Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sağolun merve,şule ve betül bende merak etmiştim çünkü bize kabuk bağlayacak demişlerdide ondan sormuştum demek önemli bişey değilmiş tekrar sağolun..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.. ayy yaa ben sezeryandan sonra 1 hafta az şekilde kanama çektim. ve hala adet olmadım dr 1 sene olmaman doğal dedi oda emzirmekten dolayı imiş.
bu arada cemre de aynı parmeklerını emmeye başladı bi de sürekli sağ göğüsmü istiyor genelde uyuyacagı zaman. bazen deliksiz 15-20 dk emer bazenden hem emer hem ağlar aynı şeyleri bende yaşıyorum yani.
Güll canımm geldim ama geç geldimm sen yoksun artık okursan görürsen canımm..
Merve canım sen nasılsın meleğinn nasıll..

Canım ben doğum yapalı 3 ay olucak ve dün ,doğumdan sonraki ilk resmi adet dönemeim başladı..:lepi: hemde nasıl :teytey: üstelik sadece anne sütü veriyorum bebişe..benim kız sol göğsüme daha çok seviyo..uyurken orda uyuyo genelde

ıyı geceler kızlar bugun ancak gırebıldım..dun gece malesef fereye kurdugumuz tuzak sonucsuz kaldı peynırler aynen duruyor.anlamadım gıttı.butun evı aradık taradık yok:1no2:cıldırmamak elde degıl.bugun yıne kurduk bakalım ınsallah gıtmıstır yarabbım ya :Saruboceq:evımden sogudum valla

Çok gecmıs olsun arkadasım allah sıfa versın melegıne
Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???
Betul ben sureklı kurabıye kek tarzı seyler buzlugumda bulundururum anıden mısafı gelır dıye.yalnız tek sartı hava almayan plastık kaplar kullanırsan tazelıgı ve lezzetı hıc bozulmuyor canım.benım kuzenımın esının pastanesı var ondan ogrendım bende..sadece 1 saat once cıkar aynen yenı yapmıs gıbı taze cunku hava almadıgı ıcın buz tutmuyor...

gulsahcım ben dogumdan berı 2. roflemı yaptırdım korkma hıc bır zararı olmaz o kadar ınce dusunme canımkaydirigubbakcemile5
bızımde ası yerımız kabuk tutmadı bana hemsıre 6 ay sonra bıle tutabılır demıstı

betulcum aynı durum egede burnu tıkalı olunca nefes alamazsa oluyor agzından memeyı atıp aglamaya baslıyor oburum sonra hemen gene alıyor ama.burnunu kontrol bırde canım.belkı ondandır

yesıl kaka ıcın doktor bana mandalın portakal yemende yapar demıstı dıkkat ettım gercekten mandalın yedıgım gun yesıl oluyor kakası..oda aklınızda bulunsun

canım geçmiş olsun inşallah kurtulmuşundur o hayvandan illet olurum bende öyle şeylere nasıl girmişki kahrolası Allah yardımcınız olsunda kurtulun birde bebek var hepten sinir olur insan

ah canım sorma bugunde kurtulamadık yada allah acıdı gıttı evden bılmıyorum yarın gorucez bakalım..

newlife cvp için sağol canımm..
sanırım kimsecikler yokk ..
azcık canım sıkkın benimde kafam karma karışık sebeb eşimin ailesi fakat anlatacak tek bir arkadaşım bile yok cevremde.offf offffffff yazsam epey uzun yorulurumm...
Vay bee 9 ay önce tanıştık burdaki bazı arkadaşlarla haa hamile oldukk ha olacağızz diye aybaşı olduk olmadık yazardık listeler yapardıkk.. sonra o liste hamile olanlar diye deyişti. ve eylül annelerde toplandık.. sizinle tam 11 aydır beraberimm inanın çok seviyorumm valla hepinizi..neler neler konuşurdukk hele bana evhamlı derlerdii aceba hamile kalırmıyım derdim ve kaldım sonrada acebe bebeği görürmüyüz kalp atışını duyarmıyım derdimm.. ahhhhh şimdi kızım birtanem kollarımda allah şükür..ne çabuk geçti 9 ay sizinle anlamadım bile..İYİ Kİ VARSINIZZ.........bazı arkadaşlarım beni azda olsa yakından tanır ve etrafımda 1 tane bile arkadaşımın olmadığını bilirler o yüzden ben tek arkadaşım sizler oldunuz.. buraya her zaman yazamıyorum ama içinizde 3 - 4 kişi ile telefonda görüşüyorum... seneye yaza istanbula gelmek istiyorum bi aksilik çıkmazsa eşimde tamam dedii yaa bakalım gelirsem inşallah sizleri hep tanımak isterimm... hep beraber buluşuruz belkide.. içinizde antalya olan var mı bilmem ama sanırım yokk... ahhh valla eskiler geldii anıları açtımm sıktım sizi gerçi şimdilik kimse yokk belki yarın okursunuz artık..şimdiden sizi sıktıgım için özür dilerim. herkese iyi geceler.
ALLAH HERKESE MERHAMET VERSİNN KALP VERSİNNN HEMDE SEVGİ DOLU BİR KALP VERSİN FESATLIK OLMASINN... öptüm sizleriii...

bizimkinin iğne yeri bile belli olmuyor acep aşı işe yaramadımı ki dr sormak lazım bakalım kontrol günümüze kadar değişiklik olmazsa sorarız doktora artıkın

tamamen katılıyorum sana canım benim kızda öle yapıyor hemen gazını çıkarmaya başlıyorum çıkarınca memeyi alıyor tekrar biberonda da aynını yapıyor eğer gazı çıkarıp yinede aynı şeyleri yaparsa uykusu var demektir benimki maşallah kendi kendine eeee eee yapmaya başladı uykusu gelince eee liyor bende hemen alıp yatırıyorum yatağına

Vallahı bugune guzel basladık cok guzel emdı suan ıcın sorun olmadı yıne emerken.. sımdıde mısıl mısıl uyumaya basladı tekrar... Şeniz
Senın cıhaz daha gelmemıstır degıl mı ?

yok canım gelmedi bugün bekliyorum, dün gündüz 20 cc çıktı sütüm, akşam eve gidince sağdım gece sağdım 2 kere oplam 300 cc ye ulaşabildim iinşallah bu makina iyidir yaa, o zaman çok mutlu olucam.:lepi:

birde benim oğluşum gündüz biberoınla besleniyor gece beni emiyor allaha şükğr oyle yadırgaması olmadı bana karşı bunada şükredyorummm, ama benim göğus uçlarım biraz büyük belkiide ondandırr.

Bu arada biz dün doktora gidemedik tam hazırlandım eşimi bekliyorum akşama misafirimiz geldiKendimi gitmeye motive ettiğim için sinir olmadım değil.Bu arada kızımın ağzını dün 3-4 kere karbonatlı suyla temizledim abarttım mı bilmiyorum inş fazla yapmanın bi zararı yoktur.Ama bugün dudakları daha iyi.Fakat dilinde hala var.Bu arada dilinin arka tarafını temizlemek çok zor oluyor.

canım benim kızımdada var aynı sorun doktor günde 3 defa karbonatlı su ile sileceksin ve mikostatin diye bir ilaç var ondan bırakacaksın ağzına dedi.yaptım geçmişti ama yine oldu yine yapacam.

canım benim kızımdada var aynı sorun doktor günde 3 defa karbonatlı su ile sileceksin ve mikostatin diye bir ilaç var ondan bırakacaksın ağzına dedi.yaptım geçmişti ama yine oldu yine yapacam.

Benim kızımda tam iki aylık oldu o zaman oldu pamukçuk.Dün temizledim iyi geldi ama hala var.Demek dönem dönem tekrar edebiliyor.Dün emerken çok kötüydü memeyi tutup çekiyor tutup çekiyor dün hep öyle emdi ve çok da huzursuzdu.Ama bugün daha iyi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…