- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.621
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.. ayy yaa ben sezeryandan sonra 1 hafta az şekilde kanama çektim. ve hala adet olmadım dr 1 sene olmaman doğal dedi oda emzirmekten dolayı imiş.
bu arada cemre de aynı parmeklerını emmeye başladı bi de sürekli sağ göğüsmü istiyor genelde uyuyacagı zaman. bazen deliksiz 15-20 dk emer bazenden hem emer hem ağlar aynı şeyleri bende yaşıyorum yani.
Güll canımm geldim ama geç geldimm sen yoksun artık okursan görürsen canımm..
Merve canım sen nasılsın meleğinn nasıll..
Çok gecmıs olsun arkadasım allah sıfa versın melegıneselam kızlar :1hug:4 gündür bende hiç kendimde değilim bebeğim çok hastalandı ağlaya ağlaya onla beraber gözlerim şişti mahvoldumm anlatamam 2 gece hiç uyumadı..mirmirmirmir dr a götürdüm boğazı bayağı bi kızarmış dedi öksürüyordu.. o öksürdükçe ben eridim..burnu tıkanmış nefes alamıyordu ve soğuk buhar makinası tutuldusenağlama bebeğime biraz açılıyo burnu eve gelince 2 saat sonra yine aynıoluyordu dr antibiyotik ve ağrı kesici verdi öyle inliyordu ki .yavrum...allahım ne kötü bişey elimden bişeyde gelmiyooklava:gece boyu hiç uyumadı öyle ağladı..neyse ki şimdi az biraz daha ilaçların etkisiyle sersem gibi oldu kuzum..
hiç yüzü gülmedi 4.5gün öyle özledim ki gülmesini...çok halsizdi ama rabbime şükürler olsun bu sabah bana güldü ya dünya benim oldu..:1rolleyes:gece boyu dua ettim ama dr iyiye gidiyo iyileşmiş boğazı dedi biraz öksürüyo şimdi... gece boyu eşimle çok dua ettik.şükür ki bugün daha iyi.
aman arkadaşlar havalar serinledi dikkat edin bebişlere hasta oldumu insan mahavoluyo çaresizlikten..benneyaptımki hepinize güzel günler
Betul ben sureklı kurabıye kek tarzı seyler buzlugumda bulundururum anıden mısafı gelır dıye.yalnız tek sartı hava almayan plastık kaplar kullanırsan tazelıgı ve lezzetı hıc bozulmuyor canım.benım kuzenımın esının pastanesı var ondan ogrendım bende..sadece 1 saat once cıkar aynen yenı yapmıs gıbı taze cunku hava almadıgı ıcın buz tutmuyor...Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???
Slm.kızlar bugün saçlarımı boyattım acaba bi zararı olmuşmudurki,hani zaten kıyafetler olmuyor bari biraz saçlar bakımlı görünsün dedim,eve gelincede emzirdim acaba bebeğime bi zararı dokunmuşmudur bu seferde içime dert oldu,yarında bayram için kıyafet alıcam ama bu kilolarla heralde büyük beden reyonundan anca bulurum 44 beden kıyafet of ya ben 6 aydan sonra diyet yapmayı düşünüyorum betülcüm sende bak emziriyosun bana kalırsa çok kısma yediklerinden..
Kızlar bide sizin bebişlerin aşı yerleri nasıl oldu bize kabuk bağlayacak dedilerdi ama ilk gün sanki kabuk bağlamış gibiydi sonradan küçüldü gitti iğne yeri sizinkilerde nasıl olmuştu aşı tutmadımıki çok merak ediyorum lütfen bi söyleyin kızlar
:uhm: ya kızlar ya anlayamıyorum ben, benım bebıs ortalama 10 dk aralıksız emen ve doyduktan sonra emmeyı bırakıp agzını buzen bır bebekken sımdı bı kac gundur emmeye baslıyor 3-5 dk sonra agzından memeyı cıkarıp aglamaya baslıyor.. sıkıyorum gogsumu sut var hemde fırlıyor.. tekrar agzına vermeye calısıyorum aglıyor almıyor hıc bır sekılde 10 dk yatırıp bekletıyorum bu arada da ellerını agzına goturup emmeye calısıyor ve aglıyor sonra tekrar alıyorum gogsume kımı zaman tutuyor tekrar kımı zaman yıne tutmuyor tutsada yıne 3 dakka fılan sonra yıne aynı seyı yapıp cıkarıyor agzından aglıyor ellerını emıyor ne yapmak ıstedıgını anlamadım neden boyle yapıyordur yaa anlamıyorum doymuyor da duzgun emmedıgı ıcın butun gun aynı sekılde emme problemı yasıyoruz yaa nerden cıktı sımdı bu paşa paşa 2-3 saatte br ortlama 10 dk guzelce emer doyardı cekerdı agzını guzelce.. neden yapıyordur yaa bı anlam verenınız var mı ? agzına baktım beyazlık var mı pamukcuk var mı dıye o da yok... cocuk doktorumuz yok ayrıldı hastaneden onu da arayamıyorum soracagım bırısı yok yardımcı olurmusunuz yaaaa... ??
bebişi yeşil kaka yapan anneler ,bugün doktoru aradım sordum artık bağırsak floları oturmaya başlıyor ondan olur merak etme dedi .
kakadaki sümüksü şeyleri de sordum ona da gazdan olur dedi ...bilmiyorum valla ne derece doğrudur ben doktorun yalancısıyım :)
canım geçmiş olsun inşallah kurtulmuşundur o hayvandan illet olurum bende öyle şeylere nasıl girmişki kahrolası Allah yardımcınız olsunda kurtulun birde bebek var hepten sinir olur insan
Slm.kızlar bugün saçlarımı boyattım acaba bi zararı olmuşmudurki,hani zaten kıyafetler olmuyor bari biraz saçlar bakımlı görünsün dedim,eve gelincede emzirdim acaba bebeğime bi zararı dokunmuşmudur bu seferde içime dert oldu,yarında bayram için kıyafet alıcam ama bu kilolarla heralde büyük beden reyonundan anca bulurum 44 beden kıyafet of ya ben 6 aydan sonra diyet yapmayı düşünüyorum betülcüm sende bak emziriyosun bana kalırsa çok kısma yediklerinden..
Kızlar bide sizin bebişlerin aşı yerleri nasıl oldu bize kabuk bağlayacak dedilerdi ama ilk gün sanki kabuk bağlamış gibiydi sonradan küçüldü gitti iğne yeri sizinkilerde nasıl olmuştu aşı tutmadımıki çok merak ediyorum lütfen bi söyleyin kızlar
EVET BETÜŞ MİNİKANNISSIN DEDIGI GIBI AC OLSALARDA MEMEYI ALAMIYOLAR YANI ICINDEKI GAZI CIKARTMAK ICIN CABALIYORLAR CIKARTAMAYINCADA HIRSLANIP MEMEYE SALDIRIYO GIBI YAPIP EMMIYOLAR AYNISI BENDEDE OLUYO SEN DIK TUT KARNINI OMUZUNUN ALTINA DOGRU YASLA VE SIRTINA HAFIFCE VUR YADA OVALA GAZI CIKARTANA KADAR YAP VEYA YUZUSTU YATIR DIZINE TEKRARDAN SIRTINI KARNINI OV O RAHATLAYIP TEKRARDAN MEMEYI EMECEKTIR CNM
İÇİN RAHAT OLSUN YANİİİa.s.:1hug:
Gunaayydınnnn........
betül ne yaptın emrenin problemi geçtimi?a.s.
bütün anneler günaydıııın.kızımda küçük prens ve prenses arkadaşlarına günaydın diyooo.
Vallahı bugune guzel basladık cok guzel emdı suan ıcın sorun olmadı yıne emerken.. sımdıde mısıl mısıl uyumaya basladı tekrar...Şeniz
Senın cıhaz daha gelmemıstır degıl mı ?
bütün anneler günaydıııın.kızımda küçük prens ve prenses arkadaşlarına günaydın diyooo.
Bu arada biz dün doktora gidemedik tam hazırlandım eşimi bekliyorum akşama misafirimiz geldiKendimi gitmeye motive ettiğim için sinir olmadım değil.Bu arada kızımın ağzını dün 3-4 kere karbonatlı suyla temizledim abarttım mı bilmiyorum inş fazla yapmanın bi zararı yoktur.Ama bugün dudakları daha iyi.Fakat dilinde hala var.Bu arada dilinin arka tarafını temizlemek çok zor oluyor.
canım benim kızımdada var aynı sorun doktor günde 3 defa karbonatlı su ile sileceksin ve mikostatin diye bir ilaç var ondan bırakacaksın ağzına dedi.yaptım geçmişti ama yine oldu yine yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?