- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.861
edecım doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlar ainşallahh .
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
atladığım minikler var ise onlarıda öpüyor ve kutluyorum malum giremiyorum bu ara ya atladığım doğum günleri varsa hepsini kutluyorum
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
Edacım sanırım yogunlugu halen atlatamadın,bende gece 2de oturmuştum ancak.
Duygu canım inan çok heyecanlanıyorsun bende çok heyecanlıydım güzelim günlerce burda ne yapsam ne yapsam nasıl olacak diye hep konuşup durdum inanki bambaşka oluyor güzelim.
Nuraycım ve Edacım minik kuzuların saglıklı,mutlu nice uzun seneler geçirmelerini dilerim.
kimsecikler yokk.
umarım hersey gonlune gore olur canım ıcıne sıner,
nıce guzel yıllara ınsallah...a.s.
bu arada avatarında yakıyo yanii.. sengözlerimebaksanab
oooyy oyy....
erkek değillermi.. hersey onla baslayıp onla bıter zaten...
merhaba hanımlar a.s.
Salişciiiğim sağol canım..Büş kaydirigubbakcemile3 ün fotoğraflarını ekleyeceğim ilk fırsatta... yarın akşam misafirlerim var iftara..kalabalık hem de... hazırlanıyorum...o nedenle yoğunum canım akannehir
Serkan Bora ; doğum günün kutlu olsun...nice nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelerin olsun sevdiklerinle inşAllah....
Edacım; güzel bir gece geçirirsiniz umarım..fotoğrafları bekleriz kaydirigubbakcemile5
Edacım doğumgününüz inşallah güzel geçer darısı haftaya benim başıma valla şimdiden uykularım kaçıyor neden bu kadar heyecanlıyım bilmiyorum:)
bol şanslar eda ben de çok heyecanlıydım ama çok güzel oldu doğum günümüz inşallah sizinki de öyle olur
Emelcim canım biraz önce yazmayı unuttum çok geçmiş olsun güzelim erkekler ilgisiz oluyorlar canım akşam bende laf attım insan gelir öper diye hep laf söylüyorsun diyor bende ilgi bekliyorum normaldir dedim.:)
Edacım canım doğum gününüz kutlu olsun canım kolay gelsinn resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
zor bi geceydi,sağda sola zor döndüm
doğum sancısı yemin ediyorum halt etmiş
kıpırdamasam bişey yok
ama öksürük tuttuğu zaman o nası bi acıdır öyle,bağırdım gece mece demedim,yada pikeyi ısırdım..
annemin 6 ay sürmüş
Allahım ne olur çabuk geçsin((
kas gevşetciler verdi,umarım işe yarar
herkesler iyidir umarım ben çok kötüyüm ve morelim bozuk
dün eşimin tatil günüydü ama işleri sıkı olduğu için gitmek zorundaydı bense yemek çamaşır ütü ev ve yağız bunların arasında dönüp duruyorum dün bir ara işe gitti geldi felan ama yemek saatini çoktan geçmişti geldiği saat hazırladım yedi oğlanla oynadı film izledik 2 tane güzeldi neyse
sabah oldu ben oğlanı anneme verip geldim bişiler hazırlayıp onu uyandırdım tam çay koyacakken balık alcaktın almadın 3 haftadır diyom inatya kendimde almadım neyse oğlan kan testine gidecek onuda götürmedin ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım kafamız rahat olsun gidelim dedim işler yoğun çıkamıyorum dedi hep neyse bende çatınca sabah söyledim sadece kızmadım da yapmadın diye niye uğraşıyosun neden çatıyosun diyor sanki dış kapının dış mandalı adam beni öldürcek bi hışım üstünü giyindi çıktı gitti yani kaçtı gitti işe gece 1-de 2de bulunur gelir şimdi gelmesin napıyıım bugün pazar ben zaten sıkılıyorum hep evde yada komşularla yada annemlerdeyim ben genç değilmiyim bende istiyorum parasına başlarım tamam açta açıkta bırakmıyor kazandığı yetiyor ama ben beraber vakit geçirmmek istiyorum bişiler paylaşmak vaya ilk günlere dönmek
tamam kadın milleti olarak çok konuşuruz ama hiç mi bişi demiyim okadar markete gidiyosun neden almıyosun diyoır ben beraber yapmak istiyorum market alışveriş hep bende AAAAAAA yeter canım sizce ben suçlumuyum adammı çok çalıştığı için haklı duruyor ama iddia olunca saatlerce ona pcde bakıp vakit ve para öldürüyor
bende akşama kadar ne evin telini neden cebimi açacam hiç böyle olmamıştı ne kadar tartışsak öpmeden uğurlamadan gitmezdi ama bugün girdim çıkmadım bi arabayla gidişi var mahallede herkes baktı uyus ne olcek
zor bi geceydi,sağda sola zor döndüm
doğum sancısı yemin ediyorum halt etmiş
kıpırdamasam bişey yok
ama öksürük tuttuğu zaman o nası bi acıdır öyle,bağırdım gece mece demedim,yada pikeyi ısırdım..
annemin 6 ay sürmüş
Allahım ne olur çabuk geçsin((
kas gevşetciler verdi,umarım işe yarar
Edacım sanırım yogunlugu halen atlatamadın,bende gece 2de oturmuştum ancak.
Duygu canım inan çok heyecanlanıyorsun bende çok heyecanlıydım güzelim günlerce burda ne yapsam ne yapsam nasıl olacak diye hep konuşup durdum inanki bambaşka oluyor güzelim.
Nuraycım ve Edacım minik kuzuların saglıklı,mutlu nice uzun seneler geçirmelerini dilerim.
kimsecikler yokk.
herkesler iyidir umarım ben çok kötüyüm ve morelim bozuk
dün eşimin tatil günüydü ama işleri sıkı olduğu için gitmek zorundaydı bense yemek çamaşır ütü ev ve yağız bunların arasında dönüp duruyorum dün bir ara işe gitti geldi felan ama yemek saatini çoktan geçmişti geldiği saat hazırladım yedi oğlanla oynadı film izledik 2 tane güzeldi neyse
sabah oldu ben oğlanı anneme verip geldim bişiler hazırlayıp onu uyandırdım tam çay koyacakken balık alcaktın almadın 3 haftadır diyom inatya kendimde almadım neyse oğlan kan testine gidecek onuda götürmedin ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım kafamız rahat olsun gidelim dedim işler yoğun çıkamıyorum dedi hep neyse bende çatınca sabah söyledim sadece kızmadım da yapmadın diye niye uğraşıyosun neden çatıyosun diyor sanki dış kapının dış mandalı adam beni öldürcek bi hışım üstünü giyindi çıktı gitti yani kaçtı gitti işe gece 1-de 2de bulunur gelir şimdi gelmesin napıyıım bugün pazar ben zaten sıkılıyorum hep evde yada komşularla yada annemlerdeyim ben genç değilmiyim bende istiyorum parasına başlarım tamam açta açıkta bırakmıyor kazandığı yetiyor ama ben beraber vakit geçirmmek istiyorum bişiler paylaşmak vaya ilk günlere dönmek
tamam kadın milleti olarak çok konuşuruz ama hiç mi bişi demiyim okadar markete gidiyosun neden almıyosun diyoır ben beraber yapmak istiyorum market alışveriş hep bende AAAAAAA yeter canım sizce ben suçlumuyum adammı çok çalıştığı için haklı duruyor ama iddia olunca saatlerce ona pcde bakıp vakit ve para öldürüyor
bende akşama kadar ne evin telini neden cebimi açacam hiç böyle olmamıştı ne kadar tartışsak öpmeden uğurlamadan gitmezdi ama bugün girdim çıkmadım bi arabayla gidişi var mahallede herkes baktı uyus ne olcek
:lepi::lepi:a.s.bu arada kızlar ben 72,5 k olmuşum kiloları hızlı veremiyom ama yavaşta olsa gidiyorlar =)
slm kıslar..duygucum aynen katılıyorum.evde tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok yıpratıcı..ev işleri, cocuk bakımı.... insanı hem bedenen hem ruhsal yönden hem de sosyal yöneden çok yıpratıyor..ben okula gitiğim zamnlar o kadar değişik geliyor ki..arkadaşlar la muhabbet, bazen bir yere kahve içmeye gitmek..( tabii saolsun kayınvalidem , ya da annem evde olduğundan kıvanç ta aklımda kalmıyor).bir nefes almak. özellikle yanın da çocuk olmadan dışarıda geçirdiğim 1 saat bile bana çok iyi geliyor.bazılarının hem çocuk bakımını hem işlerini yapan yardımcıları da oluyor.tek dert eve gelip bebğinle oynamak, zamn geçirmek kalıyor..tabii bu durum da insanı hiç yormuyor.aslında sanıldığı gibi hem çalışıp hem de çocuk bakmak öle de zor değil yanii..hem bebeğine karşı daha büyük bir özlem sevgi oluşuyor ayrı kalındığı zamnlar..
tabii ayten derya ..gibi yoğun çalışan arkadaşlar için bahsetmiyorum..ya benim gibi çalışma saatleriniz rahat olcak ya da evde işleri yapan bakıcınız....
emelcim ya artık dr. git ve tedavine başla nolur..seni seviyorum..acı çekmeni ve üzülmeni istemiyoum canım arkadaşım...:teselli::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?