Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet bı spıralzede daha :)

yumurtlamayı durduruyorda ne demek mıs yahuu.... ben netten ve kıtaplardan arastırdım hıc oyle bısey okumadım...

Kulaktan dolma bılgılerı dıkkate almayak yav... dr uma da danısıcam.... ve 1-2 ay sonra yaptıracagım...

Ceylınımı ve senı operımm...

amanın kıss hicran sen anlattıkça ben yoruluyom inan. ne çok yoğun karısın sen bee...bak benim gibi arada ara ver..kendine zamn ayır gıı..bir rahatla..relaxing yap be tadlum..o ceylinin de o sallayan parmağını ısırıver.keltoş şey..

betül kısss sen gizlice m okuyon yazıları görünmez olup..4 kullanıcı var diyor.hadi 1 i misafir.ee ben ve hicran görünüyoz sadece.bir kişi daha okuyor ama isim yazmıyor.özel üye seni görünmez mi oluyon kıss..hımmm öle kaçamak olmiiiiii...seni gidi seniiii...lmaz:lmaz:naniknanik

Son düzenleme:
betülcüm bizim okulda bir arkadaş ta spiral taktırmıştı..kaymış mı ne.bir de hamile kalmıştı..allhtan kendiliğinden düşmüştü.2 çocuğu vardı zat..bir de 40 küsür yaşındaydı..bu spiral kazaları çok duyuyoz.ya da iltihaplanma olayları.CADIARZUlmaz:

evet bak bı tane daha... bı arastırma yapsan kac yuz tane cıkar acaba.... :bbo:

O yuzden hıc dusunmuyorum ben... ımplant en ıyısı sız benı dınleen... :) yerimseniben

bende şu bir türlü yapamadıgım ütülerimi yapıp geldim ki sizlerde döktürmüşsünüz maşallah sayfamız bir sayfa ilerlemiş süper olmuş.
Edacım canım tekrar çok geçmiş olsun.
Ohhh canancımm ne güzel yapmış güle güle kirlen. Allah dualarını namazını kabul etsin canım cümlemizinkini.
Herkesler yatmış bende yatayım bari iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize kuzularınızla birlikte.

hey maşaallaahh yaaa ben bunları niye yapamıyorum yaaa sanki hayatım kaydı benim 10 dedinmi uyuyorumm vallaa kocişimle bile doğru düzgün oturup sohbet etmez oldummm ne oluyor bana böyle acabaaaaaaaaaa:gitme:

aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı. ben sütten kesince ona başlamayı düşünüyorum yine.

Günaydınnn güzel hanımlarrr.
Ege minik kuzu doğum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu,başarı dolu nice uzun seneler geçirmeni dilerim.

Son düzenleme:
AYÇA ANNESıNıN GÜZEL MANOLYASI GÜZEL KIZIMIZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SAĞLIKLI,MUTLU VE BAŞARI DOLU NıCE UZUN SENELER GEÇıRMENı DıLıYORUM.

slm kızlar..akşama arkadaşlarım geliyor.şimdiden kalkıp birşeyler hazırlamaya başlayayım bari..kıvanç uyanınca bişey yaptırmaz yapışık ikizim benim..birara yine uğrarım..öptüm hepinizi..
buğün egenin doğum günüyse öperim ben onun tombiş yanaklarından..nice mutlu senelere..mucuk

kıs aslı sen de olmasan doğum günlerini hatırlamayacağım valla.demekki ayçanın da doğum günü..bu güzel kızımızın da doğumgünü kutlu olsun..maviş güzel gözleri hep parlasın..hiç sönmesin.alllah uzun huzurlu sağlıklı bir ömür nasip eylesin..güzel anası güzel kızını öpüver benim yerime..mucuk..

arkadaşlarr dün kardeşimden iki tane tarif aldım çokta güzel oldu sizlerede tavsiye ederim.
iki tane patatesi haşladım hatta az kalsın yakıyordum :kedi: sonra içine biraz labne peyniri isterseniz normal peynirde koyabilirsiniz biraz süt ve bir tane haşlanmış yumurtanın hepsi biraz tuz blendırdan geçirdim minik kuzum hepsini yedi tabi bende nasiplendim çok güzel olmuştu.
ikinci olarakta 3 tane orta boy domatesi rendeledim, tencerede biraz tereyagı bir çorba kaşıgı unu koyup kavurdum sonra bir tatlı kaşıgı kadarda salça koydum kavurdum biraz daha rendeledigim domatesleri ekledim birazda onlarla kavurdum,sonrasında tavuk suyum vardı hazırda ondan ekledim kaynayınca tel şehriye attım çokta güzel oldu minik kuzumun bugünlerde iştahı açıldı sanırım maşallah hepsini güzelce yedi.

Canancım bende müsait oldugumca buraya ugramaya ve dogum günlerinide aklımda kaldıgınca kutlamaya çalışıyorum güzelim. inşllah kimseyi atlamadan eylül ayımızı bitiririz saglıcakla.
sanada kolay gelsinn güzel arkadaşım.

derya seni gördüm çok sevindim sana bişey sormak istiyorum bitane burun sipreyı var mavi şisesi aynı sterimar a benziyo şişesi falan fiyatıda öle sterimarın ucu kalın onunkı daha ınce sişesıde öle arkasında arapca ve falanda yazıyoo ismını unuttum sen biliyosan sölermisin marmer mıydi öle bişeydi yaa alpe çok ıyı gelmişti yurt dışındada bulunutyo o nasıl unuttum ismını yaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…