Doğum yapmış olan anneler buraya....

seda biberonu almamasının başka bir sebebi olabilir..belki başka bi ağrısı vardır korkma mutlaka daha da acıkınca içecektir doktoru da ara bir sor istersen belki aklımıza gelmeyen başka şeyler olabilir..

canım üzülme inş düzelir benim çalışan bi arkadaşımınkide biberonu almadı 2gün felan ama biberon ucunu değiştirdikçe halloldu sorun meme ucunu değiş bakalım belki faydası olur.:Saruboceq:

iiiyi akşamlar kızlar biz bugün sabah aşıya gittik

verem,karma,prönokok 3ü birden carpol verdim ayağımda sallıyorum şuan inşallah uyur :teytey:

bu arada 6400gr 60cm olmuşuz

Son düzenleyen: Moderatör:

aldatmak yok bacım o arkadaşlarla daha önceden beri görüşüyordum sizlerden 5 ay önce tanışmıştım onlarla ama sizinde yeriniz başka aşkolsun birgün bizde buluşuruz yaww ben çok isterim valla düzenleyelim bir gün bebişleri alıp buluşalım hep birlikte çok hoş olur yawwww:içelim:

benim kızımda yapıyor arada geçen gün yaptı boş boş çekiyordu göğsümü gelmeyince de ağlıyordu biberonu gece uykuda aldı da içim rahat etti aç kaldı diye çok üzülmüştüm ağlamıştım valla annem biberon alan bebekler memeyi bırakacağı zaman yapar demişti böyle düzensizlikleri umarım yanılıyordurr

maşallah kilosu da boyu da yerinde allah bol bol iştah ve uyku versin sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah

neresunuz daaaaa kızlar kaçtinuzmu yaprak dökümünü izliyordum reklam arası geldim başlamıştı herhalde kaçtım ben gene hadi görüşürük byyyyyyyy

maşallah kilosu da boyu da yerinde allah bol bol iştah ve uyku versin sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah

inşallah canım ya saol hepimizin bebekleri inş Allah nazarlardan korusun hepsini

yaprak dökümü varya hepimiz ordayıs sanırımkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ayrıca kanguru hem anne için hemde bebek için en saglıklı taşıma şekliymiş.bebek sürekli anne ile temasta oldugu için anne ile arasındaki bag daha kuvvetli oluyormuş.birde koruma için daha korunaklıymış.
canım üzülme arkadaşım vardır bir nedeni agrısı vardır inşllah tez zamanda düzelir canım.
neresunuz daaaaa kızlar kaçtinuzmu yaprak dökümünü izliyordum reklam arası geldim başlamıştı herhalde kaçtım ben gene hadi görüşürük byyyyyyyy
biz geldikte sen yoksun şekerim.baharın bir daha toplantı düzenleyin bende gelecegim.
Ebrucum Naz kızımız biraz ugraştırıyormuş herhalde bu akşam bizim minnoşta biraz huysuzlandı gögsümde çok oynadı aldı çıkardı sürekli tabi oda gaz yaptı sanırım sonrada aglaya aglaya durmadı bir türlü neyseki çıkartmayı başarabildi.

herkesler kaçmışş biz nöbetteyiz yine sırtım için su ısıtıyorum sıcak su torbasına koymak için eşim kıza bakıyor bende biraz sonra yatacağım kız uyumazsa ben kalkacağım nöbete hadi iyi geceler

duygucum senin fare dün gece rüyama girdi evde bütün gece fare kovaladım :)
inşallah kısa zamanda kurtulursun iğrenç yaratıktan .belki de girdiği yerden çıkmıştır ama iyice bi araştırın bakalım nerden giriyo acaba

Günaydın arkadaşlarım, hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için...Dün geceden beri boğuşuyorum, uykusunda bile almıyor biberonu, ucunu değiştirdim neler yaptım olmadı...her mama saatinde 15 dk falan ağlıyor en sonunda ben kazanıyorum ve biberonu içiyor, ama onun o 15 dk ağlaması, aç olduğu halde almaması, bu boğuşma hali beni yıprattı...Bayramda napıcam ben? Oraya buraya gittiğimizde de mi böyle olacak? Sütüm olmazsa mama yaparım derdim eskiden ama şimdi mamanında faydası yok... Bu öyle birşey ki biberonu almak zorunda başka türlü kaşık biberonla nereye kadar besleyebilirim? Bu bebek doğduğundan beri biberonla içiyorken, aralarda hep göğsümü de almasına rağmen şimdi bu şekilde olması çok ilginç. Ağrısı var demişsiniz bende ilk öyle düşündüm ama göğsümü nasıl emiyor anlatamam.Tabi en fazla 50 cc süt vardır onda.gece 7 saat aç kaldı gene istemedi biberonu...Sonunda ben kazanıyorum biberonu alıyor ama inanın ben dünden beri yaşlandım...

canımbenim çok üzüldüm ne hale geldiğini seni tanır gibi hissedebiliyorum..doktora bir götürsen nazlıyı bu durumunu etraflıca danışsan..bende süt arttıran reçetelerden gına gelmiş biri olarak sana reçete vermek istemezdim ama sütümün azalmasına sebep ben oldum..tuttum rejım yapmaya kalktım..sigara..sıkıntı..derken üç dört gündür yavrum aç kalıyodu nerdeyse..dün artık canımne çekıyosa yedım..birde dereotu yedim geceden..ve sabaha farkı gördüm..humana tea de gerçekten iyi..işallah gazı vardır geçici bir sıkıntıdır..a.s.

Canım sütüm var, sütüm var ama onu bebeğime içiremiyorum bir türlü...düne kada sağıp veriyordum biberonu alıyordu, dün en son meme verdim diye biberonu almıyor artık...benim durumum biraz karışık...:

günaydın kızlarr yine yorgun ve ağrılı bir sabah bu sabah her zamankinden daha çok ağrıyor sırtım fizik tedavi için randevu almam lazım ama nasıl gideceğim onuda planlayamıyorum neyse artık bakıcaz bişiiler bayram sonrasıı gidicem doktora tekrar şimdi gitmek istemiyorum

bu arada sizin bebişler gözlerini ovuşturuyormu benim kız çok ovuşturuyor kırmızı oluyor resmen kaşları falan dr aradım hastası varmış o bana dönecek ay gözlerinde bişiimi var acaba korkutuyor beni ovuşturunca sıksık

Benimkide ovuşturuyor, bir problem olduğunu sanmıyorum...

heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn

Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre
:roflol::roflol:

canım bak gögsünü alıyormuş ne güzel sütüm yok diyorsun ama bebek emdikçe sütün artarmış güzelim birde sütüm yok demiyecekmişiz gögsüm dinleniyor diyecekmişiz. bir arkadaşımın gögsünden süt gelmiyormuş ama emzirmek için inat etmiş sürekli emzirmiş ve bebegi şuanda 10 aylık ve hala emiyormuş annesini arkadaşın sütüde maşallah bir artmışki sorma. sende böyle yap istersen canıım.biliyorum sen anne sütünü vermeyi çok isteyipte veremedin biliyorum da hayatım.bi dene istersen belki işe yarar ne dersin tatlım.

Vee çok haklısın bridecımm eee millet nerdesinizz öglen olmuş kimsecikler yokkk.

benim bebiş kucağa alışmıştı..dün gittik eşimle oyun halısı aldık en cafcaflısından..dünden beri oyalanıyo onunla çok şükür..inşallah geçiricem o kucak alışkanlığını..ben 2 haftada 20 sene yaşlanmıştım valla bu sebepten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…