- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.261
ayy hicranım da hamiş ne güzel ikinci bebişler geliyo....
kızlar biraz zor oluyo ama allah sabrını veriyo...
ben bir de 31. haftamda doğum yaptım... prematüre bebeğe bakmak normal bebeğe bakmaktan daha zor... inşallah sizler sağlıcakla alırsınız kucağınıza...
ben daha iki güne kadar her an ölebilir diye ağladım sabaha kadar...
gerçekten rabbim rızkını da veriyo sabrını da...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
Beklediğimiz para eğer gelirse evet düşünüyorum canım yani mesela bugün geldi atıyorum 1 2 ay tatil ve evi taşıcaz..Sonra çalışmalara başlıcazkaydirigubbakcemile3 ama nasip işte o para gelmeden olmaz...
Diğer doğum kontrol yöntemlerini bilmiyorum ama ben hep hapla korundum acayip faydasını gördüm tüylenmede azalma ciltte düzelme gerçi problem yok cildimde ama daha kadife gibi oldu..Ayda 1 düzenli regli oluyorsun.. Ben unutmamda yani öyle aksama olmaz hergün telefonumun alarmı aynı saatte çalar ilaç kullanırken...Onun için ben araştırıp normalde gelen insanların bile regli olmadığını görünce tırstım açıkcası bana gelmez yaniyerimseniben
aman allahım nasıl güzelleşmiş çıtı ğıtı bi kız olmuş maşallah...
acaba benim kızımda böyle büyüyecek mi...
ayy açtım yine muslukları... senağlama
maşallah büşraya
çook tatlı
mert iki gündür yürüme çabasında 3-4 adım atıp düşüyor
doğum günümü kutlayan tüm arkidişlerime çoookkk teşekkür ederim
kızlar inanamıyorum bu kadar hamile olmasına,ben 2.yi düşünemiyorum şu anda
merti büyüteyimde 5 yaşına gelsin sağlık problemlerimde çok olmassa o zaman belki
Allahım herkezin hakkında hayırlısını versin
anessa ve hicran hayırlı olsun bebişleriniz
Gülsüm senin hamileliğin uğurlu geldi , peşiinden geliyoruz biz de kaydirigubbakcemile3
canım ya Zeynep kocaman oldu artık, sıkıntılı günleriniz bitti çok şükür..
inşaAllah iki yavrunu da sağlıkla, huzurla büyüt canım.. Allah kolaylığını versin
anaa sendemi hamişsin..akannehir
teşekkürler,merviş ve gülsüm
merve yazından hamile olduğun izlenimi çıkıyor:)
kız bu Gülsüm hangi Mustafa diyon Fatma Şevval yazıyor takviminde 2. adı Fatma Şevval mi o resiimdeki Mustafa mı??:uhm:
duygucum fotoğraf makinanın markası nedir.
kız ayten yağızı ne güzel benzetip anlatmışın ercana okutayım bunu çok sevinir kız bu çocuk bana çekmemiş diyor hiç sevünsün yazuuuk
anessa hayırlı olsun bebeişin Allah eline ayağına kavuştursun sağsalim
ay bendemi yapsam diye düşünüyorum ama erken eşimlede konuştukta ev borçları ve araba almayı düşünüyor buda eder 2-3 yıl daha var yanii
duygucum Allah kolaylık versin sağsalim bırakırsınız çok zorluk çekmeden inşallah bakalım sen bıraktır anlatırsın zaman sürecini resminiz çok güzel çıkmış bu arada öpüver egeyi yumuşak yumuşak
betüül kız nostalji heee kocişin gelsinde daha güzellerini çekilin inşallah
ben myralon kullanıyodum mustafada
hergün kahverengi lekeler geliyodu... çok iğrençti...
hiç unutmamama rağmen musti kaldı..
bir de hapla korunup sonra hamile kalamayan o kadar çok insan var ki...
ben çok araştırdım... bi sürü dr la görüştüm kullananlarla görüştüm..kesinlikle hapı tavsiye etmedi drlar...
nette bu konu hakkında bitirme tezi yapanlar var onları inceledim en iyisi implant....
adet olamamak kötü bişey değil ki..
ben evlenmeden önce 2-3 ayda bi adet görürdüm ve hiç ağrım olmazdı...
tabi herkesin kendi tercihi o ayrı...
Canım zaten söylemiştim telefondayerimseniben
Amin canım biraz önce bir krizi geldi ama atlattık hayırlısıyla inşallah:)
Bende ne kahverengi leke nede başka birşey oldu hapla korunurakta çok başarılı bir şekilde gebeliğimi engelledim..sonrada bırakınca egeciğim dünyaya geldi...
Bende çok araştırdım ayrıca benimde görüştüğüm bütün doktorlar benim için bunu tavsiye etti korunma yöntemi olarak..4 sene kullandım hiç bir şikayetimde olmadı..
Çevremdeki bir çok arkadaşımda bunu kullanıyorlar ve çok memnunlar..ayrıca ben senin korunma yöntemine kötü demedim herkes istediği gibi korunur...
Bana göre regli olmamak kötü birşey sonuçta genç kadınız... herkesin kendi tercihi en sonda yazmışın zaten...
Hımmm unutmadan ben diana 35 kullanmıştım ve emzirmem biter bitmezde hemen başlıcam...
bende 7 sene yasmine kullandım
çok memnundum valla bırakınca da 3.ayda hamile kaldım . ne kilo yaptı ne şişlik ohhh cildim de süper oluyodu hap içerken
şimdi de düşünüyorum hapa mı başlasam spiral mi taktırsam diye ... aldım hapı 2 ay önce ama nedense içmek gelmiyo içimden o bana ben ona bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?