Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam canım..marimer...rinomer....tonimer....

Son düzenleme:

bscım nettende okudum ben ondan didim yawww BİLMEM ÖLE BAKINIRKEN GÖRMÜŞTÜM AKLIMDA KALMIŞ YANLIŞTA OLABÜLÜRR TABİİ :kedi:

ahanda burda bazı bilgiler var bakın bi kızlar doğum kontrol çeşitleri tabii dr nuzdan kesin bilgiyi alıp öle yapn korunmanızı ama iyice araştırıp yapın etkilerini hem bazen kimseye fazla etkisi olmayan yöntemler sizde iyi sonuçlar vermeyebilir

http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/tez/pdf/aile_hekimligi/dr_ebru_orhan.pdf

bide bu implanon denen şey betülün istediği bunu bende düşünmüştüm ama yakınlarımda kullanan olmadığından fikir alamayınca denemek istemedim =(

http://www.1ilac.com/ilaclar/Organon/IMPLANON.htm

http://implanon.nu/pagefiles/39073/implanon_turk.pdf

AMAN AMANNN YENİ DOĞUM GÜNÜ ÇOCUKLARIMIZ VARMIŞ GENE HEPSİNİN YANACIKLARINDAN ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMANNN NİCE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU VE SIKINTISIZ YAŞLARA İNŞALLAH DİYORUM

ohh ohh afiyet olsun ozan egemizeee

e hadiin bana eyvallah bugün ev işi ile uğraşcam gene ince temizlikler mutfak dolaplarım boşalacak silinip düzelecek bakalım ceylinle nasıl olacak kaç tabak çanak kırılacakk:roflol:

arada gelirim

Gunaydınlar herkese....

Esımle konustum sımdı, bıraz rahatladım moral buldum.... catısma cok yakınlarında olmus...

Arama taramaya cıkanlarla... Haberlerde de felaket dolu sel, şehit... Allah sonumuzu hayır etsın..

bscım nettende okudum ben ondan didim yawww BİLMEM ÖLE BAKINIRKEN GÖRMÜŞTÜM AKLIMDA KALMIŞ YANLIŞTA OLABÜLÜRR TABİİ :kedi:

Anladım canım onemlı degıl :)

aranızda doğum kontrol hapı kullanan var mı. ben sütten kesince ona başlamayı düşünüyorum yine.

Ben hap hıc dusunmuyorum canım normalde kullanmam gereken ılaclar olsa bıle onları kullanamadıgım ıcın cok unutuyorum ve sevmıyorum ya ne bılım....

slm kızlar ev coşmuş gidiyo annemler aksama iftara gelicek yenı alışverişten geldım bı bakım dedım alp şimdi uyudu....babam gelmıyo annemler kanlıcada oturuylar daha önce 2 defa su gırdı evlerıne şimdi hava açmış biraz orda neyse annemlerde bişey yokmuş ama aksam çok yagarsa dıye babam evde kalayım demış çok içime sınmedı babam olmadan yemek ama eniştem memleketten geldi geri gidecek gıtmeden iftara çağırayım dedım annem çalışıyo bıde kolaylık olsun dedım bakalım hayırlısı......
şimdi kalkmam lazım çok işim var çokkkk...
deryacım hatıtrladım marimer şu an alımde sterimar var bıtsın onu alıcam çok saol.....

e hadiin bana eyvallah bugün ev işi ile uğraşcam gene ince temizlikler mutfak dolaplarım boşalacak silinip düzelecek bakalım ceylinle nasıl olacak kaç tabak çanak kırılacakk:roflol:

arada gelirim

kolay gelsin canım sana......anaaa.....dikkat et kırma sakın birşey...seninki alıp oynar yoksa hepsiyle...

selam arkadaşlar...
doğumgününü olan ege ve ayçaya nice sağlıklı uzun yıllarrrr
sıra bizde ama bende valla bipastasını beğenip karar veremedimm ama öle çok uçuk fiyatlı pastadada alamam yanii...en fazla 50 falan..mevlüde canım o pastaların heryere siparişi varmıı ben baktım ama bişi anlamadımm kiii mesela fityatlarına falan baktım ama yazmıyo du ancak oyuncak maketli yatırırım belkii...bakalımm bi de yemek davetim olcak ancaa yanii..CADIARZU
bende buğrişin sacını berberde kestirdim ama birr ağladı ki anlatamam ortalığıı yıktı resmenn heryerii kılla doldu subay traşı yaptırıyım dedim :bbo:ama durmadı kiii katılarak agladı korktu yaramaz ödlek ama fenada olmadı tam erkeğe benzedii kuzum bi fotosunu ceksem koycamdaaa bide stüdyoya götürcem şölee cerceve yaptırcam odasınaa...ama bi yaşını az bi gecssin yoksa töbee durmazz...:umursamaz:
ayy istanbulda da ne sel oldu öylee yaa allah yardımcısı olsun afette kalanların:Saruboceq:
herkese mucukk...........

allah yardımcısı olsun canıım bol dua et allaha korusun aklına kötübişey getirmee allahım hayırlısıyla kavuştursun tezdeen:1hug:

Selam kızlar herkese...
doğum günü olan EGE'yi ve AYÇA'nın doğum günlerini kutlarım. Nice mutlu yıllara, sağlıkla inşallah...
Bu arada kızlar siz beni unuttunuz. Ben silivrideyim ya... akşam haberleri izlemişsinizdir.
Burada iki tane dere var. Sular dolunca taşmış ve arabalar yüzmüş, birinci katlara su basmış, dükkanlara çarşıda girmiş. Bayağı çok yağdı dün sabah başladı. Duruyu kayınvalideme sabah zor bıraktık. Arabada zor önümüzü gördük. sonra iş yerinde de devam etti. Bu arada benim evimde dere yatyağının yanında, o da taşınca, ve yüksek 1.kat , bayağı bi yükselmiş balkon duvarının yarısına kadar çıkmış, apartmana girmeye başlamış. Dün işteyken haber aldım. Kafayı yedim. Eve girerse ben naparım diye. Nasıl arındırırım hop oturup hop kalktım. Akşam eve giderken manzara bayağı kötüydü. Evin oralarında sular azalmış , kaldırım kenarları bi karış su ama kaldırım belli olmuyordu ve çamur ve samandı her taraf. Derenin ve tarlalardan esip geldi heralde. Her taraf çamur bi görseniz. Eşimle evi bi dolaştık, tabii elektrikler de kesikti, eve zor girdik, ayaklarımıza torba bağladık. Ama dizime kadar çamura girdim. Her tarafımız battı. Eve girip bir iki şey aldık ve kayınvalidem de kaldık. Eve girmemiş Allahtan. Geceden beri sabaha kadar tekrar yağdı, yine her taraf sabah dolmuştu. Zor işe geldik. Evin oraları yine dolmuş tabiii.
İnşallah eve kadar yükselmemiştir, tekrar haber alamadık. Saat 12gibi yağış kesildi ama haftasonuna kadar şiddetli yağış devam edecekmiş. İnşallah içeri girmeden atlatırız bu yağışları...

nuraycım çok geçmiş olsun canım inşallah hasarsız bi şekilde atlatırsınız canım sabahtab beri haberleri seyrediyoruz biz de ordakilere üzülüyorduk

ege ve açanın doğum günlerini kutlarım nice yıllara :)))

karçicek canım bizde öle buyuk bi parti yapmıycaz evde yapıcaz ben 3 tane seçtım aradım sordum ortalama 20 kişilik fiyatı 150 ila 170 yapıyo çok pahalı geldı banada başka yerlerde bakıcam zeten eşime sölemedım bile fiyatııı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…