Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne bileyim buluruz bişey yavvv olmazsa kayınvalideme taşınırım olmamı :roflol:

Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3

yavv şu para denen şey olmasa ben en az 3 tane 4 tane isterdim yaaa

çoştum yine dalgalanıyorum bennnn yeni yenii sevdalanıyorum bennnn

erken bacım erken maddi nedenlerden dolayı hemde nebileyim ben çok yoruldum ağır bir hamilelik geçirdim ondan da korkuyorum o nedenle inş test yalıştır dedim rabbim hakkımızda hayırlısını versin
hakkında hayırlısı olsun inş.
sağol canım hayırlısı olsun valla
telaş etme canım. bence hemen kan testi yaptır garanti olur. hamileysen eğer şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ikisi bir arada büyür...
yapıcam canım eşim çıksın bi dışarı ona sölemedim hanüz dur bi netleşsin belki yanlıştır diye ümid ediyorum hala:kedi: aslında yeni değil sanırım keza testte hemen çıkmazdı değilmi ben öle biliyorum eğer son reglimden sonra olduysa nebileyim yumurtlama zamanım şaştıysa bilemem tabii bu kadar erken şişpşak testte çıkmazdı herhalde
ay ben bozuk şarap olurum herhalde zaten sezeryanlıydım bu doğumda e mecburen gene öle olucak hamileysem ayyyyyy yaaa

yanlış çıkıyor canım çıkıyor yakın arkadaşlarımdam biliyom hamile sandı kendini birkaçı sonra kan testinde negatif çıktı adetleri gecikmişti sadece ama nasıl oldu bilemiyom tabii

aldırma yanlısı değilim tabii zaman ve mekan doğruysa bakılabilecekse ailede sorun yok ise keyfi olmamalı aldırma durumu tabii ama kolay bişiide değil hani hem fiziki hem psikolojik
ama ben hamileysem doğurucam tabii napalım 1 sene önceen gelmiş olacak 3.bebişim ama allah yardım eder eminim nasipse zaten herşey olur kadere inanırım ben ama insanın kaderini etkilemesi diye bişey olduğunada inanırım ben öle yaptım sanırım burda ihmalim bu sonuca ulaştırdı beni bu ay değilde önceki aylarda gideydim doğum kontrolüne ihmal etmeseydim bişey olmaz dikkat ediyorum diye hamiş kalmayacaktım ee hakkımızda hayırlısı üzülmedim ama zamanına hazır değilim sadece meddi manevi yaniifisfisfis

ne bileyim buluruz bişey yavvv olmazsa kayınvalideme taşınırım olmamı :roflol:
süper olurkafamçokkarıştı
yavv şu para denen şey olmasa ben en az 3 tane 4 tane isterdim yaaa

çoştum yine dalgalanıyorum bennnn yeni yenii sevdalanıyorum bennnn

Sorma yaaa herşey para işte çocuğuna iyide bakıyorsun mutfak masrafıymış beziymiş yani herşeyin en iyisi olsun istiyorsun çok büyük sorumluluk..Ben aman doğsun Allah verir rızkını diyenlerden değilim açıkcası..Allah insana beyinde vermiş..Yoksa bende doğururdum sen biliyorsun işte....

Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3

bizimde öle bi durumumuz var canım hatırlarsın yüklü bi alacaımız var mahkemelik hatta bu ayın 14. ünde son mahkeme olucak allahın izni ile kazanıcaz inşallah ama mahkemeler prosedürler uzuyor işte bizi sıkıntıya sokan bu zaten işallah rabbim seninde gönlüne göre verir:Saruboceq:

Ben çevremdede dahil hiç yanlış çkan görmedim canım ama doğrudur..Özellikle mira diye bir test %100 inanıyorum ona...
Ben kaderi insan kendi çizer diyenlerdenim..Maddi manevi gücüm yoksa ve şuan hazır değilim mesela kendi adıma konuşuyorum doğurmam..Öylede yaptım zaten..
Herkesin kendi hayat görüşü umarım hakkınızda hayırlısı olur canım...

Süper canım inşallah kazanırsınız 3.bebeğinin şansına olur hayırlısıylakaydirigubbakcemile5

kızlar herkese günaydın hakikaten eylül annelerine ne oluyor böyle coştuk desenize siza bir hamile haberide ben veriyim hamileyimmmmm. ama daha çok yeni 4+5 bugün test yaptım geçen hafta pozitif ama daha doktora gitmedim 1-2 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum bişey çıkmazsa gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum benim ki kaza kurşunu değil tamamen bilerek isteyerek geçen ay denedik olmadı yumurtlamayı yanlış hesaplamışım bu ay doğru hesapla tutuverdi allahın izniyle

hayırlı olsun canım

tabiiki canım dediğim gibi şartlar uygun değilse aldırmaktan başka çare yok allah hakınızda hyırısını versin hepimizin tabii:Saruboceq:

Süper canım inşallah kazanırsınız 3.bebeğinin şansına olur hayırlısıylakaydirigubbakcemile5

inşallah canım yaaa

heyyy hamiş arkdaşlarrr kızlar dua edin benim içinde şu problemli mahkeme sonuçlansın artık diye dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş yaa böylece hamileysem sevine sevine doğururum bebeğimi

sen et demeyin benimki henüz onaylanmadıı:kedi:kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis canım çok sevindim senin adına madem istiyordun da hakkınızda hayırlısı olsun evet eylül anneleri COŞTU SANIRSAM

inşallah sizin mahkemede sonuçlanırda sende hem gönül rahatlığıyla hemde maddi rahatlıkla doğurursun yeni bebeişini allahın izniyle bu arada benim ki 11haziran oluyo sat a göre ya seninki

hicranım hayırlı olsun diyeliimi hakkında hayırlısı gülüm belkide kader siz parayı alacak mahkemeyi kazanacak ve bebeiş olcak hadiii hayırlısı
emel doğum günün kutlu olsun iyiki doğduuuuuuun

inşallah sizin mahkemede sonuçlanırda sende hem gönül rahatlığıyla hemde maddi rahatlıkla doğurursun yeni bebeişini allahın izniyle bu arada benim ki 11haziran oluyo sat a göre ya seninki

sağol canım inşallahhopuyorumnanaktan

valla benimkinden pek emin değilim benim en son 15 eylüldü ama belli olmaz üstüne görmüş olabilirim işte onu bilmiyorum

hicranım hayırlı olsun diyeliimi hakkında hayırlısı gülüm belkide kader siz parayı alacak mahkemeyi kazanacak ve bebeiş olcak hadiii hayırlısı
emel doğum günün kutlu olsun iyiki doğduuuuuuun

inşallah canım inşllahh zaten rizede de bazı mülkler vardı alacak olan biri çıkmış bakıyormuş inşallah oda alırsa rahatlıcaz allahın izni ile dua edin olurmu benim için

arzucum senin bu oğlan bakışlarını babadan tipi senden simayı babadan almış maşallah çok büyümüş çirkin ördek. tü tü nazar deymesin.

Ooo maşallah hayırlısı olur inş.
Emel canım sana da sağlıklı ailenle birlikte huzrlu mutlu bir ömür diliyorum Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…