Doğum yapmış olan anneler buraya....

Nuray geçmiş olsun canııım aman aman inşallah bişey olmaz valla
sel çok maddi zarar veriyor,önlem al diyecem nasıl,ne önlemi alacanki...:Saruboceq:

Dualarımız seninle canım benim...

Bugün Ayçoşun doğum günü,:lepi:evde bizbize kutlayacağız yukarı komşumuçağıracam bakalım gelirse bi de o gelir.Ben pasta yaptırmadım valla hafta sonu gezmeye gittik akrabalara pasta götürelim dedim pelit pastanesinden aldık ayyy 60TL içime oturdu orda da ince bir dilim zorla yiyebildim valla canım çekmedi niyeyse,o oldu Ayçaya pasta almamaya karar verdim ben bu pastadan yapıyorum şu anda kekei fırında arkadaşlara tavsiye ederim çok şirin bir sürü süslemeler de aldım bakalım nasıl olacak resmini koyarım size...
http://www.kekevi.com/images/kelebekpasta.jpg

geçmiş olsun canım yaaa nee zorr allah evine su basanlara sabır versin yaaa, yakınlarını kaybedenlerede sabır çok zor çokkk

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir ben yatışşşşşşşşşşşşşş.. byee

kız canan kalk ta misafirlerine gönderdğim tatlıdan yap . öyle basit bir ağdalı tatlıyla kandıramazsın insanları.hazır al. ağdasını dök. oh ne ala mualla.çok güzel oluyor valla. bence herkes denesin bu tatlıyı

MUHALLEBİLİ KADAYIF

Malzemeler:

300gr kadayıf
6 yemek kaşığı toz şeker
5 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı doğranmış ceviz
Hazırlanması:

Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun.
İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun.
Muhallebi Malzemeleri:

1kg süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 türk kahvesi fincanı toz şeker
1 yumurta
1 paket vanilya
1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması:

Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın.
Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin.
daha net anlamak inin portakalağacı .com girin.

aynen canım öyle parti faaln değil benim kide bii iftar vericem bide akşamı pastasını kesiceez işte buu hatta kendim bile yapsammı dedimm yaniii... oda cok pahalı bi pastaya ya günahh o fiyata ben 10 tane pasta yaparımkaydirigubbakcemile3

gülcüm canım güsel düşünmüşssün sekerim peki o kelebek sekili nasılı verceenn canımm bende valla nette bi arastırdım 2 tepsi keki yapın biri altı biriüstü olcak ortasına kreması üzerine kremşanti bide 1 seklinde kes ve bonibonlarla süsle bikaç daha süsleme yap oldu sana bi pastaa rtık süslemesi hayal gücümüze kalmışlaelaelaelaelae böle yazıyoduu bende denemek istedim acıkcası...:1closedeyes:
nuraycım geçmiş olsunn canım allah bterinden korusunn:1hug:

Saolun kızlar;
Allah razı olsun. İnşallah bu haftayı salıcakla atlatırız, evime gitmek istiyorum ben...
Bide iş yerinde bi kaç kişi bodrumlara su dolduğundan çökebilir evler falan dedi, iyice canım sıkıldı ya...
Allah yardımcımız olsun...

Eklentiler

• $IMG_0047.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_0045.webp
    42 KB · Görüntüleme: 26
Bu arada İstanbuldaki bacılarrr Duygu İstanbuldaymış
Gezmeye gelmiş,gelmişkende bizi görmek istermiş,cuma veya cumartesi bir buluşma edeliimmm Duyguylan buluşup kaynaşalımmm...delikafadulden
Avrupa yakasındaymış,Eyüpte kalıyormuş ben İstinye park dedim olur dediHem bu aralar sosyete oraya takılıyur bizim neyimiz eksik hohoyyt fazlamız bilem varrrkaydirigubbakcemile2

Önce taksim de buluşalım dedi ama ordsa bebeklerle oturabileceğimiz geniş bir alan yok varsa da ben bilmiyorum İstinye parkın içinde rainforest cafe var orada buluşalım dedim ben bebekler için ilginç orman temalı bir kafe o bakımdan önerisi olan acil cvp yazsın bana....
buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

gülcüm eşime sormadım ama bence de istinye park olur herhalde..biz zati karşıya geçicektik..ordan yakın olur.. şimdilik bana uyar ama eşime uyar mı onu bilmem.buğün zati limoniyiz.buğün sorsam kesin olmaz götüremem der..arayı iyi yapiim barii )))kötükedihüso..
ben hiç istinye park a gitmedim.ama büyük yermiş.öle anlattılar.ne zamndır da eşime beni götürsene falan deyip duruyordum..seni zaten özledim.duyguyu da görmek çok isterim.kısmet bakalım.ama taksim olmaz.çok karışık oralar..dedğin gibi çocuklara uygun yerler yok..

kardeşcaziıım tatlı tarifi için saol tadlum..kıslar bu tatlı çok güzel oluyormuş.herkes bayılıyormuş..ama ben buğün uğraştırıcı yemekler yaptığımdan hazır yapıvereyim dedim..
kıss candan reklam vermek yasak tamam mı tadlum..aklında bulunsun.sonra ceza alırsın..yazııkkk yaa bişeycik te bilmiyor..ablaları zamnla öğrenecek..yani tecrübe anlamında ablaları dedim.yoksam biz 31 yaşında karularuk.bi çoğunuzdan büyüyük.naniknaniklaelaelaelaelae

candan bak bu mommy var ya adı gül.ayça adında anlatılmaz derece çok güzel bir kızı var.hele bir de reel hayatta görsen maşşlh çok güzel.baktıysan hatırlarsın.buluşmamaıza gelenlerden.ben bizzat gördüm..kendüleri inğ. öğretmenidir.balık etinde bayağı güzel bir kadındır.burnunun estetik olup olmadığı tartışma konusudur.delikafadulden:tomato kendisi doğuştan diyor.niye yalan sölesin.)anasına bak kızını al işte.öle bişey..sonra bak o yazısının olduğu bölüme reim koymuş.tıkla bak.ayçanın resmi var.güzelim zamnla hepsini öğreneceksin..
kızlar candan ablanız bebek yetiştirme konusunda bizden daha tecrübeli sayılır.çünkü 3 ,5 yaşında çocuğu var.ben hep ona sordum kıvançımı büyütürken..sorularınız varsa sorabilirsiniz.emme zor olmasın hee.ona göre..:roflol::roflol:
bu arada candan da biyoloji öğretmeni.aynı benim gibi..))) herşeyimiz aynı anlayacağınız.sadece kocalarımız ve çocuklarımız farklı o kadar..laelaelaelaelae:roflol:

Son düzenleme:
Nuraycım Allah korusun güzelim inşllah birşey olmamıştır evinize.
Gerçekten büyük afet Allah'ım koru yarabbim çok zor.

Güll canım benim çok güzel olmuş ellerine saglık afiyet olsunn. cokacimcoook
Kızlarr ben sizlere söylemedimm ama beni bugün varmısın yokmusundan mülakata çagırmışlardı gittim inşllah dua edin olurda giderim. kaydirigubbakcemile2
Birde bende gelmek isterim ama şimdi eşime sordum orası çok ters biyer dedi. mafoldumben

gidim de misafirlerime kalan son işlerimi de halledeyeyim.birazdan gelülee..bye canlarım..

Lan delüüüü sen yorgunluktan kafayı yedin gene arıza yaptın demiii...delikafadulden

Bak Candan bu canan da bu arada sizin isimlerinizde benizii yoksa kız sen yeni nick aldında bir ondan bir ondan mı giriyon napıyon neyse bu Canan buraların delisidir bunun şimdi oğlu kel aman bunu bir dert eder bu oğlan niye kel de aman kız bulamicazda aman saç ektirelim buna da Canan yapma etme dedik bu daha bebek dedik bak çıkar saç dedik yok,şimdi bu biyoloji öğretmeni ya otlarla saplarla bi ilaç mı ne yapmış sürmüş çocuğun kafaya e oda saç çıkarmış ama gözlerini bozmuş bu defada, bak en son oğlana 13 numara gözlük almış,resmide var aha altta,Canan etme eyleme bacım dediysek de anacım yokk ağaç yaşken eğilir diyor gözünde bi bozukluk varsa gitsin diyor,takmış çocuğa kafayı...:mymeka:bu varya tam dayaklık arada böyle buna ayar verecen,depecen bunu depecen aha böyle:mymeka::mymeka:

Aaaaaaaaaaaaaaaaa Aslıııııııııııııııııııııııııı ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll şanslı gacıııııııııııı.....delikafadulden
Kız hadi bakalım inşallahhhhh 500000 sen kazan da amanıınnnnn süpperrrr...

Ne sordular ne sordular anlatsana bacıım...laelaelaelaelae

Canan,cuma mı cumartesi mi sana uyar ne diyon bakalım????
İstinye park OK o zaman demi???Hicran,Betül,Eda,Umut,Merve, kızlar nerdesiniz hadi bakalıım...

naberler kızlarr ben bugün hep mutfak dolaplarını boşaltıp sildim düzenledim ve iftar yemeğini hazırladım birsürü de ütü yaptım ceylin sğolsun herşeye çomak soktu tabiikaydirigubbakcemile3 tuba evde de allahtan yardım etti biraz bana ama cadı illa beni istiyor işte herzaman durmuyor bugün fazlada uyumadı 2 defa yarımşar saat uyudu okadar şuandada holdeki dolabı karıştırmakla meşgul yapma diyincede el kaldırım hııı hıııı diye kızıyor bana netçem bunla bilmiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…