Doğum yapmış olan anneler buraya....

Evet herkes eşlerini bekliyordur şimdi.Evet benim adım sema kızımın ki de Alya.

Benımkı de bellı oluyordur betul :) Tanıstıgıma cok memnun oldum..
Alyayı en kısa zamanda gormek ısterız mumkunse :)
Vallahı bende esımı buyuk sabırsızlıkla beklıyorum fena acıktım.. ıkı gundur bır nevı dıyet gıbı bırsey yapıyorum daha dogrusu gun boyu abur cubur yemeye alıstıgım ıcın onları kaldırınca zorlandım baya atıstıramıyorum elıme ne gecerse.. ama buna mecburum artık kılo vermem gerekk.. :bbo:
sen hamılelıgınde ne kadar kılo aldın ? ne kadar verdın boyle bır sıkıntın var mı ?

Ben de çok memnun oldum ama burası bağımlılık yapıyor:)Olmaz mı?Ben 17 kilo aldım 9 kilo gitti ama ondan sonra hiç veremedim.Dün eşime canımın çektiği tatlı ne varsa aldırdım yarından itibaren rejime başlıycam dedim.Ve şimdiye kadar iyi gidiyor.Süt için en iyi şey su diye okuyorum her yerde onun için bugün hiç ekmek yemedim ve bol bol su içtim.Ye ye nereye kadar ya vallahi artık fazlalıklarım beni rahatsız ediyor.Şimdiye kadar çok önemsemiyordum nasıl olsa gider diyordumm ama yiyerekte gideceği yok.Tabii öyle açlık rejimi yapmıyorum sonuçta emziriyorum ama gerçekten dikkat ediyorum en azından bugün ettim:) inş böyle de devam edecek.

Bende toplamda 15 kılo aldım 8 gıbı gıtmıstı...ama daha vermem gereken en az 10 kılo var.. :çok üzgünüm:
bende dogumdan yaklasık 20 gun sure ıle dogru duzgun yemek yemedım hep esım yemek zamanı getırdı bırseyler ıstahım yoktu bebek yenı tabı onunla ılgılenmekten yemek aklıma gelmıyordu yenılıgın heyecanndan yemek dusunmuyordum ama sonra rahatlayınca ve alısınca ne bulsam agzıma goturdum dedııgn gıbı her aksam tatlı sıparıslerı verdım esıme azten o verdıgım 8 kıloyu da ılk 20 gun de verdım sonra ıstahım fena acıldıgı ıcın kaldı oyle hatta ustune 1-2 gerı bıle almısıımmmm.. senağlama
onuda gorunce artık yeter dedım.. bende yenı ıste 2 gundur dıkkat edıyorum.. evet dedıgın gıbı anne sutunu artıran en onemlı sey sudur cok ye sut olsun gıbı bır mantık zaten uydurma.. yararlı seylerden yeyıp bol su ıcınce zaten sut olur... tatlıdan uzak tutuyorum kendımı ekmegı azalttım ve kepeklı yıyorumm bır an once kurtulmak ıstıyorum artıkkkk canıma tak etcek yoksa hıcbır kıyafetım olmuyor dar paca kotlarımı cok ozleddımmm.. senağlama

Aynen benim de hiç bi kıyafetim olmuyor doğru düzgün insan kendini hiç iyi hissetmiyor en azından ben öyle.Tabi daha bebeklerimiz olalı çok olmuyor ben böyle avutuyorum kendimi ama stres yapmazsak biraz da azimli olursak inanıyorum vereceğimize.

Selam eylül anneleri.kızımın takvimindeki şu 38 years'ı nasıl silebilirim uğraştım bir türlü gitmiyor.yardımcı olurmusunuz????

canım tarıhte bır yab-nlıslık var sanırım onu yanlıs gırmıssın o tek basına sılınmez gırdgn tarıhe gore kendı ayarlıyor onu cetvelı tekrar yapmalısın..

Canım...Şimdi girdim nete...yazını şimdi okudum..ağlattın beni ne diyim.. boğazım düğümlendi...:a015:çok teşekkür ederim...beni inanılmaz mutlu ettin, allah gönlüne göre versin arkadaşım...:1hug:

kızlar olsa benim çok sütüm olur bu kadar yemeye.süt artırıcı ne varsa hepsini tüketiyorum.yemediğim içmediğim bir şey yok.iştahım o kadar açııki anlatamam.anem yemeklerimi yapıyordu bu zamana kadar.bunun yanında kekler kurabiyeler tatlılar meyve fındık fıstık ne varsa ya anlatamam.ben zayıf ve çok yemeyen biri olarak bilen çevremdekiler benim yediklerime şaşırıyorlar.eşimden bile fazla yiyiorum.ama kilo almıyorum.
çünkü emziriyorum.bu yaptıklarıma karşı sütümün çok fazla olması gerek.bence de en çok artırıcı şey su.bir de arkadaşlar birz ya genetik bir durum yapı meselesi sütün bol olması.

Arkadaşlar sütü 3 kere kesilmek üzereyken geri getirmiş biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki süt üretmek için vitamalt alın, benim 3 gündür sütüm yok denecek

kadar azdı, mama yaptım bebeğime, ama tabii bu sırada vitamalta dayandım ve dün gece sütüm gelmeye başladı...herşey eskisi gibi oldu maşallah...birde bende bağımlılık yapı bu vitamalt

yaav :)) :içelim: Sırf emziren anneler için değil sporcular ve çok yoğun çalışanlarda içebilir diyor, yani enerji veriyor, kuvvet veriyor. Saf b vitramini...sinirlerime bile iyi geldi...:1shok:

İlk başta tadını beğenmiyordum şimdi çok alıştım...cokacimcoook

Son düzenleme:

canım tarıhte bır yab-nlıslık var sanırım onu yanlıs gırmıssın o tek basına sılınmez gırdgn tarıhe gore kendı ayarlıyor onu cetvelı tekrar yapmalısın..

canım takvimin çok tatlı :)))) senin emreyle takvimdeki meme aynı formda gibi durmuş, yanaklar aynı maşallah çok şirin olmuş :)))

Selam eylül anneleri.kızımın takvimindeki şu 38 years'ı nasıl silebilirim uğraştım bir türlü gitmiyor.yardımcı olurmusunuz????
canım senin takviminde bebeğimiz 2 ay 1 hafta 5 gündür cennette bir melek yazıyor
yanlış bi yerden girdin heralde.Canım Allah korusun yeryüzünde melek olsun,bence değiştir o yazıyı,bir tuhaf oldu içim...

Canım benim ağla diye yazmadım valla takdir ettim o yüzden,sen devam et herkese de örnek ol,kızın sütünle sağlıkla büyür kocaman abla olur inşallah...Allah senin de gönlüne göre versin kızının gününü gçr inşallah.

Boza da aynı şekilde çok süt yapıyor tavsiye ederim...Bulgur ve maya var ne de olsa içindekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bişey sorucam şu devit 3 varya biizm doktor 2.5 aylıkken verdi normalde 15 günlükkekn baslanıyormus bizimkisi unutmus bi problem olurmu gec baslandığından dolayı?çok kafama taktım hatta sinir oldum doktora nasıl unutur önemli birşeyi?

kızlar boza gaz yapmıyormu bebişe meyve sebze yiyormusunuz ben gaz yapacak diye hala dooğru düzgün meyve yiyemiyorum bu yüzden tatlı çikolata onlara dayandım ama meyve yemek istiom sebze yemek istiom delircemmm artık ya

yok canım ya ne olacak geç başlamadan,sen yine 3er damla ver daha fazla verme birden yüklenme.Ne salak doktormuş nasıl unutuyor başka işleri ne bunların yaa ilaç yazacaklar o kadar yani...

Arzu yok ben yapmıyorum yapamam zaten hazır alıyorum vefa boza

selam arkadaşlar....ben yine yoktum :) artık geçmişi de okuyamıyorum...bilgisayarda reçete kontrolü yapıyorum evde vakit bulduğumda...buraya zor giriyorum..hafta sonu da yatılı misafirim vardı....yorulmuşum....sizler nasılsınzı..melekler nasıl??

Ben gaz yapacak diye hiç bişeyimden kısmadım.Nohut yemeği bile yedim sonrasında hep kaşık kaşık kimyon yuttum suyla bu arada meyve sebze gaz mı yapıyormuş??Bilmiyordum.

Zaten bir dönem ne yersen ye gazı oluyor bebklerin biz de atlattık artık çok şükür artık fazla rahatsız etmiyor bir sabahları kalkınca biraz ıkınıyor o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…