Doğum yapmış olan anneler buraya....

hihoyyyt iyi ki bişeyler biliyorsun biz de öğreniriz zamanla . unutma boynuz kulağı geçermiş. hıhh

lmaz:
ayyy çok yaşa emi
komik karııı hehehehehe

candan çok sevindimm,hoşgeldin aramızaaa:sm_cool:

candan tadlum bak bu garının ismi emel..depresyon emel.hani bahsediyordum ya benim gibi dölü işte..ankaralıdır kendisi..çok güzel at gibi garıdır..( emelcim bizim oralarda güzel kadınlara öle sölenir..boylu poslu güzelcene demek yanee ) ))) mert diye yakışılı bir oğlu var..

CHARM yazan kırmızı renkli üye de aslında istanbulda yaşıypor ama koçişi hakkai de askerde..oonun için dua ediyorum sık sık..allh tez zamnda kavuştursun..onun için anasığilin yanına amasya ya gitti.aslan emre adında aslan gibi de yakışılı oğlu var..

diğerlerini sıra geldikçe yazarım..:enbuyukkk:

Son düzenleme:

bilgilerin için teşekkür ederim canım.

Allah razı olsun be canım aglatcan benı bakk.. :gitme:

Bu arada candan dan rep ıstedın ama bılmın demek sende, henuz yenı uye oldugu ıcın rep gucu yok 50 ıyle baslıyo, verdıgı rep bos olur yanıı..
once bızım ona verıp gucunu yukseltmemız lazım :))
ben verdım sıncık....

kıss betül ne puan verdin öle..kızın puanı 550 lere çıktı..vaybe ben verdim sadece 8 puan yükselltim.wııııııııışşşşşşşş senin puanların çok diye mi öle oldu yoksam sen zenginsin paralı üyesin diye mi torpillisin gııı..lülülülülülülaelaelaelaelaeopuyorumnanaktan

Canan çok hoşsun ya:)
Bu arada Candan sende hoşgeldin.

rep gucum sayesınde ehehe... naniknanik rep puanın yukseldıkce gucunde yukselıyo canım...
ona göre cogalıyo verdıgın rep.. paraylan pullan alakası yok anıcagın... laelaelaelaelae
:içelim:

rep gucum sayesınde ehehe... naniknanik rep puanın yukseldıkce gucunde yukselıyo canım...
ona göre cogalıyo verdıgın rep.. paraylan pullan alakası yok anıcagın... laelaelaelaelae
:içelim:

teşşekür çok itibarlı arkadaşım..şidi diğer arkadaşlar yeterrr be başlayacam sana da kardeşine diyecekler..başka muhabbet yok mu diyecekler..hadi konuyu değiştirelimm...
eee candancım nasılsın bakalım..??????????sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Candan hoşgeldin canım aramıza...
bende fotoları yükledimmm..Emel burdamısınnnnnn:)

............................

Son düzenleme:
Edacım dogum gunu mısafırlerınız cok hosmus, ne kadar cok benzıyor sımaları bırbırıne.... :roflol: :roflol:

Pastanız da , masanızda, bora efendıde, sende cok tatlı olmussunuz gercekten, bunlardan daha tatlı bı omru olsun ınsallah... a.s.
Bu arada boranın bu guzelım sacları mı kesıldıı... :gitme:

kaydirigubbakcemile3:lepi: eee üzüm üzüme baka baka kararırmış
tamda üzüm taneleri gibi :))

Teşekkür ederim canımm ama bakma aydınlık gibi gözüküyorr çok karanlıktı oda 5-6 mumla idare ettik.. o yüzdenn herkesin şaftı kaymıştı ben başta olmak üzere..

Bu arada En baştaki komşumuz sonraki abimin eşi, abim,borikkk ve boranın saldırdığı ben:), ablam(1 ayı kaldı doğumuna) yeğenim enişten ve goncamm:))
yüzler olmasada idare edin gayriizemuszemus

Bir kaç tane resim daha var oda aile büyükleriyle dede anneanne,babanne vs... onları koymadımm.. nede olsa onlarda üzüm taneleleri olacak:)

tepeyede salkım sapı cızseymısın tam komedı olurmus cıdden yaa.. :roflol:

bu arada gözelliğinde gözumden kacmadı bak... :jeyyar:

tepeyede salkım sapı cızseymısın tam komedı olurmus cıdden yaa.. :roflol:

bu arada gözelliğinde gözumden kacmadı bak... :jeyyar:

Hakkaten yaa :)) yaparkende böyle bir şey aklıma gelmedi hiçç..ilham senden çıkıyor demek:))))

Teşekkür ederim canım seninde Maşallahın var..
Borikin keltoş rresmide var ama oğlumun karizmasını burda yerle bir edemem...Önce danışmam gerek menajerine:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…