Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım,gündüz daha iyiymde akşamları daha kötü oluyor.romatzimalarım için ramazan sonrası doktoruma gidicem,artık emzirmiyorum tedavime başlıycam.bu kas ağrısı içinde uzun sürere diyorlar.olmassa bi doktora daha giderim.
ama geçseydi şunlarda rahatlasam oda güzel olacakdelikafadulden
idrar yollarımdaki yanma arada geçiyor sonra tekrarlıyor..bu ilaçlarda bitsin fayda etmesse görüntüleme yaparlar sanırım.mikroskobik incelemede sürekli kan çıkıyor idrarımda.bugünde mesana kanserinden bahsettiler korktum açıkçası.:1shok:

eda doğumgünü fotoğraflarınızı ne zaman koyacaksın:1hug:

ay benim yavrum kanepeler yüksek olduğu için çıkamıyormuş
salondakı koltuklara çıkınca anladım

Yerim ben merti yaaaaaaa,çok seviyorum çook görmediğim halde öyle kanım kaynıyor ki..Kırkbirkere Maşallah.....

Canımm tam adını hatırlamıyorum ama azo tetraletmiydi sandoz şeklinde yanmalara iyi geliyorduu kullanmıştım bir ara..
Aklına kötü şeylerde getirme Allah korusunn öyle bir şeyler olsa hemen farkedilirr kanında çıkar birşeyde çıkarr ..

Bu arada gününüz aydın olsun arkadaşlar..
Emelcimm koyarım birazdan eriniyorum yaa bir ara denedim çok yavaştı
bir sigara tütürüp yüklemeye başlarım canımm

emel canım benimde idrar yollarında yanma çok oluyo
sistit canım benim hastalığın adı
bende kan çıkmadı ama
valla bi sistitim tutumu ne oturabiliyom ne kalkabiliyom çok sinir bi durum
sürekli tuvaletin var gibi oluyor
azosilin diye bi ilaç var dayanamayınca ondan içiyorum 1 tane çok iyi geliyor.
geçiriyor hemen
canım birde tuvaletin gelince asla tutma muhakkak git
ben okulda tuvalete gitmiyim derken başıma açtım bu derdi.
iç çamaşırlarını ütüle iyice öyle giy
kötü birşey yoktur umarım

serabım sende sistit mi vardı bilmiyodum geçmiş olsun.evet üniversitedeyken fazla tuvaleta gitmezdin hatırlıyorum.bi de meriyi düşünsene o da hiç gitmezdi di mi?kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Yine kimsecikler yok.
Benim bu aralar şehir dışından misafirlerim vardı bayağı yoğundu dün gittiler.
Bayramdan sonra herkes evinde ve işinde olur burası yine dolar sanırım.
Umarım hepiniz iyisinizdir?
Doğum günü olanların yeni yaşlarını kutluyorum.

lülülülülülülülülülülülü

geçti de gidiyor bile

salako kardeşim benim..sen bu alıntıyı taaa en başlardan bulmuşsun.sonuncu sayfaladan başlayacaktın.çok aradınmı bu yazımı.))))...hem alıntıların altına yaz yazılarını

kızlar candan benim kardeşim..3,5 yaşında oğlu var.ama bu siteyi daha kullanmasını bilmiyor..ben ona öğretecem..onu da aramıza alalım..gariban sanal alemde biraz sosyalleşsindelikafaduldenkaydirigubbakcemile3...
ha bu arada ikizim olmasına rağmen çok benzememize rağmen o benim gibi dölü değildir.daha rahat, yavaş, daha mütavizi daha masum... hangi modelimizi beğenirsiniz bilmem ama biz birbirimizi çok seviyoz..canım kardeşim benim..bayram da kısmetse çanakkaleye gelicez..tadlum yazılarını bekliyoz hee..Şeniz

kız nedıyon kardesını yerden yere vurdun sonra göğe cıkardın delü garuu.... :roflol:

selam
evet canan'ın ikiziyim ama canana pek benzemem yani onun gibi deli değilim anlayacağın alkisalkisalkis
hoşgeldın aramızaaa..... Şeniz

kıss candan beğendinmi koyduğum foto..ben çankkalaye gelince anlatırım sana nasıl foto falan konulduğunu..bu arada bana rep versene.bak teraziye tıkla..bir yazı yeri çıkıyor.oraya bişey yaz.bana puan ver bakayım..kıslar candanım daha yeni..ona rep verin bakayım..kıscağızın puanları yükselsin.yazık dimi..))))

pekı sen kımsın.. :roflol::roflol:

bu yazıyı ben yazdım candan az önce şaşırma.senin niçk ile girmiştim.takvim çizelgeni avatar resmini falan yüklemek için..unutmuşum..bu yazıyı ben yadım yanee kızlar..
kızlar baktım burası gitgide seyrekleşiyor..adam bulayım barii dedim.kardeşim aklıma geldi..o da eylül annesi değil ama yazık yaa onu da aramıza alalım.ağlamasın..elce ellerde çanakkalelerde zatii uzaklarda..üzülmesin garibim..sıkılmasın oralarda..kııss candan anlat bakayım ne derdin var.kocanla aran nasıl.. sıkıntıların sevinçlerin içinden geldiği gibi yaz..paylaş bizimle..delikafadulden:tomato:

ayyy çok yaşa emi
komik karııı hehehehehe

candan çok sevindimm,hoşgeldin aramızaaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…