- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.961
bu yazıyı ben yazdım candan az önce şaşırma.senin niçk ile girmiştim.takvim çizelgeni avatar resmini falan yüklemek için..unutmuşum..bu yazıyı ben yadım yanee kızlar..
kızlar baktım burası gitgide seyrekleşiyor..adam bulayım barii dedim.kardeşim aklıma geldi..o da eylül annesi değil ama yazık yaa onu da aramıza alalım.ağlamasın..elce ellerde çanakkalelerde zatii uzaklarda..üzülmesin garibim..sıkılmasın oralarda..kııss candan anlat bakayım ne derdin var.kocanla aran nasıl.. sıkıntıların sevinçlerin içinden geldiği gibi yaz..paylaş bizimle..delikafadulden:tomato:
ayyy çok yaşa emi
komik karııı hehehehehe
candan çok sevindimm,hoşgeldin aramızaaa:sm_cool:
lmaz:
candan tadlum bak bu garının ismi emel..depresyon emel.hani bahsediyordum ya benim gibi dölü işte..ankaralıdır kendisi..çok güzel at gibi garıdır..( emelcim bizim oralarda güzel kadınlara öle sölenir..boylu poslu güzelcene demek yanee ) ))) mer diye yakışılı bir oğlu var..
CHARM yazan kırmızı renkli üye de aslında istanbulda yaşıypor ama koçişi hakkai de askerde..oonun için dua ediyorum sık sık..allh tez zamnda kavuştursun..onun için anasığilin yanına amasya ya gitti.aslan emre adında aslan gibi de yakışılı oğlu var..
diğerlerini sıra geldikçe yazarım..:enbuyukkk:
lmaz:
candan tadlum bak bu garının ismi emel..depresyon emel.hani bahsediyordum ya benim gibi dölü işte..ankaralıdır kendisi..çok güzel at gibi garıdır..( emelcim bizim oralarda güzel kadınlara öle sölenir..boylu poslu güzelcene demek yanee ) ))) mert diye yakışılı bir oğlu var..
CHARM yazan kırmızı renkli üye de aslında istanbulda yaşıypor ama koçişi hakkai de askerde..oonun için dua ediyorum sık sık..allh tez zamnda kavuştursun..onun için anasığilin yanına amasya ya gitti.aslan emre adında aslan gibi de yakışılı oğlu var..
diğerlerini sıra geldikçe yazarım..:enbuyukkk:
bu yazıyı ben yazdım candan az önce şaşırma.senin niçk ile girmiştim.takvim çizelgeni avatar resmini falan yüklemek için..unutmuşum..bu yazıyı ben yadım yanee kızlar..
kızlar baktım burası gitgide seyrekleşiyor..adam bulayım barii dedim.kardeşim aklıma geldi..o da eylül annesi değil ama yazık yaa onu da aramıza alalım.ağlamasın..elce ellerde çanakkalelerde zatii uzaklarda..üzülmesin garibim..sıkılmasın oralarda..kııss candan anlat bakayım ne derdin var.kocanla aran nasıl.. sıkıntıların sevinçlerin içinden geldiği gibi yaz..paylaş bizimle..delikafadulden:tomato:
kıss betül ne puan verdin öle..kızın puanı 550 lere çıktı..vaybe ben verdim sadece 8 puan yükselltim.wııııııııışşşşşşşş senin puanların çok diye mi öle oldu yoksam sen zenginsin paralı üyesin diye mi torpillisin gııı..lülülülülülülaelaelaelaelaeopuyorumnanaktan
rep gucum sayesınde ehehe... naniknanik rep puanın yukseldıkce gucunde yukselıyo canım...
ona göre cogalıyo verdıgın rep.. paraylan pullan alakası yok anıcagın... laelaelaelaelae:içelim:
candan hoşgeldin canım aramıza...
bende fotoları yükledimmm..Emel burdamısınnnnnn:)
Canım maşallah oğluşuna çok büyümüş çok da yakışıklı olmuş.
Ayrıca sen de çok hoş görünüyorsun.
Rabbim bir ömür huzur versin inş.
edacım allah uzun ömür versin hepinizwee..nice mutlu yıllara...çok güzelsin maşşlh..
kaydirigubbakcemile3:lepi: eee üzüm üzüme baka baka kararırmış
tamda üzüm taneleri gibi :))
Teşekkür ederim canımm ama bakma aydınlık gibi gözüküyorr çok karanlıktı oda 5-6 mumla idare ettik.. o yüzdenn herkesin şaftı kaymıştı ben başta olmak üzere..
Bu arada En baştaki komşumuz sonraki abimin eşi, abim,borikkk ve boranın saldırdığı ben:), ablam(1 ayı kaldı doğumuna) yeğenim enişten ve goncamm:))
yüzler olmasada idare edin gayriizemuszemus
Bir kaç tane resim daha var oda aile büyükleriyle dede anneanne,babanne vs... onları koymadımm.. nede olsa onlarda üzüm taneleleri olacak:)
candan hoşgeldin canım aramıza...
bende fotoları yükledimmm..Emel burdamısınnnnnn:)
Canım maşallah oğluşuna çok büyümüş çok da yakışıklı olmuş.
Ayrıca sen de çok hoş görünüyorsun.
Rabbim bir ömür huzur versin inş.
Amin canım Allah tümm bebişlerimize sağlıklı uzun ömür versin ınşallah...
Saol canımm sende çok güzelsinn biz dombili gibi gezerken ortalıkta sen manken gibi dolaşıyodun ortalarda unutmadıklmaz:
tepeyede salkım sapı cızseymısın tam komedı olurmus cıdden yaa.. :roflol:
bu arada gözelliğinde gözumden kacmadı bak... :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?