- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.981
ama sımdı o da dombılı olma yolunda ılerlıyo sanırım dedıgune goree... delikafadulden lülülülülülülülülülülülü
Selammmmm......nasılsınız?ben geldim ....herkese güzel bir gün diliyorum...
Saol canımm sende çok güzelsinn biz dombili gibi gezerken ortalıkta sen manken gibi dolaşıyodun ortalarda unutmadıklmaz:
Hakkaten yaa :)) yaparkende böyle bir şey aklıma gelmedi hiçç..ilham senden çıkıyor demek:))))
Teşekkür ederim canım seninde Maşallahın var..
Borikin keltoş rresmide var ama oğlumun karizmasını burda yerle bir edemem...Önce danışmam gerek menajerine:sinifsinif:
Walla o günlere saysınn burda havasını atıyorduu şimdi biz atalımda o şişko olsun..
Gerçi onun yapısından dolayı o çok kilo almaz gibi geliyorr.hani şanslı doğanlardann:umursamaz:mafoldumben
Hoşgeldiin Deryacım..
Betüll Aslanın doktorunu ne yaptınn peki kontrole nereye götürüyorsunn şehir değiştirdin yaa?
Bizde 1 yaş aşıları için bugün sağlık ocağına gittik ama boğazımızda enfeksiyon olduğu için 4-5 gün erteledik..
:lepi: a.stakvimim olmuş mu..........
serabım sende sistit mi vardı bilmiyodum geçmiş olsun.evet üniversitedeyken fazla tuvaleta gitmezdin hatırlıyorum.bi de meriyi düşünsene o da hiç gitmezdi di mi?kaydirigubbakcemile3 :roflol:
selam
evet canan'ın ikiziyim ama canana pek benzemem yani onun gibi deli değilim anlayacağın alkisalkisalkis
Betüüül hakkari çukurca yazma yaa valla içim bir tuhaf oluyor benimki oralarda 2,5 yıl kaldı
oda biz evliyken öncesi de var..Allaha emanet olsun,yel essin kokusu gelsin
allah pis nefesten,kör kurşundan sakınsın...
Off off gene haberleri seyrettim içim daraldı ne oldu oralara açılım uğramamış heraldemafoldumbenyazıklar olsuuun
Ne oluyor bu memlekete,bu millete böyle,biz nerde hata yaptık:gitme:
aminnn betülcüm haberi duyunca setrapla sen geldin aklıma allah yardımcınız olsun...
bizde bugun nanemollayız eşim 2 haftadır evde sıkıldımı nedir anlamadım yanıı nane mollayızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?