Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gunaydınlar....

Herkes nerelerde yaaa kac gundur , naptınız bellı degıl, :mymeka: bı gelıyonuz cosuyonuz bıdı bıdı, kaydirigubbakcemile3 bı de ortadan kayboluyonuz anlasmalı gıbı..

Sihirsensin hoşgeldın arkadasımm aramızaa :))

şimdikk gelelim değerelendirmelere

1- emelcimm benceee düşüncen yanlışş kocamın beni aldatmayacağını bilsem mertim bana yeter demişsinn, niye öyle düşünüyosun kısss :mymeka: bizler şimdi bebeklerimizle yeni bir dünyaya uyum sağlamaya çalışıyoruz o yüzden kocalarla böyle kopukluklar olacakk ama belli bir süre sonraa mesela 18 sene sonraa oturacak ilişkilerimizz sabrett şekerimm.....

2- nunuşcuğum senin kocayadaaa gıcığım bennn sana çok haksızlık yapıo bencil acıkkk inşallahhh senin değerini tezz zamanda saksı düşerde başına anlarrr. kzın içinde üzülmee taşıyıcı olması hayatını olumsuz etkilemezzz..

3-edacımm doğum gününüz kutlu olsun şekerimmm pastana bayıldım.

4-betüşcüğümm nasılsın şekerim evet buranın dadı duzu kalmadıııı

Aytenum ıyıym balımmm sen nassın Şeniz valla ıssız çöller gıbı kalmış bura.... :1no2:

Bu arada siz koca dedıkce benım içim sızlayı haaa.... :gitme: ruyamda bıle goreyım dıye can atıyorum :çok üzgünüm: kıymetınızı bılın ulen bırbırlerınızın.. klava:

Tünaydn Kızlar bende arada giriyorum kimseler yokk çıkıyorum sonra,bide imagesle uğraşıyom deli etti beni hata diyo manyak..
Aytenciimm saol canımm zaten pasta yüzünden kilo alıcamm girip çıkıp yiyom boşa gitmesinn diyee kaç gündürde iştahımm açıldı yaa birisinin dur demesini bekliyomm yoksa obez olacağımmm ..
Bu arada niye sık girmiyosunn ( Derya varkennn giriyodun ama
Borama yemek yedireceğimm grşzz ....

evet kıss sanırım deryayı özlüyorum bennn:çok üzgünüm:

aytenim kıss naber? nasılsın bakem? derya niye yok? işten mi ayrıldı.hayrola..burayı sen ve o ayakta tutuyortunuz.direkleriydiniz yani..sizsiz olmaaaass..
betülcüm hergün sana yıl gibi uzun geliyordur.ayrılıkları bilirim.heleki asker ayrılıkları çok zor.:gitme:.allhım sana çok çok sabırlar versin..sağlıkla eşine kavuşmayı nasip eylesin..şuan hayat eşin olmadan çok anlamsız geliyordur.sen de bütün enerjini aslanlar gibi oğluna ver..))

yasaklanmış ,işyerinde canım o yüzden gireemiıorrr...

gözdede girmez oldu sanırım bu topiccc tarih olmaya başlayacak

kıs merve sen de tarz yapmışsın.vay be nicke bak..tebrik ediyorum.çok anlamlı bir niçk.büşra da maşşlh has kıss olmuşya..çok güzel kıs olacak büyünce. minik anne artık büyüdü mü? tam anne oldu ha..alkisalkisalkis

kıslar siz bebişlerinize anne ve babaları olark hediye aldınız mı? ee pasta alacaz ya.börek çörek yapcaz ya.daha ne hediyesi..alanınız var mı? almasak olmaz.eee ne alacam kii..zaten kıyafet ve oyuncak gelicek belli bir şey..off tatlı sıkıntılar bunlar..
kıslar hayatta hiç bir şeye can sıkamaya değmez.bir öğretmen arkadaşımın 14 yaşın daki oğlu lösemi olmuş..canımız çok sıkıldı..allhım acil şifalar versin.tüm hastalara yaa..saçma şeylere bazen ne çok kafa yoruyoruz..

SeLAm zemuszemus
geçmişe baktım biraz, aklımda tek kalan boranın pastası kaydirigubbakcemile3 edacım bize de ayır bi dilimcik cokacimcoook

sağol teyzesii Şeniz

tarz yapmışım he kaydirigubbakcemile3 değişiklik olsun dedim...yoksa;
içimde büyümeyen bi çocuk var hala kaydirigubbakcemile2

he ayten gözde nerde..o da artık girmiyor..buralar bayağı sessizleşti artık..ya bir de çocuklarla vakit bulmak çok zor..hani biz de iş yerinde olsak rahat gireriz de..evde hiç vakit bulunmuyor.ancak bazen uyuyunca.o zamn da başka işlerle meşgul oluyoz.ama çocuklar biraz akıllanınca daha rahat gireriz..

gözde taşınıyodu en sonnn, ayy çok üzüldüm arkadaşınaa allah şifa versin allahım bizi böyle hastalıklaral sınamasın ben hep dua ediyorummmm allah korusunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…