Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşlarımız başka topiclere takılıyorlar
mesela şu an betül cesur ve güzellerde
fatma ise uşak topiğinde
benden söylemesi
aytende düğün fotoğraflarına bakıyo milletin ne yapacaksa
hıhhh

merhaba arkadaşlarrrr... sizlere bişey sormak istiyorum. şuan kururumsal bir şirkette çalışıyroum ve 30 haftalık hamileyim. 32 haftama girdiğimde doktorumdan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıp insan kaynaklarına bir nüshasını vereceğim. bu süre içerisinde doğum öncesinde 5 hafta çalışacağıma dair ssk ya ayrıca bişey bildirecekmiyim. yoksa 37. haftada tekrar doktorumdan için için rapor alacağım ya o rapor lamı ssk ya başvurmam gerekiyor.bu süreçler hk bilgisi olan varmı

canım malesef bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka yardımcı olurlar

kızlar bu gün çoookkkk mutluyum...:sm_cool::sm_cool:
artık eski eteklerime rahatlıkla girebiliyorum ve çookkk güzel duruyo üzerimde...
sabahtan beri odadan odaya koşuyorum sevincimden...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol::roflol: ee napayım bende aldatmaya karar verdim sizi ne bu canım bütün gün yoksunuzzzz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

artık eski eteklerime rahatlıkla girebiliyorum ve çookkk güzel duruyo üzerimde...

hayırl olsun şeker bende girebiliyorum eski kıyafetlerime lakinnn 5 kilo daha vermem lazım yazğsız bir hatun olabilmem için, özellikle şu göbeği ne yapacağımı hiç bilmiyorummmmmmmmmmmm:bbo:

şimdi canım hastaneden aldığın raporu insan kaynaklarına veriyosun ama sonra 37. haftada tekrar doktora gidip tekrar işgörmezlik raporu alıp insan kaynaklarına veriosun. en sonuda da işe başlarken skk ya gidip çalışmaya başladığını gösterir evrakla gidiyosun paranı alıyosun ptt den.

herkese selamm alkisalkisalkis
serkan boraya niceuzun sağlıklı huzurlu yaşlara olsun...ya ben de cok beğendim pastasını çok cici görünüyorr edacım şeker hamurundan mı.. pastası çok şık yaa...hihoyyyt
emel canımm arkadaşım iyi olmana sevindim gülüm dikkat et kendinee herseyii de takamkafana şekerimm...çok öptüm seniii
herkese hayırlı iftarlar arkadaşlarrcokacimcoook

slm kızlar malum iftar vakti kımse yok...,
benım laptopu kaynım aldı bıkaç gunlugune eşimınklı var ondada eltımın kızı bızde ondan bana fırsat kalmıyoı çok sıkıldım gırmediğim zamanlar sıkıcı bı hafta geçti..
eltımın kızı çok uyumsuz hıç bir sekılde memnun edemedı eşimın bile sabrı tukendı mısafir dıye ses çıkarmedı bugun gitti neysekı....
doğun gunu geçen bebişlerimızın doğum gunlerı kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürleer versın...
hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsungeçmişe çok az bakabıldim...
arzucum sıkma canını dönem dönem oluyo böle seyler...
betül eşimı çok özlüsaun bellıki sabret güzelım eşin geldiğinde yenıden aşkınız tazelenır...,
eşlerle kısa sürelı ayrılmak iyi oluyo ama uzun sürelisi boğuyo ınsanı...
benımde eşim bayram sonu gıdebilir bu defa bensiz göndermem dıyorum ama çocuk perişan oluyo farklı bir ülke olursa mecbur eşim önceden gidecek şu anda cezair ve romanya var cezairde şartlar düzelmek kaydıyla demiş şirket hayırlısı olsun bakalımm.....

kızlar bu arada alpberk ı bugun dr götürdum burnu akıyo bdr siprey verdı başka bişeyi yokmuş dedi kilosu 8 kilo.985 gr boyu 77  biraz az kılo alıyo gıbı geldı bana ama sağlıklı olsun gerisi onemli değil şimdi yaramazlık yaptı sanırım eşim alpberk e seslenıyo bız bunlara nasıl hayırı eveti öğretcez yaaa anlayamadım pirizlere gidiyo cız cız diyo genede dokunuyo az kıssam yuzume gulüyooo:)))))

ya nolacadııı ? :umursamaz: oturup sızın keyfunuzumu bekleyecedım ... :mymeka:

:roflol:
yakışıırrr balıma... sengözlerimebaksanab :lepi:

Mevludecım saol tatlım, amın inşş....
:1hug:

aman kılo falan umrumda değil valla,bebeğin altını nası değiştireceğimi düşünüyorum
en ufak hareketimde acıyo yine,dün iyiydi
robot gibi yürür oldum
gece zor olacak
su ısıtıyorum şimdi sıcak su koyayım

iyigeceler..yarın görüşürüz..

ıyi akşamlar arkadaşlar ne var ne yok ben fazla kalamıycam çünkü canım yine çok sıkıldı yarın ıstanbula geliyorum benkaydirigubbakcemile3Böyle bir şeye nasıl cesaret ettim eşim nasıl izin verdi bilmiyorum ama git dedi ağzından çıktı bir kere ıstanbuldaki kuzenim ızmire geldi yarın beraber yola cıkıcaaz.Kocam fikrini değiştirmeden Cumartesi gece 10 uçağınada biletimi aldım..Malesef sadece 3 gün kalıcam havada berbatmış sonradan pişman oldumAma buhran geldi bana yine ya evde duramıyorum sıkılıyorum çokAllaha emanet artık...
ıstanbuldaki arkadaşlarım bu arada çok kısa bir ziyaret olucak ve hava çok bozukmuş...Umarım sizlerle görüşebilirim ama olmasa bile bir dahaki sefere diyorum inşallah...
Pazarda Egeye doğumgünü yapıcam birde ya nasıl bir işin içine girdim bilmiyorum cumartesi gece eve gelcem pazar doğumgünü yapcamAllah sonumu hayır etsin artıkın...Hepinizi öpüyoruma.s.

canım yaa geçmiş olsun...
insan kendi derdine dalınca dostlarını unutuyo kusura bakma canım yaaa...
hiç kimsenin halini hatrını soracak vakit de bulamıuyorum..
nasılsın şimdi... yok mu hastalığının bi tedavisi...
..
gerçekten çok sabırlısın...inşallah bu sabrının karşılığını ahirette alacaksın... inşallah tez zamanda iyileşirsin...

Selam duygucum, evet bugün gerçekten çok rüzgarlı ve yağmurluydu burası. Tabii silivri. Diğer tarafları bilmiyom. Bayağı esiyor. ama inşallah sen geldiğinde keyfin yerinde olur, herşey istediğin gibi geçer. Ne tarafa gelecen bu arada ?
Bizde bugün aşı olduk. Braz ağladık tabii. Pnömokok ve karma aşıydı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. Hem fiziğe hem eve hem sağlık ocağına o iki saatimin içinde bide ağlaması falan şaşaırdım kendimi.
Allahtan ateş falan yapmadı. bide bıngıldak daha kapanmamış dedi ama kontrole gittiğimiz doktorumuz bişey dememişti. Sağlık ocağında hep negatifler ya...
DEmirle polivit'i artık kesip 1.5 yaşına kadar monoviti kullancaz sadece .

merhabalarr arkadaşlar iyi akşamlar bizim bugün misafirimiz vardı evde bakıcımız geldi. ozan ege normalde herkese giden uyumlu bir bebekken bugün ne oldugunu anlamadım benim kucagımdan hiç inmedi yüzlerine bile bakmadı acaba diyorum anlıyormu ne minik kuşlarr ne yapacagım bilmiyorum valla.
Canancımm arkadaşına sabır oglunada acil şifalar diliyorum çok üzüldüm.
AYTENN kızz gel kızz arada sırada ugramam.
Deryayı da merak ettim arada sırada gelirdi işten giremiyordu ama akşamları evden giriyordu bir şekilde.
aaa arkadaşlar toplanın bu topic tarih falan olmasın lütfennn.
Duyguu canım istda ne tarafa geliyorsun anadolu avrupa bu arada tlfla aradım sanırım müsait degildin valiz hazırlıyorsundur herhalde.

Duygu guzel ıse kalkımıssın tebrıkler :))

Olsun hava degısklıgı olur, ege hastalanmasında aman... gezmıs olursunuz ıste.. nereye gıdıceksın acaba bılıyormusun semtı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…