- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.721
arkadaşlar herkese merhaba.yarın bebişe kan tahlili yaptırıcaz acaba aranızda yaptıran var mı ya.çok krkuyorum nasıl alıyolar,çok uzun sürüyo mu bebişi çok ağlatırlar diye korkuyorum.bu arada kaka problemimiz sebebiyle yaptırıcaz tahlili.fakülteye götürdük hemen tahlil istediler tabi.ama ben çok korkuyorum hem yaptırmak istemiyorum hem de ya önemli bişi varsa yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum.inşallah bişi çıkmaz.
Oh... arkadaşlar kızım biberonu aldı az evvel...Allahıma bin şükürler olsun :Saruboceq: nasıl dert olmuştu bana anlatamam, inşallah bundan sonrada alır, gerçi bundan sonraki öğün de önemli ondada alırsa tekrar biberona alıştık demektir...garanti deyeruuum (avrupa yakasındaki laz) :roflol::roflol:
neyse arkadaşlarbenimkininde kakası cıvık, hep cıvıktı, bazen tam sulu oluyor bazen sümüksü oluyor, mama verdiğimde de yeşil oluyor, bende mi kafama takmalıyım şimdi bunu? :uhm::uhm:
canım ishal yeşil kaka ve sümüksü şeylerle bende kafayı bozmuş durumdayım.
ben ishalmi diil mi anlayamıyorum çünkü hep cıvık .ama deniz bikaç gündür yeşil kaka yapıyor ve sümüksü şeyler oluyor kakasında .doktor artık rahat bağırsak floraları oturuyo ondan oluyo dedi .benimde içim hiç rahat değil acaba kültür yaptırsammı diye düşünüyorum . kocam dalga geçiyo dün akşam denizle konuşuyodu oğlum annen bokunda boncuk arıyo diye :)
takma canım takma ben piskopatım biraz galiba herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyorum sonra da üzülüyorum kötü düşüne düşüne kötülüğü çağırıyorum diye . hiç böyle olacağımı tahmin etmezdimnormalde gamsız hiçbişeyi takmayan biriyim bu bebiş beni bu hale getirdi laptop elimde hastalık beğeniyorum
canım şu takviminin altındaki yazıyı sil yeniden yap , ay bu site de ölen yakınları anmak için takvim yapılıyor ordan yapmışsınız sanırım,nerden buldunuz o siteyi...?benneyaptımki.canım merak etme aynı sorunu iki gündür bizde yaşıyoruz gerçi pek sorun da sayılmaz ama dert etme derim canları oyun istiyo bence yani ben böyle yorumluyorum
Benim kzım da aynen bu anlattıın gibi geçen Betül de anlatmış memeyi almıyor,kıvranıyor,sündürüyor,ağlıyor falan bazen böylre huysuzluk yapıyorlar canım sık sık vermeyi dene sen yine nasıl olsa alacak aç değil mi bu yavru...İyi akşamlar arkadaşlar..2 gündür yoktum, benim çok moralim bozuk..kızım biberonu reddediyor..en son zar zor dolan bir göğsüm var ordan emzirmiştim ve şimdi saatlerdir aç olduğu halde biberonu almıyor, ciyak ciyak ağlıyor, hiç böyle birşey olmamıştı normalde biberonu alan göğsü almaz derler bende tam tersi mi oldu yani? Bu şekilde ağladığını hiç görmemiştim nasıl aç anlatamam dudaklarını öne doğru büzüyor, göğsümde de süt çok az, ötekini zaten alamıyor elimde biberon kalakaldım.göğsümde az olan sütü içti, ağlamaktan yorgun düştüğü için uyuya kaldı şimdi..çok yıprandım arkadaşlar, hiç iyi değilim...ağlamak istiyorum, boğazımda düğüm var sanki....ben neyaparım biberonu almazsa????????????????????????????????????allahım sen sabır verr
Oh... arkadaşlar kızım biberonu aldı az evvel...Allahıma bin şükürler olsun :Saruboceq: nasıl dert olmuştu bana anlatamam, inşallah bundan sonrada alır, gerçi bundan sonraki öğün de önemli ondada alırsa tekrar biberona alıştık demektir...garanti deyeruuum (avrupa yakasındaki laz) :roflol::roflol:
neyse arkadaşlarbenimkininde kakası cıvık, hep cıvıktı, bazen tam sulu oluyor bazen sümüksü oluyor, mama verdiğimde de yeşil oluyor, bende mi kafama takmalıyım şimdi bunu? :uhm::uhm:
Oh... arkadaşlar kızım biberonu aldı az evvel...Allahıma bin şükürler olsun :Saruboceq: nasıl dert olmuştu bana anlatamam, inşallah bundan sonrada alır, gerçi bundan sonraki öğün de önemli ondada alırsa tekrar biberona alıştık demektir...garanti deyeruuum (avrupa yakası) :roflol::roflol:
canım şu takviminin altındaki yazıyı sil yeniden yap , ay bu site de ölen yakınları anmak için takvim yapılıyor ordan yapmışsınız sanırım,nerden buldunuz o siteyi...?benneyaptımki.
Benim kzım da aynen bu anlattıın gibi geçen Betül de anlatmış memeyi almıyor,kıvranıyor,sündürüyor,ağlıyor falan bazen böylre huysuzluk yapıyorlar canım sık sık vermeyi dene sen yine nasıl olsa alacak aç değil mi bu yavru...
Ya sen ne takıntılı bir karısın:mymeka: kızım bırak çocuğun b...kuyla çişiyle oynamayı bak emmesi de düzelmiş işte hemen ay kaşıkla mı versem oy emmese ben naparım,aman bittim,tükendim..Noluyo be :mymeka::mymeka:kendine gel,nasıl almicak açsa varya seve seve alacak işte,sen bu panikle gidersen aıl bitip tükenirsin rahat ol biraz,sen kızına daha çook lazımsın yıpratma kendini böyle anlık,ufak tefek şeyler için...Burda yazılanların çoğu benim kızımda da oluyor okudukça rahatlıyorum ve çoğunu anlatmıyorum bile bir dönemdir geçer de rahatla biraaz...kaydirigubbakcemile5
heeeeeeey milleeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt nerdesiniz bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn
Betül, Duygu, Hicran hepinizi yok yazıyorum mazeret kağıdı isterim ona göre:roflol::roflol:
ÇOK GÜLDÜM YAAAA:roflol::roflol::roflol: SEDAA ŞU FOTODAKİ SENMİSİN EĞER SENSEN ŞU BİR DİZİ VARR HANİ 3 KIZI VAR EGE BÖLGESİNDE GEÇİYOR İSMİNİ UNUTTUM ORDAKİ KIZA ÇOK BENZİYOSUNNN:içelim:
kavak yelleri mi? yok ben ordaki kimseye benzemiyorum...laelaelaelaelae ay resmimi yollasammı acaba, ama sonra hemen silerim ona göre, yollayayım mı kızlar ne dersiniz utanırım ben şimdi
Herkese Merhabalar..
Arkadaslar sıze bır sorum olucak bu buzluga attıgımız sutlerı nasıl cozup bebıslere verıyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaslar mesela soyle sorayım sıze..
bayramın ıkıncı gunu Eşimle evlilik yıldonumumuz bıraz bırseyler yaparız dıye dusunuyorum.. ve bebegı anneme bırakıcam.. evde buzlukta duran bırıktırdıgım sutler sut poşetinde.. sımdı annem aynı zamanda bayram da oldugu ıcın her zaman buyuk halamalarda toplanıyor akrabalar onlarda bebısle oraya gıdebılır.. yanı evde olmayabılırler.. mısafırlıkteyken bu sutlerı nasıl muhazafa edebılır.. sonucta 2 -3 beslenme suresınde dısarda yada evde olabılrıler farketmez.. bu 3 beslenmelık 3 sut poşetını de buzluktan cıkardıktan sonra nasıl muhafaza edecek yanında nasıl gezdırecek ben asıl boyle sorayım nasıl yapmalıyız sızce bozulmaması ıcın ??
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar mesela soyle sorayım sıze..
bayramın ıkıncı gunu Eşimle evlilik yıldonumumuz bıraz bırseyler yaparız dıye dusunuyorum.. ve bebegı anneme bırakıcam.. evde buzlukta duran bırıktırdıgım sutler sut poşetinde.. sımdı annem aynı zamanda bayram da oldugu ıcın her zaman buyuk halamalarda toplanıyor akrabalar onlarda bebısle oraya gıdebılır.. yanı evde olmayabılırler.. mısafırlıkteyken bu sutlerı nasıl muhazafa edebılır.. sonucta 2 -3 beslenme suresınde dısarda yada evde olabılrıler farketmez.. bu 3 beslenmelık 3 sut poşetını de buzluktan cıkardıktan sonra nasıl muhafaza edecek yanında nasıl gezdırecek ben asıl boyle sorayım nasıl yapmalıyız sızce bozulmaması ıcın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?