E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.661
Canım bende de chııconun kangurusu var.. sız 3 aydan bahsedıyorsunuz ben ılk 20 gunlukken kullandım bır kere.. sonra 1,5 ayı gecmısken ıkıncı kez kullandım.. ılk kullandıgımda rahat degıldı cok kucuk kalmıstı ıcınde ayrıyeten kendım de tutmustum :))).. ıkıncısınde cok rahattı ama zaten bas ve bel desteklı oldugu ıcın cok rahat oldu uyudu hep.. bence 3 ayı beklemeye gerek yok zaten basını desteklıyor.. 3 aydan sonra topu topu ne kadr kullanabılırsın kı zaten en fazla bır ıkı ay daha ..cunku 9 kılo dıyorsun en son.. sonra zaten kılo olarak agır gelır.. ama chıcco da benım aldıgım kanguru ebeveynı de sırttan desteklı o yuzden cok rahat omuz sırt agrısı fılan yapmıyor yanı.. valla benımkınde 3,5-12 kg yazıyor.. bence bekleme kullan zaten baslarını artık eskısınden daha ıyı tutuyorlar kı kangurunun bas destegı var bos degıl kı arkası.
evet canım boşu boşuna almış olacağım .. kaydirigubbakcemile3
üç ayı doldurmalarına az kaldı o zamana kadar kullanmayayım yine de haklısın şutarafagitti
işin kötüsü ben bebek arabası da almamıştım, evimiz en üst kat, hem bebişi hem arabasını indir çıkart yapamam diye ama şimdi çok pişmanım dışarıda kollarım kopuyo :roflol:
Çok sukur teyzesı ıyıyız.. bugun dunden daha ıyıydı evet sorun cıkarmadı emerken..
guzel emdıı masallah dıyeyım.. arada gelıyor heralde oyle anlamıyorum neden ama.. :sm_confused:
Ozan Ege mız nasıl pekı uzuyor mu annesını uslu mu yoksa :)
Canım valla bızım doktora daha yenı dogdugunda belkı 10 gunu gecmemısken doktora kontrole fılan hep oto koltugu ıle goturuyorduk ıcı cok egımlı oldugundan altına yastık ve bır kac sey kulanarak duzluyorduk oyle yatırıyordum bana hıcbır sey koyma ıcıne dırek oto koltuguna koyabılırsın dedı.. CADIARZU
Belı cok bukulmezmı dıyınce o anne karnın da ona alıskın dı bırsey olmaz dedı.. Bızde hep oyle yaptık sureklı kucakta olmazkı ama.. CADIARZU
20 günlükken mii :1shok: cesaretinden ötürü :hooray: :lepi:
ya ben niye 12 kg olanı almamışım diye düşündüm de, 12 kg olana kadar yürür , yürümese de o ağırlığı kanguruya koyup taşıyamam zaten diye düşünmüştüm fisfisfis
geçen gün arkadaşım geldi kızı var 2 yaşında, 12 kg. ve yürüyo.. kucağıma alayım dedim de aman Allah pek ağır geldi benim bebişin yanında :CüvCüv:
Ben de kayınpederim var bi yandan yemekle uğraşıyorum arada da bakıyorum neler yazmışsınız.Canım bence bebek arabası yanında biri olursa çok rahat.Kendi başına ama hakkaten çok zor bi kere çıktım dışarda iyi ama eve çıkarması çok zahmetli oluyor.Fakat biz her pazar eşimle çıkıyoruz çok iyi oluyor o zaman.Fatih teki Fevzipaşa caddesini boydan boya geziyoruz yavrum da bayılıyor.Ama bence bebek arabası için geç değil 3 -4 yaşına kadar kullanılabiliyor çünkü.
oyle tabı ama 9 kg da bak dedıgın gıbı 7 kg zaten bebısın.. kac ay kullanabılceksın daha.. ben senın yerınde olsam vakıt kaybetmeden kullanırım kangurum varken kollarımı agrıtmam yanı :)) hem bebek de daha rahat eder..
kanguru 3,5-12 kg oldugu ıcın.. bızımkı de 20 gunlukken 3,5 kılodan fazlaydı kullanayım dedım ama kanguru kullandım sayılmaz ıkı elımle hıc bırakmadan bırde kendm tuttum cok rahatsız dı yanı kucuk oldugu ıcın.. ama 1,5 ayı gectıgınde kullandııgm da ıkı elımde bostaydı gercekten cok rahattı baya fark etmıstı yanı sımdı 1 ay oldu nerdeyse sımdı kullansam cok daha rahat ederım .. sende dene bence.. :smiley-cool:
aa fatihte mi oturuyosun canım yaa inanmıyorum ben de fatihteyim hihoyyyt
yok bebek arabası alıcam zaten de şu baston dedikleri var ya daha hafif ve katlanınca bayağı küçülenlerden.. öyle birşey istiyorum baharda gezeriz kızımla..
iyi akşamlar kızlarrrrr ve de bebişler ..umarım herkes çook çok iyidir..Naz 2 gündür çok huysuz kızlar yaa..uykusunu alamıyor gündüzleri sanırım ve akşamları yatana kadar mahvediyor bizi.. bir eşim alıyor kucağa bir ben..en sonunda fitil attım dün gece belki bir ağrısı falan vardır diye..neyski sonra uyudu..
biz yarın verem aşısı olmaya gidicez sonra da rota.
şimdiye kadar hepatitin ikinci yarısı,karma ve pnömokok olduk yarın da verem ve rota bundan başka aşı yok dimi hanımlar..
Hadii yaa ne güzel.Beklerim bizea.s. Biz de araba almaya giderken ben de baston düşünüyordum ne de olsa kışımn çok kullanmam yazın da büyür baston rahat olur diye düşünüyordum.Ama gidince Kraftın bi arabasını gördüm baston değil öyle kocaman da değil şimdi çok memnunum iyi ki almışım diyorum sürmesi de çok kolay.
hoşgeldin ebrucum nasılsın ?
gündüz uyumağı günlerde, akşamları benimki de çok huysuz oluyo artık uykusu başına vuruyo galiba.. ama bu aralar gündüzleri azar azar da olsa uyuyo Allahtan..
başka yok bildiğim canım.. biz verem ve karmayı ikinci ayda olduk..üçüncü ayda pnömokok ve rota olacağız.. yerimseniben
canım Ozan Ege iyi teyzesi biz şimdi memlekette oldugumuz için benim pabucum artık dama atıldı önceden abla yada kızım gel özledik seni derlerdi şimdi sen gelmesende olur Ozanı göndersen yeter diyorlardı geldik şimdide bebişe doymaya çalışıyorlar anneanne ve teyze güzelim. sagolsun minik oglluşum hiç üzmüyor annesini teyzesi arada bir oluyor ama öyle aman aman çok degil.
Çok sukur teyzesı ıyıyız.. bugun dunden daha ıyıydı evet sorun cıkarmadı emerken..
guzel emdıı masallah dıyeyım.. arada gelıyor heralde oyle anlamıyorum neden ama.. :sm_confused:
Ozan Ege mız nasıl pekı uzuyor mu annesını uslu mu yoksa :)
Canım valla bızım doktora daha yenı dogdugunda belkı 10 gunu gecmemısken doktora kontrole fılan hep oto koltugu ıle goturuyorduk ıcı cok egımlı oldugundan altına yastık ve bır kac sey kulanarak duzluyorduk oyle yatırıyordum bana hıcbır sey koyma ıcıne dırek oto koltuguna koyabılırsın dedı.. CADIARZU
Belı cok bukulmezmı dıyınce o anne karnın da ona alıskın dı bırsey olmaz dedı.. Bızde hep oyle yaptık sureklı kucakta olmazkı ama.. CADIARZU
iyiyim mervecim sağol canım büşra nasıl resimlerinde çok tatlı maşallah..
evet canım bence de uykuları başlarına vuruyor..uyku uykuyu çeker derler ya doğruymuş valla..
bizim doktor geçen ay karmayla pnömokoku vurdu bu aya da veremle rota kaldı..sıralama her doktorda değişiyor galiba canım neyse tamam olsun da hepsi kaydirigubbakcemile5
selam kızlar bugün gelemedim ama kalbim sizinleydi hep kk dan iki arkadaş var 1 yıldır görüştüğüm kızlardan 2 si bana geldi misafirliğe sadece burada görüşmüyoruz birbirimize de gidip geliyoruz bugün bende buluştuk işte 2 resim size
http://server100.kucukresim.com/uploads/img-2990735c8.jpg ALTIN KIZLARR
http://server95.kucukresim.com/uploads/img-29914c234.jpg ALTIN KIZLAR 2
ULEN BENDE BEYAZ GİYMİŞİM İYİCE DOBİŞ ÇIKMIŞIM LEYNNN
İyi akşamlar arkadaşlar..2 gündür yoktum, benim çok moralim bozuk..kızım biberonu reddediyor..en son zar zor dolan bir göğsüm var ordan emzirmiştim ve şimdi saatlerdir aç olduğu halde biberonu almıyor, ciyak ciyak ağlıyor, hiç böyle birşey olmamıştı normalde biberonu alan göğsü almaz derler bende tam tersi mi oldu yani? Bu şekilde ağladığını hiç görmemiştim nasıl aç anlatamam dudaklarını öne doğru büzüyor, göğsümde de süt çok az, ötekini zaten alamıyor elimde biberon kalakaldım.göğsümde az olan sütü içti, ağlamaktan yorgun düştüğü için uyuya kaldı şimdi..çok yıprandım arkadaşlar, hiç iyi değilim...ağlamak istiyorum, boğazımda düğüm var sanki....ben neyaparım biberonu almazsa????????????????????????????????????allahım sen sabır verr
İyi akşamlar arkadaşlar..2 gündür yoktum, benim çok moralim bozuk..kızım biberonu reddediyor..en son zar zor dolan bir göğsüm var ordan emzirmiştim ve şimdi saatlerdir aç olduğu halde biberonu almıyor, ciyak ciyak ağlıyor, hiç böyle birşey olmamıştı normalde biberonu alan göğsü almaz derler bende tam tersi mi oldu yani? Bu şekilde ağladığını hiç görmemiştim nasıl aç anlatamam dudaklarını öne doğru büzüyor, göğsümde de süt çok az, ötekini zaten alamıyor elimde biberon kalakaldım.göğsümde az olan sütü içti, ağlamaktan yorgun düştüğü için uyuya kaldı şimdi..çok yıprandım arkadaşlar, hiç iyi değilim...ağlamak istiyorum, boğazımda düğüm var sanki....ben neyaparım biberonu almazsa????????????????????????????????????allahım sen sabır verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?