- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.101
Bakın pastamız oldu bile Salihacım çok kolay oluyor iki tepsi değil bir kalıp kekle yapılıyor ben muzlu yaptım size kalmış nasıl yapacağımız...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=24097&stc=1&d=1252507255
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=24098&stc=1&d=1252507292
Lan delüüüü sen yorgunluktan kafayı yedin gene arıza yaptın demiii...delikafadulden
Bak Candan bu canan da bu arada sizin isimlerinizde benizii yoksa kız sen yeni nick aldında bir ondan bir ondan mı giriyon napıyon neyse bu Canan buraların delisidir bunun şimdi oğlu kel aman bunu bir dert eder bu oğlan niye kel de aman kız bulamicazda aman saç ektirelim buna da Canan yapma etme dedik bu daha bebek dedik bak çıkar saç dedik yok,şimdi bu biyoloji öğretmeni ya otlarla saplarla bi ilaç mı ne yapmış sürmüş çocuğun kafaya e oda saç çıkarmış ama gözlerini bozmuş bu defada, bak en son oğlana 13 numara gözlük almış,resmide var aha altta,Canan etme eyleme bacım dediysek de anacım yokk ağaç yaşken eğilir diyor gözünde bi bozukluk varsa gitsin diyor,takmış çocuğa kafayı...:mymeka:bu varya tam dayaklık arada böyle buna ayar verecen,depecen bunu depecen aha böyle:mymeka::mymeka:
Gunaydınlar herkese....
Esımle konustum sımdı, bıraz rahatladım moral buldum.... catısma cok yakınlarında olmus...
Arama taramaya cıkanlarla... Haberlerde de felaket dolu sel, şehit... Allah sonumuzu hayır etsın..
Anladım canım onemlı degıl :)
Ben hap hıc dusunmuyorum canım normalde kullanmam gereken ılaclar olsa bıle onları kullanamadıgım ıcın cok unutuyorum ve sevmıyorum ya ne bılım....
kolay gelsin canım sana......anaaa.....dikkat et kırma sakın birşey...seninki alıp oynar yoksa hepsiyle...
http://www.misketpasta.com/
kızlar kararsız kaldım hangisi sizce 103-309-708
selam arkadaşlar...
doğumgününü olan ege ve ayçaya nice sağlıklı uzun yıllarrrr
sıra bizde ama bende valla bipastasını beğenip karar veremedimm ama öle çok uçuk fiyatlı pastadada alamam yanii...en fazla 50 falan..mevlüde canım o pastaların heryere siparişi varmıı ben baktım ama bişi anlamadımm kiii mesela fityatlarına falan baktım ama yazmıyo du ancak oyuncak maketli yatırırım belkii...bakalımm bi de yemek davetim olcak ancaa yanii..CADIARZU
bende buğrişin sacını berberde kestirdim ama birr ağladı ki anlatamam ortalığıı yıktı resmenn heryerii kılla doldu subay traşı yaptırıyım dedim :bbo:ama durmadı kiii katılarak agladı korktu yaramaz ödlekama fenada olmadı tam erkeğe benzedii kuzum bi fotosunu ceksem koycamdaaa bide stüdyoya götürcem şölee cerceve yaptırcam odasınaa...ama bi yaşını az bi gecssin yoksa töbee durmazz...:umursamaz:
ayy istanbulda da ne sel oldu öylee yaa allah yardımcısı olsun afette kalanların:Saruboceq:
herkese mucukk...........
Selam kızlar herkese...
doğum günü olan EGE'yi ve AYÇA'nın doğum günlerini kutlarım. Nice mutlu yıllara, sağlıkla inşallah...
Bu arada kızlar siz beni unuttunuz. Ben silivrideyim ya... akşam haberleri izlemişsinizdir.
Burada iki tane dere var. Sular dolunca taşmış ve arabalar yüzmüş, birinci katlara su basmış, dükkanlara çarşıda girmiş. Bayağı çok yağdı dün sabah başladı. Duruyu kayınvalideme sabah zor bıraktık. Arabada zor önümüzü gördük. sonra iş yerinde de devam etti. Bu arada benim evimde dere yatyağının yanında, o da taşınca, ve yüksek 1.kat , bayağı bi yükselmiş balkon duvarının yarısına kadar çıkmış, apartmana girmeye başlamış. Dün işteyken haber aldım. Kafayı yedim. Eve girerse ben naparım diye. Nasıl arındırırım hop oturup hop kalktım. Akşam eve giderken manzara bayağı kötüydü. Evin oralarında sular azalmış , kaldırım kenarları bi karış su ama kaldırım belli olmuyordu ve çamur ve samandı her taraf. Derenin ve tarlalardan esip geldi heralde. Her taraf çamur bi görseniz. Eşimle evi bi dolaştık, tabii elektrikler de kesikti, eve zor girdik, ayaklarımıza torba bağladık. Ama dizime kadar çamura girdim. Her tarafımız battı. Eve girip bir iki şey aldık ve kayınvalidem de kaldık. Eve girmemiş Allahtan. Geceden beri sabaha kadar tekrar yağdı, yine her taraf sabah dolmuştu. Zor işe geldik. Evin oraları yine dolmuş tabiii.
İnşallah eve kadar yükselmemiştir, tekrar haber alamadık. Saat 12gibi yağış kesildi ama haftasonuna kadar şiddetli yağış devam edecekmiş. İnşallah içeri girmeden atlatırız bu yağışları...
karçicek canım bizde öle buyuk bi parti yapmıycaz evde yapıcaz ben 3 tane seçtım aradım sordum ortalama 20 kişilik fiyatı 150 ila 170 yapıyo çok pahalı geldı banada başka yerlerde bakıcam zeten eşime sölemedım bile fiyatııı.....
Nuray geçmiş olsun canııım aman aman inşallah bişey olmaz valla
sel çok maddi zarar veriyor,önlem al diyecem nasıl,ne önlemi alacanki...:Saruboceq:
Dualarımız seninle canım benim...
Bugün Ayçoşun doğum günü,:lepi:evde bizbize kutlayacağız yukarı komşumuçağıracam bakalım gelirse bi de o gelir.Ben pasta yaptırmadım valla hafta sonu gezmeye gittik akrabalara pasta götürelim dedim pelit pastanesinden aldık ayyy 60TL içime oturdu orda da ince bir dilim zorla yiyebildim valla canım çekmedi niyeyse,o oldu Ayçaya pasta almamaya karar verdim ben bu pastadan yapıyorum şu anda kekei fırında arkadaşlara tavsiye ederim çok şirin bir sürü süslemeler de aldım bakalım nasıl olacak resmini koyarım size...
http://www.kekevi.com/images/kelebekpasta.jpg
Bakın pastamız oldu bile Salihacım çok kolay oluyor iki tepsi değil bir kalıp kekle yapılıyor ben muzlu yaptım size kalmış nasıl yapacağımız...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=24097&stc=1&d=1252507255
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=24098&stc=1&d=1252507292
Saolun kızlar;
Allah razı olsun. İnşallah bu haftayı salıcakla atlatırız, evime gitmek istiyorum ben...
Bide iş yerinde bi kaç kişi bodrumlara su dolduğundan çökebilir evler falan dedi, iyice canım sıkıldı ya...
Allah yardımcımız olsun...
merhaba arkadaşlar
boranın doğum günü kutlu olsun
Aaaaaaaaaaaaaaaaa Aslıııııııııııııııııııııııııı ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll şanslı gacıııııııııııı.....delikafadulden
Kız hadi bakalım inşallahhhhh 500000 sen kazan da amanıınnnnn süpperrrr...
Ne sordular ne sordular anlatsana bacıım...laelaelaelaelae
Canan,cuma mı cumartesi mi sana uyar ne diyon bakalım????
ıstinye park OK o zaman demi???Hicran,Betül,Eda,Umut,Merve, kızlar nerdesiniz hadi bakalıım...
burdayım burdayımda gelebileceğimi sanmıyom ben bu ara çünki bizim arabayı kardeşime verdik ortancamıza kayınpederi ve kayınvaldesi samsundan geldiler onları gezdiriyorlar ramazan davetlerine yanii düğünleri varmış bide o nedenle arbayı ben bidahaki haftaya ancak alıcam e kocişte getirirmiydi bilmem yakın yer değiş malum ben büyükçekmecede oturuyom ama çok isterdim valla yaa off bu taraflarda buluşma olmuyokine yaww ramazandan sonra benim evde yapıcam buluşma hepinizi de beklicem hşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttt avrupa yakasııı hoopppp duydunuzmuuuu hep karşılarda buluşuluyor bu defada burda olsun bakem kim gelecekkkkaydirigubbakcemile3
Ben gelirim canım merak etme kaydirigubbakcemile3çok yakın biliyosun..
Ama bu hafta sonu zor olur gibi geliooo bana...
KIZ ASLINDA BEN CEYLİNİ DR GÖTÜRÜYOM AVCILARA AYDA BİRKEZ jinemed te atai beye YANİİ SANA GELEBÜLÜRÜM ASLINDAAA TABİ KABUL EDERSENNkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?