Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
GEçen hafta bezler konusu geçtiğinde huggies i tavsiye eden çok arkadaş olmuştu bende denemek istiyorum ama 3 numaramı 4 numara mı alayım?şu an primanın 3 numarasını kullanıyorum ama 4 e geçmeyi planlıyordum siz kaç numara kullanıyorsunuz?

benim oğlum en son dr a gittiğimzde 7kg dı.. ben huggies3 kullanıyorum ama 4e geçmem gerekiyor...bez iz yapıyor artık..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
duygucum inşallah yakalamışsınızdır ben de nefret ederim bunlardan apartmanda gördüm 2 ay önce hala eve girip çıkarken deli gibi sağa sola baknıyorum ya eve girerse diye evham yapıyorum.. bu arada daha önce sormuştun ben ıslak bez olarak huggies kullanıyorum üçlü paket çok da memnunumfiyatı da 11 ytl sanırım üçlüsü yani..
seda sen de suyu sormuştun canım ben de su vermiyorum doktor gerek yok dedi zaten mamada ve sütünde su var dedi ben de hiç vermedim şimdie kadar..
hicraaan şu ceylini çıtır çıtır yiyesim geldi maşallah ne güzel çıkmış kııız
ben de bişey soruccam mama veren annelere mama arttığında ne kadar bekletiyosunuz maksimum ben 2 saate kadar isterse veriyodum ama bi arkadaşım ben 1 saati geçerse döküyorum dedi kafam karıştı..cansuuuuum bu sorum sana da tatlım günaydıııın

canımmm bora şimdiye kadar hiç bırakmadı.ama bir kere dışarıdayken yarısını içirdim yarısını da 1saat sonra ılıtıp vermiştim.

günaydın arkadaşlar.valla kaka sorunu bizde de var napcaz bilmiyorum.4 günde bir yapıyo hatta bazen yapmıyo fitil veriyorum çok huysuz oluyo çünkü.bizim gazımız da bitmedi bi türlü.3 aydan sonra geçer demişlerdi ama nerdeeeee.gerçi daha yarın 3 aylık olacak ama...
bu arada dün sağlık ocağından aradılar.pnomokok aşısı için.burda da başlanmış yapılmaya.bayramdan sonra yaptırcaz.inşallah bi de onun huysuzluğuyla uğraşmayız.ben primanın 3 numarasını kullanıyodum.geçen kampanya varmış molfikste.onun 3 numarasını aldık 4 gündür kullanıyorum.pişik falan olmadı maşallah.

Gunaydın canım,
evet huggıes konusunu acan bendım ben prımanın 3 numarasını kullanıyordum netten huggıesın kalıplarının daha buyuk oldugunu duydum acaba 2 mı 3 mu alsam dedım ama 3 aldım en azından buyuksede ılerde kullanırım kuuckse zıyan olur dıye 3 aldım tam oldu hıcte buyuk kalıp fılan degılmıs.. eger suan 3 kullanıyorsan huggıes te de 3 al. bu arada primanın 3 u huggıesın kı kadar rahat degıl huggıesın banları esnek bel tarafıda esnek oldugu ıcın rahat oluyor sıkmaz yanı ama bacaktan cok sıkıyorsa 4 u al derım.. bıze suan 3 normal gelıyor bırz lastık ızı oluyor ama buyugu de buyuk olur sanırım.. benım oglum 6 kılo bu arada kılosu kac bebısın ?

canım benim oğluşum 7 kiloya yakın huggies 3 numarasını kullanıyorum, primanın 3 numarası küçük geliyor.

Günaydın bayanlaaarrr...

Hicrancım vitamalt önce benimde midemi bulandırıyordu ama şimdi çok alıştım mideye zarar verip vermeyeceğini bilmiyorum ama mayalı şeyler zaten mideye iyi gelmez diye hatırlıyorum??

Arkadaşlar eşim cumartesi günü alışverişe gitti, orda dalinin promosyon elemanı eşimin ağzından girmiş burnundan çıkmış promosyonlu ürün satmış, dalin şampuan-vücud yağı-ıslak mendili birlikte bantlayıp satıyorlarmış, aslında ben dalin kullanmam benim bakım ürünlerim başka marka ama eşim genede almış bulunmuş...eve getirdi ıslak mendilin ve şampuanın son kullanma tarihleri geçeli aylar olmuş, vücud yağının ise 2 ay sonra doluyor..Yani anlayacağınız elinde kalan bayat, ayıplı ürünleri promosyon hediyemiz, indirim yaptık diye bize kakaladılar..klava:klava:Ben tabi dayanamadım açtım daline telefon açtım böyle böyle, utanmıyormusunuz elinizdeki ayıplı malları bize kakalıyorsunuz biz bunları bebeklerimize kullanıyoruz, sizi tüketiciyi koruma derneğine şikayet edicem, internete vericem falan diye...:tomato::tomato:Bunlar bin bir özür dilediler, yalnışlık olmuştur falan filan dediler adresimi aldılar bana bişyler göndereceklermiş, istemem dedim, aa lüften falan diyince kıramadım tabii aklınızda bulunsun promosyon olarak aldığınız ürünlerin şampuanda olsa son kullanma tarihine bakın...

Birde istanbulda oturan arkadaşlar bebeğimi bu havada kanguruyla dışarı çıkarsam hasta olur mu? montunu falan giydiririm? Çok bunaldım da evde??:sm_confused:

Arkadaşım sakın süt veremedim diye ezilme, bu çok normal bir durum çok kadının başına geliyor, bak ne güzel sen artık istediğin herşeyi yiyebilirsin birde olumlu tarafından bak, mesela benim canım çok sigara çekiyor, bira çekiyor ama içemiyorum..Keyfine bak derim:içelim:

saol seda ...
artık çok takılmıyorum ama arada böyle kötü hissettiğim oluyor işte... tek avuntum oğlumun çok sağlıklı ve gelişiminin iyi olması.a.s.

cansucumm bence de bu iş biraz yapıdan, ben de başlarda çok şey yaptım ama hiç bir zaman buradaki bazı arkadaşlar gibi anlatamadım gürül gürül süt var diye napalım ben de mama veriyorum hatta ilk vereceğimde sana sormuştum..bizimde böyle oldu..sütü olan ve emzirebilen onunla doyurabilen tüm arkadaşlarıma maşallah diyelim ve allah bebişlerimize sağlık versin hepimizin..yaacak bişeyimiz yok..

bence de süt vermeyen anneler üzülmesin.benim de sütüm az ve mama takviyesi veriyorum.zaten depreyondayken süt veremediğim zamnlar oldu.hep mama verdim.psikiyatr dr. um bana demişti ki üzülme demişti bazı doktorların emzirmek açısından anneden bazı şeyleri alıp götürdüğünü, ileride kemik erimesi olaylarını artırdığını vs.söyledikleerini anlatmıştı.bazı dr.ların mama tavsiye ettiğini anlattı.benim eski gittiğim çocuk dr. da bana ben bile kızımı mama ile besliyorum çalıştığım için dedi.artık mamaların anne sütüne eşdeğer olğunu anlattılar dr. lar bana.
tabiki anne sütü çok doğal ve sağlıklıdır .mamaları savunmayorum.ama veremesek te süt, en az onun değerinde kaliteli mamalar var.benim eşim de mamalarla büyümüş.maşşallh çok sağlıklı.ağzında bir tek çürük dişi bile yok.
bu arada ben de arada bir sigara tüttürüyorum ne yalan söyleyeyim çok canım istiyor.

sedacım pazar günü de hava güzeldi biz eşimle bebişimizi kanguruda biraz dışarıda dolaştırdık.ama iyi giydir bir de ağzını kapat canım.ben ağzını açık bıraktım sonra da telaşlandım acaba zatüre falan olur mu diye.allah korusun.akşam eve gelince zatüreden bebeğini kaybeden anneyi okuyunca telaşlandım .

Selam kızlar dün komşum un helvası getirdi ye süt yapar dedi,sabah ilk kez üstüm ıslanmıştı süttenCADIARZU.Bizde bayram temizliği var,bi bakıyım dedim.Görüşürüz.Öptüm hepinizi,kokladım bebişlerinizi....

günaydın hanımlar.. bu sabah çok kalabalığız yinee :teytey:
herkes iyidir inşAllah..
duyguu fareyi yakalamışsınızdır inşAllah yaa ayy ben de çok korkarım :bbo:
arkadaşlar süt olayı gerçekten yapısal bi olay, yeme içme falan hepsi de bi yere kadar... bebişlerimiz sağlıklı olsun sağlıkla büyüsünler yeter bize
herkese sevgiler...

Günaydın bayanlaaarrr...
Birde istanbulda oturan arkadaşlar bebeğimi bu havada kanguruyla dışarı çıkarsam hasta olur mu? montunu falan giydiririm? Çok bunaldım da evde??:sm_confused:

Canım bence cıkar hıcbırsey olmaz montunu fılan gıydırdıkten sonra hemde kanguruda senden de ısınır hava oyle cıkılmayacak kadar soguk degıl gezın guzelce temız havayı cekın ıcınıze ana kız :)..sanıyorum dırek uyuyacaktır.. :)

Günaydın arkadaşlar:içelim:
Anne sütü vermek kolay gibi gözükse de onunda çok zorlukları var..
Önemli olan anne sütü yada mama vermek değil bence, çocuklarımızı huzurlu ve mutlu bir ortamda yetiştirmek inşallah bunu başarabiliriz...
Anne olmadan önce çok eleştirirdim etrafımdakileri ben böyle yetiştirmem vs..
şimdiden gözüm korktuu..

Duygu geçmiş olsun canım,mutfakta olduğuna eminseniz siz yokken eşin arkadaşlarını da alıp yakalamaya çalışsa çünkü yakalanana kadar sürekli diken üstünde olacaksınn..

Kızlar önceden sağlık ocakları yerli aşı yapıyorlardı artık ithal yapıyorlar ama bu pnomokok aşısı yeni geldiği için yerli aşı değildir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…