Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım ben 80-86 ı alıyorum tam iyi oluyor 86-92 büyük geldi bütün markaların ölçüsü bir değil zaten gözüne göre bayramlık ne giycek bunlar birde o var eşofman spor ayakkabı olurmuki ya

ben şalvar tipli kot pantolon alıcam hani jokeylerin kullandığı pantolonlardan baktımda göremedim henüz ama bulucam çok tatlı oluyor yandan düğmeli falan oluyor bide ceket var bolero gibi üstünde içinede bady alıcam bide eşofman takım ok e bide alengirli bi ayakkabı babet tarzında

hadi ben çıkıyorum kızımın doğum günü için kendime elbisee evi süslemek için bir kaç parça eşya alacagımmm

kolay gelsin sana ayşecimm

kızlar ben şu bebek şekerleri varya onların doğum günü için olanıda varmış onlardan aliim diyom üzerine de haninikah şekerlerindeki gibi yazı koydurim hatıra olsun diye diyom ucuzda yani eminönünde sormuş bi arkadaş 25 tl miş 50 tanesi ay inşallah beceririm fazla parada harcamak istemiyom ama bakalım nekadar tasarruflu yaparsak o kadar iyi zaten durumlar sıkışık bu ara gene ama ilk doğum günümüzüde es geçmek istemiyom bide ben diş buğdayınıda birlikte yapıcam mevlütü okutup sonrada doğumgününe geçicez yanee:Saruboceq:

maşallah canım alışır alışır bizim ceylin 1 haftadır yapıyor o olayı hatta 2-3 adım da atıyor kendi başına sonra popoyu hemen indiriyor yere yavaş yavaş hemde çömelir gibi helede karşısında istediği bir oyuncak gösterirsek yada istediği bir kişi olunca hemen atıveriyor kendini ortaya =)) bizde galiba doğum gününe kadar yürümüş oluruz diyom ama kısmet bakalım

Son düzenleme:
canan şu toynakla ilgini yazına kahkalarla güldüm
gül sende çok komiksin he,demek gözlerini bozdu kıvancınkaydirigubbakcemile3

nuraycım yaaa allaaahh korusunnn canım yaaa, eviniz kira ise başka eve taşınsanızzz diyorumm, allah korusunnn a.s.:1hug:

Yok be aytencim kendi evimiz , bizde düşündük ama evler çok pahalı bizimkini satsak da iyi bişeye para lazım. bakalım kısmet sayısal bize çıkarsa :bbo:

Yok be aytencim kendi evimiz , bizde düşündük ama evler çok pahalı bizimkini satsak da iyi bişeye para lazım. bakalım kısmet sayısal bize çıkarsa :bbo:

inşallah çıkar sana sayısal bacımmmkaydirigubbakcemile3 işimiz sayısallara kaldı galiba bu krizden sonraa
benimde kocişin alacakları mahkemeye kaldı hakimlerin elini çabuk tutmalarına bağlı bizimkide

Öyle valla Hicrancım.. İşimiz zor.. Allah hepimize kolaylık versin... Bu zamanda geçinmek çok zor... Para dedğin alınıp bitiyor nerdeee biriktirecen. Mutlaka bişey çıkıyor.
Fizik tedavim bitsin, heralde iğne isteyecem çünkü geçmiyor ağrılarım. Ondan sonra dişlerim çok ağrıyor, çok sıcak ve çok soğuk yiyemiyorum. Hele geçen gün bi tatlı yiyeyim dedim mahfoldum diş ağrısından beynime çıkıyor sanki. Çürük falan varsa, duru da benden almış heralde kalsiyumları....
İyice tipim kaydı, 65lere düştüm ama koşturmaktan, halsizlikten. Fiziğe git gel dilim damağım kuruyordu, 10 gün tutamadım ama bu seferde bişey yenimyor çevrende millet oruçlu. Bu seferde yemeden bişey eve gidiyordum. Noluyor sahurda da yeme tabii.
Maymun gibi geziyom sonra.....

Bu arada duru çok şımarmaya başladı kızlar. bişeyi alamasın bi sıkıyor kendini sinirlenip... bağırıyor... Nerden çıktı bu huylar ya....

Maşallah bıdıklara ayça doğum gününde yürüyordu valla,yaşını karşıladı derler ya
cüce gibi bişey evin içinde yürüyor çok komik oluyorlar.kaydirigubbakcemile3
canan şu toynakla ilgini yazına kahkalarla güldüm
gül sende çok komiksin he,demek gözlerini bozdu kıvancınkaydirigubbakcemile3

eline sağlık canım bende severim pasta yapmayı gıda boyası falanda kullanıyom bazen kremalar için şeker hmuru için falan ama şu sıralar pek uğraşamıyom tabii kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Sen daha güzelini yaparsın hamarat gacıııdelikafadulden
Nuraycım canına bak sen moralini bozma milletin lafına yaa
valla yazılarını okuyorum çok üzülüyorum biliyorum söylemesi kolay da işte ama bak çok sinirlendiğin bişeye 1 hafta geçince mesela veya ertesi günü o kadar da tepki vermiyorsun sinirlenince böyle düşün yarın olur sinirim hafifler nasıl olsa deopuyorumnanaktan

Bak duru da belki senin stresinden etkilenip böyle davranıyor olabilir ona hissettirme bence
ya da al kuzunu koynuna ninni söyleye söyleye yatın en güzel terapi valla:ecrin_bebek:

Hiiişşşşttt ıstanbullu güzeller Canandan başka kimseden ses çıkmadı
ayol siz de haklısınız etraf sel kıyamet ama bizim burda bişey yok ben Duyguyla buluşacağım büyük ihtimalle cumartesi günü olur.Canana da öyle uyuyormuş Duygu cumartesi akşam saat 10 da gidiyormuş
Cumartesi günü Öğlen saat 2 de ıstinye parkta "rain forest cafe'de" buluşuruz inşallah.
Ben size kesinleşince veya değişiklik olursa tekrardan yazarım

Nerelere takılıyon kız de hele biz de oralara geliverek

Canan buluşmaya geliyon demi kı,hadi be hacı be gel be
kel oğlanıda getir be,sensiz ben buluşmam bak kimseylen
bi de buluşunca ağır takılıyon sen burdaki gibi fittirik olacaksan gel haaa

momyy laaaaaaa selam verdin kaçtın facebooktaaaaa laa

Kız valla ne düşündüm şimdi sizin bazı siteleri yasaklıyolar ya işyerlerinizde belkim dedim facebook yasaktır da dedim ayten gizli açmıştır belki
Hem masasında falan değilse ya biri benim attığım mesajdan dolayı açık olduğunu görürde ayten yakalınırsa falan dedim aman aklımdan bir an bunlar geçti de kapattım,ayyy paranoyak mıyım sizce??laelaelaelaelae

yok kıss burası rahat o anlamdaaa çok şükür düşünceli arkadaşım benim, ben geyik sohbetinde cesur ve güzeller diye bir topic var oraya takılmaya çalışıomm... ama kendimi orda yabancı hisediorum dahaaaa, bakalım inşallah alışıcam çünkü buraya kimseler gelmez olduu yaaaamafoldumben

Hicran baya kapsamlı bi doğum günü yapacan heralde canım mevlüt okutmamışmıydın sen?
Hepsini bir anda çıkaracan yani kız oldu olacak kınasını da yap Ceylinin o da aradan çıkar bu vesileyle
:lepi:

Abbaaoooovvvv gurban oluruuum yabancı hissediyomuş gendini oralarda dur hemen geliyommmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…