Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kız Emel şu facebook taki reskuşa çok güzel yaaa ayyyy lımbır lımbır felaket
gülmekten yarıldım valla burda
:roflol:

slmm kimse yok sanırımm
allah izin ederse doğum günü fotolarını koyarım buraya bende o zamana kadar giremem.
bu arada CEMRE yürümeye başladı kızlarrrrrrrr baya baya yürüyo artıkkkk
herkesi çok öptümm
aytenciğim inşallah gelirim canımm ama anca pazar günü olurr oda eşim getirir yoksa diğer türlü zorr hadi çok öptüm

selamlarrr ooo jaded te burda yahuuu okadar laf duyuyon bizden insan bi yazar demi kendisi ile ilgili bişeylerr hiçmi gururun yok kardeşşş merak ediyoz senüü alla alla

oda bişiimi sen ceylini görsen sankim mafya ders veriyor zilliye vuruyor valla kızınca tokatlar peşi sıra geliyor bide parmak havada hııııı yapıyor bunu benden öğrendi tabii ama ben yapınca işe yaramıyor o yapınca:roflol::roflol:

Hicran baya kapsamlı bi doğum günü yapacan heralde canım mevlüt okutmamışmıydın sen?
Hepsini bir anda çıkaracan yani kız oldu olacak kınasını da yap Ceylinin o da aradan çıkar bu vesileyle
:lepi:

yok bacım bizde diş buğdayı var yapılır alt üst dişler çıkınca mevlüt okuruz ramazan girince doğum günüde ramazana gelince 2+1 yapalım dedik kaydirigubbakcemile340 ında mevlüt yaptık o ayrııı valla kapsamlı doğum günü derken normal işlte sizinkiler gibi yapıcam ayrıca şeker yaptırmak istiyom işte hatıra olsun ilk doğum gününden diye ayrı bişii yok bide bahçeyi ayarlayabilirsem süpper olcak ama yağmurlarla nasıl olcek bilemiyom bu gidişle eve kapancazzz

...... inş. eşime söledim.getirirse gelecem.buluşma oldığunu söylemeden önce istinye parka gidelim mi dedim.olabilir ama çok yağmur olacakmış dedi.ee zaten karşıya geçmeyecez mi dedim.yok geçmeyiz dedi..ben de isnye parka gideremiyiz dedim.yağmazsa olur dedi.sonra ben de sevindim. hem biz arkadaşlarla da buluşacaz dedim.. o zamn yan çizmeye başladı.ben orda ne yaparım tek başıma falan filan.oruç tutuyom zaten sıkılırım falan dedi.ben de deim sen gel dedim.1 saat falan takılırım dedim.sen sıkılmazsın dedim.bilmem yok falan deyip duruyo.ama yağmur yağmazsa sen merak etme gülcüm gelirim inş.ikna ederim ben onii..laz kafa.)))

Son düzenleme:
Lan Canan bu Hicran nerden alıntı yapmışakannehir
şimdi gelecenmi gelmeyecen mi?

Bugün Duyguyu aradaım bakmadı dur bidaha arayim şimdik.

lan gül o gün hava yağmurlu olacakmış ya metroliden uyarıyorşlar.az önce de bizdeki misafir hafta sonu dışarı çıkmayın falan dedi.bizim ki zaten hayale bakıyo.yağmurda yollarda mahsur falan kalırız diyor ya..inş. hava güzel olursa geleceğim..ama işte eşim pürüz çıkartıyo.söz veremem.

kıss gül ben senin yazını alıntı yaptım belli olmaz gelirim inş. yazacaktım.o ara kıvanç durmadı ..eşim de girmiş gelemeyeceğim kızlar yazmış..ben sonra o yazıyı düzelltim..sinir ya gıcık..şu arabayı kullanmayı bilsem ona muhtaç olmam zatii..laz kafaya..

Nıye ogrenmıyon anam.....

iyi akşamlar hanımlarr.
aytenn kız demek sen bizi başka topiclerlen aldatıyon niye gelmiyorsun birileri burda olsa hep takılırık buraya şekercim. birde yeni meslegemi başlıyorsun demişsin sonra okumuşsun canımcım.
Gülll canım inan varya şuan cumartesi sizinle olmak için eşimin üzerine dünden beri baskı uyguluyorum. hatta bugün okulda arkadaşlarıma sordum istinye parka burdan nasıl gidilir diye. ama cananın dedigi gibi çevremde herkes sakın evden çıkma yagış hafta sonu artacakmış dedikleri için ee benide eşim getiremeyecegi için ben otobüslerle gelmem biraz çok zor gibi geliyor ama inanın içim gidiyor.
Nuray canımcımm çok geçmiş olsun güzelim Allah saglık versin güzelim gerisi herşey olur gider,kendinize dikkat edinn.

selamlar kızlarr offf içim şişti yaa canım çok sıkıldı az önce eşimle tartıştım ya ceylinin mamasını hazırladım mutfakta kaseyi soğutmaya çalışırken ceylin geldi mutfağa dolanıyor bende kucakladım götürdüm eşim oturma odasında tv izliyordu beyimiz siyasetçi yada yazar vss sankim tv de nekadar tartışma ve haber programı varsa izler hatta gece uykusu gelmeyince gene tv açar o programlardan birini bulur izlerken uyurrkaydirigubbakcemile neyse ben ceylini yanına götürdüm ve dikkat et çocuğa ilgilen accık tv ye dalıyon çocuk kaşla göz arasında evde fink atıyor bişii olur allah korusun dedim ve mutfağa döndüm kaseyi kontrol ettim muhallebi soğumuş aldım tam odaya götürürken az önce banyoda çamaşır ayıklarken ışığı açık bırakmıştım devam edicektim ışığı kapatayım mamayı yedirince devam ederim diye ışığı söndüreyim dedim bide ne göreyim ceylin banyoda deterjan dolabını açmış sabunlar yerde ve klozete tırmanmış elini sokmaya çalışıyor :1shok::1shok: beynimden vuruldum laelaelaelaelae hemen aldım kucağıma ağzında bişii var açamıyom ağzını neyse uğraştım zorla açtım açık sabunun kağıdından koparmış naylon ağzında aldım eşim bağırmalarıma koştu nihayet başladım buna kızmaya bana sus tamam diyor hala pişkin pişkin yaw bidefada çocukla ilgilenirken başka bişeye dalma yahuuu be adam klava: bide hatalıyım özür dilerim diceğine sus tamam diyorr yıkadım elini yüzünü kızın koydum koltuğuna al mamayı sen yedireceksin dedim tv de kapattım gittim mutfağa yaktım bi sigara kahhve içtim hala ceylin onun yanında yatırsında bu akşam benden bu kadar ilgilensin çocukla off yaa aklıma geldikçe o deterjan dolabının içinde olanları çamaşır suyundan tutunda tinere kadar herşey var kapakları kapalıda olsa ne bileyim bi şekilde açarmıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum feci kızdım valla lafa gelince kızım beni daha çok seviyor diyor ama ilgilenmeye gelince 1-2 gülüşüp oynuyor sonra hep bende bakıyorum diyor ama çocuk kendi kendine oynuyor genelde arada da kaçıyor hemen böyle dolanıyor odalarda bide bana diyor hala banyonun kapısı neden açıktı diye yahu ne bileyim ben sen bakmıyacaksında çocuk fırlayacak odadan ben kaseyi getirip yedirecektim çocuğu sen uyut ben çamaşırla uğraşıcaktım diye düşünmüştüm o an aklına gelmiyoki insanın böle bişii hem genelde kapalı tutarım tüm oda kapılarını gezmek ister bende peşinden dolanırım hep kızla kaldıki ben 2 dk mutfağa gittim senide uyardım kıza dikkat et bak dalma tv ye dedim yaw demesemde senin dikkat etmen gerekirdi ben senin yanına gelecek sandım diyor hala yahu ben mamayı alıp gelicem soğumadı daha dedim zaten çocuğu getirdimki mutfakta çekmecelere dalmasın getirmezdim ozaman madem gelecekti diyorsun bunu da düşün değilmi yaaaklava:

:roflol::roflol::roflol: al bendende okadar bendede bi laz kafa varrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava::roflol: benimde arabam otomatikti geçen yıl sattım eşiminki düz vites uzun zamandır kullanmadığım için kendimede güvenemiyom düz vitesi yoksa bi dk durmam alırdım arabayı ama şuan zaten bende değil araba olsa nolcek kullanamıyom şuan ama talim yapıcam valla olmuyor böle ben yeni araba alana kadaaaarrrrr ölme eşşeğim ölmeeee otomatiğede alışınca düz vites kullanası gelmiyo insanın yaaa

offff hala sinirim geçmediiii yawwww ben bi kahve sigara daha içiiim yohsam sinirim geçmeyecekkkk akşam akşam sıkıntı yarattı herifçioğlu yawww

offff hala sinirim geçmediiii yawwww ben bi kahve sigara daha içiiim yohsam sinirim geçmeyecekkkk akşam akşam sıkıntı yarattı herifçioğlu yawww

iç anam iç..dibine kadar iç..böle bu erkekler.ya rahatlar..2 dk. ilgileniyo sonra da çenesinden durulmuyo.hep ilginiyormuş ta, ben ne yapıyormuşum.dır dır da dırdır..akşama kadar evde neler yaptığı ben ne kadar anlatsam da anlamıyor.hem ilgilen diye veriyom aynen laz bir yerde kıvanç başka bir yerde.özellikle banyo yada yatak odası..çok tehlikeli yerler..allhım korusun..onlar o kadar rahatlar biz bişey deyince dırdır karılar oluyoz.ama bişey olunca da sorumluluk almıyorlar.seni hemen suçlamış laz banyo niye açık diye...bu erkekler bölee...
ben de inş. otomatik alıcaz durumu düzeltince ancak ozamn kullanırım.aslında ehliyet var az çok kullanıym ama öle aman da amn trafiğe çıkamıyom.şu kocalar bağlı kalmak kadar can sıkıcı bişey yok.bu enseye tokat senin ve benim lazların kafasına gitsin.:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…