Doğum yapmış olan anneler buraya....

ama sımdı o da dombılı olma yolunda ılerlıyo sanırım dedıgune goree... delikafadulden lülülülülülülülülülülülü

Walla o günlere saysınn burda havasını atıyorduu şimdi biz atalımda o şişko olsun..
Gerçi onun yapısından dolayı o çok kilo almaz gibi geliyorr.hani şanslı doğanlardann:umursamaz:mafoldumben

Selammmmm......nasılsınız?ben geldim ....herkese güzel bir gün diliyorum...

Hoşgeldiin Deryacım..

Betüll Aslanın doktorunu ne yaptınn peki kontrole nereye götürüyorsunn şehir değiştirdin yaa?
Bizde 1 yaş aşıları için bugün sağlık ocağına gittik ama boğazımızda enfeksiyon olduğu için 4-5 gün erteledik..

Saol canımm sende çok güzelsinn biz dombili gibi gezerken ortalıkta sen manken gibi dolaşıyodun ortalarda unutmadıklmaz:

artık ben de tombili sayılırım...))))cokacimcoookcokacimcoook..ama candan manken gibi..ona da sinir oluyom zaten..kötükedihüso.. eskiden aynıydık.ben birkaç aydır yedim yedim şiştim.şimdi aramızda tam 5 kilo var..eskiden 5 kilo bana hiç bir şey ifade etmiyordu.meğer ne kadar fazlaymış.

hehe .... kaydirigubbakcemile3 boranın karızma boyle kalsın hakketen yaa cocuk kızar sonra sana ılerde.. kaydirigubbakcemile3

Walla o günlere saysınn burda havasını atıyorduu şimdi biz atalımda o şişko olsun..
Gerçi onun yapısından dolayı o çok kilo almaz gibi geliyorr.hani şanslı doğanlardann:umursamaz:mafoldumben

evet hatta daha sısko olsun da ben hava atıcam onaa... lülülülülülülülülülülülü

yok canım 1 yas kontrolune gıdıcem burada ozel hast yok ama devlet hastanelerı de ıst dekı gıbı degıl daha temız ve buyuk,, ozenlı... saglık ocakları var bırde... bızım burada dr tanıdık cokmus... bır cocuk dr u varmıs onu cok tavsıye edıyrolar bakalım gıdıcez yakında..

takvimim olmuş mu..........
:lepi: a.s

senağlama eda ben göremedım resımleriii....derya hoşgeldin canım çok guzel olmuş çizelgen...betül sana bişey sölicem sen beni sonra dövvvv...ben senın bebişin adınıkadinlarkulubu.com sadece emre sanıyodum aslanı sen taktım sandım hanı varya aslan anneleri ordakı gıbiii.....kızmaaa vur kafamakadinlarkulubu.com kafamaaaa.......:mymeka::mymeka:

merhabalarr bende geldim amma kimsecikler yokkk.(
derya nasılsınız canımm.
Edacım resimleri bende kaçırmışımmm ne yapacagızz(
Candan aramıza hoşgeldin. Canan gelenleri anlatıyormuş ben kendimi anlatayım istda oturuyorum aslen nazilliliyim ogluşumun adı Ozan Ege,müzik ögretmeniyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim zemuszemus

selamlar..bendeniz bu sıralar biraz depresif takılıyomda kusura bakmayın şekerler..
borişin ilk yaşı kutlu olsun..edacığımın güzelliği konuşulmuş..görmek lazım fotolar yetmez:)bora hele allahım bi beyaz fok vardır ya kömürgözlü..tıpkısın aynısı bişiy:)mevla suretinizden güzel bir ömür versin...

başka kaçırdığım doğumgünü var muhakkak..duru kızında doğumgünüydü geçende dimi..kutlu olsun..sedanın nazosununda bugun dogumgunu..sedacık nerelerde acep...

ben hakketen depresıf bı süreçteyim ama çok kötü deilim şükür..atlatırız evelallah..herkesi sevgiyle selamlıyorum.

merhabalar candancım aramıza hoşgeldin ne güzel iki kız kardeş daha oldu :)

umutcum nasılsın face de kabul ettim teşekkür ederim canım öptüm ismeti de

Kuzular yazıp çıkmışsınız,
Umutcum ben de depresyona girdim girecem ama ayçaya kıyamıyom vallalmaz:
Sıkılma ayol çık gel bana laflarız açılırsın samimi söylüyorum biliyorsun.

Arzuuuu anlattığın şeyler hiç yabancı gelmiyor canıım hemen her evde yaşanıyordur eminim ama Betüşcük de haklı Allah eksikliklerini,yokluklarını göstermesin kocaların valla bugün hamam böceği gibi ezmek istersin yarın muck muck olursunuz allah bozmasın kimsenin huzurunu ama işte insan sinirlerine hakim olamıyor mafoldumben
kadın olmak çoook zor anne olmak akıllara zarar mevlam boşuna kadınlara vermemiş bu yükü erkekler yapamazdı gerçekten bi çalışıp geliyorlar aman binbir şikayetle taş taşıyorlar sanki ben hafta sonu sabah sınava gittim iki gün sabah baktı sadece amaaannn 1 yaşında bebekle kavga etmişler ev zaten uçuyordu neyse...

Duygucum aynen Cananında dediği gibi valla okula gidince kendime geliyorum,açılıyorum
Sen de bence evde harcanma arkadaşım yaşın müsaitken başla bir an önce çalışmaya,köreltme kendini.Sizin işler çok yoğun tabi bizim gibi değil ama bakarsın çaresine yaa bakıcı var kadın var hem çocuğunla daha kaliteli zaman geçirirsin hem kendin için bişey yapmış olursun.Evde olunca dünya çocuğun etrafında dönüyor hem anneye hem çocuğa fazla geliyor bence bu fedakarlık,ev hanımı olmak en zoru gerçekten de,Arzunun beklentileri çok normal o yüzden eşinden,daha ilgili,daha duyarlı olmasını beklersiniz ama,erkekler evde ne oluyor bilmiyorlar akşam eve gelince her taraf toplu,ocakta yemek,karnı tok altı temiz sevilmeyi bekleyen bir afacan ohhh ne güzel hayat,allah yardımcınız olsun arkidişler...:Saruboceq:

Yagmur geldıı buraya da.... Gelde Özleme....

Hem ozlem hem korku fazla gelıyor... bugun 7 sehıt verıldı, 6 sı siirt, 1 i çukurca ...

Allahım yardımcıları olsun..... gebersın artık su köpekler ! kendı tuzaklarına dussunler !..

Betüüül hakkari çukurca yazma yaa valla içim bir tuhaf oluyor benimki oralarda 2,5 yıl kaldı
oda biz evliyken öncesi de var..Allaha emanet olsun,yel essin kokusu gelsin
allah pis nefesten,kör kurşundan sakınsın...
Off off gene haberleri seyrettim içim daraldı ne oldu oralara açılım uğramamış heraldemafoldumbenyazıklar olsuuun
Ne oluyor bu memlekete,bu millete böyle,biz nerde hata yaptık:gitme:

aminnn betülcüm haberi duyunca setrapla sen geldin aklıma allah yardımcınız olsun...
bizde bugun nanemollayız eşim 2 haftadır evde sıkıldımı nedir anlamadım yanıı nane mollayızzzz

Ben o açılımınn........................... ne moka yaradı acaba o acılım ??

Kımsenın taktıgı yok acılımı !! Kansızlarla muhatap oluyoruz, bı kokunu kurutamadılar pkk nın...

Yapılamayacak bırsey degıl ama bu haınler bu ulkede oldukca hıc bı halt edılemez... kendı ulkemızde korkakca yasarız, kendı topraklarımızda avlanırız ıste...

Şu devlet buyuklerınden bırının oglu gıtsın de su doguya gorsunler anyayı konyayı.... nelerı acıp nelerı kapatıyolar o zaman goruruz tabı ama ....

Yıne bu devlette ımkansız !... Torpil konusuyo, torpil susturuyo herseyı... herkes kendıne musluman...

Son düzenleme:
aminnn betülcüm haberi duyunca setrapla sen geldin aklıma allah yardımcınız olsun...
bizde bugun nanemollayız eşim 2 haftadır evde sıkıldımı nedir anlamadım yanıı nane mollayızzzz

Dualarınızı eksık etmeyın canım, en cok ıhtıyac olunan sey o....

Bır an once kıs gelsın ıstıyorum....

Betüş canımm dualarımız hep mehmetçigimizle canım Allah'ım korusun hepsini.
Serap canım geçmiş olsun güzelim sistitmişsin çok zor olur bilirim bende.
Güll tatlişkomm gelmişsin ama gitmişsinn nasılsınız inşllah iyisinizdir.
Umut canımcımm hoşgelmişsin daha sık gel canım belki buralarda olursak konuşarak rahatlarız belkim. bende sizler gibi depresyona girdim girecegim ama Allah'ım bana sabır ve güç veriyor herşeyin üstesinden geliyorum çok şükür ama bakalım nereye kadar.
Mevlüde canım eşin sürekli evde oldugu için belkide sıkılmıştır dedigin gibi ondandır üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…