- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.221
Canım evet sütten kesmek istiyorum nasipse....
lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gündüz hiç emzirmemeye çalış daha iyi canım gecede 3 2 1 derken keseriz inşallahkaydirigubbakcemile5
Canım hayırlı uğurlu olsun kesin hamilesin bence..O testler tek çizgide yanlış çıkıyor ama çiftte hiç yanıldığını görmedim..Benimde Ege dışında gebeliğim olmuştu..Hem Egede hemde onda kesin kes doğru çıktı..Sen doğurursun diye düşünüyorum aldırma yanlısı olmadığını biliyorum onun için 3.çocuğunuz hayırlı olsun diyorum:)
akannehirakannehir:bbo:2.olunca ona kim bakcak kız evdemi oturcan??
Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3
erken bacım erken maddi nedenlerden dolayı hemde nebileyim ben çok yoruldum ağır bir hamilelik geçirdim ondan da korkuyorum o nedenle inş test yalıştır dedim rabbim hakkımızda hayırlısını versinalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy çok sevindim bence hamilesin tatlım şükret allahhaaa sağlıklı evlat versin inşaallahh bence erken değil doğur kıssss.
valla bizdede para yok pul yok ammaa bende düşünüorum yaaa ....
mantığım hayır diyor ama içim istiyor içimmm, :)) ocak gibi hamile kalmak istiyorumm kısmetse.
sağol canım hayırlısı olsun vallahakkında hayırlısı olsun inş.
yapıcam canım eşim çıksın bi dışarı ona sölemedim hanüz dur bi netleşsin belki yanlıştır diye ümid ediyorum hala:kedi: aslında yeni değil sanırım keza testte hemen çıkmazdı değilmi ben öle biliyorum eğer son reglimden sonra olduysa nebileyim yumurtlama zamanım şaştıysa bilemem tabii bu kadar erken şişpşak testte çıkmazdı herhaldetelaş etme canım. bence hemen kan testi yaptır garanti olur. hamileysen eğer şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ikisi bir arada büyür...
ay ben bozuk şarap olurum herhalde zaten sezeryanlıydım bu doğumda e mecburen gene öle olucak hamileysem ayyyyyy yaaahicran kıııs hamişmisin oh ne güzel hadi bakem kesin sonucu bekliyoz
vericem hayırlısıyla canım eşimin gitmesini bekliyom şakkıdı
EMEL CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞARAP GİBİ OL EMİ (YILLANDIKÇA GÜZELLEŞİRMİŞYA O BAKIMDAN)
Canım evet sütten kesmek istiyorum nasipse....
lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gündüz hiç emzirmemeye çalış daha iyi canım gecede 3 2 1 derken keseriz inşallahkaydirigubbakcemile5
Canım hayırlı uğurlu olsun kesin hamilesin bence..O testler tek çizgide yanlış çıkıyor ama çiftte hiç yanıldığını görmedim..Benimde Ege dışında gebeliğim olmuştu..Hem Egede hemde onda kesin kes doğru çıktı..Sen doğurursun diye düşünüyorum aldırma yanlısı olmadığını biliyorum onun için 3.çocuğunuz hayırlı olsun diyorum:)
akannehirakannehir:bbo:2.olunca ona kim bakcak kız evdemi oturcan??
süper olurkafamçokkarıştıne bileyim buluruz bişey yavvv olmazsa kayınvalideme taşınırım olmamı :roflol:
yavv şu para denen şey olmasa ben en az 3 tane 4 tane isterdim yaaa
çoştum yine dalgalanıyorum bennnn yeni yenii sevdalanıyorum bennnn
Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3
erken bacım erken maddi nedenlerden dolayı hemde nebileyim ben çok yoruldum ağır bir hamilelik geçirdim ondan da korkuyorum o nedenle inş test yalıştır dedim rabbim hakkımızda hayırlısını versin
sağol canım hayırlısı olsun valla
yapıcam canım eşim çıksın bi dışarı ona sölemedim hanüz dur bi netleşsin belki yanlıştır diye ümid ediyorum hala:kedi: aslında yeni değil sanırım keza testte hemen çıkmazdı değilmi ben öle biliyorum eğer son reglimden sonra olduysa nebileyim yumurtlama zamanım şaştıysa bilemem tabii bu kadar erken şişpşak testte çıkmazdı herhalde
ay ben bozuk şarap olurum herhalde zaten sezeryanlıydım bu doğumda e mecburen gene öle olucak hamileysem ayyyyyy yaaa
yanlış çıkıyor canım çıkıyor yakın arkadaşlarımdam biliyom hamile sandı kendini birkaçı sonra kan testinde negatif çıktı adetleri gecikmişti sadece ama nasıl oldu bilemiyom tabii
aldırma yanlısı değilim tabii zaman ve mekan doğruysa bakılabilecekse ailede sorun yok ise keyfi olmamalı aldırma durumu tabii ama kolay bişiide değil hani hem fiziki hem psikolojik
ama ben hamileysem doğurucam tabii napalım 1 sene önceen gelmiş olacak 3.bebişim ama allah yardım eder eminim nasipse zaten herşey olur kadere inanırım ben ama insanın kaderini etkilemesi diye bişey olduğunada inanırım ben öle yaptım sanırım burda ihmalim bu sonuca ulaştırdı beni bu ay değilde önceki aylarda gideydim doğum kontrolüne ihmal etmeseydim bişey olmaz dikkat ediyorum diye hamiş kalmayacaktım ee hakkımızda hayırlısı üzülmedim ama zamanına hazır değilim sadece meddi manevi yaniifisfisfis
bizimde öle bi durumumuz var canım hatırlarsın yüklü bi alacaımız var mahkemelik hatta bu ayın 14. ünde son mahkeme olucak allahın izni ile kazanıcaz inşallah ama mahkemeler prosedürler uzuyor işte bizi sıkıntıya sokan bu zaten işallah rabbim seninde gönlüne göre verir:Saruboceq:
kızlar herkese günaydın hakikaten eylül annelerine ne oluyor böyle coştuk desenize siza bir hamile haberide ben veriyim hamileyimmmmm. ama daha çok yeni 4+5 bugün test yaptım geçen hafta pozitif ama daha doktora gitmedim 1-2 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum bişey çıkmazsa gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum benim ki kaza kurşunu değil tamamen bilerek isteyerek geçen ay denedik olmadı yumurtlamayı yanlış hesaplamışım bu ay doğru hesapla tutuverdi allahın izniyle
Ben çevremdede dahil hiç yanlış çkan görmedim canım ama doğrudur..Özellikle mira diye bir test %100 inanıyorum ona...
Ben kaderi insan kendi çizer diyenlerdenim..Maddi manevi gücüm yoksa ve şuan hazır değilim mesela kendi adıma konuşuyorum doğurmam..Öylede yaptım zaten..
Herkesin kendi hayat görüşü umarım hakkınızda hayırlısı olur canım...
Süper canım inşallah kazanırsınız 3.bebeğinin şansına olur hayırlısıylakaydirigubbakcemile5
kızlar herkese günaydın hakikaten eylül annelerine ne oluyor böyle coştuk desenize siza bir hamile haberide ben veriyim hamileyimmmmm. ama daha çok yeni 4+5 bugün test yaptım geçen hafta pozitif ama daha doktora gitmedim 1-2 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum bişey çıkmazsa gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum benim ki kaza kurşunu değil tamamen bilerek isteyerek geçen ay denedik olmadı yumurtlamayı yanlış hesaplamışım bu ay doğru hesapla tutuverdi allahın izniyle
inşallah sizin mahkemede sonuçlanırda sende hem gönül rahatlığıyla hemde maddi rahatlıkla doğurursun yeni bebeişini allahın izniyle bu arada benim ki 11haziran oluyo sat a göre ya seninki
hicranım hayırlı olsun diyeliimi hakkında hayırlısı gülüm belkide kader siz parayı alacak mahkemeyi kazanacak ve bebeiş olcak hadiii hayırlısı
emel doğum günün kutlu olsun iyiki doğduuuuuuun
günaydın kızlarr bu sabah test alıp yaptım ve daha ilk dakikada 2.çizgi net belirdi yeni olsa belirmezdi değilmi GALİBA HAMİLEYİM ay bazen yanlış çıkıyormuş bu testler birkaç arkadaşın başına gelmişti benim de öle olsun yaa şimdi değilll ay inanamıyorum ayy hazır değilim istiyordum bi tanedaha ama şimdi değill ceyline zor yetişiyorum ay yanlış olsa keşke şaka gibi ay ben bi tane daha yapiim demii yada kan testi yapıyım daha net olurr ama kocişe nasıl dicemmm ayyy cesaret edemem o ne tepki verir bilemiyorum kesin şokkkk:1shok::1shok: olur benim gibi ay ben akşam içime kurt düşsede yok yaa diyordum kendi kendime adetim şaşmıştır diyordumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?