Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım kaç kere denedim tickershack tan ama resim büyük diyo kırptım kırptım yok hala büyük daha nesini kırpıcam resim kalmadı bende vazgeçtim

evet dönürüm hayırlısıyla öleymişşş sağol canımopuyorumnanaktan

Hicrancımm hadi hayırlısı güzelim bence hamişsin.

evet canım öle kesin yaniiopuyorumnanaktan
sağol canım evet öle tedavi ile olmuştu ceylin benim düşüklerim oluyordu bu defada aynı olur diye korkuyorum yine kasıklarda ağrı var e leke de geldi hayırlısı artık bekliyecez bakalım dr ne diyecek yarın ben hamileliğimde baya ilaç kullanmıştım çünki eşimdede problem vardı o nedenle aşılamaya girmiştik spermlerde sorun vardı ayıklanmıştı vss bakalım belli olcak nasılsa artık
sağol bacım öle vala büyük süpriz oldu bana hala şoktayımm:1shok::1shok:
sen sezeryanmı olmuştun ilkinde de nasıldı doğum şekli ondanmı erken oldu acep hani toparlanmadan vücut hamiş kaldınya belki ondandır hani aklıma geldide ben ondanda tırsıyom accık hakkımızda hayırlısı artık:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkür ederim canım sağol

inşallah canım bakalım nedir umarım çünki ceylinden önce 3 düşük var benim peşpeşe 1,5 yılda 3 düşük oldu bende kullanmıştım o hapı hatta ceylinde rahim içine jel kullanmıştım 3 ay bayada sorunlu hamilelik yaşadım o nedenle korkuyorum aynı gibiydim çünkii ağrı yönünden yanii bide teste göre galiba hamişken regl olmuşum ben sanırım ayyy yoksam ikizmii ondanmı yüksek çıktııı ayyyy kaffayı yerim vallaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae eşimdede benim ailedede ikiz var çünki görümcem daha 3 ay önce ikiz dnyaya getirdi eşimin babanesi ikiz kardeş benim annemin dayısı ve çocukları ikiz annemin ikiz kardeşleri varmış ama biri vefat etmiş biri yaşıyor ay düşünemiyom valla yarın gidecem bakem dr ne diyecek

Son düzenleme:
Burcu aramıza hoşgeldin canım:)
Hicran tekrar tebrik ederim arkadaşım ben sana dedim ama demi 3.bebişn hayırlı olsun diye:))

neyse ben kaçr annem içerde ona diyemedim henüz hele bi dr mevzu gerçekleşsin netleşsin olay o benden daha çok yıpranmıştı ceylinde kadına aylar geçmiyordu resmen bu defa biraz geç sölerim hayırlısıyla bi hayırlı haberi alayım sağlıklı normal diye de sonra derim ona yarın anama geçicem ordan dr gidicez anama ceylini götürüyom dedim =) alerji testi için =)

doğru diyosun canım her bebek kısmetiyle geliyo sen başta zorluk cekiyosun ama sefasınıda sürersin inş.. cnmcımm bitanem hediye cayın içinn saol tatlımma.s.
Büşra'dan inciler opuyorumnanaktan

üç ay evvelki hali :) ne çabuk değişiyorlar değil mi ?

sildim kujumu :) gören gördü he he :)
niye siliyonn senn bakiimm:mymeka: hee hemencikk ben görmedimm daha bananee yaa ben istedim göremedimm:gitme::gitme: bidaaa isteriimmmkaydirigubbakcemile
tabiiki canım dediğim gibi şartlar uygun değilse aldırmaktan başka çare yok allah hakınızda hyırısını versin hepimizin tabii:Saruboceq:
ayyy sen hamişşsin mii şimdiii aaa çok şaşkın oldummm okuyunca:1shok:
ee hadi hayırlısı ya bekliyomuydunn cnm tebrik ederimvereliniortak allah tamamına erdirdirsin hayır ugur getirsinn:1hug:
sende hamişsin oo valla ohh ne hızlısınız ya huu hayırlı olsun sanada rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsin:1hug:
şekerim dün senin doğumgününmüydüü?? iyiki doğdunn arkadaşııımm iyiki doğduunnhihoyyyt iyi ki doğdunn mutlu yıllar sanaaaopuyorumnanaktanŞeniz
selam canım
bebişim var geçen yıl agustos annelerindenim
hoşgeldinn cicimma.s.

Son düzenleme:
Burcu aramıza hoşgeldin canım:)
Hicran tekrar tebrik ederim arkadaşım ben sana dedim ama demi 3.bebişn hayırlı olsun diye:))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy sorma bacım sorma hala inanamıyorum nasıl yani diyee düşünüp nolcek nasıl gitcek diye düşünüyorum ay kendimi doğum yaparken bile düşündüm hamileliğimin son zamanlarını bile hayal ettim sabahtan beri düşün düşün başım ağrıdı resmen korkudan kafam allak bullak oldu ceylin nasıl olcek ona bakarken diğeri nasıl olcek diye accık stres yaptım hayırlısı bakalım allah güç kuvvet verir inşallah hem maddi hem manevii bir de mahkeme sonuçlanıp biterse bu ay valla deve kesecem deveeee:Saruboceq:

Son düzenleme:

yok hayatım nerde beklemiyordum süpriz oldu gol attı bu bebiş bize golllkaydirigubbakcemile3 hala şoktayız hem eşim hem ben eşime akşam üstü gelince önce idrar testini koydum önüne sonra kan testi raporunu bu ne diyorr noldu hastamısın diyor adam kaydirigubbakcemile3 yok iki kişi olmuşum gene dedim :1shok::1shok: önce şok yaşadı ama sevindi sarıldı aşkım düşünme kalkarız altından nasip böleymiş bak hayırlısıyla kısmetli gelecek artık ya kız yada oğlumuz dedi ama içten içe oda kara kara düşünüyor eminim

ayy cnm yaa Şenizolsun bak kısmetide gelcek emin ol hayırlısı bu demekki negüzel kardeş kardeş büyüyüp giderler allahın izniyle..ayy adam neyapsınn hay allaholsun ya planlı değil ama süpriz yaptı size :lepi:rabbim saglıkla kucana almayı nasip etsinn opuyorumnanaktan

merhabalar ya bugün girmemiştim doğru düzgün ne güzel müjdeli haberler varmnış burda
hicran ve anessa tebrik ederim ikinizi de Allah hayırlısını versin ne diyelim ben de şok oldum vallahi

hicran canım hayırlıolsun
çok şaşırdım ya
heyecanlandım valla
inşallah oğlan olur :)))

anessa canım tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

emel canım doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...

Hayırlı olsun hicrancım yeni bebişin, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ceylin kız büyüdüde ablamı olacak ay yerim küçük ablayı....

canım seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallh, rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallah
yazamıyorumki oğlumdan durmuyo
Emelci seninde yeni yaşın uğurlu olsun, ailenle nice senelere... a.s.

herkese iyi akşamlar.

amanın ne güzel haberler varmış ya.annessa ve hicran tebrik ederim ikinizide.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

inşallah hayırlısıyla herşey yoluna girer bende çocuklarımda mutlu mesut yaşarız huzurla inşallah
merhabalar ya bugün girmemiştim doğru düzgün ne güzel müjdeli haberler varmnış burda
hicran ve anessa tebrik ederim ikinizi de Allah hayırlısını versin ne diyelim ben de şok oldum vallahi
evet canım neredeydin bakem nasıl kaçırın günün haberleriniii sen bakemm sağolopuyorumnanaktan

teşekkürler canım hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah ta cinsiyet tabiki 2.planda ama erkek olursa sevinirim 2 kızım var bide erkek olursa :Saruboceq: ne yalan söliim bende eşimde çok seviniriz hayırlı evlat olsunlar inşallah :Saruboceq:
Hayırlı olsun hicrancım yeni bebişin, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... ceylin kız büyüdüde ablamı olacak ay yerim küçük ablayı....

sağol canım çok sağolopuyorumnanaktan he valla abla olacak ablaa inşallah:Saruboceq:

herkese iyi akşamlar.

amanın ne güzel haberler varmış ya.annessa ve hicran tebrik ederim ikinizide.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol şekercim çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ne diyeyim :Saruboceq:
ANESA canım hatırlayamadım seni tebrik etmişmiydim etmemişmiydim kusura bakma ettim sanıyorum ama kafa kalmadı malum şok günü bugün mazur gör allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin sen planlamışsın ne güzel bide sevincin dahada kat bekat fazladır ben henüz olayın farkına varamadım hem süpriz oldu hem sağlık sorunlarımdan korkumdan biraz stresliyim hemde kendiliğinden olması beni biraz ürküttü ondan sağlıklı düşünemiyorum bu gün pek ,sevinç hüzün korku bir arada yaşıyorum.=)( hayırlısıyla inşallah kucağımıza bebeklerimizi aldığımız günleride görürüz allah ın izni ile

Son düzenleme:
hicrancım bugün sabahtan onuru kontrole götürdük biz de kan tahlili ve su çiçeği aşısı yapıldı tahlillerimizin maşallahı var kan değerleri kalsiyum fosfor hepsi süper dedi doktor çok sevindim boy:78 kilo 11,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…