- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.061
derya seni gördüm çok sevindim sana bişey sormak istiyorum bitane burun sipreyı var mavi şisesi aynı sterimar a benziyo şişesi falan fiyatıda öle sterimarın ucu kalın onunkı daha ınce sişesıde öle arkasında arapca ve falanda yazıyoo ismını unuttum sen biliyosan sölermisin marmer mıydi öle bişeydi yaa alpe çok ıyı gelmişti yurt dışındada bulunutyo o nasıl unuttum ismını yaaaaa.....
evet bı spıralzede daha :)
yumurtlamayı durduruyorda ne demek mıs yahuu.... ben netten ve kıtaplardan arastırdım hıc oyle bısey okumadım...
Kulaktan dolma bılgılerı dıkkate almayak yav... dr uma da danısıcam.... ve 1-2 ay sonra yaptıracagım...
Ceylınımı ve senı operımm...
arkadaşlarr dün kardeşimden iki tane tarif aldım çokta güzel oldu sizlerede tavsiye ederim.
iki tane patatesi haşladım hatta az kalsın yakıyordum :kedi: sonra içine biraz labne peyniri isterseniz normal peynirde koyabilirsiniz biraz süt ve bir tane haşlanmış yumurtanın hepsi biraz tuz blendırdan geçirdim minik kuzum hepsini yedi tabi bende nasiplendim çok güzel olmuştu.
ikinci olarakta 3 tane orta boy domatesi rendeledim, tencerede biraz tereyagı bir çorba kaşıgı unu koyup kavurdum sonra bir tatlı kaşıgı kadarda salça koydum kavurdum biraz daha rendeledigim domatesleri ekledim birazda onlarla kavurdum,sonrasında tavuk suyum vardı hazırda ondan ekledim kaynayınca tel şehriye attım çokta güzel oldu minik kuzumun bugünlerde iştahı açıldı sanırım maşallah hepsini güzelce yedi.
bscım nettende okudum ben ondan didim yawww BİLMEM ÖLE BAKINIRKEN GÖRMÜŞTÜM AKLIMDA KALMIŞ YANLIŞTA OLABÜLÜRR TABİİ :kedi:
aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı. ben sütten kesince ona başlamayı düşünüyorum yine.
e hadiin bana eyvallah bugün ev işi ile uğraşcam gene ince temizlikler mutfak dolaplarım boşalacak silinip düzelecek bakalım ceylinle nasıl olacak kaç tabak çanak kırılacakk:roflol:
arada gelirim
Gunaydınlar herkese....
Esımle konustum sımdı, bıraz rahatladım moral buldum.... catısma cok yakınlarında olmus...
Arama taramaya cıkanlarla... Haberlerde de felaket dolu sel, şehit... Allah sonumuzu hayır etsın..
Anladım canım onemlı degıl :)
Ben hap hıc dusunmuyorum canım normalde kullanmam gereken ılaclar olsa bıle onları kullanamadıgım ıcın cok unutuyorum ve sevmıyorum ya ne bılım....
Selam kızlar herkese...
doğum günü olan EGE'yi ve AYÇA'nın doğum günlerini kutlarım. Nice mutlu yıllara, sağlıkla inşallah...
Bu arada kızlar siz beni unuttunuz. Ben silivrideyim ya... akşam haberleri izlemişsinizdir.
Burada iki tane dere var. Sular dolunca taşmış ve arabalar yüzmüş, birinci katlara su basmış, dükkanlara çarşıda girmiş. Bayağı çok yağdı dün sabah başladı. Duruyu kayınvalideme sabah zor bıraktık. Arabada zor önümüzü gördük. sonra iş yerinde de devam etti. Bu arada benim evimde dere yatyağının yanında, o da taşınca, ve yüksek 1.kat , bayağı bi yükselmiş balkon duvarının yarısına kadar çıkmış, apartmana girmeye başlamış. Dün işteyken haber aldım. Kafayı yedim. Eve girerse ben naparım diye. Nasıl arındırırım hop oturup hop kalktım. Akşam eve giderken manzara bayağı kötüydü. Evin oralarında sular azalmış , kaldırım kenarları bi karış su ama kaldırım belli olmuyordu ve çamur ve samandı her taraf. Derenin ve tarlalardan esip geldi heralde. Her taraf çamur bi görseniz. Eşimle evi bi dolaştık, tabii elektrikler de kesikti, eve zor girdik, ayaklarımıza torba bağladık. Ama dizime kadar çamura girdim. Her tarafımız battı. Eve girip bir iki şey aldık ve kayınvalidem de kaldık. Eve girmemiş Allahtan. Geceden beri sabaha kadar tekrar yağdı, yine her taraf sabah dolmuştu. Zor işe geldik. Evin oraları yine dolmuş tabiii.
İnşallah eve kadar yükselmemiştir, tekrar haber alamadık. Saat 12gibi yağış kesildi ama haftasonuna kadar şiddetli yağış devam edecekmiş. İnşallah içeri girmeden atlatırız bu yağışları...[/QUllOTE]
Canım çok gaeçmiş olsun.Dünden beri takip ediyoruz haberleri.Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
Betülcüm Alah'ın izniyle zaman geçecek ve eşin ve Aslan'ınla eski düzeninize kavuşacaksınız.İlişkiniz yeniden tazelenerek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?