Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne mülakatı aslıcım sen öğretmen değilmiydin, başka bir iş alanınamı kayıyorsun yoksaa :uhm::1shok:

Allah razı olsun kızlar; bizim evin önünde bi dere var o taşınca , ben yüksek birinci katta oturuyorum , balkon duvarının yarısına kadar çıkmış su izi var. Ve o sırada evin önündeki arabalarıda almış götürmüş. Ters dönen arabalar falan millet araba arıyormuş. Akşam oluca gittiğimizde 2 karış su vardı yerlerde. Kaldırım gözükmüyordu ve iki karış çamur. nereye bastığın belli değildi battı her tarafımız. ama sabah biz giderken dolmamıştı henüz her yer. Duruyu da kayınvalideme bırakmıştık, akşam onu almadan bi gidip baktık eve ama elektirk yok, her yer çamur, vidanjörler var hep. Aynı deprem zamanı gibiydi. Ürkütücüydü. Biz ilk günden beri iki gecedir kaynvalidedeyiz. Dün gidip bakamadık eve ama bu akşam bakacam evime. Artık havalar da düzelsin de evime gitmek istiyorum.
Allah yardımcısı olsun tüm zaarar görenlerin, ailelerini kaybedenlere de sabır versin.

iyiki doğdunnnn ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ula akıllı kariii seni vallaaaa sen ilerde zengin olursun zenginn senin koca çok şanslı vallaaa maşallahh arkadaşıma döktürmüş bende yapayaım bari nerde bunun tarifi şeker..

anaaaaaaaaa ikinizde aynı bölümden mi mezunsunusss pes diyorum yaniiiii allahın işine bak yaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:roflol::roflol: hey allahım varmısın yokmusun muşş aslıcım yaa bende iş sandım he he he vereliniortak

nuraycım yaaa allaaahh korusunnn canım yaaa, eviniz kira ise başka eve taşınsanızzz diyorumm, allah korusunnn a.s.:1hug:

günaydın arkadaşlar
istanbul da oturan ve zarar gören tüm arkadaşlara geçmiş olsunn allah bir daha böyle flaketler yasatmasın
herkese geçmiş olsunnnnnnnnn umarım iyisinizdirr emin olun ki hep aklımdaydınızzzzzzzz...............

betüşş canımm eşinn sağ salim evine döner inşallahh allahın izniyle kavusursunuzz ........

herkese günaydıın... bebişim dün bize süpriz yaptı ve kendisi ellerini bırakıp ayakta durdu. çok şaşırdım çünkü daha önce korkuyodu ellerini bırakmaya. yakında yurur heralde. maşallah bebişlerimize buyuyorlar...

maşlh sebnin bebeişe.benimki de elerini bırakıyo gibi yapıyo ama korkuyor..yakında yürürler umarım..bu arada küçük proföser bizim oğlanlar aynı gün doğmuşlar.)))..senin adın neydi ya ben bilmiyom.reca etsem sölermisin sekercik..

kıs aytenle emel nasılsın bakemm...emele sesin soluğun çıkmii..ayy akşama yine misafirim var kıvanç uyrken şu zeytinyağlı barbunyayaı atıveryim..birazdan gelirim cancanlarım..

ayça ve egenin doğumgünü kutlu olsun.nice sağlıklı yıllara
nası doğurucaz nası olacak derken,bebeklerimiz 1 yaşına giriyorlar.
eylül sonu gibi yeni başlık açsak,bebeklerimiz 1 yaşında diye,temiz bi sayfa açılır
ben ne giysem mertin doğumgününde merte ne giydirsem acaba
bayramın ilk günü doğumgünümüz

bende bi elinden tutup evde yürütürken birden bırakıyorum elini 5-10 adım yürüyo böylelikle yada karşısında sevdiği biri varsa ona doğru itiyorum yavaşça yine yürüyo inşallah en kısa zamanda tam olarak yürürler ama doğumgünüde kendi başına yürümesini çok isterdim çok güzel olurdu

selamlar kızlar ben geldim evi süpürdüm ama daha silmeye başlamadım accık nefes alayım silicem sonrada makineyle halıları yıkıyım diyom hava güneşliykene bugün salonu yaparım artık sadece herhalde ancak gücüm yeter sonra hergün bir odayı öle biter allahın izni ile

kosla kullanıyom ben canım memnunum yani hep kullanıyorum

valla bende çok istiyom arkadaşları olsun oynasın diye inşallah kısmetse gelirim canım ama bende beklerim sende bu tarafa gelirsen vss ara beni genelde evde sayılırım

Kızlar bebişlere kışlık almaya başladınızmıı ve kaç yaşş 1,5 sanki küçük gibi 2 yaşta büyükk geliyoor(

bende daha almadım akşam kocişle konuşuyorduk lıcaz bakalım bayram alışverişine çıkınca 3-5 parça alıcam geçen gün 2 tayt 1 penye elbise aldım ceylien lc w den aldım indirimdeydi 2 yaş aldım kışlıkları da 2 alırım artık ancak olur zaten her ay gelişiyorlar 2-3 ay için üzerine tam oturan giysi almak istemiyorum ben

eline sağlık canım bende severim pasta yapmayı gıda boyası falanda kullanıyom bazen kremalar için şeker hmuru için falan ama şu sıralar pek uğraşamıyom tabii kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…