- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.681
İyi akşamlar arkadaşlar..2 gündür yoktum, benim çok moralim bozuk..kızım biberonu reddediyor..en son zar zor dolan bir göğsüm var ordan emzirmiştim ve şimdi saatlerdir aç olduğu halde biberonu almıyor, ciyak ciyak ağlıyor, hiç böyle birşey olmamıştı normalde biberonu alan göğsü almaz derler bende tam tersi mi oldu yani? Bu şekilde ağladığını hiç görmemiştim nasıl aç anlatamam dudaklarını öne doğru büzüyor, göğsümde de süt çok az, ötekini zaten alamıyor elimde biberon kalakaldım.göğsümde az olan sütü içti, ağlamaktan yorgun düştüğü için uyuya kaldı şimdi..çok yıprandım arkadaşlar, hiç iyi değilim...ağlamak istiyorum, boğazımda düğüm var sanki....ben neyaparım biberonu almazsa????????????????????????????????????allahım sen sabır verr
Demek bızı aldatttın heeeeeeee kötükedihüso
bende bugun ara ara gırdım baktım yok dedım bu bır ısler karıstıryor gızlı gızlı kötükedihüso
demek bızı aldatmakla mesguldun senı haiinnnn..klava:
:roflol::roflol:
İyi akşamlar arkadaşlar..2 gündür yoktum, benim çok moralim bozuk..kızım biberonu reddediyor..en son zar zor dolan bir göğsüm var ordan emzirmiştim ve şimdi saatlerdir aç olduğu halde biberonu almıyor, ciyak ciyak ağlıyor, hiç böyle birşey olmamıştı normalde biberonu alan göğsü almaz derler bende tam tersi mi oldu yani? Bu şekilde ağladığını hiç görmemiştim nasıl aç anlatamam dudaklarını öne doğru büzüyor, göğsümde de süt çok az, ötekini zaten alamıyor elimde biberon kalakaldım.göğsümde az olan sütü içti, ağlamaktan yorgun düştüğü için uyuya kaldı şimdi..çok yıprandım arkadaşlar, hiç iyi değilim...ağlamak istiyorum, boğazımda düğüm var sanki....ben neyaparım biberonu almazsa????????????????????????????????????allahım sen sabır verr
canım üzülme inş düzelir benim çalışan bi arkadaşımınkide biberonu almadı 2gün felan ama biberon ucunu değiştirdikçe halloldu sorun meme ucunu değiş bakalım belki faydası olur.:Saruboceq:
iiiyi akşamlar kızlar biz bugün sabah aşıya gittik
verem,karma,prönokok 3ü birden carpol verdim ayağımda sallıyorum şuan inşallah uyur :teytey:
bu arada 6400gr 60cm olmuşuz
maşallah kilosu da boyu da yerinde allah bol bol iştah ve uyku versin sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah
arkadaşlar ayrıca kanguru hem anne için hemde bebek için en saglıklı taşıma şekliymiş.bebek sürekli anne ile temasta oldugu için anne ile arasındaki bag daha kuvvetli oluyormuş.birde koruma için daha korunaklıymış.
oyle tabı ama 9 kg da bak dedıgın gıbı 7 kg zaten bebısın.. kac ay kullanabılceksın daha.. ben senın yerınde olsam vakıt kaybetmeden kullanırım kangurum varken kollarımı agrıtmam yanı :)) hem bebek de daha rahat eder..
kanguru 3,5-12 kg oldugu ıcın.. bızımkı de 20 gunlukken 3,5 kılodan fazlaydı kullanayım dedım ama kanguru kullandım sayılmaz ıkı elımle hıc bırakmadan bırde kendm tuttum cok rahatsız dı yanı kucuk oldugu ıcın.. ama 1,5 ayı gectıgınde kullandııgm da ıkı elımde bostaydı gercekten cok rahattı baya fark etmıstı yanı sımdı 1 ay oldu nerdeyse sımdı kullansam cok daha rahat ederım .. sende dene bence.. :smiley-cool:
canım üzülme arkadaşım vardır bir nedeni agrısı vardır inşllah tez zamanda düzelir canım.İyi akşamlar arkadaşlar..2 gündür yoktum, benim çok moralim bozuk..kızım biberonu reddediyor..en son zar zor dolan bir göğsüm var ordan emzirmiştim ve şimdi saatlerdir aç olduğu halde biberonu almıyor, ciyak ciyak ağlıyor, hiç böyle birşey olmamıştı normalde biberonu alan göğsü almaz derler bende tam tersi mi oldu yani? Bu şekilde ağladığını hiç görmemiştim nasıl aç anlatamam dudaklarını öne doğru büzüyor, göğsümde de süt çok az, ötekini zaten alamıyor elimde biberon kalakaldım.göğsümde az olan sütü içti, ağlamaktan yorgun düştüğü için uyuya kaldı şimdi..çok yıprandım arkadaşlar, hiç iyi değilim...ağlamak istiyorum, boğazımda düğüm var sanki....ben neyaparım biberonu almazsa????????????????????????????????????allahım sen sabır verr
biz geldikte sen yoksun şekerim.baharın bir daha toplantı düzenleyin bende gelecegim.neresunuz daaaaa kızlar kaçtinuzmu yaprak dökümünü izliyordum reklam arası geldim başlamıştı herhalde kaçtım ben gene hadi görüşürük byyyyyyyy
ıyı geceler kızlar bugun ancak gırebıldım..dun gece malesef fereye kurdugumuz tuzak sonucsuz kaldı peynırler aynen duruyor.anlamadım gıttı.butun evı aradık taradık yok:1no2:cıldırmamak elde degıl.bugun yıne kurduk bakalım ınsallah gıtmıstır yarabbım ya :Saruboceq:evımden sogudum valla
canımbenim çok üzüldüm ne hale geldiğini seni tanır gibi hissedebiliyorum..doktora bir götürsen nazlıyı bu durumunu etraflıca danışsan..bende süt arttıran reçetelerden gına gelmiş biri olarak sana reçete vermek istemezdim ama sütümün azalmasına sebep ben oldum..tuttum rejım yapmaya kalktım..sigara..sıkıntı..derken üç dört gündür yavrum aç kalıyodu nerdeyse..dün artık canımne çekıyosa yedım..birde dereotu yedim geceden..ve sabaha farkı gördüm..humana tea de gerçekten iyi..işallah gazı vardır geçici bir sıkıntıdır..a.s.
günaydın kızlarr yine yorgun ve ağrılı bir sabah bu sabah her zamankinden daha çok ağrıyor sırtım fizik tedavi için randevu almam lazım ama nasıl gideceğim onuda planlayamıyorum neyse artık bakıcaz bişiiler bayram sonrasıı gidicem doktora tekrar şimdi gitmek istemiyorum
bu arada sizin bebişler gözlerini ovuşturuyormu benim kız çok ovuşturuyor kırmızı oluyor resmen kaşları falan dr aradım hastası varmış o bana dönecek ay gözlerinde bişiimi var acaba korkutuyor beni ovuşturunca sıksık
Günaydın arkadaşlarım, hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için...Dün geceden beri boğuşuyorum, uykusunda bile almıyor biberonu, ucunu değiştirdim neler yaptım olmadı...her mama saatinde 15 dk falan ağlıyor en sonunda ben kazanıyorum ve biberonu içiyor, ama onun o 15 dk ağlaması, aç olduğu halde almaması, bu boğuşma hali beni yıprattı...Bayramda napıcam ben? Oraya buraya gittiğimizde de mi böyle olacak? Sütüm olmazsa mama yaparım derdim eskiden ama şimdi mamanında faydası yok... Bu öyle birşey ki biberonu almak zorunda başka türlü kaşık biberonla nereye kadar besleyebilirim? Bu bebek doğduğundan beri biberonla içiyorken, aralarda hep göğsümü de almasına rağmen şimdi bu şekilde olması çok ilginç. Ağrısı var demişsiniz bende ilk öyle düşündüm ama göğsümü nasıl emiyor anlatamam.Tabi en fazla 50 cc süt vardır onda.gece 7 saat aç kaldı gene istemedi biberonu...Sonunda ben kazanıyorum biberonu alıyor ama inanın ben dünden beri yaşlandım...
slm arkadaşalr....nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?