Doğum yapmış olan anneler buraya....

he valla bacım yaaa bunların lazından çerkezine kürdüne gürcüsüne erkek erkek işte yawwwyerimseniben değilmi yaa beyfendi kendi hatasını hasır altı edip bana hata buluyor tamam normalde bıraksam kendimi suçlicam ama ben çamaşırla uğraşıyorken mamaaa diye ağladı zilli bende accık muhallebi yaptım bizimki süt içmiyorya biberon eeeee bizde uyku dışında hoşş uykuda da almıyorya pek bende yaptım işte çamaşırı bırakıp bide uzuuun uzunn yüksek sesle uyardım çocuğa mukayet olsun diye ama nerdeeee o beni değil tv deki mıy mıy ları dinliyormuşşş meğerseeklava::mymeka:

valla arabamı özlüyorum bende hamileliim başlayınca bırakmıştım kullanmayı kendi arabam vardı ne güzel ama kullanmak yasaktı işte bana e sonrada bizimki kullanmayacaksın garajda boşuna duracak modeli eskiyecek vss dedi maddi sıkıntı yaşadıkya hamileliğimin başlarında işler den dolayı satalım ben sana sonra yeni modeli alırım demişti 2006 opel corsam vardı metalik grii çok hevesle almıştım kendi maaşımla ödemiştim kredisini bile ve ilk arabamdı o benim allah nasip ederse şu işlerimiz düzelsin ilk işim gene araba alıcam kendime ilkini eşim ya otomatik yada araba almıcaksın demşti bende kızmıştım ama iyiki otomatik almışım ozamanlar .
gerçekten çok rahat oluyordu gene nasip olursa otomatik alıcam inşallah e bi yat bi kat bi araba bi yazlık hayaller gerçek olur inşallahhh bi kat var kredisi devam etsede var çok şükür yaniikaydirigubbakcemile3 e araba eşiminki var gerçi oda kardeşinin şirketi üzerine bizim adımıza değil hani satsak satamayız ama kullanım bize ait tabii alındığından beri ama adıma olmayan şeyi neyleyim demiii yerimseniben kendimizin vardı bitane 2007 de almıştık yeni meganlardan ama onuda sattık benimkinden 5 ay sonra malesef hayallerin geriside gelir inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ıyi gecelerr..
Hicrancımm cananın dediği gibi erkeklerin hepsi aynı..
Bende en fazla 15 dak. baktırabiliyorum sonra kucağına alıp seni özledi diyorrkaydirigubbakcemile bahaneside hazır hemenn..Gece gece kahve canımı çektirdin..Az öncede kocaman bir tost ve çorba içtimm.
Oruç tutmuyorum ama kaç haftadır gece yemeklerine başladımm göbeğim çokk çıktı 7 aylık hamile gibiyim...

doğum günümüze 5 gün kaldı yaa inanamıyorum tabii kendi aramızda ufak bi pasta geçiştiricez 17 sinde ama bayram sonrasındaki cumartesi günü asıl parti olucak allahın izni ile bakalım hayırlısıyla eğlenceli bir kutlama olur kızıma mum üflesin diye evde küçük fener var onu üfletiyorum 5 gündür kaydirigubbakcemile3.üflemeyi öğrendi şimdiden o üfleyince söndürüyom kalem feneri alıştırmalara devamkaydirigubbakcemile3

Kızlar bu jadedimzz bayanmış dün sorgulattık...saolsunlar ilgilendiler,editörden msj geldi sorun yokmuş bayanmış sadece okuyormuş,ben onların yalancısıyımsositososito..

valla benimkide bakamayınca annesi seni istiyor diyor anam bunlar aynı fabrikanın hatalı ürünlerimi yohsam ulaaaaaaaa bizi kazıklamışlar yawww:roflol:
hayır bakıyor benimki arada güzel bakıyor ilgileniyor ama herzaman değil bide gün geçtikçe ilgilenme zamanı daha azalıyor sankii daha çok bana paslıyor çocuğu dayanamıyor tabii yaramazlıklarına hemen annesiiiii diye sesleniyor bana =(

valla bende mideden dolayı bir haftadır tutmuyom 72,5 kg olmuştum bu sabah tartıda 73.1 gösterdim benim göbek erimiyor kaldı öle belimdeki sıkıntıdan dolayı bişiide yapamıyom korkuyom bişi olur diye zaten sırtım hala ağrıyor fıtıklardan birinde sorun var sanırım ben 4 fıtıktan birini patlamış diye ameliyat olmuştum 2007 nisanda diğerleri ameliyatlık değil diye ameliyata gerek görmemişti dr mekik çekebilsem belki gider ama tırsıyom işte dr verdiği egzersizlere başladım gene bu ara bakalım eğer sıkıntı yaşamazsam yapıcam biraz daha sonra tabii

Kızlar bu jadedimzz bayanmış dün sorgulattık...saolsunlar ilgilendiler,editörden msj geldi sorun yokmuş bayanmış sadece okuyormuş,ben onların yalancısıyımsositososito..

nerden bilecekler bayan olduğunu resim yok bişi yok kaydolurken bayan diye yazmıştır emin olamazlarkiii yanii hem ben resim koymasam nerden bileceksiniz benim erkek olmadığımı demi yaa

hicrann canımm çok geçmiş olsun güzelim Allah korumuş bitanem yaa oyy kuzuyaa. siz bunları yazdıkça ben hayretle okuyorum ben kalkıp ozana bak diyecegim mama yedir diyecegimm ooo nerde daha ben bakamadıgımda bana kalkıp kızar beyfendi.çarşamba günü okula sevk almaya gittim hemen alıp dönecegim o yüzden ozanı götürmeyeyim dedim yaa uykusuzumm nasıl bakacagım dedi bizimde asansör bozuk 4 kat arabasıyla indirip çıkarıyorum düşünün iyi o zaman bende ozanı hazırlar 4 kat indirir çıkarırım dedim tamam tamam hemen git diyor. ama nasıl gidip geldigimi bilmiyorum yarı uykulu ozan tv seyrediyordu salonda geldi bir kanepeye uzandı. ben hemen işimi bitirip solugu evde aldım. yaa benimde böyle olunca sinirlerim bozuluyorr neysm boşverreyimm.
kuşum karşılaşamıyoruz evt olsun gönüller bir olsun şekercim.

:lepi:benimki üflemekten çok tükürüyordu:))

4 tane fıtıkmı Allah şifa versin dikkat ett kendinee ameliyat sonrası çok zahmetli ve ağır geçiyor diye biliyorum..

nerden bilecekler bayan olduğunu resim yok bişi yok kaydolurken bayan diye yazmıştır emin olamazlarkiii yanii hem ben resim koymasam nerden bileceksiniz benim erkek olmadığımı demi yaa

Yani ama öyle dediler iştee napalım:bbo:

aslıcım bizim konudan okudum yazını sağol canım

seninkide bun sürüden abcım netçen ama zorla bence böle baba olunmazki yaa değilmi hem çocukların pisikolojisi için de iyi değil ilgi lazım çocuklara kendi özgüvenlerini sağlam tutabilmemiz için ilgi alaka şart uzaktan ooo oğlum yada kızım öle yapma böle yapma hadi gel demekle bakmak olmuyor yeri gelicek mama yediricen yeri gelcek kıyafetini giydiricen illa bizim işimiz olunca ardım için değil çocukların hissiyatı için yanii altını bezlesin demiyom ama gerekirse lazım olduğu yerde hani evde yalnız olur vss bizimi beklicek değişsin değilmi yanii banyosunu yaparken yanımızda dursunlar havluyu tutsunlar yada bebeyağını kremini sürsünler olaya dahil olsunlar bazı yerlerde ki ben burdayım yanındayım seni seviyorum evladım demek bu yaniii haksızmıyım

Ayy hicran benim sorunuma parmak bastınn Ben boraya bazen çok sinirleniyorumm sonra suçluulk hissi duyuyorum..Kızıyorum bazen..Yavrumm anlamıyorda..Hele göğüs ucumu ısırınca deliye dönüyorumm..

evet ameliyat sonrası 1 ayda zor geldim kendime mikrodiskektomi ameliyatı oldum açık ameliyat değil ama doktorum çok iyiydi yanii eskiden ev işi yapmak nerde ben nerdeydi o derece şimdi çok şükür herşeyi yapabiliyorum kendim tabiii mikrodiskektomi hemen ayağa kalkıyon 10 güne iyi oluyom 3.gün işe gidiyon deselerde ben öle olmadım bünye farkeder ama 20 günde farketmez herhalde ben menüsküs ameiyatı da olmuştum 2005 ocakta hemde tam 17 sinde doğum günüm sabahı ameliyata girdim oda artroskopiyle oldu kapalı ameliyat gene kamera ile yani 2 delikten giriyorlar ondada bana 3.gün işe gidecen 1 gün yat sonra dolaş demişti ama öle olmadı 10 gün evde kalakaldım saat başı yürümem gerekiyordu bacağım şimişti şırıngayla 2 defa dizimden biriken ödemi aldılar hemde canlı canlı malesef doktorların dediği gibi olmuyor herşey her insanda aynı olmaz ama bu kadar erken toparlanmakta olmuyor yanii
ama allaha şükür hepsi geçti ama bende bittim benim nerdeyse sağlık yönünden vücut tekliyor yanii bayaa kaporta hasarı var bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicranımm güzelim benim eşim hiçbirşey yapmıyor bugün bile sen biraz ilgilen ben bir süpürge tutayım eve dedim demesemde olurmuş ogluşum yanımdan ayrılmadı gerçi kendim yalnızkende yapıyorum ama baktım beyfendi başka şeyle ugraşıyor bide ooo şimdi o yarım saat sürer bende dedim 10-15 dk dedim.ki daha bu birisi güzelimm oo hangi biirini anlatayım anlatmakla bitmez şekercim. bide ozana birşeyi yapmaması için anlatacagına durduracagına diyeyim çok bagırıyor en çok beni bu üzüyor. ben kıyamıyrum kuzumaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…