- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.181
Öyle valla Hicrancım.. İşimiz zor.. Allah hepimize kolaylık versin... Bu zamanda geçinmek çok zor... Para dedğin alınıp bitiyor nerdeee biriktirecen. Mutlaka bişey çıkıyor.
Fizik tedavim bitsin, heralde iğne isteyecem çünkü geçmiyor ağrılarım. Ondan sonra dişlerim çok ağrıyor, çok sıcak ve çok soğuk yiyemiyorum. Hele geçen gün bi tatlı yiyeyim dedim mahfoldum diş ağrısından beynime çıkıyor sanki. Çürük falan varsa, duru da benden almış heralde kalsiyumları....
İyice tipim kaydı, 65lere düştüm ama koşturmaktan, halsizlikten. Fiziğe git gel dilim damağım kuruyordu, 10 gün tutamadım ama bu seferde bişey yenimyor çevrende millet oruçlu. Bu seferde yemeden bişey eve gidiyordum. Noluyor sahurda da yeme tabii.
Maymun gibi geziyom sonra.....
Bu arada duru çok şımarmaya başladı kızlar. bişeyi alamasın bi sıkıyor kendini sinirlenip... bağırıyor... Nerden çıktı bu huylar ya....
napam kısss sizi başka topiclerle aldatıyorum sen napannnnnnnn
Hicran baya kapsamlı bi doğum günü yapacan heralde canım mevlüt okutmamışmıydın sen?
Hepsini bir anda çıkaracan yani kız oldu olacak kınasını da yap Ceylinin o da aradan çıkar bu vesileyle:lepi:
...... inş. eşime söledim.getirirse gelecem.buluşma oldığunu söylemeden önce istinye parka gidelim mi dedim.olabilir ama çok yağmur olacakmış dedi.ee zaten karşıya geçmeyecez mi dedim.yok geçmeyiz dedi..ben de isnye parka gideremiyiz dedim.yağmazsa olur dedi.sonra ben de sevindim. hem biz arkadaşlarla da buluşacaz dedim.. o zamn yan çizmeye başladı.ben orda ne yaparım tek başıma falan filan.oruç tutuyom zaten sıkılırım falan dedi.ben de deim sen gel dedim.1 saat falan takılırım dedim.sen sıkılmazsın dedim.bilmem yok falan deyip duruyo.ama yağmur yağmazsa sen merak etme gülcüm gelirim inş.ikna ederim ben onii..laz kafa.)))Nerelere takılıyon kız de hele biz de oralara geliverek
Canan buluşmaya geliyon demi kı,hadi be hacı be gel be
kel oğlanıda getir be,sensiz ben buluşmam bak kimseylen
bi de buluşunca ağır takılıyon sen burdaki gibi fittirik olacaksan gel haaa
gelemeiyeciğim kızlaarr
kıss gül ben senin yazını alıntı yaptım belli olmaz gelirim inş. yazacaktım.o ara kıvanç durmadı ..eşim de girmiş gelemeyeceğim kızlar yazmış..ben sonra o yazıyı düzelltim..sinir ya gıcık..şu arabayı kullanmayı bilsem ona muhtaç olmam zatii..laz kafaya..
kıss gül ben senin yazını alıntı yaptım belli olmaz gelirim inş. yazacaktım.o ara kıvanç durmadı ..eşim de girmiş gelemeyeceğim kızlar yazmış..ben sonra o yazıyı düzelltim..sinir ya gıcık..şu arabayı kullanmayı bilsem ona muhtaç olmam zatii..laz kafaya..
offff hala sinirim geçmediiii yawwww ben bi kahve sigara daha içiiim yohsam sinirim geçmeyecekkkk akşam akşam sıkıntı yarattı herifçioğlu yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?