlar la muhabbet, bazen bir yere kahve içmeye gitmek..( tabii saolsun kayınvalidem , ya da annem evde olduğundan kıvanç ta aklımda kalmıyor).bir nefes almak. özellikle yanın da çocuk olmadan dışarıda geçirdiğim 1 saat bile bana çok iyi geliyor.bazılarının hem çocuk bakımını hem işlerini yapan yardımcıları da oluyor.tek dert eve gelip bebğinle oynamak, zamn geçirmek kalıyor..tabii bu durum da insanı hiç yormuyor.aslında sanıldığı gibi hem çalışıp hem de çocuk bakmak öle de zor değil yanii..hem bebeğine karşı daha büyük bir özlem sevgi oluşuyor ayrı kalındığı zamnlar..
tabii ayten derya ..gibi yoğun çalışan arkadaşlar için bahsetmiyorum..ya benim gibi çalışma saatleriniz rahat olcak ya da evde işleri yapan bakıcınız....
emelcim ya artık dr. git ve tedavine başla nolur..seni seviyorum..acı çekmeni ve üzülmeni istemiyoum canım arkadaşım...:teselli::1hug:

arzzucum ya erkek milleti böyle..canını sıkmaya değmez..ama bazen ben bile kendi dırdırıma sinir oluyorum ya..artık elimden geldiğince kocama dırdır yapmamaya çalışıyorum..güzel sözlerle yaklaşıyorum..arada öpüyorum yanından geçerken falan ))).... çünkü o yapmıyor diye inatlaşıp ben de soğuk davranırsam o da öle devam ediyor..o da inatlaşıyor..benim yaklaşmam onu bana daha da çekiyor..bana güzel sözler söylüyor ve söylediklerimi yapmaya çalışıyor.ev işlerinde falan bayağı yardımcı oluyor.erkeğe verceksin gazıııı.........))))))))))))))

canım benim geçmiş olsun
üzüldüm valla
bi çözümü yokmuymuş dr gittinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…