- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.521
Hakıkaten herkes burda ama pek yazan yok..:sm_confused:
bende mutfagı fılan temızledım bıraz makınayı calıstırdım ortalıgı topladım arada bakıyorum buraya,
bırde kek yaptım ama dıyet bır kek dıyebılırız..
benımkıde tv ızlıyor arada da konusuyor geell der gıbı :)).. Şeniz
kaydirigubbakcemile3 gel diyoo demek emrecik hee
maşaAllah ona yavv bizimki hala aguuu dan ve aaa hııııııııı huuuuu gibi çığlıklardan ileri gitmedi kaydirigubbakcemile3
Valla canım aynen gel der gıbı sankı gelıcne de susuyor resmen :))
geaavvv geaal gıbı.. kaydirigubbakcemile3 fena gulmeye basladı benım kı ama genelde sabahları cok keyıflı oluyor ve oglenlerı aksama dogru mayhoslasıyor esımın yanında da guldurmek ıstıyorum ama sabahkı gıbı olmuyor azcık gulumsuyor.. bu sabah yıne cok guldu resmen konusmak ıstıyor ya bu kadar olur agzını kocaman acıp konusuyor gıbı ses cıkarıyor guluyr fılan dayanamadımm yıcektım az dahaa esıme mesaj attım kocaman guluyor oynuyoruz oglumla dıye merak ettım cıkıp gelcem sımdı nerdeyse dedı aksam bırlıkte guldurelım dıyor ama bakalım bu aksam da olucak mı bır turlu goremedı dogru duzgun kıyamam ona..kaydirigubbakcemile3
ya koynumda uyuyor bazen emdıkten sonra bakıyorum boyle hıc buyumesın ıstıyorum yaa hep boyle kalsın benım gıbı dusunen var mı yoksa bende mı bır tuhaflık var buyuyunce elımden kacıcak gıdıcek mıs gıbı gelıyor boyle sevemeycekmısım gıbı kı oyle bebekken sevmek le buyuyunce bır olur mu hep boyle bebegım kalsa keskee yaa.. senağlama
evet sabahları daha bi neşeli oluyo bizimki de.. uykularını almış mutlu oluyolar ya ondan herhalde.. aynı anlattığın gibi ağzını koskocaman açıp bi de yüzüne bakıp bakıp gülmesi yok muu Şeniz işte o an çok müthiş bi an gerçekten .. Allahım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin bu duyguları yaşatsın inşAllah.. :Saruboceq:
betülcüm ne kadar büyüsen de sen benim için 5 yaşındasın der annem.. genelde bütün ebeveynler böyle düşünürler yaa bizim için de öyle olur herhalde..yeter ki hayırlı, ailesinin annesinin değerini bilen evlatlar olsunlar...
ayy işte ağzını koskocaman açmış gülerkenki resmi takvimimde.. görünüyorsa eğer tabii :))
hicrancım senin şeker ne alemde ne durumdasın benimki düştükaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar hepinize hayırlı huzurlu günler;
Biz de bugün akşam kontrle gidecez inş.Bu arada kızım durdu durdu tam iki aylık oldu ağzında pamukçuk çıktıValla her yere baktım en çok karbonatlı suyu tavsiye etmişler tabii akşam doktora da soracağım.Bu arada Betülcüm diyete devam mı?Benim dün gayet başarılıydı bugün de devam inş.
Aspirin adını bilmiyorum da canım tavsiye ettiğin şurubu soracağım çünkü benim kızım da doğduğundan beri kaka problemi var ama bana hiç önermedi şimdiye kadar doktorumuz hiçbişey.Bakalım bugün ne diycek?
Arkadaşlar hepinize hayırlı huzurlu günler;
Biz de bugün akşam kontrle gidecez inş.Bu arada kızım durdu durdu tam iki aylık oldu ağzında pamukçuk çıktıValla her yere baktım en çok karbonatlı suyu tavsiye etmişler tabii akşam doktora da soracağım Aspirin adını bilmiyorum da canım tavsiye ettiğin şurubu soracağım çünkü benim kızım da doğduğundan beri kaka problemi var ama bana hiç önermedi şimdiye kadar doktorumuz hiçbişey.Bakalım bugün ne diycek?
Evet gordum canım yaa cok tatlı masallahhsanırım o oyle gulerken seste cıkartıyor oylemı ?
bızde henuz fazla ses cıkarmıyor az cıkarıyor ama o yuzunun seklını yıyeyesım gelıyor ıste.. :ecrin_bebek:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
GEçen hafta bezler konusu geçtiğinde huggies i tavsiye eden çok arkadaş olmuştu bende denemek istiyorum ama 3 numaramı 4 numara mı alayım?şu an primanın 3 numarasını kullanıyorum ama 4 e geçmeyi planlıyordum siz kaç numara kullanıyorsunuz?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
duygucum inşallah yakalamışsınızdır ben de nefret ederim bunlardan apartmanda gördüm 2 ay önce hala eve girip çıkarken deli gibi sağa sola baknıyorum ya eve girerse diye evham yapıyorum.. bu arada daha önce sormuştun ben ıslak bez olarak huggies kullanıyorum üçlü paket çok da memnunumfiyatı da 11 ytl sanırım üçlüsü yani..
seda sen de suyu sormuştun canım ben de su vermiyorum doktor gerek yok dedi zaten mamada ve sütünde su var dedi ben de hiç vermedim şimdie kadar..
hicraaan şu ceylini çıtır çıtır yiyesim geldi maşallah ne güzel çıkmış kııız
ben de bişey soruccam mama veren annelere mama arttığında ne kadar bekletiyosunuz maksimum ben 2 saate kadar isterse veriyodum ama bi arkadaşım ben 1 saati geçerse döküyorum dedi kafam karıştı..cansuuuuum bu sorum sana da tatlım günaydıııın
günaydın arkadaşlar.valla kaka sorunu bizde de var napcaz bilmiyorum.4 günde bir yapıyo hatta bazen yapmıyo fitil veriyorum çok huysuz oluyo çünkü.bizim gazımız da bitmedi bi türlü.3 aydan sonra geçer demişlerdi ama nerdeeeee.gerçi daha yarın 3 aylık olacak ama...
bu arada dün sağlık ocağından aradılar.pnomokok aşısı için.burda da başlanmış yapılmaya.bayramdan sonra yaptırcaz.inşallah bi de onun huysuzluğuyla uğraşmayız.ben primanın 3 numarasını kullanıyodum.geçen kampanya varmış molfikste.onun 3 numarasını aldık 4 gündür kullanıyorum.pişik falan olmadı maşallah.
semacım,benim ismim özlem.evet doktoruna bi sor bakalım,inşallah işine yararda yavrun rahatlar.inşallah pamukçukta çabuk geçer:teselli:.pamukçuk geçincede arada bir kendi göğüs uçlarını kaynamış suya katacağın 1 çay kaşığı karbonatla temizle.böylece pamukçuğu önceden önlemiş olursun canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?