Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaaa kızlarr bensiz buluşacaksınız mafoldumben size söyleyeyim yagış hafta sonuna kadar devam edecekmiş şekerler.benden söylemesi.
Gül canımcım seni aradıgımda mülakattan dönüyorduk. neler sordular canım kendini anlat dediler bende dogum tarihim nereli oldugum meslegim falan anlattım renkli bir kişilikmisindir dedi evt hemde çok dedim kaydirigubbakcemile3 peki risk almayı severmisin ve risk alırmısın dedi alırım dedim. ne kadar kazansan yeter sana ve ne yapacaksın o parayla dedi bende bir ev ve oglumun gelecegi için istiyorum dedim. 4 mülakatı varmış bu birincisiymiş eger 10 gün alırlarsa 10 gün içinde arayacaklarmış. işte böyle inşllah alırlar oglumun şansına. kaydirigubbakcemile5

hıımm ellerine sağlık canım ya cok cici görünüyo gülcm bu yaptığınn kelebekli kek kalıbmıı?? yanii şekilli kalıp.. bende dikdörtgen yapsamda 2 tane üstüste koysam 1 rakamıı yapsamm iyi olur ama şimdi kim uğraşcak hem iftarr hem pastaaa bakalımm ne yapcaamm??delikafadulden
aa aslıcıımm hadii hyırlısııı kısss ayy ben çıkarsann izleriim seniii gıı şanslısın valla şikerimvereliniortak

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Salihacım canım inşllah güzelim tabi bu ilk mülakattı benim randevu saati 15,50du ve 24 kişiydi gün içinde hep böyle aldıklarını ve hergün aldıklarını varsayarsak belki bir ihtimal şans işi güzelim.
Birde sizin doğum gününüz 15miydi 14ümüydü.

allah korusun eşini canım allah sana ve oğluna bağışlasın inşallah
evet yaa haberleri seyredemiyom ben zaten uzun zamandır içim fena oluyor etkisinden kurtulamıyom bugün biraz bakiim dedim dediğin gibi şehitler selzedeler kaybolanlar off allah ölenlere rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :Saruboceq:

sıhhatler olsunnn meleğine demek sende cesaret ettin iyi olmuş güçlenir saçları merak etme genelde hepsi ağlıyor benim ceylinde feci ağlamıştı ama mecbur devam ettik işte

geçmiş olsun canım alah yardımcınız olsun iyiki girmemiş eve su valla çok kötü bişii ya allah yardımcısı olsun o insanlaın zor valla çok zorr

fiyatlar normal canım bende sordum bir iki yere o tarz fiyatlar aldım ama benimkiler 30-35 kişilikti

nice yıllara inşallah canım sağlıkla ay valla bende niyetlendim bi yapiim dedim vazgeçtim riske atmiiim dedi hem şekilli bişi olsun dedim ama sen becerirsin hadi bakalım

eline sağlık kızz maşallah becermişin hadi afiyet olsun bakalım bize ikram etmedin amakaydirigubbakcemile3
tepsiyi ikiye bölüp şekil verdin demi kızz bunu bende normalde bi denerim bir ara bakalım becerebilicekmiyim ben gerçi severim kremalarla pastalarla uğraşmayı şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama öle şekilli mekilli yapmamıştım yuvarlak yada baton denemiştim belki bi gün denerim bunu

Canım ben senın orada oturdugunu bılmıyordum, vallahı Allah yardımcınız olsun...

Yınede ıse gıdebıldıgınıze yada duruyu bırakabıldıgınıze gore felaket olan yerlerde degılsınız sanırım bırebır..

Cok zor ya haberlerde cok uzuldum Allah hepsıne yardım etsın 20 kısı olmus kayıplarda var.... Gecmıs olsun canım aman Allah korusun...

merhaba arkadaşlar

boranın doğum günü kutlu olsun

Saol canım:)

Aslıcımm hayırlısı olsunn ne güzel bir tanıdığımız yarışmacı olur...

Gül AYÇANIN doğum günü kutlu olsun,nice senelere canım..
Pastanızda çok güzel olmuş..

Buluşmaya katılmak isterim ama havalar böyle olursa çok zor olur...

Mevlüdecimm bana 103 çok şık gibi geldi canım gerçi hepside çok güzel kusursuz yapılmış fiyatları nasıl acaba? tuzlu gibi gözüküyor..

Canan canım senin kayınvaliden jda Pekkanmı oluro..O ne kadar bakımm öylee,Maşallah

Kızlar bizimki saçı kesilirken hiç ağlamadı çok hoşuna gitti belki ev ortamında olduğu için ..
Keserken dönüp dönüp arkaya bakıyordu çalıştırdığım zamanda put kesiliyordu tırsak oğlum benim
Bu arada bir kere yeterli olmazmı acaba ?..

burdayım burdayımda gelebileceğimi sanmıyom ben bu ara çünki bizim arabayı kardeşime verdik ortancamıza kayınpederi ve kayınvaldesi samsundan geldiler onları gezdiriyorlar ramazan davetlerine yanii düğünleri varmış bide o nedenle arbayı ben bidahaki haftaya ancak alıcam e kocişte getirirmiydi bilmem yakın yer değiş malum ben büyükçekmecede oturuyom ama çok isterdim valla yaa off bu taraflarda buluşma olmuyokine yaww ramazandan sonra benim evde yapıcam buluşma hepinizi de beklicem hşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttt avrupa yakasııı hoopppp duydunuzmuuuu hep karşılarda buluşuluyor bu defada burda olsun bakem kim gelecekkkkaydirigubbakcemile3

Nuraycımm yazmayı unutmuşum Allah korusun canımm..
Betülün dediği gibi çok tehlikleli bir yerde değildir umarımm eğer öyleyse tedbiri alın canım ya..
Allah yardım etsin tümm zorda kalanları, yağmur hala devam ediyor...

Ben gelirim canım merak etme kaydirigubbakcemile3çok yakın biliyosun..
Ama bu hafta sonu zor olur gibi geliooo bana...

Ben gelirim canım merak etme kaydirigubbakcemile3çok yakın biliyosun..
Ama bu hafta sonu zor olur gibi geliooo bana...

KIZ ASLINDA BEN CEYLıNı DR GÖTÜRÜYOM AVCILARA AYDA BıRKEZ atai beye YANıı SANA GELEBÜLÜRÜM ASLINDAAA TABı KABUL EDERSENNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

HEM BU HAFTA DEMEDıM BACIM BEN RAMAZANDAN SONRA DEDıM ORUÇLU ORUÇLU NE ıKRAM ETÇE SıZE DEMı YAA

Son düzenleme:
ay ben kaçtımmm uykum geldi çok yoruldum bugün yarında halıları gözden geçiricem lekeli yerleri var ceylin sayesinde =(
silip süpürücem anlicanız bu ara evi temizledim temizledim bayrama ancak yetişirrr bayram temizliği sırnaşık şey kadında almıcam bu ay zaten kendi işimi kendim yapıcam ona vericeğim parayı saçıma kullanıcammm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…