- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.881
kızlar bende 26,09,2003 te doğum yaptım ama bende eylül annesiyim olur demi?
Aytenum ıyıym balımmm sen nassın Şeniz valla ıssız çöller gıbı kalmış bura.... :1no2:
Bu arada siz koca dedıkce benım içim sızlayı haaa.... :gitme: ruyamda bıle goreyım dıye can atıyorum :çok üzgünüm: kıymetınızı bılın ulen bırbırlerınızın..klava:[/QUOT
şekerim ben 15 ay bekledim bilrimmm allah sana sabır versinnnn mafoldumbenmafoldumben
ama şöyle değerlendirrr aşkınızı tazeliyosunuzz eşin gelincee taptaze olacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gunaydınlar....
Herkes nerelerde yaaa kac gundur , naptınız bellı degıl, :mymeka: bı gelıyonuz cosuyonuz bıdı bıdı, kaydirigubbakcemile3 bı de ortadan kayboluyonuz anlasmalı gıbı..
Sihirsensin hoşgeldın arkadasımm aramızaa :))
evet kıss sanırım deryayı özlüyorum bennn:çok üzgünüm:
aytenim kıss naber? nasılsın bakem? derya niye yok? işten mi ayrıldı.hayrola..burayı sen ve o ayakta tutuyortunuz.direkleriydiniz yani..sizsiz olmaaaass..
betülcüm hergün sana yıl gibi uzun geliyordur.ayrılıkları bilirim.heleki asker ayrılıkları çok zor.:gitme:.allhım sana çok çok sabırlar versin..sağlıkla eşine kavuşmayı nasip eylesin..şuan hayat eşin olmadan çok anlamsız geliyordur.sen de bütün enerjini aslanlar gibi oğluna ver..))
kıs merve sen de tarz yapmışsın.vay be nicke bak..tebrik ediyorum.çok anlamlı bir niçk.büşra da maşşlh has kıss olmuşya..çok güzel kıs olacak büyünce. minik anne artık büyüdü mü? tam anne oldu ha..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?