- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.581
Benım de bugun az cıktı malesef.. tek gogsumden 100-130 gıbı cıkarken bugun 80 ı anca cıkardı bekledım tekrar denedım ovdum fılan.. dıger gogsumu de sagarak 100 e tamamladım.. 3 gundur yemeklerımı kıstım bır cesıt dıyet yapıyorum aslında duzenlı beslenme dıyeyım.. abur cuburu dakka bası yerdım onları kestım sanırım ondan farkettı bıraz.. duzelır dıye dusunuyorum.. aslında sutu sagdıktan hemen sonra bebıs uyandı ıkı gogsumude sagdıgım halde emzırdım bebegın agzının kenarların dan sut cıkıyordu emerken baya yutkunarak emdı yanı demekkı ne kadar sagsak ta bebegın kı kadar kuvvetlı cekmedıgı ıcın hepsi gelmıyor yıne sut kalıyor goguste..
Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???
pompanın sağışı bebeğin emmesinin asla yerini tutmaz o anneyi sevgiyle emdiği için daha fazla süt akarmış ne kadar doğru bilmem ama kuru kuru pompanın çektiğiyle birmi olar canımkaydirigubbakcemile2
dün migrostan malt içeceği aldım bende betül gibi diyete başladım kız bi nevi sen teşvik ettin beni inş veririm.kaydirigubbakcemile2malt içeçeği diyodum uyyyy iğrenç bişi o ne öle biranın alkolsüzü ama hiç sevmedim tadını süt yapışı mükemmel kızlar tawsiye ederim migrosta içkilerin satıldığı yerde satılıyoor 1,5 ytl aynı teneke bira gibi baya çok
pompanın sağışı bebeğin emmesinin asla yerini tutmaz o anneyi sevgiyle emdiği için daha fazla süt akarmış ne kadar doğru bilmem ama kuru kuru pompanın çektiğiyle birmi olar canımkaydirigubbakcemile2
dün migrostan malt içeceği aldım bende betül gibi diyete başladım kız bi nevi sen teşvik ettin beni inş veririm.kaydirigubbakcemile2malt içeçeği diyodum uyyyy iğrenç bişi o ne öle biranın alkolsüzü ama hiç sevmedim tadını süt yapışı mükemmel kızlar tawsiye ederim migrosta içkilerin satıldığı yerde satılıyoor 1,5 ytl aynı teneke bira gibi baya çok
ben saklamıştım bi kere günüm vardı baya kaldı kağıtlı kekti benimki poşetledim attım sonra çıkarınca benmari usulü ısıtınca güzel oldu istersen kaloriferin üzerine koy öyle ısınır yumuşar en azından
Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???
cnm ben börek attım mikrodalgada ısıtınca bişi olmuyo ama keki denemedim..
bende sana bişi sorcam cnm:: bu takvim için sitesine giriyorum ama olmuyo neden acep.. benim takvim ortada yuukkkfisfisfisyasakkelime
seren arzu hicran [/COLOR]merve ayten saolun canlarııımm allah sizin minişlerinizii budaki herkesin minişini korusuuunn inşallahh:Saruboceq:fisfisfisfisfisfis
:uhm: ya kızlar ya anlayamıyorum ben, benım bebıs ortalama 10 dk aralıksız emen ve doyduktan sonra emmeyı bırakıp agzını buzen bır bebekken sımdı bı kac gundur emmeye baslıyor 3-5 dk sonra agzından memeyı cıkarıp aglamaya baslıyor.. sıkıyorum gogsumu sut var hemde fırlıyor.. tekrar agzına vermeye calısıyorum aglıyor almıyor hıc bır sekılde 10 dk yatırıp bekletıyorum bu arada da ellerını agzına goturup emmeye calısıyor ve aglıyor sonra tekrar alıyorum gogsume kımı zaman tutuyor tekrar kımı zaman yıne tutmuyor tutsada yıne 3 dakka fılan sonra yıne aynı seyı yapıp cıkarıyor agzından aglıyor ellerını emıyor ne yapmak ıstedıgını anlamadım neden boyle yapıyordur yaa anlamıyorum doymuyor da duzgun emmedıgı ıcın butun gun aynı sekılde emme problemı yasıyoruz yaa nerden cıktı sımdı bu paşa paşa 2-3 saatte br ortlama 10 dk guzelce emer doyardı cekerdı agzını guzelce.. neden yapıyordur yaa bı anlam verenınız var mı ? agzına baktım beyazlık var mı pamukcuk var mı dıye o da yok... cocuk doktorumuz yok ayrıldı hastaneden onu da arayamıyorum soracagım bırısı yok yardımcı olurmusunuz yaaaa... ?? :1no2: :uhm:
:uhm: ya kızlar ya anlayamıyorum ben, benım bebıs ortalama 10 dk aralıksız emen ve doyduktan sonra emmeyı bırakıp agzını buzen bır bebekken sımdı bı kac gundur emmeye baslıyor 3-5 dk sonra agzından memeyı cıkarıp aglamaya baslıyor.. sıkıyorum gogsumu sut var hemde fırlıyor.. tekrar agzına vermeye calısıyorum aglıyor almıyor hıc bır sekılde 10 dk yatırıp bekletıyorum bu arada da ellerını agzına goturup emmeye calısıyor ve aglıyor sonra tekrar alıyorum gogsume kımı zaman tutuyor tekrar kımı zaman yıne tutmuyor tutsada yıne 3 dakka fılan sonra yıne aynı seyı yapıp cıkarıyor agzından aglıyor ellerını emıyor ne yapmak ıstedıgını anlamadım neden boyle yapıyordur yaa anlamıyorum doymuyor da duzgun emmedıgı ıcın butun gun aynı sekılde emme problemı yasıyoruz yaa nerden cıktı sımdı bu paşa paşa 2-3 saatte br ortlama 10 dk guzelce emer doyardı cekerdı agzını guzelce.. neden yapıyordur yaa bı anlam verenınız var mı ? agzına baktım beyazlık var mı pamukcuk var mı dıye o da yok... cocuk doktorumuz yok ayrıldı hastaneden onu da arayamıyorum soracagım bırısı yok yardımcı olurmusunuz yaaaa... ?? :1no2: :uhm:
ıyı geceler kızlar umarım herkes ıyıdır benım moralım cok bozuk dun geceden berı...dun gece saat 12 gıbı esım egeyıde alıp yattı.bende genelde onlar yatınca oturup bır saat falan ıslerımı yapıyorum mutfagı falan topluyorum ıste bılırsınız...dun gece yıne aynı ıslerı yapacaktım kı tam mutfagın onunden gecerken bır tıkırtı duydumsenağlamabıraz dınledım bır yerden o ıgrenc kemırme sesı gelıyor!!!!yanı mutfakta fareee varrr..allahım kalbım kut kut atmaya basladı.hemen kosup esıme haber verdım esım kalktı nerden cıkarıyorsun yoktur falan dıye.aldık elektrık supurgesının sapını elıne..aynı sesler yıne gelıyor tabıkı..dolapları actı vurdu ettı yok:1no2lsa cıkardı dedı.dedım bu ses ne sesı pekı daha once gelıyormuydu?o zaman dedı yere peynır koycaz kapıyıda kapatcaz sabah bakıcaz..yere 5 kucuk parca peynır koyduk kızlar gıttık yatak odamıza..ben tabı sabaha kadar uyku uyumadım.sabah esım kalktı bakalımmı dedı bır baktık 3 parcası yoksenağlamasenağlamaallahım delırcektım o anda.hemen esımle bırlıkte gıyındım toparlandım gıydırdım egeyıde vın sokaga.teyzemlere gıttım aksama kadar orda oturdum esımın gelmesını bekledım.esım ısten geldı gıttık allahın cezası mıde bulandırıcı hayvan ıcın zehır yapıskan falan aldık.ve mutfaga kurduk.sımdı sabahı beklıcez ben bu gece nobetcıyım dusunsenıze ya evde suan bır fare var ve ben bunu bılıyorum.cıldırmak uzereyım kızlar benım en nefret ettıgım seyler bocekler ve surungenlerdır.aslan gorsem evde yemın ederım bu tepkıyı vermem.
suan ev tasıcak ımkanımız olsa bır dakıka daha oturmam bu evı anında tasırım.ama daha zaten bu eve tasınalı 4 ay oldu ve sıfır gırdık bu eve.ben sımdı o gıtse bıle tekrar o mutfaga nasıl ısıncam orda ıs yapcam.butun mutfagı kırklamam lazım.napıcam ben bılmıyorum bayram ustu ya:çok üzgünüm:lutfen dua edın kızlar kurtulalım bu gece cok korkuyorum gercekten.o burda durdukca psıkolojım bozuluyor..
canım biberonla çok vermiyosun dimi . ona alışırsa memeden emmek istemezmiş biberon daha kolay gelirmiş .belki de gazı falan vardır canım
bebişi yeşil kaka yapan anneler ,bugün doktoru aradım sordum artık bağırsak floları oturmaya başlıyor ondan olur merak etme dedi .
kakadaki sümüksü şeyleri de sordum ona da gazdan olur dedi ...bilmiyorum valla ne derece doğrudur ben doktorun yalancısıyım :)
herkese merhabalar a.s.
betül bizim de böyle olduğu zamanlar oluyo, midesinde gaz sıkışmış oluyor herhalde, bebişi kaldırırım omzuma İ hemen ya gazını çıkartır ya da kusar ve rahatlar.. bence doyuyordur ,doymamış olsa daha çok ağlar anlarsın yani onu.. ellerini ise her halukarda emiyo benimki de....yani bazen açken, çoğu zaman aç olmasa da emiyor.. :ecrin_bebek:
iyi akşamlar :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?