- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.561
Cok gecmıs olsun canım yaa kıyamam yavrusuna benneyaptımki aman dıkkat et umarım en kısa zamanda ıyılesır.. :teselli:
İnşallah en kısa zamanda anlar hatasını, iş işten geçmeden..
Akıl vermek bana düşmez elbette ama onun yanındaymış gibi gözükseniz hani alttan alta doğruları göstermeye çalışsanız ..
ayrıca onunla arkadaş gibi konuşabilecek kimse yok mu? enişteler filan yada senin eşin
akranları yani.sonuçta anne baba ne derse desin bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor,başkası söylerse eğer daha etkili olur gibime geliyor..
çok geçmiş olsun canım.bu havalar bebekler için tehlikeli havalar çok dikkat etmek ve pek fazla evden çıkmamak lazım.selam kızlar :1hug:4 gündür bende hiç kendimde değilim bebeğim çok hastalandı ağlaya ağlaya onla beraber gözlerim şişti mahvoldumm anlatamam 2 gece hiç uyumadı..mirmirmirmir dr a götürdüm boğazı bayağı bi kızarmış dedi öksürüyordu.. o öksürdükçe ben eridim..burnu tıkanmış nefes alamıyordu ve soğuk buhar makinası tutuldusenağlama bebeğime biraz açılıyo burnu eve gelince 2 saat sonra yine aynıoluyordu dr antibiyotik ve ağrı kesici verdi öyle inliyordu ki .yavrum...allahım ne kötü bişey elimden bişeyde gelmiyooklava:gece boyu hiç uyumadı öyle ağladı..neyse ki şimdi az biraz daha ilaçların etkisiyle sersem gibi oldu kuzum..senağlamasenağlama
hiç yüzü gülmedi 4.5gün öyle özledim ki gülmesini...çok halsizdi ama rabbime şükürler olsun:Saruboceq: bu sabah bana güldü ya dünya benim oldu..:1rolleyes:gece boyu dua ettim ama dr iyiye gidiyo iyileşmiş boğazı dedi biraz öksürüyo şimdi... gece boyu eşimle çok dua ettik.şükür ki bugün daha iyi.
aman arkadaşlar havalar serinledi dikkat edin bebişlere hasta oldumu insan mahavoluyo çaresizlikten..benneyaptımki hepinize güzel günler a.s.
kızlar bugün sütüm çok az çıktı yaaa iş stresi o stres bu stres derkennn of yaaaaaaaaaaaaaa
Milleettttttttt naııssınıızzzzzzzzzz iyimisinizzzzzzzzz neden yazmeyonuzzzzzzzzzzzzzzzz............
selam kızlar :1hug:4 gündür bende hiç kendimde değilim bebeğim çok hastalandı ağlaya ağlaya onla beraber gözlerim şişti mahvoldumm anlatamam 2 gece hiç uyumadı..mirmirmirmir dr a götürdüm boğazı bayağı bi kızarmış dedi öksürüyordu.. o öksürdükçe ben eridim..burnu tıkanmış nefes alamıyordu ve soğuk buhar makinası tutuldusenağlama bebeğime biraz açılıyo burnu eve gelince 2 saat sonra yine aynıoluyordu dr antibiyotik ve ağrı kesici verdi öyle inliyordu ki .yavrum...allahım ne kötü bişey elimden bişeyde gelmiyooklava:gece boyu hiç uyumadı öyle ağladı..neyse ki şimdi az biraz daha ilaçların etkisiyle sersem gibi oldu kuzum..
hiç yüzü gülmedi 4.5gün öyle özledim ki gülmesini...çok halsizdi ama rabbime şükürler olsun:Saruboceq: bu sabah bana güldü ya dünya benim oldu..:1rolleyes:gece boyu dua ettim ama dr iyiye gidiyo iyileşmiş boğazı dedi biraz öksürüyo şimdi... gece boyu eşimle çok dua ettik.şükür ki bugün daha iyi.
aman arkadaşlar havalar serinledi dikkat edin bebişlere hasta oldumu insan mahavoluyo çaresizlikten..hepinize güzel günler .
selam kızlar :1hug:4 gündür bende hiç kendimde değilim bebeğim çok hastalandı ağlaya ağlaya onla beraber gözlerim şişti mahvoldumm anlatamam 2 gece hiç uyumadı..mirmirmirmir dr a götürdüm boğazı bayağı bi kızarmış dedi öksürüyordu.. o öksürdükçe ben eridim..burnu tıkanmış nefes alamıyordu ve soğuk buhar makinası tutuldusenağlama bebeğime biraz açılıyo burnu eve gelince 2 saat sonra yine aynıoluyordu dr antibiyotik ve ağrı kesici verdi öyle inliyordu ki .yavrum...allahım ne kötü bişey elimden bişeyde gelmiyooklava:gece boyu hiç uyumadı öyle ağladı..neyse ki şimdi az biraz daha ilaçların etkisiyle sersem gibi oldu kuzum..senağlamasenağlama
aman arkadaşlar havalar serinledi dikkat edin bebişlere hasta oldumu insan mahavoluyo çaresizlikten..benneyaptımki hepinize güzel günler a.s.
eşim hala bebişi dışarı çıkarmaya izin vermiyo ama ben biraz gezdirmek istiyorum arabasıyla onu nasıl ikna edebilirim
karcicek cok gecmiş olsun cnm cabucak iyileşsin yavrucun inşallah
bizdede oğlum grip oldu şimdi ben ve eşimde gribiz üstelk dışarı cıktığimiz yok eve kimsede gelimedi grip öyle zorlanıyorım ki şuruplarını içirirken hiç istemiyo
evde herkes grip anlayacağın:çok üzgünüm:
karçiçek çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamassınız..
grip mi bulaştı? yoksa soğuk mu aldı bir yerlerden?
saol bitanem inş...yerimseniben cnm dileğin için teşekkür ederimm...gribide var cnm geçen hastaneye gitmiştik kalça ultrasonuna orda üşüttük dr. teri soğumuş dedi çok sertti öksürüğü dr da biraz harnup pekmeziyle terayağını yumuşat biraz ve dedi bende öyle yaptım bayağı bi azaldıı
hepinize dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar allah bi daha göstermesinn kimseyede...kaydirigubbakcemile5:1hug:
kızlar bugün sütüm çok az çıktı yaaa iş stresi o stres bu stres derkennn of yaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?