Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu yasmin bi bana mı gelmiyor ne
ben kaç ay ara kanaması cektim mide bulantısı yasadım
spiralde gelmedi bana vücudum kabul etmedi
düştü......

tekrar hapa başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum

burcu selam nasılsın canım

kimsin necisin kimlerdensin bebişin varmı kaç yaşındasın nerde yaşıyosun..

selam kızlar az önce test sonucunu aldım HAMİLEYİM kesin ve net yarına doktor randevusu aldım gidicem bugün gitmek istemedim annem de geldi içinemi doğdu kadının nedir pc başında kalamıyorum anama sölemedim görüşürüz yazarım yarın ayrıntıları.bu arada hala kasıklarımda ağrı var sanki bej rengi gibide wc ye gittiğimde lekeler geliyor öle fazla değil belli belirsiz akıntı gibide değil tuvalet kağıdına geliyor sadece yarın doktor ne diyecek bakalım çıkmak zorundayım ceylin durmuyor ben şaşkınları oynuyom hala inanamıyorum bakalım hayırlısı

madem sordun söyleyim

almanyadayım yaşım 24 naniknanik
caışmıyorum 1 yaşında bi oşlum var
ismi ege

benimkide ege şekerim 34 yaşındayım ama hala çıtırım, benim yaşımdakilerin hepsi öyle sanırmış benlik bişey değil yani, onun dışındaaa özel sektörde kafa patlatıorum

demek calışan bi annesin
kolay gelsin canım sana zor iş ben almayım :umursamaz:
oğlum büyüsün öyle başlıcam
ben aslında aksarayda yasıyorum şimdilik burdayım
tatildeyim diyelim
oğluşlar adaşmış kaç yaşında seninki,
canım walla bende çıtır annelerdenim
hepte böyle genç ve güzel kalacağım senin gibi hayatım zemuszemus
ohhh kıskananlar catlasın :içelim:

arkadaşımda çok şikayetçiydi bu ilaçtan bir daha asla diyor ,bebek içinde çok uğraştı,doktorlar yasmineden dolayı olduğunu söylemişler,aşılamayla hamile kaldı,30 haftalık gebe şimdi
:1shok::1shok:
hoşgeldin

herkese çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur allah kucağıma almayı nasip eder inşallah. hicran benim ilk hamileliğimde kahvereni lekeler 20 gün falan gelmişti progestan diye bi ilaç kullandım kesilene kadar iç dedi doktor bende öyle yaptım kesilince bende ilacı kestim önemli değilidir zannedersem

bide şey sorucam şu aşağıya kocaman resim koyuyosunuz ya bebişlerinizin nasıl yapıyosunuz bana da öğretsenize

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..

resim yükleme sitesinden resmi yüklee, internettee açılır sayfasını kopyala yani 1 numaralı adresi profil düzenledeki takvim yapıştırdığın yer varya oaraya adres çubunu yapıştır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…