Doğum yapmış olan anneler buraya....

dr aradım normaldir yaparlar sıkıntıdan huzursuzluktan uykusu gelince gözünü ovuşturur dedi ama kızarıklık varsa ve elini gözünden neredeyse hiç çekmiyor çok aşırı ovalıyorsa getir dedi hergün ılık su ile gazlı bei suya batır gözünü sil dedi alerji olabilir evde alerjisi olan varmı dedi büyük kızımda gözünde alejrji var ve damla kullanıyor çok hassas olduğundan toz vsss hemen alerjiye neden oluyor ve gözünü oda ovalıyor hep ay bu kızdamı alerjili olcak yaww bizim gibi inşallah değildir kakasını yapmıyor hala düzene girmedi diye debridat şurup kullan dedi 2 hafta kadar bide zeytinyağıyla popoyu ovala dedi yapıyom zaten dedim karnını da ovalıyomusun dedi onuda yapıyom dedim e ozaman şuruba başla dedi

heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn

Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre
:roflol::roflol:

kız uyanmıştı canım onun altını temizledim kıçına z.yağı sürdüm karnına masaj yaptım başım ağrıyordu ilaç aldım telefon geldi 2 defa kapı çaldı komşum geldi anam kıçımı yere oturtamadım ki nasıl geley,im al sana izin kağıdımmm:roflol:

ya oyun halısıyla ilgileniyorlarmı uzun süre gerçekten bende alayım yaw kol omuz sırt kalmadı kucakta taşımaktan hep kocamın halt yemesi kucağa alma diye diye tüy bitti dilimde ben sezeryandan dolayı kalkamadığımdan hep kucaklayıp öle uyutuyordu alıştırdı zilliyi yatağındaki dönencede oyuncaklar var mzikli falan ama en fazla 10 dk sürüyor sonra başlıyor sıkılıp ağlamaya bazen hiç ilgilenmiyor bile kucağa alana kadar ağlıyor şimdi mık mıklıyor mesela bakalım az kaldı ağlamaya

çok yorgunum çok uykusuzum vee çalışmak zorundayım pilim bitmek üzereeee keşeke bende bebeğimle birlikle olabilseydimmmmm onu akşama kadar p kadar çok özlüyorumki

Benimki hiç ilgilenmedi, en şatafatlısını aldım bende ama yüzüne bakmıyor zilli klava:

Bilseydim kendime çizme mizme alırdım o parayla...
:roflol::roflol:

Son düzenleme:

15-20 dk ilgisini çekiyo canım..yavaş yavaş kucaktan soğur inşallah..dün gece halının oyuncaklarına bakerken uyudu..şu kucaktan bi insinde..herşeyi alırım valla..bittim çünkü inanki

çok yorgunum çok uykusuzum vee çalışmak zorundayım pilim bitmek üzereeee keşeke bende bebeğimle birlikle olabilseydimmmmm onu akşama kadar p kadar çok özlüyorumki

Canım yaa içim buruldu yazdıklarına..üzülme tatlım annesi onun için çalışıyor, o daha iyi şartlarda büyüsün, daha iyi bezler bağlansın kıçına diye...:1hug:

tünaydın arkadaşlar nasılsınız? benim kız ishal oldu yine bir ishal oluyor bir yapamıyor napacam ben yaw.Yine sümüksü bir şeyler yapıyor ishalle birlikte.Kızlar bebeği ishal olan var mı ? ne yapıyorsunuz ishaline?

canım emziriyomusun yoksa mamamı veriyosun? emziriyosan sulu yapar zaten kakasını ishal olmaz emen bebekler..bazen 3 gün boyunca kaka yapmayabilirler tabi..

benimkide ishaldi önceleri su gibi yapıyordu hep mamaya başladıktan sonra yapmamaya başladı şimdi nerdeyse 1 aydır 3-5 gün ara ile yapıyor dr normal demişti anne sütü alan bebekler olur böle diye ama yeiklerine dikkat et balaım ondan olabilir belki

Canım yaa içim buruldu yazdıklarına..üzülme tatlım annesi onun için çalışıyor, o daha iyi şartlarda büyüsün, daha iyi bezler bağlansın kıçına diye...:1hug:

evet sedacım haklısın onun için herşey sağlıklı olsunda ben büütttün gün uyumasamda olur bütün gün açlışsamda olur nasıl olsa geceler bizimmm, sanada geçmiş olsun canım sabah egede benim göğsümde huzursuzlandı karnını tam doyuramadık neden oldu bende anlamadım aç olduğunu biliyorum emmesi için neeler yaptım ama az az emip bıraktı bide kızıyor banaaaa ımmmmm ımmmmm diye sesler çıkarıyor iki emdi bıraktıı yerim ben onu yaaaaaaaa annesinin kuzussssssuuuuuu:ecrin_bebek:

canım biz ishali bırak kakayı bile 3 günde ancak görüyoruzzzzz,:içelim: ama bence kötü bişey değildir.

hicrancım sen günde ne kadar mama veriyosun sütünü sağıyomusun sağıyosan hangi marka ürün kullanıyosun, :içelim:CADIARZU

canım sen hep mamayamı geçtin günde 4 kez veriyodun sanıyodum ya benim kızımda yapamadı bir ara kakasını sonra düzelmişti cıvık yapıyocu ama pütürlüydü.Şimdi su gibi bide sümüklü kakası.alttan gaz yaparken kakada yapıyo çocuk bi keresinde de böyle oldu doktora götürdüm tahlil etti bişey yok dedi.depridat şurup verdi.bizim halamız (görümcem) çocuk doktoru o da depridat şurubu kullanma dedi napacağımı bilmiyorum.

aytencim ama ishal önemli bi durum çocuk su kaybediyor iste kakayı kapamamasıda kötü o zamanda kıvranıyor ne bileyim bi düzene girseydi çocuklarımızın kakası.:Saruboceq:

DOKTOR İAHl seğil dediyae iahL DEĞİLDİR CANIM YAAA O ŞURUBU NİYE TAVSİYE ETMİYOLAR Kİİİ

hicrancım sen günde ne kadar mama veriyosun sütünü sağıyomusun sağıyosan hangi marka ürün kullanıyosun, :içelim:CADIARZU

aytencim ben günde 4 defa 60 cc mama veriyorum bazen 5 defa veriyorum sütümü herzaman sağmıyorum arada uyuyorsa kaldırmamak adına veya emmiyorsa mesela şuan emmek istemiyor ve sabah 10 da mama yedi şimdi sağarak vericem bazen yapıyor böyle huysuzluk işte medela elektriklisini kullanıyorum ve memnunum

bende madelanın swing aldım şimdilik iyi bakalım inşallah hep iyi olurr gani gani sütler gelirrrrr dolarrrrrrrr taşarrrrrrrrr inaşşalllhhhhhhhhhhhhh

canım ishal yeşil kaka ve sümüksü şeylerle bende kafayı bozmuş durumdayım.
ben ishalmi diil mi anlayamıyorum çünkü hep cıvık .ama deniz bikaç gündür yeşil kaka yapıyor ve sümüksü şeyler oluyor kakasında .doktor artık rahat bağırsak floraları oturuyo ondan oluyo dedi .benimde içim hiç rahat değil acaba kültür yaptırsammı diye düşünüyorum . kocam dalga geçiyo dün akşam denizle konuşuyodu oğlum annen bokunda boncuk arıyo diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…