- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.121
canım çok memnun olurummm..bir daha ki randevun ne zaman?
ay ben kaçtımmm uykum geldi çok yoruldum bugün yarında halıları gözden geçiricem lekeli yerleri var ceylin sayesinde =(
silip süpürücem anlicanız bu ara evi temizledim temizledim bayrama ancak yetişirrr bayram temizliği sırnaşık şey kadında almıcam bu ay zaten kendi işimi kendim yapıcam ona vericeğim parayı saçıma kullanıcammm kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaaaaaaaa Aslıııııııııııııııııııııııııı ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll şanslı gacıııııııııııı.....delikafadulden
Kız hadi bakalım inşallahhhhh 500000 sen kazan da amanıınnnnn süpperrrr...
Ne sordular ne sordular anlatsana bacıım...laelaelaelaelae
Canan,cuma mı cumartesi mi sana uyar ne diyon bakalım????
İstinye park OK o zaman demi???Hicran,Betül,Eda,Umut,Merve, kızlar nerdesiniz hadi bakalıım...
Lan delüüüü sen yorgunluktan kafayı yedin gene arıza yaptın demiii...delikafadulden
Bak Candan bu canan da bu arada sizin isimlerinizde benizii yoksa kız sen yeni nick aldında bir ondan bir ondan mı giriyon napıyon neyse bu Canan buraların delisidir bunun şimdi oğlu kel aman bunu bir dert eder bu oğlan niye kel de aman kız bulamicazda aman saç ektirelim buna da Canan yapma etme dedik bu daha bebek dedik bak çıkar saç dedik yok,şimdi bu biyoloji öğretmeni ya otlarla saplarla bi ilaç mı ne yapmış sürmüş çocuğun kafaya e oda saç çıkarmış ama gözlerini bozmuş bu defada, bak en son oğlana 13 numara gözlük almış,resmide var aha altta,Canan etme eyleme bacım dediysek de anacım yokk ağaç yaşken eğilir diyor gözünde bi bozukluk varsa gitsin diyor,takmış çocuğa kafayı...:mymeka:bu varya tam dayaklık arada böyle buna ayar verecen,depecen bunu depecen aha böyle:mymeka::mymeka:
yaaa kızlarr bensiz buluşacaksınız mafoldumben size söyleyeyim yagış hafta sonuna kadar devam edecekmiş şekerler.benden söylemesi.
Gül canımcım seni aradıgımda mülakattan dönüyorduk. neler sordular canım kendini anlat dediler bende dogum tarihim nereli oldugum meslegim falan anlattım renkli bir kişilikmisindir dedi evt hemde çok dedim kaydirigubbakcemile3 peki risk almayı severmisin ve risk alırmısın dedi alırım dedim. ne kadar kazansan yeter sana ve ne yapacaksın o parayla dedi bende bir ev ve oglumun gelecegi için istiyorum dedim. 4 mülakatı varmış bu birincisiymiş eger 10 gün alırlarsa 10 gün içinde arayacaklarmış. işte böyle inşllah alırlar oglumun şansına. kaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar
nabersiniz
edacım ben 80-86 ı alıyorum tam iyi oluyor 86-92 büyük geldi bütün markaların ölçüsü bir değil zaten gözüne göre bayramlık ne giycek bunlar birde o var eşofman spor ayakkabı olurmuki ya
Hoşgeldin canım sistitin nasıl oldu umarım geçmiştir..
Bende çok uykusum kaç gündür yoğurt yapıp yatacağım
Allah rahatlık versin kuzularmıza..
Bu arada yeni gelen arkadaşlar vardı kaç gündür girmiyorlar...
Grşz bb..
12 ekim kaydirigubbakcemile3 aşımız var su çiçeği aşımızz ama öncesinde seni beklerim ben görüşelim valla ben beykentteyim biliyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?