- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.001
merhabalarr bende geldim amma kimsecikler yokkk.(
derya nasılsınız canımm.
Edacım resimleri bende kaçırmışımmm ne yapacagızz(
Candan aramıza hoşgeldin. Canan gelenleri anlatıyormuş ben kendimi anlatayım istda oturuyorum aslen nazilliliyim ogluşumun adı Ozan Ege,müzik ögretmeniyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim zemuszemus
senağlama eda ben göremedım resımleriii....derya hoşgeldin canım çok guzel olmuş çizelgen...betül sana bişey sölicem sen beni sonra dövvvv...ben senın bebişin adınıkadinlarkulubu.com sadece emre sanıyodum aslanı sen taktım sandım hanı varya aslan anneleri ordakı gıbiii.....kızmaaa vur kafamakadinlarkulubu.com kafamaaaa.......:mymeka::mymeka:
selamlar..bendeniz bu sıralar biraz depresif takılıyomda kusura bakmayın şekerler..
borişin ilk yaşı kutlu olsun..edacığımın güzelliği konuşulmuş..görmek lazım fotolar yetmez:)bora hele allahım bi beyaz fok vardır ya kömürgözlü..tıpkısın aynısı bişiy:)mevla suretinizden güzel bir ömür versin...
başka kaçırdığım doğumgünü var muhakkak..duru kızında doğumgünüydü geçende dimi..kutlu olsun..sedanın nazosununda bugun dogumgunu..sedacık nerelerde acep...
ben hakketen depresıf bı süreçteyim ama çok kötü deilim şükür..atlatırız evelallah..herkesi sevgiyle selamlıyorum.
selam ....umarım herkes iyidir...geçmişe pek bakamıyorumm...edacımmmm boranındoğumgünüüü kutlu olsun canımmm...naptın bu arada kürtaj olayını zor oldu mu canımm geçmiş olsunçok çokkkk
sağolun kızlar yorumlar için teşkr ederim biz düzeldik yani konuşmadık ben unuttum gitti üzülsem konuşsam kendimi paralıcam amann salladım benimki balıkta aldı:)))))))) kan testinizde yaptırdı oğlumun bakalım sonucu bekliyoruz hayırlısı bazı yazılar okudum netten onları uygulucam eski halime dönecem yani süslenecem püslenecek fazla takmayacağım o zaman çok kıymetliydim bırakıercek deye korkardı bakalım ne olcek ama küs olduğumuz gece gelmiş oğlan altına etmiş baktım göz ucuyla altını değiştirdi üstünüde çıkarmış temizemiz giydirmiş uyutmuş ama küsüm hıh
betülüm canum arkadaşım çabucak gelsin eşin canum bütün dualrımız serap ve bütün askerlerimize Allah kavuştursun tez zamanda
nurayım senin kuzuda anemiliymiş öncelikle geçmiş olsun canım ben eksi bişiyini yaşamadım fazla 24 yaşına kadar bilmiyordum nikah testinde öğrendim sadece ayaklar çok üşür fazla aç kalamaz eli ayağı titrer aççık soluk benizli olur öyle kötü bişi değil yani çoğu insanda olan şeyler belki senin kuzuda olmaz kalbini ferah tut evlenirken sanırım sorun oluyor benim eşimde anemili olsa bebek riskli olabiliyormuş ama tıp ilerliyor bunada bir çözüm bulacaklar bakalım yağızda anemili olması yüksekya hayırlısı zaten kötü anemi olsa Allah korusun şimdiye belli ederdi 2 çeşitya bu hastalık
candan hoşgeldin aramıza ben arzu oğlum yağız:)
gülcüm teşekkür ederim şekerüüm yorumun için Allah daha beterindern korusun böyleleikle oturacak belki evlilikler
mevlüdecim aranız hemen düzelir inşallah canım üzülme
bende göremedim resimleri zatii güzel karuu eda gözel çıkmıştır kesün
deryaa hoşgeldin canım özlettin kendini sizsiz olmuyor buraları gelin.
Edacım canım geçmiş olsun güzelim hamilelik mi vardıda sonlandırdınız canım.
Arzu canım gördünmü bak en güzeli güzelim hiçç takmaa boşverr gitsin herşey düzelir gider yeterki saglık olsun.
valla kızlar bende sizleeri ösledimm....arzucum kk yı engellediler şirkette ve bazı siteleri...ama konuşucam en yakın zamanda valla vakit geçmiyor sizsizz patronun iyi anını yakalamaya çalışıyommm...edacımtekrar geçmiş olsun canım...Allah boramıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...
Kızlar bu jajed varken resim koymayalımmm haketmiyor çünküü...
erkekse zaten hiç haketmiyorr zatii
hatta biraz daha ilerleyip kazene filan şikayet etsekk erkek olabilir şüpheleniyoruz diyelmaz:Çok üzgünüm çoook
Edacım ozgurluk heykelı degıl o... :) olsa kesın koymazdım.......
Karanlıklar ortasında yalnız duran, beyaz elbıselı bır kız......
Hımm bende uçmuşum bayağı:)
İnşallah o avatar bir an önce renklenir canıma.s
kazene ozel mesaj atabılırız edacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?