- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.301
evet dönürüm hayırlısıyla öleymişşş sağol canımopuyorumnanaktanOy donurum yaa 3. bebıs mı gelıyooo ayy cok sevındımm tebrık ederımm yaa, testın yanlıs olucagını sanmıyorum ama bakalım kesın sonuc ne.... ?
Hakkında hayırlısı olsun canım benım... Şeniz
Hicrancımm hadi hayırlısı güzelim bence hamişsin.
sağol canım evet öle tedavi ile olmuştu ceylin benim düşüklerim oluyordu bu defada aynı olur diye korkuyorum yine kasıklarda ağrı var e leke de geldi hayırlısı artık bekliyecez bakalım dr ne diyecek yarın ben hamileliğimde baya ilaç kullanmıştım çünki eşimdede problem vardı o nedenle aşılamaya girmiştik spermlerde sorun vardı ayıklanmıştı vss bakalım belli olcak nasılsa artıkselamlar hanımlar turkbayragi
geçmişe göz attım aklımda kaldığınca :
utku'ya çok geçmiiş olsun sehercim..ishali geçmiştir tamamen umarım..
Saliha ve Emelcim teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..
Salihacım; Büşra iyi çok şükür, henüz 2-3 adım atıyoruz, tam olarak yürüyemiyor..zamanı var daha sanırım, denge kuramıyor henüz
Hicran 3. bebeğin mi geliyorsevin işte ya ne güzel, Ceylin aşılama ile mi olmuştu? bu bebiş seni uğraştırmadan gelmek istiyor demek ki.. hayırlısı olsun cnm...
Sadiyeciim sağlıkla kucakla inşaAllah ikinci bebeğini..ne güzel ya..bizim için daha zaman var.. atladığım birşeyler varsa affola hihoyyyt
sağol bacım öle vala büyük süpriz oldu bana hala şoktayımm:1shok::1shok:ayy hicranım da hamiş ne güzel ikinci bebişler geliyo....
kızlar biraz zor oluyo ama allah sabrını veriyo...
ben bir de 31. haftamda doğum yaptım... prematüre bebeğe bakmak normal bebeğe bakmaktan daha zor... inşallah sizler sağlıcakla alırsınız kucağınıza...
ben daha iki güne kadar her an ölebilir diye ağladım sabaha kadar...
gerçekten rabbim rızkını da veriyo sabrını da...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkür ederim canım sağoldoğum günümü kutlayan tüm arkidişlerime çoookkk teşekkür ederim
kızlar inanamıyorum bu kadar hamile olmasına,ben 2.yi düşünemiyorum şu anda
merti büyüteyimde 5 yaşına gelsin sağlık problemlerimde çok olmassa o zaman belki
Allahım herkezin hakkında hayırlısını versin
anessa ve hicran hayırlı olsun bebişleriniz
hoşbulduuummmm a.s.
herkese çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur allah kucağıma almayı nasip eder inşallah. hicran benim ilk hamileliğimde kahvereni lekeler 20 gün falan gelmişti progestan diye bi ilaç kullandım kesilene kadar iç dedi doktor bende öyle yaptım kesilince bende ilacı kestim önemli değilidir zannedersem
doğru diyosun canım her bebek kısmetiyle geliyo sen başta zorluk cekiyosun ama sefasınıda sürersin inş.. cnmcımm bitanem hediye cayın içinn saol tatlımma.s.ayy hicranım da hamiş ne güzel ikinci bebişler geliyo....
kızlar biraz zor oluyo ama allah sabrını veriyo...
ben bir de 31. haftamda doğum yaptım... prematüre bebeğe bakmak normal bebeğe bakmaktan daha zor... inşallah sizler sağlıcakla alırsınız kucağınıza...
ben daha iki güne kadar her an ölebilir diye ağladım sabaha kadar...
gerçekten rabbim rızkını da veriyo sabrını da...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
niye siliyonn senn bakiimm:mymeka: hee hemencikk ben görmedimm daha bananee yaa ben istedim göremedimm:gitme::gitme: bidaaa isteriimmmkaydirigubbakcemileBüşra'dan inciler opuyorumnanaktan
üç ay evvelki hali :) ne çabuk değişiyorlar değil mi ?
sildim kujumu :) gören gördü he he :)
ayyy sen hamişşsin mii şimdiii aaa çok şaşkın oldummm okuyunca:1shok:tabiiki canım dediğim gibi şartlar uygun değilse aldırmaktan başka çare yok allah hakınızda hyırısını versin hepimizin tabii:Saruboceq:
sende hamişsin oo valla ohh ne hızlısınız ya huu hayırlı olsun sanada rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsin:1hug:kızlar herkese günaydın hakikaten eylül annelerine ne oluyor böyle coştuk desenize siza bir hamile haberide ben veriyim hamileyimmmmm. ama daha çok yeni 4+5 bugün test yaptım geçen hafta pozitif ama daha doktora gitmedim 1-2 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum bişey çıkmazsa gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum benim ki kaza kurşunu değil tamamen bilerek isteyerek geçen ay denedik olmadı yumurtlamayı yanlış hesaplamışım bu ay doğru hesapla tutuverdi allahın izniyle
şekerim dün senin doğumgününmüydüü?? iyiki doğdunn arkadaşııımm iyiki doğduunnhihoyyyt iyi ki doğdunn mutlu yıllar sanaaaopuyorumnanaktanŞenizdoğum günümü kutlayan tüm arkidişlerime çoookkk teşekkür ederim
kızlar inanamıyorum bu kadar hamile olmasına,ben 2.yi düşünemiyorum şu anda
merti büyüteyimde 5 yaşına gelsin sağlık problemlerimde çok olmassa o zaman belki
Allahım herkezin hakkında hayırlısını versin
anessa ve hicran hayırlı olsun bebişleriniz
hoşgeldinn cicimma.s.selam canım
bebişim var geçen yıl agustos annelerindenim
Burcu aramıza hoşgeldin canım:)
Hicran tekrar tebrik ederim arkadaşım ben sana dedim ama demi 3.bebişn hayırlı olsun diye:))
doğru diyosun canım her bebek kısmetiyle geliyo sen neüzel başta zorluk cekiyosun ama sefasınıda sürersin inş.. cnmcımm bitanem hediye cayın içinn saol tatlımma.s.
niye siliyonn senn bakiimm:mymeka: hee hemencikk ben görmedimm daha bananee yaa ben istedim göremedimm:gitme::gitme: bidaaa isteriimmmkaydirigubbakcemile
ayyy sen hamişşsin mii şimdiii aaa çok şaşkın oldummm okuyunca:1shok:
ee hadi hayırlısı ya bekliyomuydunn cnm tebrik ederimvereliniortak allah tamamına erdirdirsin hayır ugur getirsinn:1hug:
sende hamişsin oo valla ohh ne hızlısınız ya huu hayırlı olsun sanada rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsin:1hug:
şekerim dün senin doğumgününmüydüü?? iyiki doğdunn arkadaşııımm iyiki doğduunnhihoyyyt iyi ki doğdunn mutlu yıllar sanaaaopuyorumnanaktanŞeniz
hoşgeldinn cicimma.s.
yok hayatım nerde beklemiyordum süpriz oldu gol attı bu bebiş bize golllkaydirigubbakcemile3 hala şoktayız hem eşim hem ben eşime akşam üstü gelince önce idrar testini koydum önüne sonra kan testi raporunu bu ne diyorr noldu hastamısın diyor adam kaydirigubbakcemile3 yok iki kişi olmuşum gene dedim :1shok::1shok: önce şok yaşadı ama sevindi sarıldı aşkım düşünme kalkarız altından nasip böleymiş bak hayırlısıyla kısmetli gelecek artık ya kız yada oğlumuz dedi ama içten içe oda kara kara düşünüyor eminim
selam kızlar az önce test sonucunu aldım HAMİLEYİM kesin ve net yarına doktor randevusu aldım gidicem bugün gitmek istemedim annem de geldi içinemi doğdu kadının nedir pc başında kalamıyorum anama sölemedim görüşürüz yazarım yarın ayrıntıları.bu arada hala kasıklarımda ağrı var sanki bej rengi gibide wc ye gittiğimde lekeler geliyor öle fazla değil belli belirsiz akıntı gibide değil tuvalet kağıdına geliyor sadece yarın doktor ne diyecek bakalım çıkmak zorundayım ceylin durmuyor ben şaşkınları oynuyom hala inanamıyorum bakalım hayırlısı
herkese çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur allah kucağıma almayı nasip eder inşallah. hicran benim ilk hamileliğimde kahvereni lekeler 20 gün falan gelmişti progestan diye bi ilaç kullandım kesilene kadar iç dedi doktor bende öyle yaptım kesilince bende ilacı kestim önemli değilidir zannedersem
herkese iyi akşamlar.
amanın ne güzel haberler varmış ya.annessa ve hicran tebrik ederim ikinizide.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
inşallah hayırlısıyla herşey yoluna girer bende çocuklarımda mutlu mesut yaşarız huzurla inşallah
ayy cnm yaa Şenizolsun bak kısmetide gelcek emin ol hayırlısı bu demekki negüzel kardeş kardeş büyüyüp giderler allahın izniyle..ayy adam neyapsınn hay allaholsun ya planlı değil ama süpriz yaptı size :lepi:rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsinn opuyorumnanaktan
evet canım neredeydin bakem nasıl kaçırın günün haberleriniii sen bakemm sağolopuyorumnanaktanmerhabalar ya bugün girmemiştim doğru düzgün ne güzel müjdeli haberler varmnış burda
hicran ve anessa tebrik ederim ikinizi de Allah hayırlısını versin ne diyelim ben de şok oldum vallahi
hicran canım hayırlıolsun
çok şaşırdım ya
heyecanlandım valla
inşallah oğlan olur :)))
anessa canım tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
emel canım doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...
Hayırlı olsun hicrancım yeni bebişin, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ceylin kız büyüdüde ablamı olacakay yerim küçük ablayı....
herkese iyi akşamlar.
amanın ne güzel haberler varmış ya.annessa ve hicran tebrik ederim ikinizide.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?