- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.081
allah yardımcısı olsun canıım bol dua et allaha korusun aklına kötübişey getirmee allahım hayırlısıyla kavuştursun tezdeen:1hug:
Selam kızlar herkese...
doğum günü olan EGE'yi ve AYÇA'nın doğum günlerini kutlarım. Nice mutlu yıllara, sağlıkla inşallah...
Bu arada kızlar siz beni unuttunuz. Ben silivrideyim ya... akşam haberleri izlemişsinizdir.
Burada iki tane dere var. Sular dolunca taşmış ve arabalar yüzmüş, birinci katlara su basmış, dükkanlara çarşıda girmiş. Bayağı çok yağdı dün sabah başladı. Duruyu kayınvalideme sabah zor bıraktık. Arabada zor önümüzü gördük. sonra iş yerinde de devam etti. Bu arada benim evimde dere yatyağının yanında, o da taşınca, ve yüksek 1.kat , bayağı bi yükselmiş balkon duvarının yarısına kadar çıkmış, apartmana girmeye başlamış. Dün işteyken haber aldım. Kafayı yedim. Eve girerse ben naparım diye. Nasıl arındırırım hop oturup hop kalktım. Akşam eve giderken manzara bayağı kötüydü. Evin oralarında sular azalmış , kaldırım kenarları bi karış su ama kaldırım belli olmuyordu ve çamur ve samandı her taraf. Derenin ve tarlalardan esip geldi heralde. Her taraf çamur bi görseniz. Eşimle evi bi dolaştık, tabii elektrikler de kesikti, eve zor girdik, ayaklarımıza torba bağladık. Ama dizime kadar çamura girdim. Her tarafımız battı. Eve girip bir iki şey aldık ve kayınvalidem de kaldık. Eve girmemiş Allahtan. Geceden beri sabaha kadar tekrar yağdı, yine her taraf sabah dolmuştu. Zor işe geldik. Evin oraları yine dolmuş tabiii.
İnşallah eve kadar yükselmemiştir, tekrar haber alamadık. Saat 12gibi yağış kesildi ama haftasonuna kadar şiddetli yağış devam edecekmiş. İnşallah içeri girmeden atlatırız bu yağışları...
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir ben yatışşşşşşşşşşşşşş.. byee
Amın hayatım amıınn dua et sende olur mu... canım benım..
aynen canım öyle parti faaln değil benim kide bii iftar vericem bide akşamı pastasını kesiceez işte buu hatta kendim bile yapsammı dedimm yaniii... oda cok pahalı bi pastaya ya günahh o fiyata ben 10 tane pasta yaparımkaydirigubbakcemile3karçicek canım bizde öle buyuk bi parti yapmıycaz evde yapıcaz ben 3 tane seçtım aradım sordum ortalama 20 kişilik fiyatı 150 ila 170 yapıyo çok pahalı geldı banada başka yerlerde bakıcam zeten eşime sölemedım bile fiyatııı.....
Nuray geçmiş olsun canııım aman aman inşallah bişey olmaz valla
sel çok maddi zarar veriyor,önlem al diyecem nasıl,ne önlemi alacanki...:Saruboceq:
Dualarımız seninle canım benim...
Bugün Ayçoşun doğum günü,:lepi:evde bizbize kutlayacağız yukarı komşumuçağıracam bakalım gelirse bi de o gelir.Ben pasta yaptırmadım valla hafta sonu gezmeye gittik akrabalara pasta götürelim dedim pelit pastanesinden aldık ayyy 60TL içime oturdu orda da ince bir dilim zorla yiyebildim valla canım çekmedi niyeyse,o oldu Ayçaya pasta almamaya karar verdim ben bu pastadan yapıyorum şu anda kekei fırında arkadaşlara tavsiye ederim çok şirin bir sürü süslemeler de aldım bakalım nasıl olacak resmini koyarım size...
http://www.kekevi.com/images/kelebekpasta.jpg
Nuray geçmiş olsun canııım aman aman inşallah bişey olmaz valla
sel çok maddi zarar veriyor,önlem al diyecem nasıl,ne önlemi alacanki...:Saruboceq:
Dualarımız seninle canım benim...
Bugün Ayçoşun doğum günü,:lepi:evde bizbize kutlayacağız yukarı komşumuçağıracam bakalım gelirse bi de o gelir.Ben pasta yaptırmadım valla hafta sonu gezmeye gittik akrabalara pasta götürelim dedim pelit pastanesinden aldık ayyy 60TL içime oturdu orda da ince bir dilim zorla yiyebildim valla canım çekmedi niyeyse,o oldu Ayçaya pasta almamaya karar verdim ben bu pastadan yapıyorum şu anda kekei fırında arkadaşlara tavsiye ederim çok şirin bir sürü süslemeler de aldım bakalım nasıl olacak resmini koyarım size...
Canım Ayça'nın doğum günü kutu olsun.Rabbim ona bir ömür huzur sağlık versin inş...
Bu arada İstanbuldaki bacılarrr Duygu İstanbuldaymış
Gezmeye gelmiş,gelmişkende bizi görmek istermiş,cuma veya cumartesi bir buluşma edeliimmm Duyguylan buluşup kaynaşalımmm...delikafadulden
Avrupa yakasındaymış,Eyüpte kalıyormuş ben İstinye park dedim olur dediHem bu aralar sosyete oraya takılıyur bizim neyimiz eksik hohoyyt fazlamız bilem varrrkaydirigubbakcemile2
Önce taksim de buluşalım dedi ama ordsa bebeklerle oturabileceğimiz geniş bir alan yok varsa da ben bilmiyorum İstinye parkın içinde rainforest cafe var orada buluşalım dedim ben bebekleriçin ilginç orman temalı bir kafe o bakımdan önerisi olan acil cvp yazsın bana....buyrunnnnnnnnn
kız canan kalk ta misafirlerine gönderdğim tatlıdan yap . öyle basit bir ağdalı tatlıyla kandıramazsın insanları.hazır al. ağdasını dök. oh ne ala mualla.çok güzel oluyor valla. bence herkes denesin bu tatlıyı
MUHALLEBİLİ KADAYIF
Malzemeler:
300gr kadayıf
6 yemek kaşığı toz şeker
5 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı doğranmış ceviz
Hazırlanması:
Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun.
İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun.
Muhallebi Malzemeleri:
1kg süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 türk kahvesi fincanı toz şeker
1 yumurta
1 paket vanilya
1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması:
Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın.
Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin.
daha net anlamak inin portakalağacı .com girin.
candan bak bu mommy var ya adı gül.ayça adında anlatılmaz derece çok güzel bir kızı var.hele bir de reel hayatta görsen maşşlh çok güzel.baktıysan hatırlarsın.buluşmamaıza gelenlerden.ben bizzat gördüm..kendüleri inğ. öğretmenidir.balık etinde bayağı güzel bir kadındır.burnunun estetik olup olmadığı tartışma konusudur.delikafadulden:tomatokendisi doğuştan diyor.niye yalan sölesin.)anasına bak kızını al işte.öle bişey..sonra bak o yazısının olduğu bölüme reim koymuş.tıkla bak.ayçanın resmi var.güzelim zamnla hepsini öğreneceksin..
kızlar candan ablanız bebek yetiştirme konusunda bizden daha tecrübeli sayılır.çünkü 3 ,5 yaşında çocuğu var.ben hep ona sordum kıvançımı büyütürken..sorularınız varsa sorabilirsiniz.emme zor olmasın hee.ona göre..:roflol::roflol:
bu arada candan da biyoloji öğretmeni.aynı benim gibi..))) herşeyimiz aynı anlayacağınız.sadece kocalarımız ve çocuklarımız farklı o kadar..laelaelaelaelae:roflol:
gidim de misafirlerime kalan son işlerimi de halledeyeyim.birazdan gelülee..bye canlarım..
Güll canım benim çok güzel olmuş ellerine saglık afiyet olsunn. cokacimcoook
Kızlarr ben sizlere söylemedimm ama beni bugün varmısın yokmusundan mülakata çagırmışlardı gittim inşllah dua edin olurda giderim. kaydirigubbakcemile2
Birde bende gelmek isterim ama şimdi eşime sordum orası çok ters biyer dedi. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?