- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.241
kızlar herkese günaydın hakikaten eylül annelerine ne oluyor böyle coştuk desenize siza bir hamile haberide ben veriyim hamileyimmmmm. ama daha çok yeni 4+5 bugün test yaptım geçen hafta pozitif ama daha doktora gitmedim 1-2 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum bişey çıkmazsa gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum benim ki kaza kurşunu değil tamamen bilerek isteyerek geçen ay denedik olmadı yumurtlamayı yanlış hesaplamışım bu ay doğru hesapla tutuverdi allahın izniyle
inşallah canım yaaa
heyyy hamiş arkdaşlarrr kızlar dua edin benim içinde şu problemli mahkeme sonuçlansın artık diye dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş yaa böylece hamileysem sevine sevine doğururum bebeğimi
sen et demeyin benimki henüz onaylanmadıı:kedi:kaydirigubbakcemile3
Ne var ne yok kızlar.. opuyorumnanaktan
Bıze cay saatıne bır ıkı arkadas gelıcek mutfaktayım o yuzden :)
Soslu tavuk memısı yaptım :) kek, pattis salatası, sosılı kanepe, bırde tava boreği ayıptır sulemesı.. :))
Bakalım hepsınden azar tadıp bırakıcam yemıcem :mymeka:
Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy çok sevindim bence hamilesin tatlım şükret allahhaaa sağlıklı evlat versin inşaallahh bence erken değil doğur kıssss.
valla bizdede para yok pul yok ammaa bende düşünüorum yaaa ....
mantığım hayır diyor ama içim istiyor içimmm, :)) ocak gibi hamile kalmak istiyorumm kısmetse.
Günaydın arkadaşlar...Dün aniden gitmek zorunda kaldım Ege 12 de kalktı sağolsun 1 e kadar oturdu..Emzirmeden süt vererek uyuttuk..Sonra gece toplamda 3 kere emzirdim...3.sü zorumlu oldu çünkü bir ğöğsüm resmen apse gibi oldu çok şişti..ağrı yaptı mecbur emzirdim...Ama gündüz hiç meme emmemiş oldu büyük başarı bugünde böyle devam edicez...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
Nice mutlu yıllara Emelcim...
Ben bu fotoların renkilisini gördümyerimsenibenDaha güzelkaydirigubbakcemile3Balayınızdı demi Betül yoksa sonraki tatilinizmiydi yanlışmı hatırlıyorum?
Hakkında hayırlısı neyse o olsun Aslıcım en doğrusunu yapmışın...Sonuçta imkanlar el vermediği sürece yapabilceğin hiç birşey yoktu...Geçmiş olsun canım:teselli:
İmplant tan bahsedilmiş ama arkadaşlar ben onun acayip adet düzensizliği yaptığını duydum..Sonuçta mantıken yumurtlamayı engelliyor..Yumurtlama olmayınca adette düzensiz olur..KK de konu açılmış bakın isterseniz 2 yıl gelmeyen 6 ay gelmeyen..Nettede hep adet düzensizliğinden bahsedilmiş....Ben kullansam artık 10 sene olmam herhalde:roflol:
yok canım karşılamıyor...:1no2:
sen impolantını alıyosun devlet hastanesinde takacak dr bulursan bedavaya taktırırsın.. ama implantı sen alıp götürüyosun...ama bazı özel hastanelerde implant da var ama baya pahalıya takıyolar onlardan olursa...
3-5 ay ıcınde mı hamılelık dusunuyorsun yanı ?
ay ne kadar guzel ya tum eylul annıslerının 2. cılerı 3. culerı gelmeye basladıı...
uy yerım onlarııı Şeniz
aneeyyyy delikafadulden
tesekkur ederım canım opuyorumnanaktan
balayı degıl evet sonrakı tatıl dı... :asigim:
ımplant ın dıger koruma yontemlerınden farkı yok bu bahsettıgın sorunu doger yontemlerde yasayanlarda oldukca cok canım bunyeye gore degısıyor tamamen..
evet canım hatırladım dogru sen oyle demıstın...
duygu evet yemeyıp yanında yatmak daha mantıklı olur oyle yapayım dımı :roflol:
canım gözün aydın Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.kızlar herkese günaydın hakikaten eylül annelerine ne oluyor böyle coştuk desenize siza bir hamile haberide ben veriyim hamileyimmmmm. ama daha çok yeni 4+5 bugün test yaptım geçen hafta pozitif ama daha doktora gitmedim 1-2 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum bişey çıkmazsa gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum benim ki kaza kurşunu değil tamamen bilerek isteyerek geçen ay denedik olmadı yumurtlamayı yanlış hesaplamışım bu ay doğru hesapla tutuverdi allahın izniyle
ohhh afiyet şeker olsunn. soslu tavuk memısı nedir onu anlayamadım amaa.Ne var ne yok kızlar.. opuyorumnanaktan
Bıze cay saatıne bır ıkı arkadas gelıcek mutfaktayım o yuzden :)
Soslu tavuk memısı yaptım :) kek, pattis salatası, sosılı kanepe, bırde tava boreği ayıptır sulemesı.. :))
Bakalım hepsınden azar tadıp bırakıcam yemıcem :mymeka:
oyy maşşallahhhhh canım nasıl değişmiş büyümüşş,,, çok tatlıı.
Büşra'dan inciler opuyorumnanaktan
[
üç ay evvelki hali :) ne çabuk değişiyorlar değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?