Doğum yapmış olan anneler buraya....

Çok konusmalar yapıldı canım hepımız konustuk neredeyse.. ama bır yerden sonra karar verdıkkı bu konusmakla degıl ancak zamanla olacak cozulecek bır konu...
suan ıcın dedıgım gıbı en son ıyıydı yanı bır soguklugu yoktu yakın durdu bakalım ne kadar surecek.. ınsallah boyle kalır.. saol canım dusuncen ıcın.. zamanla hersey acıga cıkacaktır ve rayına oturacaktır ınsalalh oyle umud edıyoruz..

çok geçmiş olsun canım.bu havalar bebekler için tehlikeli havalar çok dikkat etmek ve pek fazla evden çıkmamak lazım.

karcicek cok gecmiş olsun cnm cabucak iyileşsin yavrucun inşallah
bizdede oğlum grip oldu şimdi ben ve eşimde gribiz üstelk dışarı cıktığimiz yok eve kimsede gelimedi grip öyle zorlanıyorım ki şuruplarını içirirken hiç istemiyo

evde herkes grip anlayacağın:çok üzgünüm:

aspirin aslında bahane değil gerçektende eskisi gibi çıkamayacağız bebekle çok zor oluyor, bir eşimin ailesine gideriz birde bizimkilere işte.
alışveriş merkezlerine gidecek olursakta kiloları kabanların altına saklarız :jeyyar:

Salihacım çok geçmiş olsun yaaaaa çok üzüldüm insan gerçekten öyle bir durumda ne yapar ben olsam bende ağlardımmm allah dermansız dert vermesin canımm hasta da olacaklar yere de düşeceklerrr yuvarlanıppp yuvarlanıppp büüyüyecekler ..............

kızlar bugün sütüm çok az çıktı yaaa iş stresi o stres bu stres derkennn of yaaaaaaaaaaaaaa
Milleettttttttt naııssınıızzzzzzzzzz iyimisinizzzzzzzzz neden yazmeyonuzzzzzzzzzzzzzzzz............

arkadaşım sıkma canını sabahta konuşuldu sütle vermeyle ilgili şeyler .. sen stres oldukça bırak süt verme işini çocuğa stresini yansıtırsın.inan onlar o kadar akıllılar ki senin üzüntünü,stresini her şeyini anlıyorlar..

Salihacım çok geçmiş olsun
bugün biraz iyi olmasına çok sevindim Allah daha büyük dert vermesin..
bana da hafta sonu misafir gelmişti ve hepsi öksürüyordu kötükedihüso ama grip değiliz deyip durdular.. bebeğim dün azıcık öksürmeye başlamıştı minik minik şimdi iyi gibi ::
havalara ve gripli kişilere çok dikkat etmek lazım..
sana da güzel günler canım..
ben bebişi biraz hava almaya çıkartıcam.. herkesi öpüyoruzz Şeniz

canım çok geçmişolsun dikkat et kendinede bebişine de benim kızda burnu tıkanıyor hep anlamadım gitti buhar makinamız da var üşütmemeye de dikkat ediyorum ama eşm biraz dikkatsiz odalarda dolanıyor her odanın sıcaklığı aynı olmuyor alt katım boş benim salonum sıcak mutfakz serin vss yanii allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin

eşim hala bebişi dışarı çıkarmaya izin vermiyo ama ben biraz gezdirmek istiyorum arabasıyla onu nasıl ikna edebilirim

valla ben kaç gündür çıkaramıyorum kızımı en son teyzesine gitmiştik oda araba yolu 5 dk lıktı şu anda da sırtım ağrıyor cesaret edemiyorum dışarı çıkarmaya kaldırıp indiremem çünküü

saol cnm cok saol bizimkinede zorla içiriyoruz şutarafagittiağlıyo içerken ama mecburuz işte malesef sanada geçmiş olsun cnm:çok üzgünüm:

karçiçek çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamassınız..
grip mi bulaştı? yoksa soğuk mu aldı bir yerlerden?

saol bitanem inş...yerimseniben cnm dileğin için teşekkür ederimm...gribide var cnm geçen hastaneye gitmiştik kalça ultrasonuna orda üşüttük dr. teri soğumuş dedi çok sertti öksürüğü dr da biraz harnup pekmeziyle terayağını yumuşat biraz ve dedi bende öyle yaptım bayağı bi azaldıı
hepinize dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar allah bi daha göstermesinn kimseyede...kaydirigubbakcemile5:1hug:

çok geçmiş olsun inş hemen atlatsın bebiişin gülsün sana kocaman kocaman

bizde şimdi dışardan geldik arabasıyla gezdirdim bugün hava biraz iyiydi güneşli yani inş üşütmemişimdir

kaydirigubbakcemile2herkez kıyafetten dertli yawfff dünde sormuştum eşofmanla dışarı çıkılsa olmazmı yaw saçları fönletiriz bi eşofman makyaj başımada bi spor şapka tamam:))))))))))))gayet şık duruyooor ama spora gidiyor gibi oluyor napcas yawkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün sütüm çok az çıktı yaaa iş stresi o stres bu stres derkennn of yaaaaaaaaaaaaaa

Benım de bugun az cıktı malesef.. tek gogsumden 100-130 gıbı cıkarken bugun 80 ı anca cıkardı bekledım tekrar denedım ovdum fılan.. dıger gogsumu de sagarak 100 e tamamladım.. 3 gundur yemeklerımı kıstım bır cesıt dıyet yapıyorum aslında duzenlı beslenme dıyeyım.. abur cuburu dakka bası yerdım onları kestım sanırım ondan farkettı bıraz.. duzelır dıye dusunuyorum.. aslında sutu sagdıktan hemen sonra bebıs uyandı ıkı gogsumude sagdıgım halde emzırdım bebegın agzının kenarların dan sut cıkıyordu emerken baya yutkunarak emdı yanı demekkı ne kadar sagsak ta bebegın kı kadar kuvvetlı cekmedıgı ıcın hepsi gelmıyor yıne sut kalıyor goguste..

Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…