- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.901
merhaba arkadaşlarrrr... sizlere bişey sormak istiyorum. şuan kururumsal bir şirkette çalışıyroum ve 30 haftalık hamileyim. 32 haftama girdiğimde doktorumdan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıp insan kaynaklarına bir nüshasını vereceğim. bu süre içerisinde doğum öncesinde 5 hafta çalışacağıma dair ssk ya ayrıca bişey bildirecekmiyim. yoksa 37. haftada tekrar doktorumdan için için rapor alacağım ya o rapor lamı ssk ya başvurmam gerekiyor.bu süreçler hk bilgisi olan varmı
arkadaşlarımız başka topiclere takılıyorlar
mesela şu an betül cesur ve güzellerde
fatma ise uşak topiğinde
benden söylemesi
aytende düğün fotoğraflarına bakıyo milletin ne yapacaksa
hıhhh
kızlar bu gün çoookkkk mutluyum...:sm_cool::sm_cool:
artık eski eteklerime rahatlıkla girebiliyorum ve çookkk güzel duruyo üzerimde...
sabahtan beri odadan odaya koşuyorum sevincimden...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merhaba arkadaşlarrrr... sizlere bişey sormak istiyorum. şuan kururumsal bir şirkette çalışıyroum ve 30 haftalık hamileyim. 32 haftama girdiğimde doktorumdan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıp insan kaynaklarına bir nüshasını vereceğim. bu süre içerisinde doğum öncesinde 5 hafta çalışacağıma dair ssk ya ayrıca bişey bildirecekmiyim. yoksa 37. haftada tekrar doktorumdan için için rapor alacağım ya o rapor lamı ssk ya başvurmam gerekiyor.bu süreçler hk bilgisi olan varmı
arkadaşlarımız başka topiclere takılıyorlar
mesela şu an betül cesur ve güzellerde
fatma ise uşak topiğinde
benden söylemesi
aytende düğün fotoğraflarına bakıyo milletin ne yapacaksa
hıhhh
yakışıırrr balıma... sengözlerimebaksanab :lepi:kızlar bu gün çoookkkk mutluyum...:sm_cool::sm_cool:
artık eski eteklerime rahatlıkla girebiliyorum ve çookkk güzel duruyo üzerimde...
sabahtan beri odadan odaya koşuyorum sevincimden...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aman kılo falan umrumda değil valla,bebeğin altını nası değiştireceğimi düşünüyorum
en ufak hareketimde acıyo yine,dün iyiydi
robot gibi yürür oldum
gece zor olacak
su ısıtıyorum şimdi sıcak su koyayım
iyigeceler..yarın görüşürüz..
İyi akşamlar arkadaşlar ne var ne yok ben fazla kalamıycam çünkü canım yine çok sıkıldı yarın İstanbula geliyorum benkaydirigubbakcemile3Böyle bir şeye nasıl cesaret ettim eşim nasıl izin verdi bilmiyorum ama git dedi ağzından çıktı bir kere İstanbuldaki kuzenim İzmire geldi yarın beraber yola cıkıcaaz.Kocam fikrini değiştirmeden Cumartesi gece 10 uçağınada biletimi aldım..Malesef sadece 3 gün kalıcam havada berbatmış sonradan pişman oldumAma buhran geldi bana yine ya evde duramıyorum sıkılıyorum çok Allaha emanet artık...
İstanbuldaki arkadaşlarım bu arada çok kısa bir ziyaret olucak ve hava çok bozukmuş...Umarım sizlerle görüşebilirim ama olmasa bile bir dahaki sefere diyorum inşallah...
Pazarda Egeye doğumgünü yapıcam birde ya nasıl bir işin içine girdim bilmiyorum cumartesi gece eve gelcem pazar doğumgünü yapcamAllah sonumu hayır etsin artıkın...Hepinizi öpüyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?