Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kadına veirlen paraya bende çok üzülüyorum ama çürümüşüm walla bir süpürge bir vileda yaptığım zaman ölüyorum yorgunluktan...
Ya iyi hatırlatmışken leke çıkarıcı olarak ne kullanıyonuzz? ben arieli denedim en son çıkarmadı çok..

glüm bana cumartesi uyar herhalde..daha benimkine sormadım.buğün gıçığım çünkü ona.ama daha cumartesi ne yapar ne eder.ellem eder küllem eder kandırırım.inş.bi de olmaz derse yandık..bazen de nuh der peygamber demez.laz damarı var ne de olsa..olursa cumartesi gelebilirm yane anlayacağın canım...vereliniortakvereliniortak

Canım biliyorum yakınlarında eşimin kardeşi oturuyoorrr..
12 ekimede bayağı varmış yaa( yinede dr.a vs.. yolunuz düşerse beklerimm canım
Hem bora için ceylin içinde iyi olurr.. geç kaldılar bilee sosyelleşmeleri için..

dölülükte senin sde benden aşağı kalır yanın yok hanii....kardeşimin oğlunu da gördüysen resimde o da miyop 13 numara..bizim bu oğlanların genlerinde var herhal bişey.eemmee bizden değil ..büyük ihtimalle babalarından geçmiştir körlük..))))))..hacii senin kzızn o güzelim saçlarından azucuk ver be benim oğlana.bak haftasonu yanında makas getir..benim oğlana keser yapıştırıırz ona göre..akannehirgamyoncuiremsu

bu arada nuray size de büyük geçmiş olsun..allh yine de korumuş..yakınlarını kaybedenlere allh sabırlık versin..inş.yaralarını tez zamnda sararlar..:teselli::teselli::çok üzgünüm:

aslıcım bak sana tioları vereyim..mülakatta soru soranlara böle çılgın cevaplar vereceksin.onların isteği tipmiş gibi davtranacaksın.işte eğlenmeyi severim,risk alırım,şarkı sölerim,müzk aleti çalarımm..şımarığım, falan filan. 1. mülakatta verdiğin cevapları beğendim..büyük ihtimalle tekrar çağırırlar.
neden diye sorarsan eşim de gitti mülakatına.ama o onlara uymayacak cevaplar vermiş.biraz tersleşmişler.mesala demiş ki işte hani diğer arkadaşların için üzülürmüsün falan gibi sorular sormuşllar.o da üzülürüm ama o kadar da değil.ordakilerin üzüntüleri bana yapmacık geliyor gibi doğru cevaplar vermiş ki bence haklı..çok yapmacık çünkü ordakiler.tabi onlar üzülürüm ağlarım reytinğ yaparım gibisinden cevaplar bekliyorlar..işte aman da aman paraya çok ihtiyacın var gibi de söleme.o zaman da biz bankamıyız falan gibi cevaplar veriyorlarmış.oraya sadece para kazanmak amaçlı değil de eğlenmek, hayatına renk katmak ,macera falan filan gibi cevaplar vereceksin canım..tavsiyelerimi unutma..
İNŞ. OLUR DA PARALARI KAZANIRSIN.HAYIRLISI...:1hug:

Doğum günü olan bebişler iyiki doğdunuz nice yıllara

gül pastanız güzel olmuş canım afiyet olsun eline sağlık

nuray geçmiş olsun canım ölenlere rahmet kalanlara başsağlığı dikkat edin artık kalbini ferah tut

aslıcım hadi haıyırlısı inş girersin kız her izledikçe sevünürüm bak bak benim arkadaşım derim heheheheheh

Kızlar bu kelebek pasta için iki ayrı pastaya gerek yok ayol bakın anlatayım size

Benim böyle kulpu çıkan tefal tavalarım var bildiğiniz düz teflon tava,onların orta boyunda pasta da yapıyorum hazır pastabanlar gibi oluyor bir kalıp yuvarlak pandispanyayı ortadan ikiye bölün sonra enlemesine ikiye bölün aralarına krema koymak için,alt katlarını canlarım kelebeğin kanatları gibi ters tepsiye koyun ben kanatları azıcık oydum çıkan parçalarıda kelebeğin gövdesi olacak şekilde ortaya koydum arasına muzlu puding ve muk üstüne krem şanti ve süsleme koydum bu kadaaarrrrr....

Zaten şekline bakarsanız anlarsınız çok basittt Ayça çok sevdi hımmmm diye diye yedi valla
kaydirigubbakcemile5

edacım ben 80-86 ı alıyorum tam iyi oluyor 86-92 büyük geldi bütün markaların ölçüsü bir değil zaten gözüne göre bayramlık ne giycek bunlar birde o var eşofman spor ayakkabı olurmuki ya

edacım ben 80-86 ı alıyorum tam iyi oluyor 86-92 büyük geldi bütün markaların ölçüsü bir değil zaten gözüne göre bayramlık ne giycek bunlar birde o var eşofman spor ayakkabı olurmuki ya

evt iyi geliyor 86 ama sanki 1-2 ay sonra giyemeyecekler gibi geliyor..
Ben gömlek süveter almayı düşünoyrum
Altınada rahat bir pantolon..
kot çok güzel duruyor ama rahatsız eder diye almayı düşünmüyorum...
Ben kaçtım bu sefer..

saol canım benim Şeniz
yok canım ben öyle yazınca yanlış anlaşılmış
şu an sistit değilim şükür
ama çok sık oluyorum.

iyi geceler canlarımm.
Canancımm önerilerin için teşekkürler bakalım güzelim konuştuk msnden dedigim gibi şans.
hepinize tşk ederim cancanlarımm.
Allah rahatlık versin kuzuları çok çok öptüm sizleride.

12 ekim kaydirigubbakcemile3 aşımız var su çiçeği aşımızz ama öncesinde seni beklerim ben görüşelim valla ben beykentteyim biliyormuydun

Herkese günaydınlar;
Akşam da çok yağmur yağdı ama gece devam etmedi dün ki kadar. Bu sabah kalktığımız da güneş çıkmıştı. Ama bazı yerlerde su birikintileri hala vardı. Cuma -cumartesi çok yağışlı bi hava geliyormuş dikkat demişler , ben hiç duymadım ama. Ay geçsin nartık şu yağmurlar ya. Evime gitmek istiyorum artık. Çok sıkıldım kayınvalidem de. Duru akşam sesten uyumadı, bide yan dişleri de çıkacak sanırsam, çok huysuzdu, ses de var. Hadi geç uyusun dedim ama yemek sandalyesinin önündeki yemek tablosunu çekerek kafasına düşürdü. sonra duvara kafayı vurdu. görümcemin çocuğu ile oynuyorlardı, kapıdaqn geçerken kenara mı sıkıştırdı onu nedir, güm diye bi ses ve başladı duru ağlamaya. Çok ağladı yavrum bakındım bi yeri göremedim ama kızarık. Çok canım sıkıldı. Kulağına mı geldi acaba, sonra zor bela uyuttum bide uyanık mı kalsa acaba diye de düşündüm ama yavrum uykusu geldiğinden de huysuzluk ediyordu ve mama verince uyuyuverdi. Bişey olmasınn evlatlarımıza , Allahım korusun onları....
Bu arada duru çok sinirli, bişey olmasın nasıl sıkıyor kendini bağırarak , kıpkırmızı oluyor. Çok da şımarmaya başladı. Nasıl düzene sokacam onu bilmiyorum. Fazla ilgilenemiyorum bile uyuz oluyorum. Akşam ben gelince hep bana isteyip huysuzlandı. Altını açtım değiştirdim yatmak istemedi ağlamaya başladı, sonra mama yemesi gerekiyormuş, biberondakini içmedi, çorba koydum onu da içmedi ağladı. KUcağıma alınca susuyor. Kayınpederim de sen gelince ağlıyor, niye ağlatıyorsun çocuğu diye içeriden bağırıyor, sinir oldum ,çok canım sıkıldı. SAnki ben canını yakıyorum çocuğun. Ben gelince şımarıyor işte. Sonra biraz balkona çıkardım rahatladı. Biraazcık sonrasında çorba içirebildim. Bi kavanoz meyve yedirdim hemen. Akşam da öyle vurunca falan rahatsız oldum.
Bide çay dökmüştük herkese. Tepsideydi benim çayım görümcemin yanında, alırım dedim. Duru benim kucağımaydı, sonra biri bişey istedi, duruyu yere bırakıp kalktım arkamdan nuray napıyorsun, çayı deviriyordu falan demeye başladılar. O arada görümcem de sehpaya çayı koymuş hiç görmedim bile kalkarken ki, hiç bişey diyemedim aklımdan oradamıydıki , o nereden çıktı diye düşünürken , bi ağzımı açsaydım ağır konuşacaktım sanki. Eşimi de oradayız diye, bozmak istemedim. Tam uyutacam annesi odaya gelip uyuyor mu diyor, her seferinde böyle yapıyor, duru da ses duyduğu zaman kaldırıyor kafayı hemen. Uffff evime gitmek istiyorum Allahım ve kendi annemin gelmesini istiyorum Allahım nolur......Heralde annemin gelmesi bayram olacak. Çabuk gelsin şu bayram ya.....
Bu arada LC Waikiki de 3 al bi öde varmış, 11 eylül de sonmuş. Ben bu akşam gidip bi bakayım diyorum. Yazlıklardır belkide ama seneye iyi olur.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar, Allah evsiz kalanlara, su basanlara yardım etsin. Havalar da soğudu, kaybolanlar da inşallah bulunur.
Dün akşam 1.5 yaşındaki bi kız kaybolmuş, arabadan sürüklenmiş. Öyle kötü oldum ki ağlayacaktım. Allah yardım etsin. Bütün yavrularımızı korusun. İnşallah o bebeği de bulurlar, annesi, ablası da iyi olur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…