- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.021
edacım ben atlamışım canım o kısmı çok geçmiş olsun...
benımde 4-5 gundür midem fena gece ve sabah bulantım çok ve sureklı uykum var şüpelenmiyo değilim ama nasıl olcek ben spiral(ria) taktırdımm....
Saol canım..Ayy olmasın yaa bebişlerimiz daha çok küçük...Spirallede hamile kalınıyormuş ama çok düşük bir ihtimal..
Bende gideceğimm 1-2 hafta sonra taktırmaya...
betül ben ebeyım bende düşündüm implantı rahat olur dıye ama gittiğim dr hiç önermedi iyi araştırderim canımmm...
neden implant dusunmuyorsun canım arastırdın mı ?
hem spıralden daha saglıklı, hemde daha konforlu..... ben ımplat taktırıcagım... koruması %93...
yan etkılerı en az olan yontem, ve kayma rıskıde yok...
betül ben ebeyım bende düşündüm implantı rahat olur dıye ama gittiğim dr hiç önermedi iyi araştırderim canımmm...
evet edacım bebişler çok küçük düşünmüyoruz zaten yeni bir bebek...
regli gunum yaklaştı ondan da olabılir bide spiralde yapıyo mide bulantısı
canım çok rahatt valla ama beni etkıleyen yan etkısı mide bulantısı 9 ay olcak ben taktıralı çok rahat hiç şikayetım yok du şimdi mıde bulantım arrtı sadece onuda dr sölemişti yapar diye...
neden implant dusunmuyorsun canım arastırdın mı ?
hem spıralden daha saglıklı, hemde daha konforlu..... ben ımplat taktırıcagım... koruması %93...
yan etkılerı en az olan yontem, ve kayma rıskıde yok...
evet edacım bebişler çok küçük düşünmüyoruz zaten yeni bir bebek...
regli gunum yaklaştı ondan da olabılir bide spiralde yapıyo mide bulantısı
canım çok rahatt valla ama beni etkıleyen yan etkısı mide bulantısı 9 ay olcak ben taktıralı çok rahat hiç şikayetım yok du şimdi mıde bulantım arrtı sadece onuda dr sölemişti yapar diye...
iyi geceler kızlar....
Arastırdım canım, arastırıyorum da...
Dr dan dr a farkeder belkı ama gercekten cok konforlu.... ve bana uyan tek korunma yontemı dıyebılırım...
iyi geceler kızlarr ben geldimm bugün hep dışarıdaydım ceylinin kontrol ve aşı günüydü ordan alışverişe gittik evde baya eksik vardı onları aldık eve geldik akşam 6 idi iftar telaşı derken domates attım buzluğa biraz biber fasulye falan işte ancak işim bitti ceylin iyiymiş dr öle dedi kilo boy 14 aylığa göreymiş maşallah
bu arada dr süte başlayabilirsiniz dedi önümüzdeki aya da alerji testi yenilenecek ama dünden beri gene başladı kızarıklıklar önceki gün eşim tam yumurta vermiş bende dün muz verdim birbirimizden habersiz tabii artık kızarıklık hangisinden oldu bilemiyoruz =(
Aslında çok araştırmadımm ama yeni bir şey olduğu içinde çok güvenemedim...
Adetini sıklaştırıyormuş öyle duymuştum..,Birde deri altına takılıyor filann itici geldi korktum açıkçası:)
Evt hormonlu spiraller çıkmış herkes memnun bakalım dr.la tekrar görüşüp taktırmayı düşünüyorum..
ıi geceler canım..
Hoşgeldin canım kaç gündür girmedinn zaten betülün dediği gibi aranızda anlaşıyormusunuz ne:) muzu ve yumurtayı uzun süredir vermiyormuydunuz canım?
Ceylinede Maşallah yürümeye başladımı kızımız?
Bu arada ablama çok benzetiyorum seni yerinde durmuyorsun walla birde bu koşuşturmacada kışlıklarınıda hazırlıyosun maşallah..
walla ben dötümü kaldırıp ortalığa bile çeki düzen veremiyorum..
Birde dometesleri nasıl attın buzluğa?
Ben yatıyorum Allah rahatlık versin...............
Eda canım spiralın takılması bana daha ıtıcı gelıyo ınan :))
Ustelık kayma, içeri kaçma cok duyuyorum, yada yapısma... bı de onların cıkarılması var...
Gorumcemın kı kaymıstı mesela cıkarılması ıcın bı kac defa gıdıp geldı dr a her seferınde acıdı yoktan yere..
Bunda cok basıt bı ıslemle uyustururalarak 2 dk takılıyo.. ıstedıgın zaman cıkarılıyo.. kayma yok, catala oturma yok :))
Yan etkısı de dıger yontemlere gore en az olanıymıs... koruma guvenılırlıgıde yuksek.... tam bana gore bısey kısacaası...
yınede sen bılırsın canım :)
Hosgeldın hıcrancım nasılsın ? ceylın nasıl ?
kızlar bu gece kendimi bakıma aldım.arada yapıyom öle..kendimi iyi hissediyom..kıvanç saat 10 da uyudu.benim herif maç seyrediyordu tv. de.ben de bunu fırsat bilip küvete su doldurdum..hemi de sıcacaık..ohh kaslarım bir gevşedi ki bi rahatladım ooooh dedim.sonra tabiii fincanıma çay da doldurdum.onu da yudumladım hörtlete hörtlete.1 sate yakın kaldım yattım.çıkmadan suda şişmiş toynaklarımı ponzaladım.tırnaklarımı törpüledim.toynaklarım insan ayağına benzedi..))))..yüzüme peeling yaptım.bir güzel sabunlanıp çıktımm..( tabii ben bunları yaparken benim herifin salondan sesi geliyor horul horul..birkere de tv. seyrederken uyumasa şaşarım.)..........sonra kaynananım ayak bakım kremini sürdüm ohh şöle bol bol..yine kaynananım selülit giderici kremini sürdüm basen bölgeme..yine onun vücut kremini heryerime sürdüm..miss gibi koktum.kaynanaamın bize gelince bakımı aksamasın diye burda bıraktığı birkaç şey benim işime yaradı anlayacağınız.......sonra yüz bakımım..göz altı kremim..bu bakım bayağı iyi geldi bana..arada yapmak lazım..
sonra yatsı namazının farzını ve vitiri kıldım.temiz temiz hepimiz için bol bol dua ettim.ve buraya geldim..tam yazacam birşeyler kıvanç uyandı.emzirdim uyttum 10 dk.. sonra yine ayağımda salladım..yerine yatırdım.15 dk.sonra yine uyandı..bensiz de asla uyumuyor..galiba yatağı küçük geliyor.dönmekten biryerlere eli kolu sıkışıyor ve uyanıyor.sonra da başlıyor ağlamaya..şöle adam gibi bir yattım mı sabaha kadar ne zamn uyuyacak merak ediyom..acaba diyom bizim yatağın yanına yere yatak mı yapsam? sizinkiler nerde yatıyorlar?
hadii bakalım iyi gecelr hepinize..yarın görüşürüz.yarın arkadaşlarım iftara gelecekler ..çok güzel yaptığım beğendili kebap,mercimek çorbası ve pilav üclüsünden yapacağım onlara..tabii artı salata vb. şeyler de olacak..böle işte..mucuk hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?