Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım kilosu az değil hemen hemen 9 kilo..sağlıklı olsunlarda...Sen önemli besinlerini yediriyorsan yoğurtu sebze çorbası vs.. sorun yapma..

Canım kas gevşetici kullanıyormusun iyi gelmesi gerekirdi çünkü

Canım bizimkisininde kapanmadı 1cm e 1 cm gibi açıklığı bıngıldağı kapanan bebişlerimiz varmı ki aramızda?

kaydirigubbakcemile3:lepi:

iyiki doğdun serkan bora nice sağlıklı uzun yıllara

Teşekkür ederim Arkadaşlar hep birlikte çocuklarımızla birlikte sağlıklı mutlu nie senelere gireriz İnşallah..
Saliha canım evt şekerli hamurdan yapıldı çok istediğim gibi olmadı ama neyseki beğenildi:)

Edacım bizim geçen hafta aşımızda saglık ocagına kontrol etmişlerdi kadın kendisi kapanmış iyimi dedim iyi normal dedi ama.
Ayşe hoşgeldinn.ama slm yazıp çıkmışsın sanırım.

eda bende o tarz işey yaptırmak ıstıyorum ama daha tam karar vermedım çok güzel görünuyo pastanız.....

Saol canım,bebekler için çok seçenek olmuyor zatenn eker hamurundan yapılıyor genelde..
Arabalı filan vardı ama daha büyük çocuklar için güzel olurdu zaten 1 şeklindede olsun istemiştimm...Sende içine sinen bir yere yaptır canım olmayınca istediğin gibi üzülüyorsun sonra..

Edacım bizim geçen hafta aşımızda saglık ocagına kontrol etmişlerdi kadın kendisi kapanmış iyimi dedim iyi normal dedi ama.
Ayşe hoşgeldinn.ama slm yazıp çıkmışsın sanırım.

Anladımm canımm yarın s.ocağına götüreceğimm onda sorarımm İnşallah önemli değildir....

hicran, fatma, gözde, duygu .... CADIARZU

Hiç biriside yok şimdi( neyse geldiklerinde sorarımm
ben dünn saçını 0'a vurdumda:) pirinç tanesinin yarısı boyu kadar kaldı onlarındamı kalmıştı diye soracaktımm birde bir kere vurmak yeterli mi acaba?
Bu arada bizimki saçı kesilince su kabağına benzedi:))

Betül sizinkinin bıngıldağı kapandımı canım?

hicran, fatma, gözde, duygu .... CADIARZU

betüş bende varım canımbizde yaz başında 0 vurdurduk ıyı oldu şimdi uzadı bi tutamsaçınıda saklıyorum erkegın saçını tarttırıp ağırlıgınca gümüş parası veriliyomuş ben daha tarttıp veremedım vericem nedenını bilmıyorum ama canım annemle yengem söledi banada....
iyi gecelerrrrr kızlarrr.....

canım ıncelememıstım ama kapandı sanırım hıc dıkkatımı cekmedı cunku...

su kabagına benzedı demek ay yerım onu.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıhhatler olsun hepsıne kuzuların...

evet canım ama ben kesmeye kıyamam cunku erkekte uzun sacı cok begenıyorum...
karızmatık bısey oluyorlar.. kaydirigubbakcemile3 o yuzden tahmınınce vermeyı dusunuyorum...

Anladımm canım yalnız ben onu gümüş değil altın olarak biliyordumm hehe seni daha çok zarar sokmuş oluyorumm galiba..
Bende yatıyorum Allah rahatlık versin....

Saol canımm,bizimki 1e 1 bir açıkk..
İnternetten baktım gerçi 12-18 arası kapanırmış en geç 24. ayda....

hayırl olsun şeker bende girebiliyorum eski kıyafetlerime lakinnn 5 kilo daha vermem lazım yazğsız bir hatun olabilmem için, özellikle şu göbeği ne yapacağımı hiç bilmiyorummmmmmmmmmmm:bbo:

abarttın kız yavrim
fıstık gibisin daha nerenden verecen
kocan beyenmez valla bak benden dimesi

lülülülülülülülülülülülü

geçti de gidiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…