Doğum yapmış olan anneler buraya....

Edacım doğumgününüz inşallah güzel geçer darısı haftaya benim başıma valla şimdiden uykularım kaçıyor neden bu kadar heyecanlıyım bilmiyorum:)

bol şanslar eda ben de çok heyecanlıydım ama çok güzel oldu doğum günümüz inşallah sizinki de öyle olur

Hepinize teşekkür ederimm iyi dilekleriniz için...
Doğum günümüz güzel geçti ama bir sorun vardı elektrik gittiakannehir
hemde iftar saatinde başlayıp gece 2 ye kadar sürdü:gitme::gitme:
Sinirlerim çok bozuldu bekle bekle gelmedi çünkü ama yinede güzel geçti farklı oldu İnsanlar daha rahattı sanki:))
Ama ben kamera çekimi yapamadığım için üzüldüm...Tabi bir kaç çeşitide elektrik olmayınca pişiremedimm..
Arka Arkaya mumlar bitince tabi halılarımında nasibini aldı sabah farkettimm
Allahtan fotograf mak.nın flaşı güçlü olduğundan fotolar net çıkmış gerçi o flaşa gözlerimizi nasıl açık tuttuk anlayamadımm:)

Fotoları birazdan yüklerim erinmessem:)

Canım inan her evli kadın konular farklı olsada aynı sorunları yaşıyorr..
Erkekler basit düşünüyorr ayrıntılara kafaları basmıyor maalesef...
Bunun sonu yok bazı şeyleri görmemezlikten geleceğiz..

Canım geçmiş olsun yaa Allahım biran önce şifa verir sana...İlaçlarını kullanmaya başlayınca geçecektirr üzülme..

Arzucumm canım benim düzelirsiniz güzelim arkadaşlarımızında dedigi gibi evlilikte oluyor Allah daha büyük sorunlar vermesin canım. akşam geldiginde bir bakmışsın hiçbirşey olmamış gibi olursunuz.
Edacım geçmiş olsun atlattın canım elektriklerinizin kesilmesine üzüldüm olsun yinede dedigin gibi degişik olmuştur.
Emelcim canım benimm güzel arkadaşım Allah'ım tez zamanda saglıgına kavuştursun canımcım.

edacım doğum gününüz kutlu olsun
allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah

pastanız ikramlar çok hoş olmuş
ellektrikler olmasada
mum ışığı filan olaya romantiklik katmış canım

betül,hicran,canan,eda,serap,aslı sağolun kızlar bakalım sabahkine göre yatıştım tabe bakalım ne olcek yazarım ayrıntıları teşekkür ederim yorumlarınız için

Eda Doğum gününüz kutlu olsun pastanız çok güzel masa harika diğer resimleri bekliyoruk şekerüüm

emel geçmiş olsun canım acil şifalar umarım hemen iyileşirsin canım

Çook teşekkur ederim arkadaşlar
iyiyim şükür kas gevşeticiler kasımı baya gevşetti
siz siz olun cereyanda kalmayın

arzu kuzum takma bunları kafana yaa
gayet olağan şeyler
hattı bazılarının evinde hergün yaşanan şeyler
gelir geçer üzüldüğünle kalırsın
hayat kısa
tvde haberi izledinizmi bilmiyorum,kadınına kırmızı ışıkta durmayan araba çarptı ve kadını fırlattı attı oracıkta öldü kadın.dünya çok boş

komşumm ben geldim ama sen yoksun gittin sanırım.:)) benden kurtuluşun yok her yerde yakalarım seni. :roflol:
benim boncukum uyudu pcnin başına geçtim hemencik. kaydirigubbakcemile5

Emelcimmm saol canım benimm,iyi olduğuna sevindim azalmış geçer yakında inşallah..
haberleri izledim canım gördümm kadın ne yapacağına karar veremedi Allah rahmet eylesin..

serapcımm canım ben hattan düştüm geri geldimm ama sen görünmüyorsunn.
Fatma canımm sen nerelerdesin görünmüyorsun canımcım.

İyi geceler kızlar kimler var bakiim bir dedim..Bugün eşimin kardeşi bayramda nişanlancak kızın ailesiyle yemek yedik tanışma kaynaşma fasılları işte:)Eve yeni geldik sayılır...Oğlumada doğum günü için gömlek pantalon kravat ayakkabı falan aldık:)Nede olsa ilk doğumgünü çok şık olsun benim oğlum:asigim:

Aslıcım valla baya heyecanlıyım:)Hayırlısıyla atlatırız inşallah:)
Arzucum o heyecan malesef zaman zaman azalmaya mahkum oluyor dediğin gibi bebişler ev işi bizi o kadar yoruyorkiBazen bu internetin bile iletişim kopukluğu yarattığına inanıyorum ben..Mesela şuan ege uyuyor ve eşim uyanık ama ben buraya bakıyorum tek kelime konuşmuyorum:)Yada bazen o bakıyor o konuşmuyor...Buna benzer bir sürü şey iletişm kopukluğu yaratıyor ve üstünede yorgunluk bitkinlik eklenince ne heyecan kalıyor ne birşey...Hepsi bizim elimizde aslında ama ben başaramıyorken sana ne diyim ki ArzucumÇok haklısın...
bu arada kızlar ben 72,5 k olmuşum kiloları hızlı veremiyom ama yavaşta olsa gidiyorlar =)
:lepi::lepi:a.s.

Canım o kadar güzel anlatmışınki...Aynen öyle..İnan 5 sene bankada Türkiyenin gezmediğim ili kalmadı günübirlik sabah toplantıya İstanbula gelip akşam dönüp iş yerine çalıştığımı bilirim...Ama hayatımın hiç bir döneminde bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum...Dediğin gibi çalışırken bir sosyal hayatın oluyor iki laf konusuyorsun daha bakımlı oluyorsun...Ne bileyim gıyım kusama daha özen gösteriyorsun daha mutlu oluyorsun...Benim gardorabım üstüme yıkılmak üzere ayıptır söylemesi çalışırken aldığım ama hiç giyemediğim etiketli yüksek topuklu ayakkabılarımı nerde ve ne zaman bir daha giyceğimi bilmiyorum...Takım elbise gömelk yüksek ayakkbılar ojeli tırnaklar...Fönlü saçlar...Hiç yaşanmamış gibi...Özledim hepsini....Bende dönücem en kısa zamanda iş hayatına kesinlikle...

Emelcim çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi üşütmeye gelmiyor. Bende fiziğe gidiyorum ya, üstüme hırka falan bişeyler giyip çarptırmamaya çalışıyorum ama bu aralar esiyor çok, minübüs beklerken esiyor bir, sonra minübüs te camları açıyolar, örtsem sıcak içerisi ama çarpıyor da.... İşe gelince de işi yetiştir derken yine sıkıyorum kolumu kaslarımı.... Heralde iğne isteyecem ben de , yoksa hala ağrılarım devam ediyr.

Arzucum, bu modeller böyle ne yazık ki..... Bide oruçlu olduklarında hiç çekilmiyorlar... akşam bende yemeklerimi falan hzırladım iftara yarım saat kala, hemen duruyu yıkayayım da uyusun bende rahatla yemek yiyip, oturayım film izleyelim falan diye düşündüm. Hemen küvetini falan getirdim gel iki dakka da yıkayalım dedim. Üffff ddemeye başladı, surat bi karış, sinirli sinirli ve uyuşuk hareketler, hadi deyip duruyom, duru ağlıyor zaten. Sonra tuttu bi ara üstü ıslanmış, yine üffflemeler..... Kızdım iyice bende, o bana ben ona atıştık biraz.. İyi de kendi kızı, uyusa da rahatla otursak fena mı... Nerde kaldı bunların bize ilgileri.... SEviyorum ama böyle zamanlarda ayrılmak bile cazip geliyr, sinir ediyor çünkü beni.... Bizde de uyuşmadığımız bir çok şey var.Allah sabır versin hepiize...Bunların kafasına da birer taş düşürsün de anlasınlar artık kıymetimizi...
Bu arada arzucum sende mi taşıyıcısın? Benim kızım da öyle çıktı. Babasında ve halada da kan değerleri düşükmüş. Annesinin tarafından gelen bişey galiba. Bunun sana ne gibi dezavantajları oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…