- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.461
Evet herkes eşlerini bekliyordur şimdi.Evet benim adım sema kızımın ki de Alya.
Ben de çok memnun oldum ama burası bağımlılık yapıyor:)Olmaz mı?Ben 17 kilo aldım 9 kilo gitti ama ondan sonra hiç veremedim.Dün eşime canımın çektiği tatlı ne varsa aldırdım yarından itibaren rejime başlıycam dedim.Ve şimdiye kadar iyi gidiyor.Süt için en iyi şey su diye okuyorum her yerde onun için bugün hiç ekmek yemedim ve bol bol su içtim.Ye ye nereye kadar ya vallahi artık fazlalıklarım beni rahatsız ediyor.Şimdiye kadar çok önemsemiyordum nasıl olsa gider diyordumm ama yiyerekte gideceği yok.Tabii öyle açlık rejimi yapmıyorum sonuçta emziriyorum ama gerçekten dikkat ediyorum en azından bugün ettim:) inş böyle de devam edecek.
Selam eylül anneleri.kızımın takvimindeki şu 38 years'ı nasıl silebilirim uğraştım bir türlü gitmiyor.yardımcı olurmusunuz????
Sedacım sen harikasın yaa,emzirme isteğini takdir ediyorum arkadaşım.Remen yanıp tutuşuyorsun Nazlını emzirmek için.
gece uykudan kalkıp emzirmeye üşendiğim zamanlar oluyor ve hep inan aklıma sen geliyorsun
sütünü arttırmak için denemediğin kalmadı sağıp sağıp veriyorsun saklıyorsun ısıtıyorsun hiç üşenmeden valla çektiğin çileyi takip ettikçe helal olsun diyorum... senin yerinde başkası olsa (belki bende) uğraşmaz mamaya başlardı.İnşallah birden bol bol sütün olur taşar göğüslerinden doya doya emzirirsin kuzunu...
canım tarıhte bır yab-nlıslık var sanırım onu yanlıs gırmıssın o tek basına sılınmez gırdgn tarıhe gore kendı ayarlıyor onu cetvelı tekrar yapmalısın..
canım tarıhte bır yab-nlıslık var sanırım onu yanlıs gırmıssın o tek basına sılınmez gırdgn tarıhe gore kendı ayarlıyor onu cetvelı tekrar yapmalısın..
canım senin takviminde bebeğimiz 2 ay 1 hafta 5 gündür cennette bir melek yazıyorSelam eylül anneleri.kızımın takvimindeki şu 38 years'ı nasıl silebilirim uğraştım bir türlü gitmiyor.yardımcı olurmusunuz????
Canım benim ağla diye yazmadım valla takdir ettim o yüzden,sen devam et herkese de örnek ol,kızın sütünle sağlıkla büyür kocaman abla olur inşallah...Allah senin de gönlüne göre versin kızının gününü gçr inşallah.Canım...Şimdi girdim nete...yazını şimdi okudum..ağlattın beni ne diyim.. boğazım düğümlendi...:a015:çok teşekkür ederim...beni inanılmaz mutlu ettin, allah gönlüne göre versin arkadaşım...:1hug:
Arkadaşlar sütü 3 kere kesilmek üzereyken geri getirmiş biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki süt üretmek için vitamalt alın, benim 3 gündür sütüm yok denecek
kadar azdı, mama yaptım bebeğime, ama tabii bu sırada vitamalta dayandım ve dün gece sütüm gelmeye başladı...herşey eskisi gibi oldu maşallah...birde bende bağımlılık yapı bu vitamalt
yaav :)) :içelim: Sırf emziren anneler için değil sporcular ve çok yoğun çalışanlarda içebilir diyor, yani enerji veriyor, kuvvet veriyor. Saf b vitramini...sinirlerime bile iyi geldi...:1shok:
İlk başta tadını beğenmiyordum şimdi çok alıştım...cokacimcoook
Boza da aynı şekilde çok süt yapıyor tavsiye ederim...Bulgur ve maya var ne de olsa içindekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?