Doğum yapmış olan anneler buraya....

tünaydın çıtır annişler :hooray:
kimse yokk geç kalmışım biraz.. hepiniz ve bebişler iyidir umarım..
Ayşecim gelmişsin ama yine karşılaşamadık canım.. moralini hiçbir şey için bozma canım bebeğini düşün o sana ve sevgine muhtaç.. gerçekten ne günlerrden geçtik şimdi bebeklerimiz kollarımızda çok şükür.. inşAllah bebeklerimizin yaşlarını da birlikte kutlamak nasip olur..
herkese sevgiler a.s. :1hug:

Tünaydın sana da canım.Evet kimsecikler yok.Bebekler akşam uyutmadı galiba.

canım çok ama çok geçmiş olsun inşllah en kısa zamanda iyileşirsiniz güzelim.
Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???
betülcüm cevabı biraz geç veriyorum ama benim annemde kız kardeşimde ister kurabiye ister kek olsun hep yaptıklarında derin dondurucuya atıyorlar misafir gelmeden önce sabahtan çıkarıyorlar sonra kendi kendine açılıyor servis yapılacagı zaman bıraz fırında ısıtıyorlar hatta mikrodalga fırının varsa ordada ısıtabilirsin çokta güzel oluyor.
Sağolun merve,şule ve betül bende merak etmiştim çünkü bize kabuk bağlayacak demişlerdide ondan sormuştum demek önemli bişey değilmiş tekrar sağolun..
canım daha öncede yazdım belki sen görmemiş olabilirsin güzelim bize saglık ocagından 6 ay içinde kabuk baglayacak demişti ve banyo yaptırırken kesinlikle o koluna lif sürmeyeceksinde demişti.

Vallahı bugune guzel basladık cok guzel emdı suan ıcın sorun olmadı yıne emerken.. sımdıde mısıl mısıl uyumaya basladı tekrar... Şeniz
Senın cıhaz daha gelmemıstır degıl mı ?
betülcüm bazı günler olabiliyor tatlım emmedi. benimde 3 aylık dönem içinde birgün emmemişti yada aldıgında bırakıyordu dün saglık ocagına gittigimde ordaki hemşire olabilir belki o gün parfüm kullandıysan ondan etkilenmiş olabilir gazı varsa ondan yapmış olabilir demişti.,
pamukcuk neden olurmuş bir sebebi varmı kızlar bu arada geçmiş olsun canım.
güzelim papatyam hicrancıgımız daha önce yazmıştı hatırladıgım kadarıyla pamukçuk kullanılan biberonlardan dolayı demişti yanlış hatırlamıyorsam tabi.

duygucumm sanada çok geçmiş olsun hayatım inşllah fare yokmuştur veya gitmiştir güzelim Allah kolaylık versin hayatımm.

arkadaşlar 2 gündür geçmişi anca bitirebildim süreklide başına geçemiyorumki bitti ve yeni yazabiliyorum. ben memlekete geldim bebişimle şimdi teyzesi ilgileniyorda buraya girebildim. herkese selamlarr sevgilerr minnoşları ve güzel annelerini çok çok öpüyoruz. Şeniz

selam kızlar yine kimsecikler yok yaaw CADIARZU bugün nerelerdesiniz böyle..
sıkıldık gelin ya mirmirmirmir
ben birşey danışacağım sizlere, kanguru kullanıyor musunuz ?
ben chicco nun yandan da asılabilen modelinden almıştım.. 3,5- 9 kg arası ..
bugün ev içinde denedim ilk kez, dr. kafasını tutabilene kadar önermemişti ama kafasını destekliyo zaten .. 6 yerinden takılıyo.. ama yine de dışarıda takamaz mıyım acaba açılır mı diye evhamlanır mıyım ki düşünüyorum ?
sizler ne diyosunuz bu konuda ?
yoksa büyük rahatlık eller serbest ve bebişin ağırlığı kucaktaki gibi tek kola yüklenmemiş oluyo yerimseniben

Ben de istiyorum kanguru kullanmayı ama biraz korkuyorum daha erken mi diye.3 aydan önce önermiyorlar.Yoksa arabasıyla evden dışarı çıkmak tek başıma biraz zor oluyor kanguruya tak çık daha kolay olur.Açılmasından yana bi sorunun olmasın bence çünkü kullanan arkadaşlarım var ve hiç öyle bir sorunla karşılaşan görmedim.Kafasını tutabiliyor mu kızın?

gulsah035 kullanıcısından alıntı
Kızıma;meleğime

hiç istememiştim seni aslında;nasıl bakarız,geleceğini nasıl saglarız demiştim..içime düştügünde ve doktor düşük tehliken var dediginde ise vazgeçtim isteksizliğimden..
her ay doktorda aldım solugu;ve sana bir dosya hazırladım..şeffaf ve resimlerin bilgilerinin yazdıgı bir dosya..kızım ne şanslı diyordum..karnımdaki halini bile görebilcek
dogumdan öyle korkuyordum ki seni görünce her şey bitmişti zaten..hayatımı sana adamaya öyle hazırdım ki!!
Kucagıma aldıgım ilk günden o anlamlı bakışlar sanki sadece benim meleğime özeldi..
Altını degiştirişim;yıkayışımız seni;emzirmem,uyudun sanıp bereni açtıgımda bana cin gibi gözlerinle bakışın hep her an aklımda..
Her emme saatinde gögüslerim sızlıyor kızım;her bebek agladıgında benim kızım diyorum..
Her gece yeni;senli bir güne uyanmak ümidiyle yatarken;sabah oldugunda çıldırıyorum bebegim,prensesim benim..
Gece sende üşürsün diye camı kapatıyorum..bir an çıldırcak gibi oluyorum..sonra şükür deyip toparlanıyorum..
Çok güzelden bebegim;benim güzelimdin belki de..günahsızdın..tertemizdin..içimde hiçbişeyi bırakmadın..ANNE de dedin bana son üç gün..kurtar beni der gibi baktın yüzüme..Ama çaresizdim öyküm..canımı çıkarabilsem sana verirdim inan..
Seni hiçbir zaman unutmayacagım..gülüşün hep benim gözlerimde yasayacak..akan yasım;geçen dakikalar bizi hep birbirimize yakınlaştıracak..
Beni bekle kızım;er yada geç bende senin yanında olacagım;sende benim kollarımda..
SENİ ÇOK SEVİYORUM…..ya kızlar haziran annelerindeki öykünün annesinin yazdığı şu mektubu her okuyuşumda ağlıyorum.allah sabır versin.allah tüm bebekleri korusun.

merhaba kızlar
biz bursa dayız.bayram tatilimiz başladı... ama bora anneannesinin evini ve onları yabancı biliyor sürekli benim kucağımda... umarım çabucak alışır da onlar rahat rahat severler bora yı..bende biraz gezer tozarım..hepinizi ve minik bebekleri öpüyorum....

kaydirigubbakcemile2sositososito

sağol canım zaten açıldığını ben de hiç duymadım da ; evham yaparım gibime geldi işte..
kafasını bizim gibi tutamıyo tabii, ama ,ilk günlerdeki gibi bi sağa bi sola da sallanmıyo yani azıcık hakim olabiliyo..
bana da dr. kafasını tutabilene kadar demişti de ee 9 kg ya kadar kullanılabiliyomuş zaten şimdiden 7 kg yuz :ecrin_bebek:
bendeki model mi böyle bilmiyorum diğer markaları ama, kafa destekli bendeki..yani kafası dimdik duyuyo kangurudayken..

Ben de öyle biliyorum işte kafayı tutması lazım ben de kraftın ki var o da destekli ama insan korkuyo işte.Ama maşallah kızına Allah nazardan korusun.Benim ki 5 kiloydu en son.Ama sen şimdi kullanmazsan bu gidişle hiç kullanamayacaksın:)

evet canım boşu boşuna almış olacağım .. kaydirigubbakcemile3
üç ayı doldurmalarına az kaldı o zamana kadar kullanmayayım yine de haklısın şutarafagitti
işin kötüsü ben bebek arabası da almamıştım, evimiz en üst kat, hem bebişi hem arabasını indir çıkart yapamam diye ama şimdi çok pişmanım dışarıda kollarım kopuyo :roflol:

canım benim kangurum öyle markalı falan degil kızkardeşim 2 bebek büyüttü sonrasında bana miras kaldı şimdi bir yere gidecek olsam hemen takıyorum kangurumu ogluşumuda içine çıkıyoruz minnoşumla gezmeye çokta rahat oluyor.hatta birgün evi elektrik süpürgesine tutacaktım içim rahat etmedi ogluşumu yenide emzirmiştim kusar falan diye onuda kangurusuna koydum astım sırtıma birlikte temizlik yaptık.bence çok büyük rahatlık.

Canım bende de chııconun kangurusu var.. sız 3 aydan bahsedıyorsunuz ben ılk 20 gunlukken kullandım bır kere.. sonra 1,5 ayı gecmısken ıkıncı kez kullandım.. ılk kullandıgımda rahat degıldı cok kucuk kalmıstı ıcınde ayrıyeten kendım de tutmustum :))).. ıkıncısınde cok rahattı ama zaten bas ve bel desteklı oldugu ıcın cok rahat oldu uyudu hep.. bence 3 ayı beklemeye gerek yok zaten basını desteklıyor.. 3 aydan sonra topu topu ne kadr kullanabılırsın kı zaten en fazla bır ıkı ay daha ..cunku 9 kılo dıyorsun en son.. sonra zaten kılo olarak agır gelır.. ama chıcco da benım aldıgım kanguru ebeveynı de sırttan desteklı o yuzden cok rahat omuz sırt agrısı fılan yapmıyor yanı.. valla benımkınde 3,5-12 kg yazıyor.. bence bekleme kullan zaten baslarını artık eskısınden daha ıyı tutuyorlar kı kangurunun bas destegı var bos degıl kı arkası.

Son düzenleme:

Hosgeldın canımmm..
Demek analı ogullu temızlık yaptınız.. kaydirigubbakcemile3

Aslıcım deemek beraber temizlik yaptınız ha valla çok hoşsun kaydirigubbakcemile3 ama iyi fikir yoksa bu minnoşlar hiçbi iş yaptırmıyolar ki
Cansucum ohh gezin bol bol oğlunla memleketinde.. benim annem de bursalı çok severim oraları bizim için de gez
betül ben alırken iki modeli vardı ben yandan da takılsın istedim o da daha az kg dı. ben nerden bilecektim bebişimin iri doğacağını kaydirigubbakcemile3
bizim dr. kullanma diyo, ona kalsa oto koltuğunu da kullanma diyo devamlı kucakta tutucaz

hoşbulduk betülcüm evt analı ogullu temizlik yaptık.nasıl Aslan ımız bugün annesini güzel emdimi.

Çok sukur teyzesı ıyıyız.. bugun dunden daha ıyıydı evet sorun cıkarmadı emerken..
guzel emdıı masallah dıyeyım.. arada gelıyor heralde oyle anlamıyorum neden ama.. :sm_confused:
Ozan Ege mız nasıl pekı uzuyor mu annesını uslu mu yoksa :)

Canım valla bızım doktora daha yenı dogdugunda belkı 10 gunu gecmemısken doktora kontrole fılan hep oto koltugu ıle goturuyorduk ıcı cok egımlı oldugundan altına yastık ve bır kac sey kulanarak duzluyorduk oyle yatırıyordum bana hıcbır sey koyma ıcıne dırek oto koltuguna koyabılırsın dedı.. CADIARZU
Belı cok bukulmezmı dıyınce o anne karnın da ona alıskın dı bırsey olmaz dedı.. Bızde hep oyle yaptık sureklı kucakta olmazkı ama.. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…