- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.201
iç anam iç..dibine kadar iç..böle bu erkekler.ya rahatlar..2 dk. ilgileniyo sonra da çenesinden durulmuyo.hep ilginiyormuş ta, ben ne yapıyormuşum.dır dır da dırdır..akşama kadar evde neler yaptığı ben ne kadar anlatsam da anlamıyor.hem ilgilen diye veriyom aynen laz bir yerde kıvanç başka bir yerde.özellikle banyo yada yatak odası..çok tehlikeli yerler..allhım korusun..onlar o kadar rahatlar biz bişey deyince dırdır karılar oluyoz.ama bişey olunca da sorumluluk almıyorlar.seni hemen suçlamış laz banyo niye açık diye...bu erkekler bölee...
ben de inş. otomatik alıcaz durumu düzeltince ancak ozamn kullanırım.aslında ehliyet var az çok kullanıym ama öle aman da amn trafiğe çıkamıyom.şu kocalar bağlı kalmak kadar can sıkıcı bişey yok.bu enseye tokat senin ve benim lazların kafasına gitsin.:mymeka::mymeka::mymeka:
hemde nasıllll......kız dönürüm neo len kocişini çokmu özledunnn sennn:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey avatarında yanıyorrr:jeyyar:
offff hala sinirim geçmediiii yawwww ben bi kahve sigara daha içiiim yohsam sinirim geçmeyecekkkk akşam akşam sıkıntı yarattı herifçioğlu yawww
hemde nasıllll......
noldu yav ?
ıyi gecelerr..
Hicrancımm cananın dediği gibi erkeklerin hepsi aynı..
Bende en fazla 15 dak. baktırabiliyorum sonra kucağına alıp seni özledi diyorrkaydirigubbakcemile bahaneside hazır hemenn..Gece gece kahve canımı çektirdin..Az öncede kocaman bir tost ve çorba içtimm.
Oruç tutmuyorum ama kaç haftadır gece yemeklerine başladımm göbeğim çokk çıktı 7 aylık hamile gibiyim...
Kızlar bu jadedimzz bayanmış dün sorgulattık...saolsunlar ilgilendiler,editörden msj geldi sorun yokmuş bayanmış sadece okuyormuş,ben onların yalancısıyımsositososito..
:lepi:benimki üflemekten çok tükürüyordu:))doğum günümüze 5 gün kaldı yaa inanamıyorum tabii kendi aramızda ufak bi pasta geçiştiricez 17 sinde ama bayram sonrasındaki cumartesi günü asıl parti olucak allahın izni ile bakalım hayırlısıyla eğlenceli bir kutlama olur kızıma mum üflesin diye evde küçük fener var onu üfletiyorum 5 gündür kaydirigubbakcemile3.üflemeyi öğrendi şimdiden o üfleyince söndürüyom kalem feneri alıştırmalara devamkaydirigubbakcemile3
valla benimkide bakamayınca annesi seni istiyor diyor anam bunlar aynı fabrikanın hatalı ürünlerimi yohsam ulaaaaaaaa bizi kazıklamışlar yawww:roflol:
hayır bakıyor benimki arada güzel bakıyor ilgileniyor ama herzaman değil bide gün geçtikçe ilgilenme zamanı daha azalıyor sankii daha çok bana paslıyor çocuğu dayanamıyor tabii yaramazlıklarına hemen annesiiiii diye sesleniyor bana =(
valla bende mideden dolayı bir haftadır tutmuyom 72,5 kg olmuştum bu sabah tartıda 73.1 gösterdim benim göbek erimiyor kaldı öle belimdeki sıkıntıdan dolayı bişiide yapamıyom korkuyom bişi olur diye zaten sırtım hala ağrıyor fıtıklardan birinde sorun var sanırım ben 4 fıtıktan birini patlamış diye ameliyat olmuştum 2007 nisanda diğerleri ameliyatlık değil diye ameliyata gerek görmemişti dr mekik çekebilsem belki gider ama tırsıyom işte dr verdiği egzersizlere başladım gene bu ara bakalım eğer sıkıntı yaşamazsam yapıcam biraz daha sonra tabii
nerden bilecekler bayan olduğunu resim yok bişi yok kaydolurken bayan diye yazmıştır emin olamazlarkiii yanii hem ben resim koymasam nerden bileceksiniz benim erkek olmadığımı demi yaa
:lepi:benimki üflemekten çok tükürüyordu:))
4 tane fıtıkmı Allah şifa versin dikkat ett kendinee ameliyat sonrası çok zahmetli ve ağır geçiyor diye biliyorum..
Yani ama öyle dediler iştee napalım:bbo:
Aslı canım kaçmayacaksan doğum g. fotolarını koyayımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?