Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese günaydın... bende bebe bisküvisiyle ya da muhallebiyle karışık veriyorum sütü. şimdiye kadar hiç tek başına içmedi sütü. denedim ama içiremedim. bende istiyorumki bardakla içmeye alışsın yavaş yavaş. canım acaba sütten mi olduki pişikleri. genelde keçi sütününde alerjik olmadığı söyleniyor.

Günaydın arkadaşlar...Dün aniden gitmek zorunda kaldım Ege 12 de kalktı sağolsun 1 e kadar oturdu..Emzirmeden süt vererek uyuttuk..Sonra gece toplamda 3 kere emzirdim...3.sü zorumlu oldu çünkü bir ğöğsüm resmen apse gibi oldu çok şişti..ağrı yaptı mecbur emzirdim...Ama gündüz hiç meme emmemiş oldu büyük başarı bugünde böyle devam edicez...
duygucum:)etme eyleme:))..lailaheillalah yavv:)maşallah suphanallah..bişi diyemıyom :) haydini ahanda kaçtım:)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
Nice mutlu yıllara Emelcim...

Ben bu fotoların renkilisini gördümyerimsenibenDaha güzelkaydirigubbakcemile3Balayınızdı demi Betül yoksa sonraki tatilinizmiydi yanlışmı hatırlıyorum?
Hakkında hayırlısı neyse o olsun Aslıcım en doğrusunu yapmışın...Sonuçta imkanlar el vermediği sürece yapabilceğin hiç birşey yoktu...Geçmiş olsun canım:teselli:

İmplant tan bahsedilmiş ama arkadaşlar ben onun acayip adet düzensizliği yaptığını duydum..Sonuçta mantıken yumurtlamayı engelliyor..Yumurtlama olmayınca adette düzensiz olur..KK de konu açılmış bakın isterseniz 2 yıl gelmeyen 6 ay gelmeyen..Nettede hep adet düzensizliğinden bahsedilmiş....Ben kullansam artık 10 sene olmam herhalde:roflol:

allah iyiliğini versin :mymeka::mymeka::mymeka::roflol:

duygucum bende dün gunduz çok az emzirdim ama gece mecburen emzirmek zorunda kaldım gögsum şişti alpde sureklı uyandı zaten emdi uyudu...

günaydın kızlarr bu sabah test alıp yaptım ve daha ilk dakikada 2.çizgi net belirdi yeni olsa belirmezdi değilmi GALıBA HAMıLEYıM ay bazen yanlış çıkıyormuş bu testler birkaç arkadaşın başına gelmişti benim de öle olsun yaa şimdi değilll ay inanamıyorum ayy hazır değilim istiyordum bi tanedaha ama şimdi değill ceyline zor yetişiyorum ay yanlış olsa keşke şaka gibi ay ben bi tane daha yapiim demii yada kan testi yapıyım daha net olurr ama kocişe nasıl dicemmm ayyy cesaret edemem o ne tepki verir bilemiyorum kesin şokkkk:1shok::1shok: olur benim gibi ay ben akşam içime kurt düşsede yok yaa diyordum kendi kendime adetim şaşmıştır diyordumkafamçokkarıştı

emelcim doğum günun kutlu olsun nice seneleree....
kızlar bu gün rejıme başladım...
derya izinliya giremıyo nete taşındımı acep....

kan testı yaptır canım sen mutlaka...
:1shok::1shok:

hicrancım pozitif çıkınca genelde yanlış olmuyor canım
büyük ihtimalle hamilesin hadi hayırlısııı :)
bü eylül anaları pek doğurgan çıktı valla.

kan testı yaptır canım sen mutlaka...
:1shok::1shok:

yaptırıcam canım ceylini daha yediremedim eşimede söleyemedim o dışarı çıksın gidicem burdaki hastaneye hem bakarsın yanlıştır demi herifide şok etmeyeleim durup dururken

hicrancım pozitif çıkınca genelde yanlış olmuyor canım
büyük ihtimalle hamilesin hadi hayırlısııı :)
bü eylül anaları pek doğurgan çıktı valla.

çıkıyor hayatım çıkıyor bu meretler yanlışta çıkıyorlar ama bana denk gelmez sanırım okadar şansım yok yaptık işte ihmalkarlığı hani istiyordum o ayrı ama şimdi değil 5-6 y sonr hamile kalsam diye plan yapıyordum ama hayırlısı böyleymişl dicez ne diyecez allah sağlık sıhhat versin başka yapacak bişey yok sefa gelir hoş gelir artık yeni aile ferdimiza.s.

hele bi kan testide netleşsin ozaman düşünmeye başlicaz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy çok sevindim bence hamilesin tatlım şükret allahhaaa sağlıklı evlat versin inşaallahh bence erken değil doğur kıssss.

valla bizdede para yok pul yok ammaa bende düşünüorum yaaa ....

mantığım hayır diyor ama içim istiyor içimmm, :)) ocak gibi hamile kalmak istiyorumm kısmetse.

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun inş.

telaş etme canım. bence hemen kan testi yaptır garanti olur. hamileysen eğer şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ikisi bir arada büyür...

hicran kıııs hamişmisin oh ne güzel hadi bakem kesin sonucu bekliyoz

EMEL CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞARAP GıBı OL EMı (YILLANDIKÇA GÜZELLEŞıRMıŞYA O BAKIMDAN)

duygucum neden emzirmiyosun gündüzleri canım. sütten kesmeyemi çalışıyosun.
Canım evet sütten kesmek istiyorum nasipse....
allah iyiliğini versin :mymeka::mymeka::mymeka::roflol:
lmaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
duygucum bende dün gunduz çok az emzirdim ama gece mecburen emzirmek zorunda kaldım gögsum şişti alpde sureklı uyandı zaten emdi uyudu...
Gündüz hiç emzirmemeye çalış daha iyi canım gecede 3 2 1 derken keseriz inşallahkaydirigubbakcemile5
Canım hayırlı uğurlu olsun kesin hamilesin bence..O testler tek çizgide yanlış çıkıyor ama çiftte hiç yanıldığını görmedim..Benimde Ege dışında gebeliğim olmuştu..Hem Egede hemde onda kesin kes doğru çıktı..Sen doğurursun diye düşünüyorum aldırma yanlısı olmadığını biliyorum onun için 3.çocuğunuz hayırlı olsun diyorum:) akannehirakannehir:bbo:2.olunca ona kim bakcak kız evdemi oturcan??

Bende 2.bebişi beklediğimiz bir para var gelir gelmez önce uzun bir tatil sonrada bebek diye düşünüyorum..Yani önümüzdeki 3 5 ay içinde olabilir Allah izin verirse tabikaydirigubbakcemile3

UMTCUM sağol canım. ilk hastaneye gittiğimizde kaka yapmamıştı yapınca götürdük temiz bişey yok dediler.zaten de serum almıştı biraz düzelir gibi olmuştu. iki gün sonra yeniden dediğin gibi sürekli bi kusma ve su gibi ishal oldu ben de hiç beklemeden özel bi hastaneye gittim orda hemen yatışı yapıldı serumu takıldı ertesi gün sabah kaka yaptı ve tahlile gönderildi sonucunu dün öğrendik rotavirüsmüş. ilk gittiğim hastane devlet hastanesiydi doğru düzgün bakmadılar bile 15 20 kişi birarada sağlam adam hasta çıkar ordan. sonraki hastane rahattı ve doğum yaptığım odada kaldık o çok etkiledi beni orda almıştım yavrumu ya orda verirsem diye 3 günü ağlayarak geçirdim şimdi yine ağlama krizim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…