Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ne var ne yok kızlar.. opuyorumnanaktan
Bıze cay saatıne bır ıkı arkadas gelıcek mutfaktayım o yuzden :)
Soslu tavuk memısı yaptım :) kek, pattis salatası, sosılı kanepe, bırde tava boreği ayıptır sulemesı.. :))
Bakalım hepsınden azar tadıp bırakıcam yemıcem
:mymeka:

Oy donurum yaa 3. bebıs mı gelıyooo ayy cok sevındımm tebrık ederımm yaa, testın yanlıs olucagını sanmıyorum ama bakalım kesın sonuc ne.... ?
Hakkında hayırlısı olsun canım benım...
Şeniz

Tebrik ederim canım hayırlısı olsun:)

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah...
ohhhh yemede yanında yat onların tadına bakıp bırakılırmı bea:)))

Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3

3-5 ay ıcınde mı hamılelık dusunuyorsun yanı ?
ay ne kadar guzel ya tum eylul annıslerının 2. cılerı 3. culerı gelmeye basladıı...
uy yerım onlarııı Şeniz

aneeyyyy delikafadulden

tesekkur ederım canım opuyorumnanaktan
balayı degıl evet sonrakı tatıl dı... :asigim:

ımplant ın dıger koruma yontemlerınden farkı yok bu bahsettıgın sorunu doger yontemlerde yasayanlarda oldukca cok canım bunyeye gore degısıyor tamamen..

evet canım hatırladım dogru sen oyle demıstın...

Beklediğimiz para eğer gelirse evet düşünüyorum canım yani mesela bugün geldi atıyorum 1 2 ay tatil ve evi taşıcaz..Sonra çalışmalara başlıcazkaydirigubbakcemile3 ama nasip işte o para gelmeden olmaz...
Diğer doğum kontrol yöntemlerini bilmiyorum ama ben hep hapla korundum acayip faydasını gördüm tüylenmede azalma ciltte düzelme gerçi problem yok cildimde ama daha kadife gibi oldu..Ayda 1 düzenli regli oluyorsun.. Ben unutmamda yani öyle aksama olmaz hergün telefonumun alarmı aynı saatte çalar ilaç kullanırken...Onun için ben araştırıp normalde gelen insanların bile regli olmadığını görünce tırstım açıkcası bana gelmez yaniyerimseniben

kız ayten yağızı ne güzel benzetip anlatmışın ercana okutayım bunu çok sevinir kız bu çocuk bana çekmemiş diyor hiç sevünsün yazuuuk

anessa hayırlı olsun bebeişin Allah eline ayağına kavuştursun sağsalim

ay bendemi yapsam diye düşünüyorum ama erken eşimlede konuştukta ev borçları ve araba almayı düşünüyor buda eder 2-3 yıl daha var yanii

duygucum Allah kolaylık versin sağsalim bırakırsınız çok zorluk çekmeden inşallah bakalım sen bıraktır anlatırsın zaman sürecini resminiz çok güzel çıkmış bu arada öpüver egeyi yumuşak yumuşak

betüül kız nostalji heee kocişin gelsinde daha güzellerini çekilin inşallah

canım gözün aydın Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin.
ohhh afiyet şeker olsunn. soslu tavuk memısı nedir onu anlayamadım amaa.

Herkese iyi günler..

selamlar hanımlar turkbayragi
geçmişe göz attım aklımda kaldığınca :
utku'ya çok geçmiiş olsun sehercim..ishali geçmiştir tamamen umarım..
Saliha ve Emelcim teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..
Salihacım; Büşra iyi çok şükür, henüz 2-3 adım atıyoruz, tam olarak yürüyemiyor..zamanı var daha sanırım, denge kuramıyor henüz
Hicran 3. bebeğin mi geliyor sevin işte ya ne güzel, Ceylin aşılama ile mi olmuştu? bu bebiş seni uğraştırmadan gelmek istiyor demek ki.. hayırlısı olsun cnm...
Sadiyeciim sağlıkla kucakla inşaAllah ikinci bebeğini..ne güzel ya..bizim için daha zaman var.. atladığım birşeyler varsa affola hihoyyyt

Büşra'dan inciler opuyorumnanaktan

üç ay evvelki hali :) ne çabuk değişiyorlar değil mi ?

sildim kujumu :) gören gördü he he :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy hicranım da hamiş ne güzel ikinci bebişler geliyo....
kızlar biraz zor oluyo ama allah sabrını veriyo...
ben bir de 31. haftamda doğum yaptım... prematüre bebeğe bakmak normal bebeğe bakmaktan daha zor... inşallah sizler sağlıcakla alırsınız kucağınıza...
ben daha iki güne kadar her an ölebilir diye ağladım sabaha kadar...
gerçekten rabbim rızkını da veriyo sabrını da...
Allah tamamına erdirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…