Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar merhaba..

bişey sorucam ,benım ege bugun 4-5 kere kusuyo gıbı balgam cıkarttı bazen 1-2 kere cıkartırdı ama bugun fazla cıkartması bıraz urkuttu beni:uhm: sizce bebekler neden fazlay balgam cıkartırlar yada kusarlar:bbo: bilgisi olan varmı:uhm:

selam kızlar ancak gelebildim ama kimseler yok galiba ceylin durmadı yine huysuzluğu üzerindeydi valla kucakta bile ağlıyordu yeni yattı bakalım nekadar sürecek her tarafım ağrıyor valla biraz okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız sonra gidip yatıcam uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benim oğlanda çıkartıyordu yeşil renkli ama o zaman üşütmüştü dr a sordum iyi işte atması iyi bişi demişti ama sen gene bi dr una sor canım[

iii geceler kızlar
kızlar bugün güyaa bayram alışverişine gittim forum çamlığa maşşaaalh eşim bana alacaktı doldurdu bense hiç bişi bulamadım
Allah ım çıldırcam hiç bişi denk gelmiyor yok yok yok ben kot giyerdim 27-30 şimdiyse
30-30 bile giremiyom yaw girdiğimede yakıştıramadım zati :1no2ff offf baktım baktım yok ara bedensiniz hanfendi diyoo adam napalım gene eşofmanlara talim bi eşofman beğendim sırnaşık şeyonu alıcam artık ayıp olmaz sanırım giymek bis köyde olucaz zatenkim ne dicekki yawff
siz neler giyiyorsunuz:uhm:

vitamalt aldım bende ama 1 tane içebildim resmen tadını beğenmedim devam etmeye çalışıcam ama midemde feci yanıyor o günden beri dokunuyormu mideye nedir yaww sana da oldumu mide yanması

ıyı geceler kızlar umarım herkes ıyıdır benım moralım cok bozuk dun geceden berı...dun gece saat 12 gıbı esım egeyıde alıp yattı.bende genelde onlar yatınca oturup bır saat falan ıslerımı yapıyorum mutfagı falan topluyorum ıste bılırsınız...dun gece yıne aynı ıslerı yapacaktım kı tam mutfagın onunden gecerken bır tıkırtı duydumsenağlamabıraz dınledım bır yerden o ıgrenc kemırme sesı gelıyor!!!!yanı mutfakta fareee varrr..allahım kalbım kut kut atmaya basladı.hemen kosup esıme haber verdım esım kalktı nerden cıkarıyorsun yoktur falan dıye.aldık elektrık supurgesının sapını elıne..aynı sesler yıne gelıyor tabıkı..dolapları actı vurdu ettı yok:1no2lsa cıkardı dedı.dedım bu ses ne sesı pekı daha once gelıyormuydu?o zaman dedı yere peynır koycaz kapıyıda kapatcaz sabah bakıcaz..yere 5 kucuk parca peynır koyduk kızlar gıttık yatak odamıza..ben tabı sabaha kadar uyku uyumadım.sabah esım kalktı bakalımmı dedı bır baktık 3 parcası yoksenağlamasenağlamaallahım delırcektım o anda.hemen esımle bırlıkte gıyındım toparlandım gıydırdım egeyıde vın sokaga.teyzemlere gıttım aksama kadar orda oturdum esımın gelmesını bekledım.esım ısten geldı gıttık allahın cezası mıde bulandırıcı hayvan ıcın zehır yapıskan falan aldık.ve mutfaga kurduk.sımdı sabahı beklıcez ben bu gece nobetcıyımdusunsenıze ya evde suan bır fare var ve ben bunu bılıyorum.cıldırmak uzereyım kızlar benım en nefret ettıgım seyler bocekler ve surungenlerdır.aslan gorsem evde yemın ederım bu tepkıyı vermem.
suan ev tasıcak ımkanımız olsa bır dakıka daha oturmam bu evı anında tasırım.ama daha zaten bu eve tasınalı 4 ay oldu ve sıfır gırdık bu eve.ben sımdı o gıtse bıle tekrar o mutfaga nasıl ısıncam orda ıs yapcam.butun mutfagı kırklamam lazım.napıcam ben bılmıyorum bayram ustu ya:çok üzgünüm:lutfen dua edın kızlar kurtulalım bu gece cok korkuyorum gercekten.o burda durdukca psıkolojım bozuluyor..

aynen ben de öyleyim canım..geçen bayram lcw den 44 beden kot ve kumaş pantolon aldım..onları giyiyoru işe giderken ...bir de ilk hamile olduğumda yne lcw dn 42 beden bir kumaım daha var...ama eski kendi kıyafetlerim olmuyor tabi...

benim kız uyuyor demiştim ya artık uyumuyor babası kucağında evi turluyor şuanda maleseff 5 dk bile sürmedi uyuması bu kız bu gün neden böle yapıyor anlamadım yaww yarında yaparsa götürcem dr bugün yemek te istemiyor iştahsız oldu gene dengesizleşti resmen illede beni emmek istiyor mama almıyor sütümde yetmediğinden ağlıyor bu defa akşam üstü deniyim dedim sütümü sağdım sadece 45 cc çıktı verdim ama zorla resmen o çıkarıyor ben koyuyorum ağzına biberonu az az yedi neyseki şimdi verdim mamayı yedi 60 cc kadar ancak yedi 90 hazırlamıştım gerisini almıyor bide kızıyor zilli ağzına veriyom diye bende bıraktım madem istemiyor zorlamanın alemi yok değilmi yemesin bakalım

ben multitab kullanıyorum bizim dr 1 aylık olunca verdi ama unuttuğundan değil erken dedi o yüzden 1.ay kontrolünde artık vitamine başlayabiliriz dediCADIARZU

ben kaçtım kızlar kociş bakarken zilliye accık uyuyayım bari adamı da ağaç ettim akşam üstü 5 te geldi eve gelir gelmez verdim kucağına ben koştum yemek yapmaya sonra kızı aldım ondan ama saat 7 olmuştu bu arada evde büyük kızın arkadaşları da vardı dersleri varmış 12 de gittiler onlarda bide onlara yedir içir 2 sofra kurdum kaldırdım ama bulaşıkları makinaya doldurmadım onlarıda halledeyim 1 saat yatıp nöbeti devralıcam inşallah nöbet sıram gelene kadar uyur benim minik kuşumm allah bebişlerimize bol uyku versin ha unutmadan vitamaltı mı içipte öle yatayım ay nasıl içicem onuda bilemiyorum sanki kolanın içine pekmez katmışlar tuhaf bir tadı var umarım alışırım eğer sütü arttırıyorsa dayancez mecburen bakalım fayda görecekmiyim

çok geçmiş olsun canım ya evin bikaç yerine daha koyun yapışkan . o sırf mutfakta durmaz . nerden girmişki salak hayvan . kötükedihüso

Herkese Gunaydınlar...
canım takvimin çok tatlı :)))) senin emreyle takvimdeki meme aynı formda gibi durmuş, yanaklar aynı maşallah çok şirin olmuş :)))

Evet ya onu bende farkettım.. :roflol: yanaklar ve yuz aynı gıbı sankı ay cok gulmustum ılk yaptıgımda yıne guldum.. kaydirigubbakcemile3
o meme de meme oldugunu sonradan anladım zaten yuzu var ya bebıs yuzu gıbı.. kaydirigubbakcemile3

sagol deryacım ve gozdecım dua edın sabaha kurtulmus olayım ne olur((

Duygu ya gecmıs olsun.. benneyaptımki bende boceklerden haserelerden fena tıksınırım ve korkarım yanı yatagımda bır bocek gorsem belkı dırek bakırkoyeee anlaycagın.. ama fareyı yınede tercıh ederım karafatma ya fılann ıyyy ıcım bı hos oldu yıne... :bbo: ınsallah cabucak kurtulursunuz.. sanıyorum 1 tane fare var evınızde bır kac tane olsa ımkanı yok farkederdın o da gırmıs bır yerden tek basına bence ondan kurtulursanız sorun cozulur sanıyorum ama yınede etrafı kollacan edın nerden gelebılır dıye bakın onu yakalasnız bıle eger bır delık melık bırsey varsa baskada gelebılır.. :bbo:

duygucum
[/B] çokkkkk geçmiş olsunnn farelerden ödüm kopar evin içinde apartman yopuklu terlikle falan yürü, umarım bir an önce kurtulurssunn canımmmm :teselli:

betülcüm gerçekten takvimin pek tatluuu olmuşşşşşşşşşş yerim ben onuuu yer yerrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

hicrancım senin kızzz bence kakasını uzun aralıklarla yapıyor yaa ondan huysuzlanıyor bence, benim oğluşumdada var aynı sorunnnn kucaktan inmiyor hiç ne yapıcaz kaka sorununu bilmem bazı arkadaşlar ne güzel bir günde -3-4 kes yapıyor diyorr lar maaşallahhhhhhh nazar değmesinn, ben günde 3-4 kere kakayı ilk gnlerde gördüm sonrada görmedim

deryacım yokluğun çok belli oluyorrr allah kolaylık versin canım işlerindee

sedacım vallahi bende takdir ettim seni ben senin süt için bu kadar uğraştığını bilmiyordum işte annelik duygusu nasıl bişey bir kere daha sende gördüm vallahi ne diyim şapka çıkarıyorum amaa sen göremiyosunnn benimde aklımda olsun senin yaptıkların çünkü bende de bol bol süt yok maalesefff bende senin gibi düşünüyorum 6 ay süt versem daha ne isterimmmmkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR yorucu bir gece geçirdim 2:30 da yattı zilli kızım sonrada benim uyku kaçtı sırtım ağrıyor vs 4:45 te yattım ancak geçmişe bakayım biraz sonra kahvaltı edip dönücem aranıza hadi görüşürüz

canım yaaa benimde aklıma gelen o kakasını yapmadığından ama dün değil önceki akşam 3 günün ardından yapmıştı kakasını dünde akşam üstü sanki ishal gibi yapmıştı şaşırmıştımda düzeldi herhalde diye e yaptığı halde böyleCADIARZU:uhm:

ayol bişey yazmamışsınız yani kaçırdığım konu muhabbet yokmuş demekki neyse kociş kahvaltıya oturuyor kız uyanmadan 2.kahvaltımı edip geleyim sabah 8:30 da kızı okula gönderirken az biraz atıştırmıştım onunla yalnız yiyemiyor da zillim banada alışkanlık oldu o saatte yemek şeker yüzünden alışmıştım zaten 8 de yemeye öyle gitti gibi 8 dedimi karnım acıkıyor benimcokacimcoook:roflol:

hicrancım senin şeker ne alemde ne durumdasın benimki düştükaydirigubbakcemile5

Günaydınnn
umarım herkes iyidir...
duygu cum inşallah fare yakalanmıştır...
hicran arada hepimizin bebiş huzursuzlanıyor.. Ama senin kız çok nazlı çıktı.. :ecrin_bebek: Maşallahh annesini çok uğraştırıyor

Bu arada kızlar boza vitamalt hepsi bir derece etkili oluyor süt yapımı için.. bünyeye göre etki derecesi değişiyor.. Ben ne duyarsam denedim. günde 4 lt su bile içtim ama süt olmayınca olmuyor... Bende emzirebilmeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş.. sizler yine de deneyin umarım sizlerde etkili olur... Denediklerimin bana tek geri dönüşü kilo olarak oldu... doğuma gitiğim kilodayım hala..senağlama
süt de veremediğim için artık bayram sonrası spor ve rejime başlıyorum... En azından kiloları daha çabuk atabilirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…