- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.641
pamukcuk neden olurmuş bir sebebi varmı kızlar bu arada geçmiş olsun canım.
tünaydın çıtır annişler :hooray:
kimse yokk geç kalmışım biraz.. hepiniz ve bebişler iyidir umarım..
Ayşecim gelmişsin ama yine karşılaşamadık canım.. moralini hiçbir şey için bozma canım bebeğini düşün o sana ve sevgine muhtaç.. gerçekten ne günlerrden geçtik şimdi bebeklerimiz kollarımızda çok şükür.. inşAllah bebeklerimizin yaşlarını da birlikte kutlamak nasip olur..
herkese sevgiler a.s. :1hug:
canım çok ama çok geçmiş olsun inşllah en kısa zamanda iyileşirsiniz güzelim.
saol bitanem inş...yerimseniben cnm dileğin için teşekkür ederimm...gribide var cnm geçen hastaneye gitmiştik kalça ultrasonuna orda üşüttük dr. teri soğumuş dedi çok sertti öksürüğü dr da biraz harnup pekmeziyle terayağını yumuşat biraz ve dedi bende öyle yaptım bayağı bi azaldıı
hepinize dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar allah bi daha göstermesinn kimseyede...kaydirigubbakcemile5:1hug:
betülcüm cevabı biraz geç veriyorum ama benim annemde kız kardeşimde ister kurabiye ister kek olsun hep yaptıklarında derin dondurucuya atıyorlar misafir gelmeden önce sabahtan çıkarıyorlar sonra kendi kendine açılıyor servis yapılacagı zaman bıraz fırında ısıtıyorlar hatta mikrodalga fırının varsa ordada ısıtabilirsin çokta güzel oluyor.Kızlar bırsey sorucam sızzee buzluga pişmiş borek atılıp saklandıgını duymustum ama kek duymadım sızcde kek te buzluga atılıp saklanabılır mı yapıyormmusunuzzz ???
canım daha öncede yazdım belki sen görmemiş olabilirsin güzelim bize saglık ocagından 6 ay içinde kabuk baglayacak demişti ve banyo yaptırırken kesinlikle o koluna lif sürmeyeceksinde demişti.Sağolun merve,şule ve betül bende merak etmiştim çünkü bize kabuk bağlayacak demişlerdide ondan sormuştum demek önemli bişey değilmiş tekrar sağolun..
betülcüm bazı günler olabiliyor tatlım emmedi. benimde 3 aylık dönem içinde birgün emmemişti yada aldıgında bırakıyordu dün saglık ocagına gittigimde ordaki hemşire olabilir belki o gün parfüm kullandıysan ondan etkilenmiş olabilir gazı varsa ondan yapmış olabilir demişti.,
Vallahı bugune guzel basladık cok guzel emdı suan ıcın sorun olmadı yıne emerken.. sımdıde mısıl mısıl uyumaya basladı tekrar...Şeniz
Senın cıhaz daha gelmemıstır degıl mı ?
güzelim papatyam hicrancıgımız daha önce yazmıştı hatırladıgım kadarıyla pamukçuk kullanılan biberonlardan dolayı demişti yanlış hatırlamıyorsam tabi.pamukcuk neden olurmuş bir sebebi varmı kızlar bu arada geçmiş olsun canım.
Ben de istiyorum kanguru kullanmayı ama biraz korkuyorum daha erken mi diye.3 aydan önce önermiyorlar.Yoksa arabasıyla evden dışarı çıkmak tek başıma biraz zor oluyor kanguruya tak çık daha kolay olur.Açılmasından yana bi sorunun olmasın bence çünkü kullanan arkadaşlarım var ve hiç öyle bir sorunla karşılaşan görmedim.Kafasını tutabiliyor mu kızın?selam kızlar yine kimsecikler yok yaaw CADIARZU bugün nerelerdesiniz böyle..
sıkıldık gelin ya mirmirmirmir
ben birşey danışacağım sizlere, kanguru kullanıyor musunuz ?
ben chicco nun yandan da asılabilen modelinden almıştım.. 3,5- 9 kg arası ..
bugün ev içinde denedim ilk kez, dr. kafasını tutabilene kadar önermemişti ama kafasını destekliyo zaten .. 6 yerinden takılıyo.. ama yine de dışarıda takamaz mıyım acaba açılır mı diye evhamlanır mıyım ki düşünüyorum ?
sizler ne diyosunuz bu konuda ?
yoksa büyük rahatlık eller serbest ve bebişin ağırlığı kucaktaki gibi tek kola yüklenmemiş oluyo yerimseniben
Ben de istiyorum kanguru kullanmayı ama biraz korkuyorum daha erken mi diye.3 aydan önce önermiyorlar.Yoksa arabasıyla evden dışarı çıkmak tek başıma biraz zor oluyor kanguruya tak çık daha kolay olur.Açılmasından yana bi sorunun olmasın bence çünkü kullanan arkadaşlarım var ve hiç öyle bir sorunla karşılaşan görmedim.Kafasını tutabiliyor mu kızın?
sağol canım zaten açıldığını ben de hiç duymadım da ; evham yaparım gibime geldi işte..
kafasını bizim gibi tutamıyo tabii, ama ,ilk günlerdeki gibi bi sağa bi sola da sallanmıyo yani azıcık hakim olabiliyo..
bana da dr. kafasını tutabilene kadar demişti de ee 9 kg ya kadar kullanılabiliyomuş zaten şimdiden 7 kg yuz :ecrin_bebek:
bendeki model mi böyle bilmiyorum diğer markaları ama, kafa destekli bendeki..yani kafası dimdik duyuyo kangurudayken..
Ben de öyle biliyorum işte kafayı tutması lazım ben de kraftın ki var o da destekli ama insan korkuyo işte.Ama maşallah kızına Allah nazardan korusun.Benim ki 5 kiloydu en son.Ama sen şimdi kullanmazsan bu gidişle hiç kullanamayacaksın:)
selam kızlar yine kimsecikler yok yaaw CADIARZU bugün nerelerdesiniz böyle..
sıkıldık gelin ya mirmirmirmir
ben birşey danışacağım sizlere, kanguru kullanıyor musunuz ?
ben chicco nun yandan da asılabilen modelinden almıştım.. 3,5- 9 kg arası ..
bugün ev içinde denedim ilk kez, dr. kafasını tutabilene kadar önermemişti ama kafasını destekliyo zaten .. 6 yerinden takılıyo.. ama yine de dışarıda takamaz mıyım acaba açılır mı diye evhamlanır mıyım ki düşünüyorum ?
sizler ne diyosunuz bu konuda ?
yoksa büyük rahatlık eller serbest ve bebişin ağırlığı kucaktaki gibi tek kola yüklenmemiş oluyo yerimseniben
sağol canım zaten açıldığını ben de hiç duymadım da ; evham yaparım gibime geldi işte..
kafasını bizim gibi tutamıyo tabii, ama ,ilk günlerdeki gibi bi sağa bi sola da sallanmıyo yani azıcık hakim olabiliyo..
bana da dr. kafasını tutabilene kadar demişti de ee 9 kg ya kadar kullanılabiliyomuş zaten şimdiden 7 kg yuz :ecrin_bebek:
bendeki model mi böyle bilmiyorum diğer markaları ama, kafa destekli bendeki..yani kafası dimdik duyuyo kangurudayken..
canım benim kangurum öyle markalı falan degil kızkardeşim 2 bebek büyüttü sonrasında bana miras kaldı şimdi bir yere gidecek olsam hemen takıyorum kangurumu ogluşumuda içine çıkıyoruz minnoşumla gezmeye çokta rahat oluyor.hatta birgün evi elektrik süpürgesine tutacaktım içim rahat etmedi ogluşumu yenide emzirmiştim kusar falan diye onuda kangurusuna koydum astım sırtıma birlikte temizlik yaptık.bence çok büyük rahatlık.
Hosgeldın canımmm..
Demek analı ogullu temızlık yaptınız.. kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk betülcüm evt analı ogullu temizlik yaptık.nasıl Aslan ımız bugün annesini güzel emdimi.
Aslıcım deemek beraber temizlik yaptınız ha valla çok hoşsun kaydirigubbakcemile3 ama iyi fikir yoksa bu minnoşlar hiçbi iş yaptırmıyolar ki
Cansucum ohh gezin bol bol oğlunla memleketinde.. benim annem de bursalı çok severim oraları bizim için de gez
betül ben alırken iki modeli vardı ben yandan da takılsın istedim o da daha az kg dı. ben nerden bilecektim bebişimin iri doğacağını kaydirigubbakcemile3
bizim dr. kullanma diyo, ona kalsa oto koltuğunu da kullanma diyo devamlı kucakta tutucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?