- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.161
edacım ben 80-86 ı alıyorum tam iyi oluyor 86-92 büyük geldi bütün markaların ölçüsü bir değil zaten gözüne göre bayramlık ne giycek bunlar birde o var eşofman spor ayakkabı olurmuki ya
hadi ben çıkıyorum kızımın doğum günü için kendime elbisee evi süslemek için bir kaç parça eşya alacagımmm
herkese günaydıın... bebişim dün bize süpriz yaptı ve kendisi ellerini bırakıp ayakta durdu. çok şaşırdım çünkü daha önce korkuyodu ellerini bırakmaya. yakında yurur heralde. maşallah bebişlerimize buyuyorlar...
nuraycım yaaa allaaahh korusunnn canım yaaa, eviniz kira ise başka eve taşınsanızzz diyorumm, allah korusunnn a.s.:1hug:
Yok be aytencim kendi evimiz , bizde düşündük ama evler çok pahalı bizimkini satsak da iyi bişeye para lazım. bakalım kısmet sayısal bize çıkarsa :bbo:
Maşallah bıdıklara ayça doğum gününde yürüyordu valla,yaşını karşıladı derler yamaşallah canım alışır alışır bizim ceylin 1 haftadır yapıyor o olayı hatta 2-3 adım da atıyor kendi başına sonra popoyu hemen indiriyor yere yavaş yavaş hemde çömelir gibi helede karşısında istediği bir oyuncak gösterirsek yada istediği bir kişi olunca hemen atıveriyor kendini ortaya =)) bizde galiba doğum gününe kadar yürümüş oluruz diyom ama kısmet bakalım
canan şu toynakla ilgini yazına kahkalarla güldüm
gül sende çok komiksin he,demek gözlerini bozdu kıvancınkaydirigubbakcemile3
Sen daha güzelini yaparsın hamarat gacıııdelikafaduldeneline sağlık canım bende severim pasta yapmayı gıda boyası falanda kullanıyom bazen kremalar için şeker hmuru için falan ama şu sıralar pek uğraşamıyom tabii kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Nuraycım canına bak sen moralini bozma milletin lafına yaaÖyle valla Hicrancım.. İşimiz zor.. Allah hepimize kolaylık versin... Bu zamanda geçinmek çok zor... Para dedğin alınıp bitiyor nerdeee biriktirecen. Mutlaka bişey çıkıyor.
Fizik tedavim bitsin, heralde iğne isteyecem çünkü geçmiyor ağrılarım. Ondan sonra dişlerim çok ağrıyor, çok sıcak ve çok soğuk yiyemiyorum. Hele geçen gün bi tatlı yiyeyim dedim mahfoldum diş ağrısından beynime çıkıyor sanki. Çürük falan varsa, duru da benden almış heralde kalsiyumları....
İyice tipim kaydı, 65lere düştüm ama koşturmaktan, halsizlikten. Fiziğe git gel dilim damağım kuruyordu, 10 gün tutamadım ama bu seferde bişey yenimyor çevrende millet oruçlu. Bu seferde yemeden bişey eve gidiyordum. Noluyor sahurda da yeme tabii.
Maymun gibi geziyom sonra.....
Bu arada duru çok şımarmaya başladı kızlar. bişeyi alamasın bi sıkıyor kendini sinirlenip... bağırıyor... Nerden çıktı bu huylar ya....
Aytoooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşş naber kıız??
momyy laaaaaaa selam verdin kaçtın facebooktaaaaa laa
Kız valla ne düşündüm şimdi sizin bazı siteleri yasaklıyolar ya işyerlerinizde belkim dedim facebook yasaktır da dedim ayten gizli açmıştır belki
Hem masasında falan değilse ya biri benim attığım mesajdan dolayı açık olduğunu görürde ayten yakalınırsa falan dedim aman aklımdan bir an bunlar geçti de kapattım,ayyy paranoyak mıyım sizce??laelaelaelaelae
yok kıss burası rahat o anlamdaaa çok şükür düşünceli arkadaşım benim, ben geyik sohbetinde cesur ve güzeller diye bir topic var oraya takılmaya çalışıomm... ama kendimi orda yabancı hisediorum dahaaaa, bakalım inşallah alışıcam çünkü buraya kimseler gelmez olduu yaaaamafoldumben
Abbaaoooovvvv gurban oluruuum yabancı hissediyomuş gendini oralarda dur hemen geliyommmmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?