- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.481
kızlar merhaba..
bişey sorucam ,benım ege bugun 4-5 kere kusuyo gıbı balgam cıkarttı bazen 1-2 kere cıkartırdı ama bugun fazla cıkartması bıraz urkuttu beni:uhm: sizce bebekler neden fazlay balgam cıkartırlar yada kusarlar:bbo: bilgisi olan varmı:uhm:
Arkadaşlar sütü 3 kere kesilmek üzereyken geri getirmiş biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki süt üretmek için vitamalt alın, benim 3 gündür sütüm yok denecek
kadar azdı, mama yaptım bebeğime, ama tabii bu sırada vitamalta dayandım ve dün gece sütüm gelmeye başladı...herşey eskisi gibi oldu maşallah...birde bende bağımlılık yapı bu vitamalt
yaav :)) :içelim: Sırf emziren anneler için değil sporcular ve çok yoğun çalışanlarda içebilir diyor, yani enerji veriyor, kuvvet veriyor. Saf b vitramini...sinirlerime bile iyi geldi...:1shok:
İlk başta tadını beğenmiyordum şimdi çok alıştım...cokacimcoook
benim oğlanda çıkartıyordu yeşil renkli ama o zaman üşütmüştü dr a sordum iyi işte atması iyi bişi demişti ama sen gene bi dr una sor canım[
iii geceler kızlar
kızlar bugün güyaa bayram alışverişine gittim forum çamlığa maşşaaalh eşim bana alacaktı doldurdu bense hiç bişi bulamadım
Allah ım çıldırcam hiç bişi denk gelmiyor yok yok yok ben kot giyerdim 27-30 şimdiyse
30-30 bile giremiyom yaw girdiğimede yakıştıramadım zati :1no2ff offf baktım baktım yok ara bedensiniz hanfendi diyoo adam napalım gene eşofmanlara talim bi eşofman beğendim sırnaşık şeyonu alıcam artık ayıp olmaz sanırım giymek bis köyde olucaz zatenkim ne dicekki yawff
siz neler giyiyorsunuz:uhm:
ya arkadaşlar bişey sorucam şu devit 3 varya biizm doktor 2.5 aylıkken verdi normalde 15 günlükkekn baslanıyormus bizimkisi unutmus bi problem olurmu gec baslandığından dolayı?çok kafama taktım hatta sinir oldum doktora nasıl unutur önemli birşeyi?
ıyı geceler kızlar umarım herkes ıyıdır benım moralım cok bozuk dun geceden berı...dun gece saat 12 gıbı esım egeyıde alıp yattı.bende genelde onlar yatınca oturup bır saat falan ıslerımı yapıyorum mutfagı falan topluyorum ıste bılırsınız...dun gece yıne aynı ıslerı yapacaktım kı tam mutfagın onunden gecerken bır tıkırtı duydumsenağlamabıraz dınledım bır yerden o ıgrenc kemırme sesı gelıyor!!!!yanı mutfakta fareee varrr..allahım kalbım kut kut atmaya basladı.hemen kosup esıme haber verdım esım kalktı nerden cıkarıyorsun yoktur falan dıye.aldık elektrık supurgesının sapını elıne..aynı sesler yıne gelıyor tabıkı..dolapları actı vurdu ettı yok:1no2lsa cıkardı dedı.dedım bu ses ne sesı pekı daha once gelıyormuydu?o zaman dedı yere peynır koycaz kapıyıda kapatcaz sabah bakıcaz..yere 5 kucuk parca peynır koyduk kızlar gıttık yatak odamıza..ben tabı sabaha kadar uyku uyumadım.sabah esım kalktı bakalımmı dedı bır baktık 3 parcası yoksenağlamasenağlamaallahım delırcektım o anda.hemen esımle bırlıkte gıyındım toparlandım gıydırdım egeyıde vın sokaga.teyzemlere gıttım aksama kadar orda oturdum esımın gelmesını bekledım.esım ısten geldı gıttık allahın cezası mıde bulandırıcı hayvan ıcın zehır yapıskan falan aldık.ve mutfaga kurduk.sımdı sabahı beklıcez ben bu gece nobetcıyım dusunsenıze ya evde suan bır fare var ve ben bunu bılıyorum.cıldırmak uzereyım kızlar benım en nefret ettıgım seyler bocekler ve surungenlerdır.aslan gorsem evde yemın ederım bu tepkıyı vermem.
suan ev tasıcak ımkanımız olsa bır dakıka daha oturmam bu evı anında tasırım.ama daha zaten bu eve tasınalı 4 ay oldu ve sıfır gırdık bu eve.ben sımdı o gıtse bıle tekrar o mutfaga nasıl ısıncam orda ıs yapcam.butun mutfagı kırklamam lazım.napıcam ben bılmıyorum bayram ustu ya:çok üzgünüm:lutfen dua edın kızlar kurtulalım bu gece cok korkuyorum gercekten.o burda durdukca psıkolojım bozuluyor..
canım takvimin çok tatlı :)))) senin emreyle takvimdeki meme aynı formda gibi durmuş, yanaklar aynı maşallah çok şirin olmuş :)))
sagol deryacım ve gozdecım dua edın sabaha kurtulmus olayım ne olur((
duygucum
[/B] çokkkkk geçmiş olsunnn farelerden ödüm kopar evin içinde apartman yopuklu terlikle falan yürü, umarım bir an önce kurtulurssunn canımmmm :teselli:
betülcüm gerçekten takvimin pek tatluuu olmuşşşşşşşşşş yerim ben onuuu yer yerrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
hicrancım senin kızzz bence kakasını uzun aralıklarla yapıyor yaa ondan huysuzlanıyor bence, benim oğluşumdada var aynı sorunnnn kucaktan inmiyor hiç ne yapıcaz kaka sorununu bilmem bazı arkadaşlar ne güzel bir günde -3-4 kes yapıyor diyorr lar maaşallahhhhhhh nazar değmesinn, ben günde 3-4 kere kakayı ilk gnlerde gördüm sonrada görmedim
deryacım yokluğun çok belli oluyorrr allah kolaylık versin canım işlerindee
sedacım vallahi bende takdir ettim seni ben senin süt için bu kadar uğraştığını bilmiyordum işte annelik duygusu nasıl bişey bir kere daha sende gördüm vallahi ne diyim şapka çıkarıyorum amaa sen göremiyosunnn benimde aklımda olsun senin yaptıkların çünkü bende de bol bol süt yok maalesefff bende senin gibi düşünüyorum 6 ay süt versem daha ne isterimmmmkaydirigubbakcemile5
ayol bişey yazmamışsınız yani kaçırdığım konu muhabbet yokmuş demekki neyse kociş kahvaltıya oturuyor kız uyanmadan 2.kahvaltımı edip geleyim sabah 8:30 da kızı okula gönderirken az biraz atıştırmıştım onunla yalnız yiyemiyor da zillim banada alışkanlık oldu o saatte yemek şeker yüzünden alışmıştım zaten 8 de yemeye öyle gitti gibi 8 dedimi karnım acıkıyor benimcokacimcoook:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?