- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.201
günaydın hanımlar
yazılarınızı okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor bende kıza süt vermeye başladığımdan bu yana ara sıra pişikleri oluyo ben keçi sütü veriyorum bebe bisküvisiyle beraber.
duygucum:)etme eyleme:))..lailaheillalah yavv:)maşallah suphanallah..bişi diyemıyom :) haydini ahanda kaçtım:)
Nice mutlu yıllara Emelcim...bakıyorumda hepiniz kaçıyorsunuz kızlar
bugün benim doğum günüm,nerde eski heyecan eski kıpırtı...yaşlandım valla... ee azmı 29 dan gün almaya başlıycam..neredeyse 30
eşim yattı,bende hep en sona bıraktığım ütümü yaptım
yarın arkadaşım gelecek oturmaya,bugün evimi temizledim,yarın kekle kısır yaparım,böreğide komşum elip yapacak sağolsun
mert 10.30 gibi uyudu,bu sıra 1 gibi ağlıyor,suyunu veriyorum uyuyor geri,sabah kalçta kalkacağı belli olmuyor 1 haftadır bazen 8 bazen 9 bugün 10.30 da kalktı,ne güzel uyudum
kulaklarım yine çın çın çınlıyo..sessizlik olduğu için net duyuyorum..kör olası tinnitus rahatsızlığı
akşam kayınvalidemler gelicek,bi pasta kesip yiycez,sabahtan yapacağım şeyleride koyarım yanına,tamam işte..
odanın perdesi kirlenmiş,makineye atmam lazım sabah..
alarmı kurayımda,8.30 da kalkıyım,elim çok ağırdır anca yetiştiririm..İYİGECELERRR
hİCRAN BOĞAZINI SARDA YAT İŞE YARIYOR,geçmişolsun canım
ben 200 ml lık sutlerı oda sıcaklıgınde bbekletıyorum dolaba hıc koymuyorum dırek bıberona ısıtmaya da gerek kalmıyor... ama eger 500 ml lıklerden kullanıyorsam actıktan sonra buzdolabına koyuyorum mutlaka dolaptan cıkıncada ılıtıyorum oyle koyuyorum ısıtıncada ekşir cunku beklerken...
hee o zaman tamam oncekı halını bılmedıgım ıcın.... kaydirigubbakcemile3
hadı bakalım umarım keyıflı gecer yanı uykulu :))
bencede kesınlılkle... a.s
tesekkur ederım canım... benzıyormuyuz :) olabılır boyle soyleyen bı ıkı kısı olmustu... :) belkı ılk bakısta olabılır..
sut konusunda ıse sızınde aynı durumdur muhtemelen sende azalt bakalım nolucak canım emınım duzelıcektır...
Kızlar gece gece sizle birşey paylaşayım 2 aydır söylememiştim sizde dikkatli olun diye söylemek istedim. Hicrancımm yazıncaya kadar. biz eşimle Ozan Egeye hamile kaldıktan sonra dogru dürüst cinsel ilişkimiz olmadı bu zamana kadar sayılıdır. taki Mayıs ayına kadar 1 kere olmuştu. mayıs ayındada oldu ve benim adetim yeni geçmişti. sonrasında bir ay sonra tam 26 günde bir adet olurum ben adetimi düzenli oldum sonraki ayda yine düzenli oldum ve üçüncüde gelmedi 5 gün geçti yok memleketteyim kardeşim test alıp yap abla dedi ama ben hiç ihtimal vermiyorum hamile olduguma neyse yaptım ve kızlar pozitif çıktı :sinifsinif: ben şok tabi eşimle biliyorsunuz zaten aramız hiçmi hiç iyi degildi ben buraya döndügümde ayrılmayı planlıyordum. o gün hemen solugu drda aldım ve hamilesiniz dedi 8 haftalık ben bütün şaşkınlıktan ne yapacagımı bilememekten aglamaktan helak oldum ve neticesinde aldırmak zorundaydım :gitme::gitme:
o yüzden sizlerede söyleyecegim arkadaşlar her zaman dikkatli olun önlemleri es geçmeyin aman haa.
Günaydın arkadaşlar...Dün aniden gitmek zorunda kaldım Ege 12 de kalktı sağolsun 1 e kadar oturdu..Emzirmeden süt vererek uyuttuk..Sonra gece toplamda 3 kere emzirdim...3.sü zorumlu oldu çünkü bir ğöğsüm resmen apse gibi oldu çok şişti..ağrı yaptı mecbur emzirdim...Ama gündüz hiç meme emmemiş oldu büyük başarı bugünde böyle devam edicez...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
Nice mutlu yıllara Emelcim...
Ben bu fotoların renkilisini gördümyerimsenibenDaha güzelkaydirigubbakcemile3Balayınızdı demi Betül yoksa sonraki tatilinizmiydi yanlışmı hatırlıyorum?
Hakkında hayırlısı neyse o olsun Aslıcım en doğrusunu yapmışın...Sonuçta imkanlar el vermediği sürece yapabilceğin hiç birşey yoktu...Geçmiş olsun canım:teselli:
İmplant tan bahsedilmiş ama arkadaşlar ben onun acayip adet düzensizliği yaptığını duydum..Sonuçta mantıken yumurtlamayı engelliyor..Yumurtlama olmayınca adette düzensiz olur..KK de konu açılmış bakın isterseniz 2 yıl gelmeyen 6 ay gelmeyen..Nettede hep adet düzensizliğinden bahsedilmiş....Ben kullansam artık 10 sene olmam herhalde:roflol:
günaydın kızlarr bu sabah test alıp yaptım ve daha ilk dakikada 2.çizgi net belirdi yeni olsa belirmezdi değilmi GALİBA HAMİLEYİM ay bazen yanlış çıkıyormuş bu testler birkaç arkadaşın başına gelmişti benim de öle olsun yaa şimdi değilll ay inanamıyorum ayy hazır değilim istiyordum bi tanedaha ama şimdi değill ceyline zor yetişiyorum ay yanlış olsa keşke şaka gibi ay ben bi tane daha yapiim demii yada kan testi yapıyım daha net olurr ama kocişe nasıl dicemmm ayyy cesaret edemem o ne tepki verir bilemiyorum kesin şokkkk:1shok::1shok: olur benim gibi ay ben akşam içime kurt düşsede yok yaa diyordum kendi kendime adetim şaşmıştır diyordumkafamçokkarıştı
günaydın kızlarr bu sabah test alıp yaptım ve daha ilk dakikada 2.çizgi net belirdi yeni olsa belirmezdi değilmi GALİBA HAMİLEYİM ay bazen yanlış çıkıyormuş bu testler birkaç arkadaşın başına gelmişti benim de öle olsun yaa şimdi değilll ay inanamıyorum ayy hazır değilim istiyordum bi tanedaha ama şimdi değill ceyline zor yetişiyorum ay yanlış olsa keşke şaka gibi ay ben bi tane daha yapiim demii yada kan testi yapıyım daha net olurr ama kocişe nasıl dicemmm ayyy cesaret edemem o ne tepki verir bilemiyorum kesin şokkkk:1shok::1shok: olur benim gibi ay ben akşam içime kurt düşsede yok yaa diyordum kendi kendime adetim şaşmıştır diyordumkafamçokkarıştı
kan testı yaptır canım sen mutlaka...
:1shok::1shok:
hicrancım pozitif çıkınca genelde yanlış olmuyor canım
büyük ihtimalle hamilesin hadi hayırlısııı :)
bü eylül anaları pek doğurgan çıktı valla.
günaydın kızlarr bu sabah test alıp yaptım ve daha ilk dakikada 2.çizgi net belirdi yeni olsa belirmezdi değilmi GALıBA HAMıLEYıM ay bazen yanlış çıkıyormuş bu testler birkaç arkadaşın başına gelmişti benim de öle olsun yaa şimdi değilll ay inanamıyorum ayy hazır değilim istiyordum bi tanedaha ama şimdi değill ceyline zor yetişiyorum ay yanlış olsa keşke şaka gibi ay ben bi tane daha yapiim demii yada kan testi yapıyım daha net olurr ama kocişe nasıl dicemmm ayyy cesaret edemem o ne tepki verir bilemiyorum kesin şokkkk:1shok::1shok: olur benim gibi ay ben akşam içime kurt düşsede yok yaa diyordum kendi kendime adetim şaşmıştır diyordumkafamçokkarıştı
yaptırıcam canım ceylini daha yediremedim eşimede söleyemedim o dışarı çıksın gidicem burdaki hastaneye hem bakarsın yanlıştır demi herifide şok etmeyeleim durup dururken
çıkıyor hayatım çıkıyor bu meretler yanlışta çıkıyorlar ama bana denk gelmez sanırım okadar şansım yok yaptık işte ihmalkarlığı hani istiyordum o ayrı ama şimdi değil 5-6 y sonr hamile kalsam diye plan yapıyordum ama hayırlısı böyleymişl dicez ne diyecez allah sağlık sıhhat versin başka yapacak bişey yok sefa gelir hoş gelir artık yeni aile ferdimiza.s.
Hele bi kan testide netleşsin ozaman düşünmeye başlicaz
Canım evet sütten kesmek istiyorum nasipse....duygucum neden emzirmiyosun gündüzleri canım. sütten kesmeyemi çalışıyosun.
allah iyiliğini versin :mymeka::mymeka::mymeka::roflol:
Gündüz hiç emzirmemeye çalış daha iyi canım gecede 3 2 1 derken keseriz inşallahkaydirigubbakcemile5duygucum bende dün gunduz çok az emzirdim ama gece mecburen emzirmek zorunda kaldım gögsum şişti alpde sureklı uyandı zaten emdi uyudu...
akannehirakannehir:bbo:2.olunca ona kim bakcak kız evdemi oturcan??alkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy çok sevindim bence hamilesin tatlım şükret allahhaaa sağlıklı evlat versin inşaallahh bence erken değil doğur kıssss.
valla bizdede para yok pul yok ammaa bende düşünüorum yaaa ....
mantığım hayır diyor ama içim istiyor içimmm, :)) ocak gibi hamile kalmak istiyorumm kısmetse.
seher çok geçmiş olsun..rota testını neden ılk kaka alındıgında yapmadılar?memnun kaldınmı hastaneden?sureklı ıshal ve kusmada varsa rotaolabılır..biz geçirdik aşımıza ragmen..hıcranın dediği gazoz olayını ben kolaya muz karıştıırıp verdim..reflor yaramayan bebeğin kesti ishalini..ama rotaya kesın bakılsın..zaten ilaç tedavısı yok rotanın..bebekler birgündekılo alır birgünde erir derler..utku sağlıklı bi bebek..en kötü hastalığımız bu olsun..atlatıcak tezden sen metin olannesi..çöktü felan deme..benımkı zaten alerjıydı..tam yemeğe başladık rotaoldu..1kılo verdi..su gibi bir ishal..kusma cabası..salonda yattık kaç gece..1 2 saat uykuyla..allah dermansız dert vermesın..tezden iyi haberlerını beklıyoruz..eğer dokturundan yada hastanenden şüphen olursa hemen deiştir arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?