- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.701
heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn
Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre:roflol::roflol:
benim bebiş kucağa alışmıştı..dün gittik eşimle oyun halısı aldık en cafcaflısından..dünden beri oyalanıyo onunla çok şükür..inşallah geçiricem o kucak alışkanlığını..ben 2 haftada 20 sene yaşlanmıştım valla bu sebepten..
ya oyun halısıyla ilgileniyorlarmı uzun süre gerçekten bende alayım yaw kol omuz sırt kalmadı kucakta taşımaktan hep kocamın halt yemesi kucağa alma diye diye tüy bitti dilimde ben sezeryandan dolayı kalkamadığımdan hep kucaklayıp öle uyutuyordu alıştırdı zilliyi yatağındaki dönencede oyuncaklar var mzikli falan ama en fazla 10 dk sürüyor sonra başlıyor sıkılıp ağlamaya bazen hiç ilgilenmiyor bile kucağa alana kadar ağlıyor şimdi mık mıklıyor mesela bakalım az kaldı ağlamaya
ya oyun halısıyla ilgileniyorlarmı uzun süre gerçekten bende alayım yaw kol omuz sırt kalmadı kucakta taşımaktan hep kocamın halt yemesi kucağa alma diye diye tüy bitti dilimde ben sezeryandan dolayı kalkamadığımdan hep kucaklayıp öle uyutuyordu alıştırdı zilliyi yatağındaki dönencede oyuncaklar var mzikli falan ama en fazla 10 dk sürüyor sonra başlıyor sıkılıp ağlamaya bazen hiç ilgilenmiyor bile kucağa alana kadar ağlıyor şimdi mık mıklıyor mesela bakalım az kaldı ağlamaya
çok yorgunum çok uykusuzum vee çalışmak zorundayım pilim bitmek üzereeee keşeke bende bebeğimle birlikle olabilseydimmmmm onu akşama kadar p kadar çok özlüyorumki
tünaydın arkadaşlar nasılsınız? benim kız ishal oldu yine bir ishal oluyor bir yapamıyor napacam ben yaw.Yine sümüksü bir şeyler yapıyor ishalle birlikte.Kızlar bebeği ishal olan var mı ? ne yapıyorsunuz ishaline?
tünaydın arkadaşlar nasılsınız? benim kız ishal oldu yine bir ishal oluyor bir yapamıyor napacam ben yaw.Yine sümüksü bir şeyler yapıyor ishalle birlikte.Kızlar bebeği ishal olan var mı ? ne yapıyorsunuz ishaline?
Canım yaa içim buruldu yazdıklarına..üzülme tatlım annesi onun için çalışıyor, o daha iyi şartlarda büyüsün, daha iyi bezler bağlansın kıçına diye...:1hug:
canım emziriyomusun yoksa mamamı veriyosun? emziriyosan sulu yapar zaten kakasını ishal olmaz emen bebekler..bazen 3 gün boyunca kaka yapmayabilirler tabi..
benimkide ishaldi önceleri su gibi yapıyordu hep mamaya başladıktan sonra yapmamaya başladı şimdi nerdeyse 1 aydır 3-5 gün ara ile yapıyor dr normal demişti anne sütü alan bebekler olur böle diye ama yeiklerine dikkat et balaım ondan olabilir belki
benimkide ishaldi önceleri su gibi yapıyordu hep mamaya başladıktan sonra yapmamaya başladı şimdi nerdeyse 1 aydır 3-5 gün ara ile yapıyor dr normal demişti anne sütü alan bebekler olur böle diye ama yeiklerine dikkat et balaım ondan olabilir belki
canım biz ishali bırak kakayı bile 3 günde ancak görüyoruzzzzz,:içelim: ama bence kötü bişey değildir.
aytencim ama ishal önemli bi durum çocuk su kaybediyor iste kakayı kapamamasıda kötü o zamanda kıvranıyor ne bileyim bi düzene girseydi çocuklarımızın kakası.:Saruboceq:
hicrancım sen günde ne kadar mama veriyosun sütünü sağıyomusun sağıyosan hangi marka ürün kullanıyosun, :içelim:CADIARZU
aytencim ben günde 4 defa 60 cc mama veriyorum bazen 5 defa veriyorum sütümü herzaman sağmıyorum arada uyuyorsa kaldırmamak adına veya emmiyorsa mesela şuan emmek istemiyor ve sabah 10 da mama yedi şimdi sağarak vericem bazen yapıyor böyle huysuzluk işte medela elektriklisini kullanıyorum ve memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?