- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.141
yaaa kızlarr bensiz buluşacaksınız mafoldumben size söyleyeyim yagış hafta sonuna kadar devam edecekmiş şekerler.benden söylemesi.
Gül canımcım seni aradıgımda mülakattan dönüyorduk. neler sordular canım kendini anlat dediler bende dogum tarihim nereli oldugum meslegim falan anlattım renkli bir kişilikmisindir dedi evt hemde çok dedim kaydirigubbakcemile3 peki risk almayı severmisin ve risk alırmısın dedi alırım dedim. ne kadar kazansan yeter sana ve ne yapacaksın o parayla dedi bende bir ev ve oglumun gelecegi için istiyorum dedim. 4 mülakatı varmış bu birincisiymiş eger 10 gün alırlarsa 10 gün içinde arayacaklarmış. işte böyle inşllah alırlar oglumun şansına. kaydirigubbakcemile5
Nuraycımm yazmayı unutmuşum Allah korusun canımm..
Betülün dediği gibi çok tehlikleli bir yerde değildir umarımm eğer öyleyse tedbiri alın canım ya..
Allah yardım etsin tümm zorda kalanları, yağmur hala devam ediyor...
Bakın pastamız oldu bile Salihacım çok kolay oluyor iki tepsi değil bir kalıp kekle yapılıyor ben muzlu yaptım size kalmış nasıl yapacağımız...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=24097&stc=1&d=1252507255
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=24098&stc=1&d=1252507292
candan bak bu mommy var ya adı gül.ayça adında anlatılmaz derece çok güzel bir kızı var.hele bir de reel hayatta görsen maşşlh çok güzel.baktıysan hatırlarsın.buluşmamaıza gelenlerden.ben bizzat gördüm..kendüleri inğ. öğretmenidir.balık etinde bayağı güzel bir kadındır.burnunun estetik olup olmadığı tartışma konusudur.delikafadulden:tomatokendisi doğuştan diyor.niye yalan sölesin.)anasına bak kızını al işte.öle bişey..sonra bak o yazısının olduğu bölüme reim koymuş.tıkla bak.ayçanın resmi var.güzelim zamnla hepsini öğreneceksin..
kızlar candan ablanız bebek yetiştirme konusunda bizden daha tecrübeli sayılır.çünkü 3 ,5 yaşında çocuğu var.ben hep ona sordum kıvançımı büyütürken..sorularınız varsa sorabilirsiniz.emme zor olmasın hee.ona göre..:roflol::roflol:
bu arada candan da biyoloji öğretmeni.aynı benim gibi..))) herşeyimiz aynı anlayacağınız.sadece kocalarımız ve çocuklarımız farklı o kadar..laelaelaelaelae:roflol:
Aaaaaaaaaaaaaaaaa Aslıııııııııııııııııııııııııı ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll şanslı gacıııııııııııı.....delikafadulden
Kız hadi bakalım inşallahhhhh 500000 sen kazan da amanıınnnnn süpperrrr...
Ne sordular ne sordular anlatsana bacıım...laelaelaelaelae
Canan,cuma mı cumartesi mi sana uyar ne diyon bakalım????
İstinye park OK o zaman demi???Hicran,Betül,Eda,Umut,Merve, kızlar nerdesiniz hadi bakalıım...
Allah razı olsun kızlar; bizim evin önünde bi dere var o taşınca , ben yüksek birinci katta oturuyorum , balkon duvarının yarısına kadar çıkmış su izi var. Ve o sırada evin önündeki arabalarıda almış götürmüş. Ters dönen arabalar falan millet araba arıyormuş. Akşam oluca gittiğimizde 2 karış su vardı yerlerde. Kaldırım gözükmüyordu ve iki karış çamur. nereye bastığın belli değildi battı her tarafımız. ama sabah biz giderken dolmamıştı henüz her yer. Duruyu da kayınvalideme bırakmıştık, akşam onu almadan bi gidip baktık eve ama elektirk yok, her yer çamur, vidanjörler var hep. Aynı deprem zamanı gibiydi. Ürkütücüydü. Biz ilk günden beri iki gecedir kaynvalidedeyiz. Dün gidip bakamadık eve ama bu akşam bakacam evime. Artık havalar da düzelsin de evime gitmek istiyorum.
Allah yardımcısı olsun tüm zaarar görenlerin, ailelerini kaybedenlere de sabır versin.
aytennnn ne yapıyon arkadaşımmmmmmmmm
herkese günaydıın... bebişim dün bize süpriz yaptı ve kendisi ellerini bırakıp ayakta durdu. çok şaşırdım çünkü daha önce korkuyodu ellerini bırakmaya. yakında yurur heralde. maşallah bebişlerimize buyuyorlar...
Kadına veirlen paraya bende çok üzülüyorum ama çürümüşüm walla bir süpürge bir vileda yaptığım zaman ölüyorum yorgunluktan...
Ya iyi hatırlatmışken leke çıkarıcı olarak ne kullanıyonuzz? ben arieli denedim en son çıkarmadı çok..
Canım biliyorum yakınlarında eşimin kardeşi oturuyoorrr..
12 ekimede bayağı varmış yaa( yinede dr.a vs.. yolunuz düşerse beklerimm canım
Hem bora için ceylin içinde iyi olurr.. geç kaldılar bilee sosyelleşmeleri için..
Kızlar bebişlere kışlık almaya başladınızmıı ve kaç yaşş 1,5 sanki küçük gibi 2 yaşta büyükk geliyoor(
Kızlar bu kelebek pasta için iki ayrı pastaya gerek yok ayol bakın anlatayım size
Benim böyle kulpu çıkan tefal tavalarım var bildiğiniz düz teflon tava,onların orta boyunda pasta da yapıyorum hazır pastabanlar gibi oluyor bir kalıp yuvarlak pandispanyayı ortadan ikiye bölün sonra enlemesine ikiye bölün aralarına krema koymak için,alt katlarını canlarım kelebeğin kanatları gibi ters tepsiye koyun ben kanatları azıcık oydum çıkan parçalarıda kelebeğin gövdesi olacak şekilde ortaya koydum arasına muzlu puding ve muk üstüne krem şanti ve süsleme koydum bu kadaaarrrrr....
Zaten şekline bakarsanız anlarsınız çok basittt Ayça çok sevdi hımmmm diye diye yedi vallakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?