Doğum yapmış olan anneler buraya....

doğum günümü kutlayan tüm arkidişlerime çoookkk teşekkür ederim
kızlar inanamıyorum bu kadar hamile olmasına,ben 2.yi düşünemiyorum şu anda
merti büyüteyimde 5 yaşına gelsin sağlık problemlerimde çok olmassa o zaman belki
Allahım herkezin hakkında hayırlısını versin
anessa ve hicran hayırlı olsun bebişleriniz

Gülsüm senin hamileliğin uğurlu geldi , peşiinden geliyoruz biz de kaydirigubbakcemile3
canım ya Zeynep kocaman oldu artık, sıkıntılı günleriniz bitti çok şükür..
inşaAllah iki yavrunu da sağlıkla, huzurla büyüt canım.. Allah kolaylığını versin

ben myralon kullanıyodum mustafada
hergün kahverengi lekeler geliyodu... çok iğrençti...
hiç unutmamama rağmen musti kaldı..
bir de hapla korunup sonra hamile kalamayan o kadar çok insan var ki...
ben çok araştırdım... bi sürü dr la görüştüm kullananlarla görüştüm..kesinlikle hapı tavsiye etmedi drlar...
nette bu konu hakkında bitirme tezi yapanlar var onları inceledim en iyisi implant....
adet olamamak kötü bişey değil ki..
ben evlenmeden önce 2-3 ayda bi adet görürdüm ve hiç ağrım olmazdı...
tabi herkesin kendi tercihi o ayrı...

aman allahım nasıl güzelleşmiş çıtı ğıtı bi kız olmuş maşallah...
acaba benim kızımda böyle büyüyecek mi...
ayy açtım yine muslukları... senağlama

sağol canım a.s.
büyüyecek tabii annesi, Allah sağlık versin yeter ki.. gelin olduğu günleri de göreceğiz
inşaAllah :gitme:

maşallah büşraya
çook tatlı
mert iki gündür yürüme çabasında 3-4 adım atıp düşüyor

teşekkür ederiz teyzesi..
ben atlamışım doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında hep gül inşaAllah :Saruboceq: sağlığın,huzurun ve yüzündekii tebesümün hiç eksik olmasın..

ayy bak ben de kutlicaktım hicranı duyunca unuttum heyecandan...
kusura bakma canım yaaa...
nice nice mutlu yıllara inşallah...eşinle ve oğlunla...

anaa sendemi hamişsin..akannehir

ayy ben bu kk alışverişi çok sevdim yaa..
hele hediye verebiliyoruz ya çok güzel bişey yaa..

teşekkürler,merviş ve gülsüm
merve yazından hamile olduğun izlenimi çıkıyor:)

evet ya anlatım bozukluğu yapmışım.. :kedi:
yok öyle birşey yani kaydirigubbakcemile3
daha 3 gün evvel kadın doğum doktorumdaydım göğsüm için , kesin yok öyle birşey yani vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu alıŞverıŞ ıŞını ben yapamıyorum neyı tıklasam yeterlı puanın yok dıyo ALDIĞIM Bı KAÇ ŞEY VARDI ONLARDA GÖRÜNMÜYO NEDENSE

şimdi hallettim galiba

Son düzenleme:
duygucum fotoğraf makinanın markası nedir.

Canım zaten söylemiştim telefondayerimseniben
Amin canım biraz önce bir krizi geldi ama atlattık hayırlısıyla inşallah:)
Bende ne kahverengi leke nede başka birşey oldu hapla korunurakta çok başarılı bir şekilde gebeliğimi engelledim..sonrada bırakınca egeciğim dünyaya geldi...
Bende çok araştırdım ayrıca benimde görüştüğüm bütün doktorlar benim için bunu tavsiye etti korunma yöntemi olarak..4 sene kullandım hiç bir şikayetimde olmadı..
Çevremdeki bir çok arkadaşımda bunu kullanıyorlar ve çok memnunlar..ayrıca ben senin korunma yöntemine kötü demedim herkes istediği gibi korunur...
Bana göre regli olmamak kötü birşey sonuçta genç kadınız... herkesin kendi tercihi en sonda yazmışın zaten...
Hımmm unutmadan ben diana 35 kullanmıştım ve emzirmem biter bitmezde hemen başlıcam...

Son düzenleme:

bende 7 sene yasmine kullandım
çok memnundum valla bırakınca da 3.ayda hamile kaldım . ne kilo yaptı ne şişlik ohhh cildim de süper oluyodu hap içerken
şimdi de düşünüyorum hapa mı başlasam spiral mi taktırsam diye ... aldım hapı 2 ay önce ama nedense içmek gelmiyo içimden o bana ben ona bakıyorum :)

emelcim canım geçmiş doğumgünün kutlu olsunnnn

yeni hamişlere de hayırlı olsunnnn ....
ben 2. ye cesaret edemiyorum valla ne şimdi ne sonra , biz böle iyiyiz ,denizoda kendine kardeş gibi sevebileceği arkadaşlar edinsin artık napimm :)

Son düzenleme:

Al bendende o kadar canım kuzenim kullanıyor yasmine onunda cildinde sivilce olurdu pamuk gibi oldu teni...Benimde hem cildim süper oluyor,hem tüylenme acayip gecikiyordu bilmem sendede oluyormuydu?Normalde 1 ayda ağda olurken hap kullanırken 1.5 hatta 2 aya sarktığını bilirim...Bende çok memnunum ve en kısa zamanda düzenli reglim için hormonlarım için başlıcamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…