- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.921
slmmmmmmslmmmmmmmmmm
kızlar bu arada alpberk ı bugun dr götürdum burnu akıyo bdr siprey verdı başka bişeyi yokmuş dedi kilosu 8 kilo.985 gr boyu 77VİRÜS! biraz az kılo alıyo gıbı geldı bana ama sağlıklı olsun gerisi onemli değil şimdi yaramazlık yaptı sanırım eşim alpberk e seslenıyo bız bunlara nasıl hayırı eveti öğretcez yaaa anlayamadım pirizlere gidiyo cız cız diyo genede dokunuyo az kıssam yuzume gulüyooo:)))))
aman kılo falan umrumda değil valla,bebeğin altını nası değiştireceğimi düşünüyorum
en ufak hareketimde acıyo yine,dün iyiydi
robot gibi yürür oldum
gece zor olacak
su ısıtıyorum şimdi sıcak su koyayım
iyigeceler..yarın görüşürüz..
Selam duygucum, evet bugün gerçekten çok rüzgarlı ve yağmurluydu burası. Tabii silivri. Diğer tarafları bilmiyom. Bayağı esiyor. ama inşallah sen geldiğinde keyfin yerinde olur, herşey istediğin gibi geçer. Ne tarafa gelecen bu arada ?
Bizde bugün aşı olduk. Braz ağladık tabii. Pnömokok ve karma aşıydı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam. Hem fiziğe hem eve hem sağlık ocağına o iki saatimin içinde bide ağlaması falan şaşaırdım kendimi.
Allahtan ateş falan yapmadı. bide bıngıldak daha kapanmamış dedi ama kontrole gittiğimiz doktorumuz bişey dememişti. Sağlık ocağında hep negatifler ya...
DEmirle polivit'i artık kesip 1.5 yaşına kadar monoviti kullancaz sadece .
arkadaşlarımız başka topiclere takılıyorlar
mesela şu an betül cesur ve güzellerde
fatma ise uşak topiğinde
benden söylemesi
aytende düğün fotoğraflarına bakıyo milletin ne yapacaksa
hıhhh
şimdikk gelelim değerelendirmelere
1- emelcimm benceee düşüncen yanlışş kocamın beni aldatmayacağını bilsem mertim bana yeter demişsinn, niye öyle düşünüyosun kısss :mymeka: bizler şimdi bebeklerimizle yeni bir dünyaya uyum sağlamaya çalışıyoruz o yüzden kocalarla böyle kopukluklar olacakk ama belli bir süre sonraa mesela 18 sene sonraa oturacak ilişkilerimizz sabrett şekerimm.....
2- nunuşcuğum senin kocayadaaa gıcığım bennn sana çok haksızlık yapıo bencil acıkkk inşallahhh senin değerini tezz zamanda saksı düşerde başına anlarrr. kzın içinde üzülmee taşıyıcı olması hayatını olumsuz etkilemezzz..
3-edacımm doğum gününüz kutlu olsun şekerimmm pastana bayıldım.
4-betüşcüğümm nasılsın şekerim evet buranın dadı duzu kalmadıııı
herkese selamm alkisalkisalkis
serkan boraya niceuzun sağlıklı huzurlu yaşlara olsun...ya ben de cok beğendim pastasını çok cici görünüyorr edacım şeker hamurundan mı.. pastası çok şık yaa...hihoyyyt
emel canımm arkadaşım iyi olmana sevindim gülüm dikkat et kendinee herseyii de takamkafana şekerimm...çok öptüm seniii
herkese hayırlı iftarlar arkadaşlarrcokacimcoook
iyiki doğdun serkan bora nice sağlıklı uzun yıllara
betül,hicran,canan,eda,serap,aslı sağolun kızlar bakalım sabahkine göre yatıştım tabe bakalım ne olcek yazarım ayrıntıları teşekkür ederim yorumlarınız için
Eda Doğum gününüz kutlu olsun pastanız çok güzel masa harika diğer resimleri bekliyoruk şekerüüm
emel geçmiş olsun canım acil şifalar umarım hemen iyileşirsin canım
Kızlarr bebişlerin saçlarını 0'a vurduran varmıydı aramızda hicran başka?
bir şey soracaktımm bununla ilgili...
eda bende o tarz işey yaptırmak ıstıyorum ama daha tam karar vermedım çok güzel görünuyo pastanız.....
Edacım bizim geçen hafta aşımızda saglık ocagına kontrol etmişlerdi kadın kendisi kapanmış iyimi dedim iyi normal dedi ama.
Ayşe hoşgeldinn.ama slm yazıp çıkmışsın sanırım.
hicran, fatma, gözde, duygu .... CADIARZU
hicran, fatma, gözde, duygu .... CADIARZU
Hiç biriside yok şimdi( neyse geldiklerinde sorarımm
ben dünn saçını 0'a vurdumda:) pirinç tanesinin yarısı boyu kadar kaldı onlarındamı kalmıştı diye soracaktımm birde bir kere vurmak yeterli mi acaba?
Bu arada bizimki saçı kesilince su kabağına benzedi:))
Betül sizinkinin bıngıldağı kapandımı canım?
betüş bende varım canımbizde yaz başında 0 vurdurduk ıyı oldu şimdi uzadı bi tutamsaçınıda saklıyorum erkegın saçını tarttırıp ağırlıgınca gümüş parası veriliyomuş ben daha tarttıp veremedım vericem nedenını bilmıyorum ama canım annemle yengem söledi banada....
iyi gecelerrrrr kızlarrr.....
betüş bende varım canımbizde yaz başında 0 vurdurduk ıyı oldu şimdi uzadı bi tutamsaçınıda saklıyorum erkegın saçını tarttırıp ağırlıgınca gümüş parası veriliyomuş ben daha tarttıp veremedım vericem nedenını bilmıyorum ama canım annemle yengem söledi banada....
iyi gecelerrrrr kızlarrr.....
canım ıncelememıstım ama kapandı sanırım hıc dıkkatımı cekmedı cunku...
su kabagına benzedı demek ay yerım onu.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıhhatler olsun hepsıne kuzuların...
evet canım ama ben kesmeye kıyamam cunku erkekte uzun sacı cok begenıyorum...
karızmatık bısey oluyorlar.. kaydirigubbakcemile3 o yuzden tahmınınce vermeyı dusunuyorum...
Anladımm canım yalnız ben onu gümüş değil altın olarak biliyordumm hehe seni daha çok zarar sokmuş oluyorumm galiba..
Bende yatıyorum Allah rahatlık versin....
hayırl olsun şeker bende girebiliyorum eski kıyafetlerime lakinnn 5 kilo daha vermem lazım yazğsız bir hatun olabilmem için, özellikle şu göbeği ne yapacağımı hiç bilmiyorummmmmmmmmmmm:bbo:
abarttın kız yavrim
fıstık gibisin daha nerenden verecen
kocan beyenmez valla bak benden dimesi
kızlar ben galiba loğusalık bunalımına girdim.bazen çok mutlu olurken bazen çok mutsuz oluyorum.dengesizim.arara da bir ağlıyorum.nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde.sürekli dua ediyorum.sure okuyorum.çıkmıyor sıkıntı.allahıma şükür bebeğim sağlıkı, annem çok yardımcı bakımında.başka problemim yok.ama bu iç sıkıntıları beni mahvediyor.size de oluyor mu?
geçer diyorlar ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?