- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.501
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
GEçen hafta bezler konusu geçtiğinde huggies i tavsiye eden çok arkadaş olmuştu bende denemek istiyorum ama 3 numaramı 4 numara mı alayım?şu an primanın 3 numarasını kullanıyorum ama 4 e geçmeyi planlıyordum siz kaç numara kullanıyorsunuz?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
duygucum inşallah yakalamışsınızdır ben de nefret ederim bunlardan apartmanda gördüm 2 ay önce hala eve girip çıkarken deli gibi sağa sola baknıyorum ya eve girerse diye evham yapıyorum.. bu arada daha önce sormuştun ben ıslak bez olarak huggies kullanıyorum üçlü paket çok da memnunumfiyatı da 11 ytl sanırım üçlüsü yani..
seda sen de suyu sormuştun canım ben de su vermiyorum doktor gerek yok dedi zaten mamada ve sütünde su var dedi ben de hiç vermedim şimdie kadar..
hicraaan şu ceylini çıtır çıtır yiyesim geldi maşallah ne güzel çıkmış kııız
ben de bişey soruccam mama veren annelere mama arttığında ne kadar bekletiyosunuz maksimum ben 2 saate kadar isterse veriyodum ama bi arkadaşım ben 1 saati geçerse döküyorum dedi kafam karıştı..cansuuuuum bu sorum sana da tatlım günaydıııın
GEçen hafta bezler konusu geçtiğinde huggies i tavsiye eden çok arkadaş olmuştu bende denemek istiyorum ama 3 numaramı 4 numara mı alayım?şu an primanın 3 numarasını kullanıyorum ama 4 e geçmeyi planlıyordum siz kaç numara kullanıyorsunuz?
Günaydınnn
umarım herkes iyidir...
duygu cum inşallah fare yakalanmıştır...
hicran arada hepimizin bebiş huzursuzlanıyor.. Ama senin kız çok nazlı çıktı.. :ecrin_bebek: Maşallahh annesini çok uğraştırıyor
Bu arada kızlar boza vitamalt hepsi bir derece etkili oluyor süt yapımı için.. bünyeye göre etki derecesi değişiyor.. Ben ne duyarsam denedim. günde 4 lt su bile içtim ama süt olmayınca olmuyor... Bende emzirebilmeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş.. sizler yine de deneyin umarım sizlerde etkili olur... Denediklerimin bana tek geri dönüşü kilo olarak oldu... doğuma gitiğim kilodayım hala..senağlama
süt de veremediğim için artık bayram sonrası spor ve rejime başlıyorum... En azından kiloları daha çabuk atabilirim..
Arkadaşım sakın süt veremedim diye ezilme, bu çok normal bir durum çok kadının başına geliyor, bak ne güzel sen artık istediğin herşeyi yiyebilirsin birde olumlu tarafından bak, mesela benim canım çok sigara çekiyor, bira çekiyor ama içemiyorum..Keyfine bak derim:içelim:
canım senin takviminde bebeğimiz 2 ay 1 hafta 5 gündür cennette bir melek yazıyor
yanlış bi yerden girdin heralde.Canım Allah korusun yeryüzünde melek olsun,bence değiştir o yazıyı,bir tuhaf oldum
canım çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3.ben onu hiç farketmemiştim:asigim:
Günaydın bayanlaaarrr...
Birde istanbulda oturan arkadaşlar bebeğimi bu havada kanguruyla dışarı çıkarsam hasta olur mu? montunu falan giydiririm? Çok bunaldım da evde??:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?