Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşlar herkese merhaba.yarın bebişe kan tahlili yaptırıcaz acaba aranızda yaptıran var mı ya.çok krkuyorum nasıl alıyolar,çok uzun sürüyo mu bebişi çok ağlatırlar diye korkuyorum.bu arada kaka problemimiz sebebiyle yaptırıcaz tahlili.fakülteye götürdük hemen tahlil istediler tabi.ama ben çok korkuyorum hem yaptırmak istemiyorum hem de ya önemli bişi varsa yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum.inşallah bişi çıkmaz.

canım uzun sürmüyo hiç ama mümkünse bebek hemşiresine aldırın öbür hemşireler hemen bulamıyo damarını canını yakıyolar damarı bulduktan sonra 10 saniyelik iş
ne probleminiz vardı sizin?

Oh... arkadaşlar kızım biberonu aldı az evvel...Allahıma bin şükürler olsun :Saruboceq: nasıl dert olmuştu bana anlatamam, inşallah bundan sonrada alır, gerçi bundan sonraki öğün de önemli ondada alırsa tekrar biberona alıştık demektir...garanti deyeruuum (avrupa yakası) :roflol::roflol:

neyse arkadaşlarbenimkininde kakası cıvık, hep cıvıktı, bazen tam sulu oluyor bazen sümüksü oluyor, mama verdiğimde de yeşil oluyor, bende mi kafama takmalıyım şimdi bunu?
:uhm::uhm:

Son düzenleme:

takma canım takma ben piskopatım biraz galiba herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyorum sonra da üzülüyorum kötü düşüne düşüne kötülüğü çağırıyorum diye . hiç böyle olacağımı tahmin etmezdimnormalde gamsız hiçbişeyi takmayan biriyim bu bebiş beni bu hale getirdi laptop elimde hastalık beğeniyorum

:roflol::roflol::roflol: BU EŞLER HEP BÖYLEM,İ YAAAA HEP BİZ DÜŞÜNÜRÜZ ONLAR DALGA GEÇER YA DAA DERLER Kİİİ...... OFF HAYATIM ÇOKK BÜYÜTÜP UZATIYOSUN DERLERRRRRRR:roflol::roflol:

canım sen yenisin beni bilmezsin eski arkadaşlar bilir benim hastalık konusunda ne kadar pimpirikli olduğumu hep hastalık yakıştırırım kendime, hamilelikte çok abartmıştım ama şimdi baya azaldı...:Saruboceq: Tıp var ilim var bebişlerimizde artık ele avuca geliyor... çok şükür büyük şehirdeyiz bişey olsa her yanımız hastane dolu, takma canım kafana..:1hug:

Herkese Merhabalar..
Arkadaslar sıze bır sorum olucak bu buzluga attıgımız sutlerı nasıl cozup bebıslere verıyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?

canım merak etme aynı sorunu iki gündür bizde yaşıyoruz gerçi pek sorun da sayılmaz ama dert etme derim canları oyun istiyo bence yani ben böyle yorumluyorum
canım şu takviminin altındaki yazıyı sil yeniden yap , ay bu site de ölen yakınları anmak için takvim yapılıyor ordan yapmışsınız sanırım,nerden buldunuz o siteyi...?benneyaptımki.

Benim kzım da aynen bu anlattıın gibi geçen Betül de anlatmış memeyi almıyor,kıvranıyor,sündürüyor,ağlıyor falan bazen böylre huysuzluk yapıyorlar canım sık sık vermeyi dene sen yine nasıl olsa alacak aç değil mi bu yavru...

Ya sen ne takıntılı bir karısın:mymeka: kızım bırak çocuğun b...kuyla çişiyle oynamayı bak emmesi de düzelmiş işte hemen ay kaşıkla mı versem oy emmese ben naparım,aman bittim,tükendim..Noluyo be :mymeka::mymeka:kendine gel,nasıl almicak açsa varya seve seve alacak işte,sen bu panikle gidersen aıl bitip tükenirsin rahat ol biraz,sen kızına daha çook lazımsın yıpratma kendini böyle anlık,ufak tefek şeyler için...Burda yazılanların çoğu benim kızımda da oluyor okudukça rahatlıyorum ve çoğunu anlatmıyorum bile bir dönemdir geçer de rahatla biraaz...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ÇOK GÜLDÜM YAAAA:roflol::roflol::roflol: SEDAA ŞU FOTODAKİ SENMİSİN EĞER SENSEN ŞU BİR DİZİ VARR HANİ 3 KIZI VAR EGE BÖLGESİNDE GEÇİYOR İSMİNİ UNUTTUM ORDAKİ KIZA ÇOK BENZİYOSUNNN:içelim:

Betül oda ısısında çözündürüp benmari usulü ısıtacaksın.Biberonu sıcak su dolu bir tencereye veya cezveye koy öyle ısıt sütü...

canım sağol, biraz kafama kafama vurdun gibi oldu :roflol::roflol:ama iyi oldu sağol, önerilerini kulak ardı etmicem...:1hug:

heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn

Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre
:roflol::roflol:

Bırazcık okulu asayım dedım yıne yakalandık yahu elınızden kacılmıyor.. :roflol:

Arkadaslar mesela soyle sorayım sıze..
bayramın ıkıncı gunu Eşimle evlilik yıldonumumuz bıraz bırseyler yaparız dıye dusunuyorum.. ve bebegı anneme bırakıcam.. evde buzlukta duran bırıktırdıgım sutler sut poşetinde.. sımdı annem aynı zamanda bayram da oldugu ıcın her zaman buyuk halamalarda toplanıyor akrabalar onlarda bebısle oraya gıdebılır.. yanı evde olmayabılırler.. mısafırlıkteyken bu sutlerı nasıl muhazafa edebılır.. sonucta 2 -3 beslenme suresınde dısarda yada evde olabılrıler farketmez.. bu 3 beslenmelık 3 sut poşetını de buzluktan cıkardıktan sonra nasıl muhafaza edecek yanında nasıl gezdırecek ben asıl boyle sorayım nasıl yapmalıyız sızce bozulmaması ıcın ??

kavak yelleri mi? yok ben ordaki kimseye benzemiyorum...laelaelaelaelae ay resmimi yollasammı acaba, ama sonra hemen silerim ona göre, yollayayım mı kızlar ne dersiniz utanırım ben şimdi

Herkese Merhabalar..
Arkadaslar sıze bır sorum olucak bu buzluga attıgımız sutlerı nasıl cozup bebıslere verıyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?

Betülcüm buzluktan çıkarıp sıcak suyun içine koyuyosun saklama kapını o anne sütü sıcaklığına gelene kadar içinde bekletiyosun bekletirken 2 kere falan çalkala sonra 30 derecede falan olunca ılıyınca içiriyosun. buzluktan çıktıjtan sonra en geç 6 saattee tüketmen lazım,
sütü sağdıktan sonra
derin dondurucuda -18 derece de 6 ay saklayabiliyosun
normal 2 kapalıda dolapta -4 derecede 1 hafta saklayabiliyosun
oda sıcaklığında 25 derecede falan 6 saat diye biliyorum ben.

Valla betülcüm hiç dondurucuya atmadım ben, ama pek uzun süre durmaz dışarda diye düşünüyorum, dondurulan sütü hemen ısıtıp içirmeli, içmediyse asla bir daha ısıtıp içirmemeli. Bence taze süt sağ annene öyle ver , misafirliğe gider gitmez dolaba koyar onu da, öteki türlü dondurmuş süt çok fazla dışarıda durmaz gibi düşünüyorum.:uhm:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…